roumeliotis

Carwiz

Παρακάμερα ΟΣΦΠ-Εφες 87-85 (vid)

casino loutrakiou
redwell

Ο κόσμος του Θρύλου απόλαυσε ξανά μπασκετάρα στο ματς απέναντι στην Εφές Αναντολού στο ΣΕΦ για την 26η ημέρα της Euroleague καθώς οι ερυθρόλευκοι του Γιώργου Μπαρτζώκα ήταν "κομάντος" σε αποστολή και στα δύο άκρα του παρκέ προσφέροντας τρομακτικής ποιότητας θέαμα και εν τέλει μια επική νίκη.

Μέσα από την παρακάμερα του Olympiacos BC TV, μπορείτε να δείτε… όσα δεν είδατε από τους τηλεοπτικούς σας δέκτες. Οι αντιδράσεις του πάγκου, του κόσμου, φάσεις από το επίπεδο του παρκέ και πολλά ακόμα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

4 σχόλια

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 22:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Νομίζω η εικόνα του Ερυθρού είναι καθαρά θέμα προπονητή.
    Ο Φολ χθες εκτέθηκε σε αρκετές φάσεις ειδικά από τον μισιτς που τον περνούσε σχεδόν συνέχεια στο πρώτο βήμα και έδινε ασίστ σε κοψίματα που γινόντουσαν στην base line ή σε παίχτες που έμεναν ανοιχτοί λόγω των βοηθειών που αναγκάζονταν οι υπόλοιποι παίχτες μας να δώσουν εξαιτίας της ανισορροπίας που δημιουργούνταν. Φυσικά και δεν φταίει ο παίχτης σε αυτό. Νομίζω ο κοουτς πρέπει να αναπροσαρμόσει την συγκεκριμένη προσέγγιση.
    Τον Μπράουν τον παρακολουθώ από πέρυσι και πραγματικά απορώ με την αθλητικοτητα και την ενέργεια που βγάζει ο συγκεκριμένος παίχτης.
    Παρεμπιπτόντως βλέπω το Ρεάλ-Μπαρτσα και έχω μείνει έκπληκτος. Όσο αντιπαθής και να μας είναι ο Σάρας το διάβασμα και η προετοιμασία που έχει κάνει για το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι σεμιναριακου επιπέδου. Από την άλλη ο λάσο τα περιμένει όλα από ατομικές ενέργειες.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 20:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας έκανε την χάρη ο Ερυθρός, ευτυχώς γιατί ήταν επικίνδυνα κοντά η Καζάν.. τελευταία αγωνιστική θα γίνει χαμός..

    Από εμάς ακουγόταν ο Dobric μάλλον, όχι την ομάδα!

    Κάτι έπρεπε να κάνει ο Ερυθρός για να αντιμετωπίσει την Παρτιζάν, και έδωσε ένα μεγάλο συμβόλαιο, ο Kalinic είναι ο δικός μας Σλούκας, πήρε λίγο λιγότερα χρήματα για να πάει στην ομάδα της καρδιάς του. Είναι απίστευτο πόσο καλή ομάδα έφτιαξαν με τόσο λόγο ταλέντο.. φανταστείτε ότι φωνάζουμε εμείς για το 5, και εκείνοι έχουν Zirbes/Kuzmic!!

    Παρ' όλ' αυτά έχουν δηλωμένους 19 παίχτες, και εμείς 15 με Muosa/Oikonomopoulo.

    O Brown είναι 4ος σε PIR σε όλη τη λίγκα (8ος ο Βεζενκοφ και 24ος ο Σλούκας) και γενικά έχει πολύ καλούς παίχτες και αρκετά μεγάλα ονόματα. Το θαύμα είναι που τους έχει κάνει ομάδα όλους αυτούς τους μισθοφόρους.. πολύ σκληρή ομάδα και τεράστιο ατομικό επιθετικό ταλέντο... και απίστευτος τύπος ο άλλος ο Brown (John)..

    Πάντως για τα στατιστικά, δείχνουν κάποια πράγματα, αλλά αυτό που λέμε ότι δεν κάνει ο Μάρτιν και δεν μας έκανε από πέρυσι, πέρα από τα συμπαθητικά του στατιστικά, είναι η εικόνα μέσα στο γήπεδο, και άλλες 500 δουλειές που γίνονται στο γήπεδο και χρειάζεται περαιτέρω ανάλυση που δεν φαίνεται σε ένα απλό boxscore.

    Αυτό είναι για το χθεσινό παιχνίδι και αναφέρεται στις άμυνες στα iso των guard της Εφές από τον Fall, 7 επιτυχημένες προσπάθειες στις 8:

    "..έφερε φαρδιά πλατιά την αμυντική υπογραφή του Μουστάφα Φαλ, ο οποίος μπορεί να έγραψε στη στατιστική του 10 πόντους και 5 ριμπάουντ σε 30 λεπτά, όμως στην πραγματικότητα έκανε πολλά ακόμη πράγματα που δεν απεικονίζονται μέσω της ανάγνωσης των αριθμών."

    Δεν δείχνουν την αλήθεια απολύτως οι αριθμοί, το μπάσκετ είναι πολύπλοκο άθλημα.

  • gp77
    gp77 Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 18:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupePe με πρόλαβες. Το ίδιο ακριβώς ήθελα να γράψω και εγώ. Νομίζω δικαιολογείται η παγωμάρα του, καθώς όντως πειθαρχικά δεν νομίζω να έχει κάνει κάτι αλλιώς θα είχε μαθευτεί και πέραν τούτου δεν έχει δείξει δείγματα αλλοπρόσαλλου χαρακτήρα.
    Παρακολουθώ το Ούνιξ-Ερυθρός. Η πρώτη χωρίς τον Λορέντζο Μπράουν είναι μισή ομάδα, κλασσική ομάδα Περάσοβιτς με πολύ αθλητικότητα και ατομικό ταλέντο. Ο Ερυθρός ενώ στερείται επιθετικού ταλέντου είναι αρκετά καλά δουλεμένη και δυσκολοκατάβλητη ομάδα που αν της βγει και λίγο το παιχνίδι επιθετικά δυσκολεύει σχεδόν όλες τις ομάδες. Απορώ με τέτοιο ρόστερ και μπάτζετ πως έπεισαν τον Κάλινιτς να επιστρέψει. Αυτός με τον Γουόλτερς κάνουν όλο το παιχνίδι. Ντόμπριτς ενδιαφέρουσα περίπτωση, είχε ακουστεί κιόλας το καλοκαίρι. Άμυνα και τρίποντο πάντως από το 3 θα τα έδινε.
    Ας επιστρέψω στα δικά μας. @Redgoal μπορείς να μας πεις τι συμβαίνει με τον Ζαν Σαρλ και έχει παραγκωνιστεί τόσο απότομα και επιδεικτικά;

    REDGOAL: Δεν προκύπτει κάτι εξωαγωνιστικό φίλε. Επιλογή προπονητή

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 11 Φεβρουαρίου 2022 17:55 Σύνδεσμος σχολίου

    .. πάντως μία χαρά το βλέπω το κλίμα στην ομάδα, μόνο ο Λίβιο έχει παγώσει λίγο, αλλά μέσα στον αγώνα χειροκροτούσε και συμμετείχε με την ομάδα, αλλά είναι 2 click κάτω σε σχέση με πριν τα Χριστούγεννα από διάθεση - και δεν νομίζω ότι έχει κάνει και κάτι..ο Acy σαν να είναι κολλητός με όλους από χρόνια..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...