roumeliotis

Carwiz

«Δεν ασχολούμαστε με τα σενάρια...»

casino loutrakiou
redwell

Με την ψυχολογία στα ύψη θα παίξει ο Θρύλος κόντρα στον ΠΑΟΚ τη Δευτέρα (04/04, 17:00) για την 20η ημέρα της Basket League, σύμφωνα με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, καθώς όπως τόνισε ο διεθνής γκαρντ η ομάδα είναι σε καλό μομέντουμ από τις νίκες με Περιστέρι και Μπαρτσελόνα, ενώ υπογράμμισε πως οι Πειραιώτες δεν ασχολούνται με τα σενάρια για τον αντίπαλο στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας. Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης στο blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Καλησπέρα!

Ο απολογισμός της εβδομάδας που πέρασε είχε θετικότατο πρόσημο!

Παρά το γεγονός ότι αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα λόγω ιώσεων, κάτι που τελικά στοίχισε την παρουσία και στις δύο αναμετρήσεις των Κώστα Σλούκα και Μουσταφά Φαλ, καταφέραμε να κάνουμε το 2/2 κόντρα σε Περιστέρι και Μπαρτσελόνα!

Ειδικά η νίκη επί της ισπανικής ομάδας έχει τεράστια σημασία, όχι μόνο γιατί εξασφαλίσαμε την τρίτη θέση και υπό προϋποθέσεις ίσως τερματίσουμε δεύτεροι, αλλά γιατί δείξαμε τον χαρακτήρα μας.

Παρά τις απουσίες, παίξαμε με ομαδικό πνεύμα, παίξαμε δυνατά, δεν τα παρατήσαμε ποτέ και με την βοήθεια του εκπληκτικού κόσμου μας καταφέραμε να πάρουμε τους δύο βαθμούς απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Ευρωλίγκας.

Αυτό ακριβώς θα πρέπει να είναι το πνεύμα και στα πλέι οφ! Δεν ξέρουμε ακόμη ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας και για να πω την αλήθεια δεν ασχολούμαστε με τα σενάρια. Ξέρουμε, όμως, πως πρέπει να παρουσιαστούμε, ώστε να ‘σφραγίσουμε’ το εισιτήριο που οδηγεί στο Βελιγράδι. Με όλα αυτά, όμως, θα ασχοληθούμε όταν έρθει η ώρα...

Τώρα, και αφού ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις μας στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, στρέφουμε όλη μας την προσοχή στην Stoiximan Basket League, όπου μας περιμένει μια σειρά απαιτητικών και κρίσιμων αγώνων, αρχής γενομένης από το αυριανό ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο αντίπαλός μας διαθέτει ένα σύνολο με έμπειρους παίκτες, παίζει στην έδρα του και σίγουρα το έργο μας δεν θα είναι εύκολο. Θεωρώ, ωστόσο, πως αν ακολουθήσουμε το πλάνο του κόουτς, παίξουμε καλή άμυνα και μείνουμε συγκεντρωμένοι και τα σαράντα λεπτά, θα μπορέσουμε να διευρύνουμε το νικηφόρο σερί μας».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 21:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφού στα περισσότερα ματς τον βάζει αντί του Παπανικολάου..που να πάρει τα πάνω του ο παίχτης; Στα τελευταία παιχνίδια που δεν παίζει ο Σλούκας θα μπορούσε να τον βάζει με την μπάλα στα χέρια να ελέγχει το παιχνίδι. Είχε δείξει χαρακτηριστικά p n r και με έλεγχο από την κορυφή της ρακέτας (είτε με πάσα μέσα είτε με σουτακι από μέση απόσταση).

    Έτσι όπως στήνεται ο Ολυμπιακός παίχτες τύπου Λαρεντζάκη και Αγραβάνη δεν ταιριάζουν. Λούντζης και Τσαλμπουρης είναι ρολιστες που ταιριάζουν περισσότερο στην ομάδα. Με πολύ πιο συγκεκριμένους ρόλους και χαρακτηριστικά δηλαδή.

    Αυτή τη στιγμή δεδομένα ο Λαρεντζάκης είναι καλύτερος και πιο ολοκληρωμένος παίχτης από τον Λούντζη, αλλά δεν ξέρω αν τελικά είναι πιο χρήσιμος..

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 05 Απριλίου 2022 10:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Λούτζης φιλε DeCoupePe τιμιος, καλό παιδί, σεβαστικός και ικανός δε λεω αλλα ΔΕΝ ειναι Λαρετζάκης.
    Σιγουρα ομως αν ο Λαρυ συνεχισει ετσι θα δωθούν περισσότερες ευκαιρίες στον Λουτζη.
    Το θεμα καθαρά ειναι του Λαρετζάκη. Αν ξυπνησει και παιξει οπως στον 1ο γυρο της εuroleague τοτε δεν θα του φάει κανεις το χρονο συμμετοχης. Αλλα ελα που δεν ξυπναει!!!
    Θεωρώ φιλε οτι δεν ειναι θεμα χρησιμοποίησης και αξιοποιησης του απο τον Μπαρτζώκα....εγώ βλέπω τον Λαρετζάκη καπως χαμένο γενικά....

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Δευτέρα, 04 Απριλίου 2022 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Ναι, δεν πάει καλά. Τον χρησιμοποιεί και λάθος ο Μπαρτζώκας. Νομίζω σταδιακά ο Λούντζης μπορεί να τον ξεπεράσει στο rotation.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Κυριακή, 03 Απριλίου 2022 23:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτός τι έχει ΠΑΘΕΙ? Είναι στη χειρότερη αγωνιστική φάση του νομίζω. Δεν του βγαίνει τπτ.
    Επιμένω πάντως σε αυτό που είχα γράψει πριν λίγες μέρες...
    Οτι την έχει δει πολύ στο χαβαλέ και κάπου έχει παρασυρθεί και δεν είναι συγκεντρωμενος.
    Δεν παίζει σαν επαγγελματίας. Το μυαλό του πως να τραγουδήσει συνθηματακια, πως να κάνει πλάκα με τους άλλους...
    Αντί να παραδειγματιστει από τους άλλους και να μείνει προσγειωμένος φαίνεται τον ξεμυαλυσαν οι αποθεωσεις στα πρώτα παιχνίδια της σεζόν που έπαιξε καλά.
    Δικαίως αποθεώθηκε αλλά ο παίχτης αν έχετε δει και τις δηλώσεις του σε πολλές περιπτώσεις δείχνει ανώριμος....
    Ο Μπαρτζωκας δε νομίζω να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα του...
    Δεν τον κόβω να μένει Ολυμπιακό αν συνεχίσει έτσι...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...