roumeliotis

Carwiz

Ξέσκισε... Μονακό και διαιτητές 83-87

casino loutrakiou
redwell

Θρύλος με... άντερα έκανε το μπρέικ στο μπρέικ και πήρε το Game-3 στο Πριγκιπάτο απέναντι στη Μονακό και πλέον αν δεν τελειώσει την πρόκριση στο F4 την Παρασκευή (29/04), θα έχει ευκαιρία σε 5ο ματς στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι... κομάντος είχαν να αντιμετωπίσουν, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και στην τέταρτη περίοδο που επέστρεψαν οι γηπεδούχοι από το -13, εκτός από την Μονακό και τους ρέφερι που σφύριζαν διαρκώς εις βάρος των Πειραιωτών αλλά δεν κατάφεραν ούτε οι "σφυρίχτρες" να τους λυγίσουν.

Οι κυπελλούχοι Ελλάδος προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν την υπεροχή του Μουστάφα Φαλ κάτω από το καλάθι (14-18 στο 7’). Ωστόσο, λάθη και αστοχία από την γραμμή των βολών, έδωσαν την ευκαιρία στους γηπεδούχους να αντεπιτεθούν και να προσπεράσουν με 23-19 στο 10’. Μάλιστα, ένα λεπτό νωρίτερα ο θηριώδης Γάλλος σέντερ φορτώθηκε με 2ο φάουλ, γεγονός που ανάγκασε τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τον «τραβήξει» στον πάγκο.

Με επιθετική αιχμή τον Μάικ Τζέιμς η Μονακό παρέμεινε σε θέση οδηγού μέχρι το 13’ (28-24). Όμως, ο Ολυμπιακός δεν άργησε να αντιδράσει... Πίεσε στην άμυνα (με τον Ζαν Σαρλ να κάνει πολύ καλή δουλειά μέσα στην ρακέτα), βρήκε επιθετικές λύσεις δια χειρός Βεζένκοφ και Γουόκαπ, και ανέκτησε το προβάδισμα (33-38 στο 17’).

Με ένα επί μέρους σκορ 8-2 οι γηπεδούχοι πήραν ξανά κεφάλι στο σκορ (41-40), όμως, με προσωπικό κρεσέντο του Κώστα Σλούκα η ομάδα μας έκλεισε το πρώτο εικοσάλεπτο στο +4 (41-45).

Δύο σερί τρίποντα των Ντόρσεϊ και Παπανικολάου, έφεραν τον Ολυμπιακό για πρώτη φορά στο +8 (43-51), όμως, η διαφορά αυτή χάθηκε –λόγω κακών επιλογών και αμυντικών κενών- μέσα σε ένα λεπτό (51-51)! Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, ωστόσο, ανέκαμψαν άμεσα! Πιεστική άμυνα και επιθετική πολυφωνία... μεταφράστηκαν σε ένα επί μέρους σκορ 5-20 (+15, 56-71 στο 29’).

Με καλάθι του Σλούκα διαμορφώθηκε το 58-73 στο 31’ και έκτοτε οι «ερυθρόλευκοι» υπέστησαν επιθετικό μπλακ άουτ μέχρι το 35’, όταν και η Μονακό είχε πλησιάσει στους 4π. (69-73). Και δεν σταμάτησε εκεί...

Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς είχαν βρει ρυθμό και με τρίποντο του Λι προσπέρασαν με 80-79, 1:24 για το τέλος! Άμυνα και ψυχραιμία από την γραμμή των βολών έδωσαν στην ομάδα μας αέρα 5π. (80-85). 6.2’’ για το τέλος ο Μπέικον μείωσε σε 83-85, όμως, με 2/2 ελεύθερες βολές ο Σλούκας «σφράγισε» το μεγάλο διπλό!

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-19, 41-45, 58-71, 

ΜΟΝΑΚΟ (Ομπράντοβιτς): Λι 8 (2/5 τρίποντα, 2 λάθη), Μπέικον 23 (4/9 δίποντα, 5/9 τρίποντα, 0/2 βολές), Βέστερμαν (0/5 σουτ, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Τόμας 15 (6/9 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8 ριμπάουντ), Μότουμ, Μοτιεγιούνας 9 (4/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/2 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Ουαταρά, Άντζουσιτς 3 (1/6 σουτ, 1/2 βολές, Χολ 12 (5/5 δίποντα, 2/3 βολές, 4 ριμπάουντ), Τζέιμς 13 (0/3 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 10/10 βολές, 5 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Γουόκαπ 13 (1/1 δίποντο, 2/5 τρίποντα, 5/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 1 λάθος), Ντόρσεϊ 11 (2/8 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 1/3 βολές), Λούντζης 5 (1), Λαρεντζάκης, Φαλ 8 (4/5 δίποντα, 1/5 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 μπλοκ), Σλούκας 21 (5/6 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 5/6 βολές, 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 5 λάθη), Βεζένκοβ 17 (2/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 7/8 βολές, 9 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 λάθη), Πρίντεζης, Παπανικολάου 7 (1/4 τρίποντα, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα, 2 λάθη, 2 μπλοκ), Ζαν Σαρλ 4 (4 ριμπάουντ), ΜακΚίσικ.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μονακό: 20/38 δίποντα, 9/28 τρίποντα, 16/21 βολές, 31 ριμπάουντ (20 αμυντικά + 11 επιθετικά), 15 ασίστ, 7 κλεψίματα, 8 λάθη, 3 μπλοκ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 18/31 δίποντα, 10/24 τρίποντα, 21/29 βολές, 36 ριμπάουντ (25 αμυντικά + 11 επιθετικά), 15 ασίστ, 5 κλεψίματα, 15 λάθη, 4 μπλοκ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

50 σχόλια

  • Ανεστης
    Ανεστης Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλα μπραβο στην ομαδα μας!!!
    Η φοβερη ΟΜΑΔΑ μας αν μπορουσε να φερει το καλοκαιρι τους χολλ-μπεικον θα ηταν το φοβητρο της ευρωλιγκας για τα επομενα 3 χρονια!!!!

  • Ολυμπιακός
    Ολυμπιακός Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 17:00 Σύνδεσμος σχολίου

    ΚΑΜΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΗ. Η ΟΜΑΔΑ φέτος είναι ΟΜΑΔΑΡΑ με όλη την σημασία της λέξης και φάνηκε και όλας από την αρχή της χρονιάς ότι εύκολα η δύσκολα θα έφτανε στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης πάντα βάση εικόνας άσχετα από μπάτζετ κτλπ !! Ο στόχος είναι η ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ και η ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΟΜΆΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΦΈΤΟΣ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΌΣ

  • Τκ
    Τκ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ δυνατή ομάδα η Μονακό και πολλά μπράβο στους παίκτες και τον προπονητή για την σπουδαία νίκη ..Το είπα και θα το ξαναπώ..δεν μας χαλάει να πάμε στο φάιναλ φορ αλλά έτσι και αλλιώς η χρονιά στην Ευρώπη είναι πετυχημένη...το πρωτάθλημα μας νοιάζει όσο τίποτε αλλο

  • Πέτρος
    Πέτρος Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 14:34 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red Winner
    Καμία ομάδα δεν έχει κατα πολύ ανώτερο ρόστερ απ τον Ολυμπιακό. Αν το νομίζεις αυτό υποτιμάς τους παίκτες του Ολυμπιακού. Απ τις άλλες ομάδες μερικοι παικτες είναι ακριβοπληρωμένοι. Εάν κάποιοι απ τους δικους μας έπαιζαν σε Ρεάλ, Μπάρτσα, Εφες, Φενέρ και αυτοί θα έπαιρναν περισσότερα χρήματα. Έχουν λίγο ανώτερα ρόστερ άλλα όχι κατα πολύ πάντος.

  • RED WINNER
    RED WINNER Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαστε κοντά στο final 4 και αυτό συνιστά τεράστια επιτυχία.Αν συμβεί το Βελιγράδι πρέπει να βαφτεί κόκκινο και ουσιαστικά να παίξουμε επιτέλους και εμείς μια φορά εντός έδρας.Μεγαλη υπέρβαση η φετινή χρονιά παρ'οτι δεν έχουμε το υλικό άλλων ομάδων,οι παίχτες και φυσικά ο προπονητής δίνουν τα πάντα στο παρκέ.Αν όλα πάνε κατ'ευχην με κόκκινο το Βελιγράδι αλλάζουν τα πάντα και μπορούμε να χτυπήσουμε ακόμα και τον τίτλο παρ'οτι Μπαρτσα, Ρεάλ και Εφές (αν ολοκληρωθούν περίπου έτσι οι σειρές) έχουν κατά πολύ ανώτερα ρόστερ όμως η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δε φοβίζει με το μπάσκετ που παίζει.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 11:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Η χθεσινη διαιτησία ηταν τοσο μα τοσο προκλητικη και εξοφθαλμα υπερ της Μονακο σε βαθμό που νομιζω πως η διαιτησια στην Ελλαδα τοσα χρονια ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ. Δηλ ρε παιδια δεν μπορει να κανει τπτ ο Ολυμπιακός σε αυτή την Χουντο-λίγδα διοργάνωση για να υπαρξει μια καποια δικαιωση???

    Ειναι δυνατον, να μας πει καποιος ΓΙΑΤΙ δεν αποβλήθηκε ο ΜΠΕΙΚΟΝ στη φαση με τον Παπανικολάου και ΓΙΑΤΙ δοθηκε τεχνική ποινή στον Παπανικολαου???
    Ειναι δυνατον να δινεις μονο αντιαθλητικο στον Μπεικον για αυτο που εκανε και λιγο αργοτερα να δινεις αντιαθλητικό για μια ασημαντη φαση στον Σλουκα οταν αυτος επεσε πανω στον ΛΙ ????
    Φαουλ πεντακάθαρα(!) σε 3-4 φασεις ισως και παραπάνω που βαλαμε καλαθια και θα ηταν γκολ-φαουλ....και τι να πρωτοθυμηθώ! Ααααα η τεχνικη ποινη στον Μπαρτζώκα!!! Αν ειναι δυνατον....τελευταία ειναι ηρεμος και παρολα αυτα τον τιμωρουν! Θελουν τις χρ...γίες τους μαλλον! Δηλ ο Γιασικεβιτσιους πρέπει να ετρωγε 10 τεχνικες ποινες σε καθε αγωνα, αλλα αυτον δεν τον αγγιζει κανεις....γιατι αραγε?

    Πραγματικα, αλλο το ΣΦΥΡΙΖΩ ΕΔΡΑ και αλλο το ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΣΦΑΖΩ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ.

    Απορώ τι εχει κάνει η διοικηση μας για αυτά που μας κάνουν φέτος ειδικά σε πολλά παιχνίδια. Μπορει να κανει κατι? Ειναι τραγικό και απαράδεκτο....και δεν μιλάει κανεις! Ολοι βλέπουν ευρωλίγκα, παλαιμαχοι, σχολιαστες κτλ....και τα προσπερνούν λες και ειναι κατι ασημαντο!

  • ΧρήστοΣ
    ΧρήστοΣ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 11:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά από πέντε μεταξύ μας αναμετρήσεις μπορούμε να πούμε ότι το δίδυμο Φαλ-Λιβιό φαίνεται να υπερτερεί έναντι των Μοτεγιουνας και Χολ.
    Ο Χολ είναι ένας αθλητικός ψηλός που μπορεί να παίξει άμυνα σε ισοϋψείς αντιπάλους αλλά σίγουρα δεν τον έχει τον Φαλ . Με το Λιβιό τώρα φαίνεται να αλληλοεξουδετερώνονται.Επιθετικά δεν έχει την τεχνική και ο μόνος τρόπος να σκοράρει είναι το κάρφωμα. Βέβαια είναι νέος ακόμα και μπορεί να βελτιωθεί.
    Ο Μοτεγιουνας είναι ένας καλός ψηλός με τεχνική και δύναμη αλλά κι αυτός τα βρίσκει μπαστούνια απέναντι στο Φάλ.
    Ο Τόμας είναι κομβικός παίκτης με πολύ πολύ καλή παρουσία σε όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια και δύσκολο ματσάρισμα με τον Βεζένκοφ. Έχει μεγάλη σημασία ο περιορισμός του. Βέβαια και ο ίδιος έχει απέναντί του έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους που θα μπορούσε να συναντήσει στη φετινή euroleague.
    Πάμε στους κοντούς. Ο μπέικον πολύ ταλαντούχος guard- forward , που στην καλή του μέρα μπορούν να τον μαρκάρουν μόνο ψηλοί αθλητικοί forward.
    Ό Λι επίσης κομβικός παίκτης , καλός αμυντικός , με τρίποντο όταν έχει ψυχολογία αλλά επίσης με αδυναμία λόγω ύψους όταν βρει απέναντί του τον κατάλληλο αντίπαλο.

    Και πάμε στον Τζέιμς, φονικός όταν έχει ψυχολογία καταστροφικός όταν δεν του βγαίνει το παιχνίδι. Σπουδαίος πλειμεικερ , παίζει άμυνα , κλέβει μπάλες , μοιράζει τις ασίστ σα στραγάλια αλλά ...
    Ο Μπαρτζώ του έκοψε τον δεξί διάδρομο και τέλος. Ήταν χρήσιμος για την ομάδα του όταν άφηνε στην άκρη το σκορ και δημιουργούσε κάτι που το κάνει φανταστικά.
    Από μας ο Σλούκας για άλλη μια φορά έβγαλε στο παρκέ τα ηγετικά του χαρακτηριστικά. Παρά τα λάθη από την τρομερή πίεση που δέχτηκε σήκωσε την ομάδα στην πλάτη του και ξανά απεδειξε πως είναι ο κορυφαίος κόμπο αυτή τη στιγμή στη Γιουρολιγκ.

    Γουόκαπ , ο καλύτερος παίκτης μας στα πλέι οφ μέχρι στιγμής , σκορ άμυνα ασίστ. Με Σλούκα και Ντόρσεϊ φτιάχνουν μια τριάδα αντίστοιχης ίσως ποιότητας με τους Λαρκιν Μισιτς και Μπομπουά (ίσως εδώ υπερβάλλω λίγο).
    Ο Βεζένκοφ επέστρεψε στα γνωστά του στάνταρ που τον οδηγούν στον τίτλο του φετινού mvp.
    Και μια κουβέντα για τον Παπ όχι γιατί δεν το αξίζει αλλά αντίθετα γιατί η προσφορά του δεν περιγράφεται με λόγια . Χωρίς αυτόν το ματς θα είχε χαθεί .
    Για τους προπονητές .. ο Ομπράντοβιτς είναι καλός κοουτς αλλά έχει απέναντί του τον καλύτερο

  • Nickel
    Nickel Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 02:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Ευτυχώς που ο Μπερτομέου ήταν τις προάλλες στο ΣΕΦ για τη βράβευση του Σπανούλη.. Το σχμ.. Καλά ο Τζέιμς στη φάση που έδωσαν το επιθετικό στον Σλούκα τι τίναγμα έκανε; Νόμιζα ότι τον πυροβόλησε κάποιος ελεύθερος σκοπευτής. Έτσι είναι, άμα έχεις περάσει από την αγαπημένη ομάδα της Vazelakopoulos League..
    Υ. Γ Φυσικά είναι ομαδάρα η Μονακό, απλώς βασίζεται πολύ στο ατομικό ταλέντο των παιχτών της
    Υ. Γ 2 Τι να πεις για Σλούκα, Βεζε.. Ηγέτες

  • Andregon
    Andregon Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 02:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι πέρα για πέρα δίκαιο και σύντομα γίνεται πράξη.
    Η ομάδα μας είναι σαφώς πιο ισορροπημένη από την Μονακό, παίζουμε μπάσκετ με αρχές και με βάσει την μέχρι σήμερα εξαιρετική πορείας μας, αξίζουμε να προκριθούμε εμείς στο Final 4 του Βελιγραδίου.
    Αρκεί να κάνουμε τα αυτονοήτα όπως σήμερα που πήραμε παλικαρίσια πίσω το μέχρι πρότινος απολεσθέν πλεονέκτημα έδρας. Και δεν μιλάω καν για την άμυνα αφού σε αυτήν την φάση θεωρώ δεδομένο ότι θα είμασταν με το μαχαίρι στα δόντια και ότι θα πέφτουν κορμιά. Μιλάω για τον έλεγχο του ρυθμού σε συμβατά για εμάς επίπεδα και προσήλωση κυρίως στο πλάνο και όχι στο ένστικτο.
    Ετσι μεταφέρεις το άγχος στον αντίπαλο για κάθε λεπτό που κυλάει στο παρκέ , που έχει μάθει να τρέχει καλύτερα από σένα επιθέσεις σε υψηλό τέμπο, περιορίζοντας δραστικά τα επιθετικά του ριμπάουντ (δεύτερες επιθέσεις) και την δράση του σε επιθέσεις ενστίκτου που αποδεδειγμένα έχει το ταλέντο να εκτελέσει. Ετσι κρατάς και τα επίπεδα της ενέργειάς σου ψηλά μέχρι το τέλος του αγώνα όταν έχεις να ανταγωνιστείς μια αποδεδειγμένα πολύ αθλητική ομάδα.
    Βεβαίως κάποια στιγμή παρασυρόμασταν και εμείς (και όταν το κάναμε όχι μόνο δεν κερδίζαμε κάτι αλλά χάναμε την μπάλα εύκολα και το πληρώναμε με καλάθια στο τρανζίσιον) όμως σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα και βρισκόμενοι με την πλάτη στον τοίχο δεν μπορούμε να αναζητάμε την τελειότητα. Εχουμε να κάνουμε με ανθρώπους και όχι με μηχανές.
    Καλό θα είναι βέβαια να περιορίσουμε τα λάθη μας σε μονοψήφιο αριθμό (15 είναι ακόμη πάρα πολλά) αλλά μάλλον θα πρέπει να ζήσουμε με αυτά και να τα αντισταθμίσουμε με περισσότερα ριμπάουντ (το κάνουμε) και καλύτερες εκτελέσεις από το τρίποντο (σήμερα το καταφέραμε και αυτό).
    Και τότε δεν θα μπορεί να μας σταθεί εμπόδιο για την πρόκριση κανένα παρόμοιο διαιτητικό τρίο από κλόουν (όπως το σημερινό) που σφυρίζει βάσει συμφέροντος, πολιτικής και ισορροπιών εφευρίσκοντας παράβαση από το πουθενά στο θύμα (Τεχνική ποινή Παπανικολάου) για αντιαθλητική ενέργεια που έκανε ο θύτης! (μέχρι και ντισκαλιφιέ σήκωνε το παρατεταμένο πιάσιμο από το λαιμό που έκανε ο Μπέϊκον). Μπράβο στην ομαδάρα μας που είναι άλλωστε συνηθισμένη χρόνια εν Ελλάδι σε τέτοιες διαιτησίες και δεν μασάει πλέον από τέτοιους...
    Συμπερασματικά θεωρώ τον σημερινό μας αγώνα οδηγό για την πρόκριση της ομάδας μας στο Final 4 μέσα στο Πριγκιπάτο του Μονακό και έτσι ευελπιστώ ότι τελικά θα συμβεί.

  • Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ
    Ο ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΣ Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022 01:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Προχθές που χάσαμε έγραψα ότι δεν την φοβάμαι την ομαδάρα γιατί είναι ΟΜΑΔΑ!!!!! Έγραψα για δύο νίκες μεσα στην Γαλλία.....Αυτη η ομαδάρα βγάζει υγεία είναι μία γροθιά......Μονο ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ για όλους σας ρε μάγκες....

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...