roumeliotis

Carwiz

«Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο...»

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός δεν βρήκε τρόπο να σταματήσει τον Κροάτη σέντερ της Μακάμπι, Άντε Ζίζιτς και γνώρισε την ήττα με 84-69, στο Τελ Αβίβ, στο πλαίσιο της 22ης ημέρας της Euroleague, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει στη συνέντευξη Τύπου:

"Θέλω να συγχαρώ τη Μακάμπι. Έπαιξε με επιθυμία, μεγάλο κίνητρο και άξιζε τη νίκη. Για εμάς ήταν το δεύτερο παιχνίδι στη σειρά που δεν παίξαμε με τον τρόπο που θέλαμε. Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, γιατί δεν κάναμε όλα τα σημαντικά πράγματα που δημιουργούν το θετικό αποτέλεσμα.

Μιλάω για το να κάνουμε φάουλ όταν είναι απαραίτητο, για τα hustle, να πάρουμε τις διεκδικούμενες μπάλες 50-50, όλα αυτά είναι σημαντικά πράγματα στο μπάσκετ. Πηγαίναμε δεύτεροι στη μπάλα. Δεν αξίζαμε τη νίκη.

Συγχαρητήρια στην Μακάμπι. Αυτή είναι η Ευρωλίγκα. Πρέπει να το ξεπερνάς άμεσα είτε κερδίζεις, είτε χάνεις. Με όλα αυτά που έχουν συμβεί με την Πανδημία, τις αναβολές των αγώνων, είκοσι μέρες χωρίς παιχνίδι και τόσες πολλές περιπτώσεις covid, θα πρέπει να ανακτήσουμε την καλή μας κατάσταση το δυνατόν συντομότερο".

Ερωτηθείς αν το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου, όταν ο Ολυμπιακός είχε κερδίσει άνετα στο ΣΕΦ, επηρέασε τους παίκτες του στο σημερινό (20/01) ματς, είπε: "Όχι σε καμία περίπτωση. Όπως είπα πριν το ματς, το αποτέλεσμα δεν εξαρτάται μόνο από εσένα, αλλά και από τους αντιπάλους. Βρήκαμε την Εφές μετά από ένα ματς που είχε κριθεί στην παράταση και είχαμε πολλή ενέργεια.

Τώρα εμείς έχουμε το πρόβλημα, γιατί δεν έχουμε ρυθμό από τα παιχνίδια. Φυσικά η Μακάμπι αντιμετωπίζει το ίδιο γιατί αν θυμάμαι καλά το τελευταίο της παιχνίδι πριν το δικό μας ήταν στις 3 Ιανουαρίου.

Είχαμε, όμως, οκτώ περιπτώσεις covid και φαίνεται πως μέχρι το εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό είχαμε καλό ρυθμό και παίζαμε ομαδικά. Τώρα έχουμε πολλούς παίκτες εκτός φόρμας. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο πέρα από το να δουλέψουμε. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος".

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

29 σχόλια

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 20:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Νίκο 1976 το σχόλιο σου μας άναψε Φωτιές, Μας απογοητεύουν πολύ τα λεγόμενα σου σήμερα και δεν μπορώ να ησυχάσω ολη την ημέρα, ενώ έχουμε και οικογένεια και παιδιά.
    Όσον αφορά την ενίσχυση της ομάδας μας ήλπιζα και ελπίζω να υπάρχει μια μικρή ασπίδα ελπίδας, στο ότι οι Αδελφοί ΔιοικούντεςΑγγελοπουλοι δεν θα παρατήσουν την ομάδα ως έχει με οκτώ Ηρωικούς παίκτης που μας απέμειναν αλλά θα την ενισχύσουν για να μπορέσουμε να βγάλουμε το δεύτερο γύρο και να πετύχουμε το στόχο μας.
    Ο στόχος ομως για μας τους ολυμπιακούς δεν είναι η οκτάδα κυρίοι Αγγελόπουλοι, αυτό δεν το δέχεται κάνεις κανένας ολυμπιακός, αλλά τουλάχιστο την Είσοδο στο φάινάλ-φόρ. Αυτός ήταν πάντα στο Μπασκετ, είναι και θα παραμένει πάντως ο μεγαλος στόχος του ολυμπιακού.

    Διοτι ο ολυμπιακός πάντα είχε πρωταρχικός στόχο εκτος την είσοδο Στο φάινάλ-φόρ και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και τίποτε άλλο.
    Αν εσείς σκέφτεστε και σας αρκεί μόνο η οκτάδα τότε Εγώ σαν άγνος φιλάθλους του ολυμπιακού δεν συμφωνω με την συμπεριφορά σας και για την στρατηγικότητα σας.
    Αυτό δεν αρμόζει σε εμάς στους ολυμπιακους
    Έτσι με αυτή την τακτική που θέλετε να ακολουθήσετε , δεν μπορείτε και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να λέγεστε επαξιοι πρόεδροι του ολυμπιακού, οπως υπήρξε ο μεγάλος και αξιοτιμος Προεδρος μας του μπάσκετ ολυμπιακού Νικόλας Γουλανδρής.
    Που έφτιαξε αυτή την μεγάλη ιστορική και δοξασμένη ομάδα με παιχταράδες ολκης.
    και δεν θα άφηνε την ομάδα ποτέ να είναι στο σημερινό χάλι. να παίζει με οκτώ παίκτες στο παρκέ, και να παρακαλάει ο κόσμος να ενισχυθεί η ομάδα.
    κι εσείς να είστε θεατές αυτου του θεαματος και να μην κανετε τίποτε για να διορθωθεί επιτελους αυτή η οδυνειρη κατάσταση.
    να είστε συνεχώς Αδιαφοροι και Αδρανεις εδώ και μια πενταετία. αυτό δεν το ανεχόμαστε αλλο Κύριοι Αγγελοπουλοι. πάρτε μέτρα.
    Επαναλαμβάνω το όραμα σας οκτάδα, είναι υποτιμητικό για τον ολυμπιακό που ζει και αναπνεει παντα για την Κορυφη.
    Δε με ενδιαφέρει και ούτε μας ενδιαφέρει τα πόσα καράβια εκατομμύρια λεφτά ξοδέψατε για να σπαταλήσετε περιουσίες και να φέρετε άσκοπους παίκτες που δεν προσφέρουν τίποτα στον ολυμπιακό.
    αυτό δε με αφορά, ούτε μας αφορά κανέναν, αυτό είναι δικαίωμά σας, αλλά μας αφορά όλους εμάς τους ολυμπιακούς, να βλέπουμε την δοξασμένη μας αυτή ιστορικη μεγάλη ομάδα να μεγαλουργεί παντα μπροστά στην Ευρώπη παιζοντας φανταστικό Μπασκετ.Διοτι
    έτσι τι ζήσαμε, έτσι την γνωρίσαμε από τον Κύριο Γουλανδρής, και έτσι θελουμε να την βλέπουμε πάντα.
    και οποιοσδήποτε πρόεδρος να αναλάβει αυτή την ομάδα, αυτον το σκοπό θα έχει παντα, διότι ξέρει την Ιστορία και την Δόξα της και τίποτε άλλο. στόχος για οκτάδα είναι για μικρές ομάδες η μικρομεσαίες ομάδες αλλά όχι και ποτέ του ολυμπιακού. Τελεία και παύλα.

    Κουράστηκα να φωνάζω ανελλιπώς, διοτι
    πανω από πέντε χρόνια φωνάζω και ζητάω να ενισχύσετε την ομάδα όπως πρέπει για να φτάσουμε στο στόχο μας .

    Ένα έχω να τονισω:
    αν και φέτος δεν φτιά ξετε την ενίσχυση που χρειάζεται η ομάδα μας; δηλαδή να φύγουν αμεσως αυτοί οι τρεις Ανύπαρκτοι και Άχρηστοι Ξένοι Ρολίστες Παικτες από την ομάδα ,οι τρεις ξένοι που δεν προσφέρουν τίποτα ,με την σωστή αντικατάσταση τους, τότε θα εχουμε μια από τα ίδια.
    Ο φίλαθλος του ολυμπιακού έχει απαιτήσεις από την ομάδα του και δε ζητάμε παράλογα πράγματα.

    Σταματήστε επιτέλους με την αδιάφορη στάση σας που δείξατε τελευταία χρόνια. Ενισχυστε την ομάδα όπως πρέπει για να βρούμε το στόχο μας, είμαστε ολυμπιακός και ολυμπιακός έχει παντα αρχικό σκοπό το επαναλαμβάνω μόνο την κορυφή και την κατάκτηση της Ευρωλίγκας και τίποτε άλλο.

    Να σας θυμίσω κύριοι Αγγελόπουλοι και για να γίνουμε πιο σαφής, η αδιαφορία σας αυτή τα τελευταία χρόνια Να μην ενισχύστε την ομάδα μας όταν είχε άμεση ανάγκη , με 1-2 βασικουσ Παικτες, να πάρουμε ένα παίκτη στον τραυματισμό του Εισυ λο η ένα δεύτερο ισάξιο τεσσάρι σαν μπεκ απ, παραδείγματος χάρη του πολλές Φορές Τραυματισμενου με σπασμένη Μέση Πρίντεζη, μας στοίχισε το χαμό 3 -Ευρολιγκων παρακαλώ.
    και αυτό θα σας το λέω μια ζωή. μας πόνεσε πάρα πολύ και δεν θα το ξεχάσω , δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ και θα σας το λέμε πάντα μια ζωή .
    είστε υπεύθυνοι για το χαμό 3 Ευρολυγκων.

    Σημερα ζητάμε τουλαχιστον Και την δικαιούμαστε πλήρως και δεν είναι ποτέ αργά να αποκτήσουμε και να καταρτησουμε φέτος Άμα κι εσείς θέλετετην Ευρωλίγκα.
    Αν ήμουν την επόμενη εβδομάδα στην Ελλάδα και ζούσαμε στην Ελλάδα , θα ήθελα να μου ημουν στο σεφ να υποστηρίξω την ομάδα πρώτον και δεύτερον θα φώναζα συνεχώς κυριοι Αγγελόπουλοι ενισχύςτε παρακαλούμε πολύ την ομάδα μας και αποκτηστε σας παρακαλούμε πάρα πολύ, τρεις κανονικούς ξένους παίκτες. θα το φώναζα αυτό επί 2 h ασταμάτητα Μέχρι να με ακούσουνε. Πάρτε επιτέλους Παικτες.

    Αγαπάμε πάρα πολύ την ομάδα του ολυμπιακού και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο και θέλουμε πάντα το καλό και την πρόοδο του ολυμπιακού και στο μπάσκετ και στο ποδόσφαιρο.

    Καλησπέρα σας με υγεια.

  • RedV
    RedV Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 14:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @Νικη, μακαρι αλλα μην εισαι τοσο σιγουρη. Βλεπε τις δηλωσεις του Μακισικ για το κατα ποσο φταιει ο covid...

  • Νικη
    Νικη Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2022 03:42 Σύνδεσμος σχολίου

    Χασανε ρυθμο λογω κοβιντ ,μια χαρα θα συνελθουν και θα επανελθουν!

  • Jiannis77
    Jiannis77 Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 22:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Τα έχουμε χιλιοπεί και χιλιογράψει εδώ μέσα για την ομάδα. Δεν έχει νόημα πλέον. Μόνο για ψυχοθεραπεία μπορούμε πια να τα γράφουμε στο RG.

    Ας κάνουμε καμιά λιτανεία να μην τραυματιστεί κανένας, να μην σκάσουν από την κούραση οι 8* παίχτες που τραβάνε το κουπί και να μπορέσουν να ξαναπαίξουν στους ρυθμούς που έπαιζαν μέχρι τον Δεκέμβρη. Αν συμβούν αυτά, ίσως γίνει κανά θαύμα στην Ευρωλιγκα, μέχρι να φτάσουμε στους τελικούς της Α1 με τον βάζελο. *(Σλούκας, Γουόκαπ, Ντόρσευ, Μακκίσικ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Βεζένκωφ, Φαλ. Οι υπόλοιποι 3 ξένοι και ο τρισμέγιστος Πρίντεζης δεν μπορούν να βοηθήσουν για μεγάλα διαστήματα και σταθερά σε σειρά αγώνων, για διαφορετικούς ο καθένας λόγους).

    Δεν θέλω να ειμαι απαισιόδοξος, αλλά κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα, πριν είναι αργά. Έχω βαρεθεί να το γράφω, αλλά είναι κρίμα να χαθεί η φετινή ευκαιρία για την ολική επιστροφή στους τοπ της Ευρώπης, για 1-2 κινήσεις. Μην πάει στράφι ο σωστός σχεδιασμός και οι κινήσεις του καλοκαιριού. Ας γίνουν επιτέλους οι διορθώσεις αυτές. Αδικούν τους εαυτούς τους.

    Όπως και να 'χει, όλοι θα κριθούν στο τέλος. Μακάρι να βουλώσουν στόματα οι πρόεδροι, ο προπονητής και οι παίχτες και να θυμόμαστε αυτή την χρονιά, όπως αυτές του ένδοξου παρελθόντος. Εξάλλου στο τέλος μένουν οι τίτλοι. Κανείς δεν θα θυμάται ότι για 2 μήνες στην αρχή της χρονιάς η ομάδα έπαιζε διαστημικό μπάσκετ και σάρωνε όλους στο διάβα της. Ελάχιστοι θα θυμούνται ότι μπήκαμε στην 8άδα και αποκλειστήκαμε. Αντίθετα όλοι θυμούνται τις συμμετοχές στο Φ4 και τους τελικούς, ενώ τα τρόπαια θα μνηνομεύονται εις τους αιώνες των αιώνων. Αμήν!

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 20:11 Σύνδεσμος σχολίου

    "φετος κρινετε γιατι η ομαδα την εφτιαξε απο περυσι αρα οχι καμια δικαιολογια...
    ειχε αναπτυξιακη ομαδα περυσι.... ποιον παιχτη δουλεξε , πιστεψε και παιζει φετος στον ολυμπιακο;
    γτ να βλεπω τον μαρτιν και οχι τον χρηστιδη, γιατι να βλεπω τον εισι και οχι τον τσαλμπουρη;
    και γιατι συνεχεια φταινε οι παιχτες και ποτε αυτος ; αν βλεπετε τους αγωνες νομιζω οτι εχετε δει οτι οταν καλει ταιμ μαουτ και κανει ενα συστημα ποτε δεν βγαινει μα ποτε..... δεν τον μηδενιζω προς θεου ισα ισα ειναι προπονητης επαγγελματιας με ευρωλιγκα και το μονο που ζηταω ειναι να δει τις αναγκες μας και οχι τις δικες του και να στηριξει με σωστα βηματα την ομαδα... πχ παρε εναν σεντερ δες οτι ο γουοκαπ ειναι ντεφορμε , δες οτι ο σλουκας θελει φρενο, δωσε χωρο στον μακ κισικ, καεβασε στο 4 τον ζαν σαρλ που κενταει εκει, κατεβασε οταν χρειαζετε τον βεζενκοφ στο 3... παιξε πικ ν ρολ μερικες φορες ελεος με την επαρση σου κ μπαρτζωκα κανε κατι για την ομαδα και τις πραγματικες τ αναγκες. εχεις χρονο η να χασεις ακομα και το ελληνικο πρωταθλημα στην ποιο χαλια χρονια του παναθηναικου η να κανεις υπερβαση και να μπεις φαιναλ φορ και να κανεις νταμπλ στην ελλαδα. δουλεψε σωστα αυτο ζηταμε ολοι εγω και ταα αδρφια μου εδω μεσα οι ολυμπιακοι."

    Συμφωνώ 100% με το σχόλιο, όπως και με τα περισσότερα των φίλων. Η ομάδα χρειάζεται Αναπτυξιακή κανονική, έχει Οικονομόπουλο/Μουοσα και 2 άλλους, και τα παιδιά δεν θα παίξουν φέτος πουθενά. Ας έπαιζαν στο τοπικό και ας έτρωγαν ξύλο από τους 35άρηδες που παίζουν στα ερασιτεχνικά, πολύ καλύτερα από το να βλέπουν δωρεάν ματσάκια από την κερκίδα ή τον πάγκο, καμία φορά. Κάνε ένα παιδομάζωμα, βρες 2-3 Αφρικανάκια, 2-3 Βαλκανιοπαις, 17 και 18 χρονών παίζουν στην Μπαρτσελόνα/Ρεαλ, τις ομάδες με τα 40.000.000 budget..πρέπει να είναι ηλίθιοι οι Ισπανοί..

    Είναι αστείο, κάθε ομάδα ποστάρει στο 3 που έχουμε μόνο έναν παίχτη (που έχασε 9 μήνες πρόσφατα λόγω τραυματισμού), και εκμεταλεύεται το αστείο σύστημα με τις αλλαγές, και παίζουν βόλευ στη ρακέτα οι ψηλοί. Χθες έβαλε τον Λίβιο στον Zizic! Τον Livio τον βάζεις σε κανά κοντό/ελαφρύ σέντερ, ή 4-5άρι, δεν θα τον βάλεις στον καλύτερο παίχτη ρακέτας του αντιπάλου! Θέλει πολύ μυαλό αυτό; δηλαδή πήρε τον Livio για να μαρκάρει Zizic/Tavares ας πούμε?! Το ανέκδοτο Μάρτιν συνεχίζεται, 2 χρόνια που τα λέμε, μάλλον βλέπουμε άλλο άθλημα. Θα μεταμορφωθεί σε αμυντικό ογκόλιθο τώρα κοντά σε 2-3 χρόνια. Αφήστε που το παιδί δεν το έχει και πνευματικά. Δεν τον έχω για πάνω από 3ο σέντερ Euroleague. Εurocup που αδυνατίζουν τα κορμιά, και μειώνεται το ταλέντο, μπορεί να κάνει καριερίτσα, δεν είναι για πολύ παραπάνω. Ο Ellis τουλάχιστον μάρκαρε και κανέναν, περισσότερο έφερνε σε σέντερ.

  • Giannis
    Giannis Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 16:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε μου για τσαλμπουρη κ ρογκαβοπουλο έχεις πολύ δίκιο.. είναι δύο παίκτες που δεν πρέπει να χαθούν..τώρα για το παρόν νομίζω φίλοι ότι πρέπει να δούμε πως θα συνεχίσει η ομάδα.. υπομονή κ θα κρίνουμε σε λίγο..

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 14:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι τελευταίες λέξεις στη συνέντευξη του κόουτς είναι όλα τα λεφτά!!!! Θα θέλαμε να γίνουμε πιο σοφοί αγαπητό REDGOAL και να έχουμε τις εξής διευκρινήσεις: Πρώτον τι σημαίνει "δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο πέρα από το να δουλέψουμε" και το "τώρα έχουμε πολλούς παίκτες εκτός φόρμας". Δηλαδή από ποιους πολλούς, πόσοι σε αριθμό αποτελούν το ρόστερ ώστε να μορούμε να μιλάμε για πολλούς ή μήπως δεν ήμαστε καν πολλοί και τι θα πει δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο από το να δουλέψουμε; Δηλαδή αν υπάρχει μία ομάδα λειψή ή μη πλήρης τέλος πάντων, μπορεί άμα δουλέψει πολύ να γίνει σούπερ οπότε να νικάει ντεφορμάρισμα και ελείψεις και να γίνεται ομάδάρα ή ανταγωνιστική; Έλεος!!!! Ωστόσο πόσο κακή θα ήταν η ομάδα ή μάλλον πόσο αρνητικό και ιδιαίτερα παρακαταθήκη για το μέλλον θα ήταν ας πούμε με έναν Τσαλμπούρη και Ρογκαβόπουλο;

  • Τάκης
    Τάκης Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 14:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Κόουτς. Είσε απαράδεκτος με βρισίδια κ υστερίες δεν κουμαντάρεις 0ΜΑΔΑ. Μόνο πανικός κ ασυνεννοησία κ έντασης. Άλλαξε συμπεριφορά, γιατί εκθέτεις τον εαυτό σου κ την 0ΜΑΔΑ.

  • ΔΗΜΗΤΡΗΣ78
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ78 Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 13:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Εσυ σιγουρα δεν μπορεις!!!!! Αν δεν χασεις απο τους τελευταιους της ευρωλιγκας δεν αντεχεις!!!

  • TED 7
    TED 7 Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου 2022 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    kinis
    Ρε μαστορα κι εγω που θες να ξερω οτι άλλα λες άλλα εννοεις κ άλλα γραφεις ετσι μπουρδουκλωμενα που τα γραφεις; Εβαλα το σχολιο σου στο google translate κ το ταμπλετ πηρε σασι

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...