roumeliotis

Carwiz

Ημερομηνίες αγώνων Θρύλου με Μονακό

casino loutrakiou
redwell

Με τη Μονακό θα "μονομαχήσει" ο Θρύλος στα πλέι οφ της Euroleague με στόχο την πρόκριση στο F4 του Βελιγραδίου και οι πρώτοι αγώνες με τους Μονεγάσκους θα πραγματοποιηθούν τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Οι Πειραιώτες έχουν το αβαντάζ έδρας στα προημιτελικά και τα δυο πρώτα ματς στο Φάληρο θα διεξαχθούν τη Μεγάλη Τετάρτη (20/04, 21:00) και τη Μεγάλη Παρασκευή (22/04, 19:00). Αναλυτικα το πρόγραμμα:

20/4 Ολυμπιακός - Μονακό (21:00)
22/4 Ολυμπιακός - Μονακό (19:00)
27/4 Μονακό - Ολυμπιακός
29/4 Μονακό - Ολυμπιακός

Οι ημερομηνίες για τα Game 5 εάν και εφόσον χρειαστούν θα ανακοινωθούν προσεχώς...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

18 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 21:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Μ.Παρασκευή , μιλάμε μας τρολαρουν εκει στην euroleague. Για να μη μπορει να κατεβαζει μπινελικια ο coach B το έκαναν και ουσιαστικά είναι σαν να παίζουμε εκτος έδρας.

  • Αντωνης
    Αντωνης Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλο λάθος ο ορισμός παιχνιδιών μας Μεγάλη Παρασκευή.
    Δεν παίζεις μπάσκετ και δεν πας γηπεδο Μεγάλη Παρασκευή.

    Επρεπε να ζητηθεί αλλαγή στις ημερομηνίες.
    Είναι χρόνια τώρα που δεν υπάρχει κανένας σεβασμός στο ορθόδοξο Πάσχα και τις εορτές του....

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 11 Απριλίου 2022 09:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Το έχουμε κάνει ολόκληρο θέμα επειδή χάσαμε στο 2ο αγώνα και είναι και πρόσφατος σχετικά. Δεν παίξαμε καθόλου καλά. Στο 1ο γύρο τους πατήσαμε. Είναι μεγάλη η διαφορά των 2 ομαδων. Εντελώς αντικειμενικά το μπάσκετ που παίζει ο Ολυμπιακός είναι ανώτερο. Έχει καλύτερους παίχτες...αρκει να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμενοι. Αν κάνεις το 2-0 τους τελείωσες. Τι να πω. Αν βγάλουμε τα μάτια μας θα είναι κατόρθωμα...θα δούμε... Έρχεται μεταφορικά και κυριολεκτικά ΜΕΓΆΛΗ ΒΔΟΜΆΔΑ!!!

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 21:07 Σύνδεσμος σχολίου

    3-0 ή 3-1 θα πάει η σειρά. Σε σειρά αγώνων, ομάδα που έχει τζειμς δεν έχει ελπίδες. Θα βλέπει γουοκαπ και θα κρύβεται.

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 17:38 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΑΡΙΕΜΑΙ.........

  • Prince Albert
    Prince Albert Κυριακή, 10 Απριλίου 2022 15:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαγκες, η Μονακο εψαχνε την άκρη να μπει στα play-offs για να παιξει Ευρωλιγκα και του χρονου. Το καταφερε αλλά εδω κρυβεται και το ξεφουσκωμα ενοψει των αγωνων με τον Ολυμπιακο.

    Θα ειναι αστρεσαριστοι πια, αυτο ειναι σιγουρο. Αλλά ισως αυτο τους κανει και λιγοτερο συγκεντρωμενους.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    @Lukadoncic, δεν είπα ότι είπες, απλά λέω ότι όλες δύσκολες είναι τώρα. Μόνο αν είχαμε κερδίσει τότε στην Μπαρτσελόνα τώρα θα παίζαμε με την αντικειμενικά πιο αδύναμη Bayern.

    Η ομάδα μας δεν είναι η πληρέστερη, ούτε καν η ακριβότερη, πρέπει να παίξουν στο 90-100% όλους τους αγώνες για να επιτύχουμε τους στόχους μας, ακόμη και με τον βαζελο.

    Όπως έχω πει από το ματς με τον Άρη και την ανάλυση της Μακάμπι, που πίστευα θα παίζαμε, είμαστε στο 55-45 με Μακάμπι/Μονακό και 45-55 με Εφές, οπότε πήραμε τη μία από τις 2 ισάξιες επιλογές, και με πλεονέκτημα έδρας. Είμαστε 13-1 στην έδρα μας, πρέπει να παίζει κάποιο ρόλο, όχι το σημαντικότερο, αλλά 2 σφυρίγματα να πάρεις ή να "τρομάξουν" λίγο οι πρωτοεμφανιζόμενοι (Westermann/James/Thomas/Motiejunas νομίζω έχουν παίξει play off) μπορεί να κρίνουν ένα παιχνίδι.

    Εννοείται πάντα με σεβασμό στις απόψεις φίλων και συγγαυρων!

    Τα play off είναι το πραγματικό παιχνίδι, τα ρόστερ μικραίνουν και κάθε φάση μετράει χρυσό, θα αντέξει την πίεση η ομάδα αλάνας (δεν το λέω υποτιμητικά) που πρέπει να βάλει 85 για να κερδίσει ή θα οργανώσει υποδειγματικά ο Σλούκας και θα ελέγξει τον ρυθμό, θα μαρκάρει τους πάντες ο Παπανικολάου, και θα προσφέρει τεχνογνωσία ο Πρίντεζης;

    Έβλεπα την τάπα στον τελικό με Μπαρτσελόνα από Παπανικολάου, και μετά το ποσταρισμα στην επόμενη φάση, και την κραυγή μετά, αυτό είναι play off mode!

    Πάντως δεν πρέπει να τους αφήσουμε να κάνουν το παιχνίδι τους, 3-4 αγώνες είναι..θα παίξει και 30λεπτα ο Fall, η ακύρωση των 3 παιχνιδιών με τις Ρωσικές μας προσέφερε έξτρα ξεκούραση, έχουμε και το ντέρμπι στο ενδιάμεσο για να παίξουμε στα όρια.. όλα καλά..

  • Γιαννης777
    Γιαννης777 Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 20:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal ξέρεις τον λόγο που δεν ζητήσαμε αλλαγή ημερομηνίας και αντί για μεγάλη τέταρτη κ Μ Παρασκευή και παίζαμε Μ Τρίτη και Μ πέμπτη?

    REDGOAL: Φίλε έτσι ορίστηκαν τα ματς. Δεν ξέρουμε αν έχει δικαίωμα να αλλάξει ημερομηνία κάποια ομάδα

  • Lukadoncic
    Lukadoncic Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 17:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε DeCoupePe με όλο τον σεβασμό(σου απαντώ επειδή μου αρέσει να ανταλλάσσω μπασκετικα επιχειρήματα)είπα εγώ ότι υπάρχουν εύκολες ομάδες στα play off της euroleauge;Μα ακριβως το αντίθετο έγραψα ότι μπασκετικα δεν μας ταιριάζει από πλευράς αθλητικοτητας-μεγέθους κάτι που ήταν εμφανές στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι μόνο και μόνο από τα πάρτυ στα επιθετικα rebounds και γενικότερα υπάρχει ένα κλίμα στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα ότι θα υπάρξει sweep και είδη είμαστε στο final-4.Επίσης στο επιχείρημα της πρωτοεμφανιζόμενης ομάδας στα play off έχει δυο όψεις το νόμισμα από τη μια σιγουρα η απειρία και ότι δεν είναι μπαρουτοκαπνισμένη η Monaco σε play off καταστάσεις από την άλλη αυτό το πρέπει που μπαίνει στην ομάδα μας σε συνδυασμό με το άναρχο μπασκετ που υπηρετούν οι Γάλλοι τους κάνει ένα εκρηκτικό μείγμα.Και επειδή ακουγεται συνέχεια ως επιχείρημα ότι η έδρα παίζει ρόλο όσοι οι έχουν κάνει αθλητισμό γνωρίζουν πραγματικά ότι δεν εχει τεράστια σημασία ειδικά στο υψηλότερο επίπεδο που είναι euroleuage σπάνια επηρεάζονται οι παικτες και σπάει για πλάκα η έδρα τα παραδείγματα αμέτρητα.Ο κόσμος μπορεί να μπει στην εξίσωση και να αλλάξει το momentum άντε το πολύ σε δυο στιγμες στον αγώνα ως εκεί ομως.Anyway αυτό που θέλω να πω είναι ότι εάν πιάσει την εικόνα που παρουσιάζει φέτος η ομάδα έστω και δύσκολα θα την περάσει αλλά προβλέπω μάχη και περιμένω με ανυπομονησία πως θα απαντήσουμε στην έλλειψη αθλητικοτητας.

  • Dim Kat
    Dim Kat Σάββατο, 09 Απριλίου 2022 16:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Θεωρώ ότι η Φανέλα τής Μονακό δε θα αντέξει μέχρι Τέλους. Καλοί παίκτες αλλά πλέον εδώ πού φτάσαμε χρειάζεται και η εμπειρία. Εμείς την διαθέτουμε, αυτοί όχι. Αν υπάρχει υγεία όλα θα πάνε καλά. Υγ. 1 : Η Εφές το μόνο που κοιτάζει είναι να μην πάει στον ημιτελικό με την Μπαρτσελόνα. Δεν θέλει να βγει 4η από εκεί και πέρα οποία τής έρθει το ίδιο είναι. Υγ. 2 : Η Ρεάλ γιατί να έχασε εσκεμμένα; Γιατί να βγει 4η ; Για να παίξει με την Μπαρτσελόνα στον ημιτελικό ή για να αποφύγει τη Μονακό; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος λόγος.. Μάλλον είναι εκτός τόπου και χρόνου αυτή την περίοδο! Υγ .3 : Δύσκολο τό ματς την Δευτέρα αλλά θα το πάρουμε με 10 πόντους.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...