roumeliotis

Carwiz

Θρύλος για Γιαμπουσέλε... (pic+video)

casino loutrakiou
redwell

Τον Θρύλο με τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε εμπλέκουν στο εξωτερικό καθώς υπήρξε ανάρτηση σύμφωνα με την οποία ο δυναμικός και όντως αξιόλογος Γάλλος πάουερ φόργουορντ είναι στο "στόχαστρο" των Πειαιωτών μετά την πολύ καλή σεζόν που έκανε με τη Βιλερμπάν στην Euroleague.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο εκρηκτικός ψηλός της γαλλικής ομάδας που έκλεψε τις εντυπώσεις στη ρούκι χρονιά του στη Euroleague, εκτός του Θρύλου απασχολεί ομάδες όπως η Μακάμπι Τελ Αβίβ και η Φενέρμπαχτσε.

Η πληροφορία αυτή πάντως, "συγκρούεται" με τα όσα διαρρέουν από τον Ολυμπιακό ότι ο Λιβιό Ζαν-Σαρλ αναμένεται να συνεχίσει και την επόμενη σεζόν με τα ερυθρόλευκα, τουλάχιστον βάσει του πλάνου που υπάρχει ως τώρα.

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα και τον παίκτη σε ένα χορταστικό βίντεο...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

VIDEO



Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

26 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πελε υπέγραψε πολυετές με τους New York Knicks. Είχα ξαναστείλει μήνυμα αλλά δεν πέρασε.

  • RedV
    RedV Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 16:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδιά, δεν το συζητάμε, ο παίχτης ειναι τεφαρίκι. Με την απόκτηση του συν την προσθήκη ενός δυναμικού σεντερ(πχ Νορβελ Πελε) και την παραμονή(και σωστη αξιοποιηση) Κουφού, θεωρώ ότι κλεινουμε την φροντ λαιν μας.
    Ρεντ, το όνομα του Νορβελ Πελε υπάρχει ακόμα ή δεν ενδιαφερόμαστε πλέον;

    REDGOAL: Δεν γνωρίζουμε κάτι για τον συγκεκριμένο φίλε...

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 12:11 Σύνδεσμος σχολίου

    O Μπαρτζώκας έκανε χάλια χρονιά φέτος, σαν συνταξιούχος κοουτσαρισε την ομάδα, τα έχω πει και εγώ, αλλά βρε παιδιά, αν αναφέρεστε στην Μπαρτσελόνα πρέπει να θυμάστε ότι σε κάποια παιχνίδια με το ζόρι είχε 7-8 καλούς παίχτες μέσα. Μόνο εγώ δεν είχα τραυματιστεί τότε, πραγματικά δεν θυμάμαι χειρότερη σεζόν από τραυματισμούς σε ομάδα μπάσκετ.

    Κατά τα άλλα έχουμε πει Yabusele θα πάει σε κορυφαία ομάδα, ίσως ούτε καν Μακάμπι θα μπορέσει να τον πάρει, Τούρκοι/Ισπανοί ή Ρώσοι. Είναι πολύ hot όνομα και παίζει και λίγο 3 (τουλάχιστον στο ΝΒΑ). Ήταν πολύ αγαπητός στη Βοστώνη (The dancing bear!) Και είχε γίνει Νο16 στο ντραφτ (πολύ ψηλά για Ευρωπαίο που δεν είναι τύπου Doncic). Θα θέλει το λιγότερο το διπλάσιο συμβόλαιο και από Βεζε, και ίσως παραπάνω από το διπλάσιο από Λίβιο.

    Κατά τη γνώμη μου πρέπει να ανανεώσουν και αναπροσαρμόσουν το συμβόλαιο του Βεζε γιατί δεν τον βλέπω να μένει πολύ, και φέτος με 500.000 buy out, κάποιος μεγάλος θα θέλει το σουτ του από το 4, και αν όχι φέτος, του χρόνου. Οπότε θα πρέπει να υπολογίσουμε και εκεί την αύξηση budget για την θέση 4. Επίσης είδαμε ότι ο Πρίντεζης έχει ψωμί ακόμη. Σε κάποια παιχνίδια ήταν συγκλονιστικός, μέχρι και 5 έπαιξε!

    Στα γκαρντ συμφωνώ με τον @Andregon ως συνήθως. Έχει πολύ λογική σκέψη και καλή γνώση του αθλήματος. Walden με 2.3 ασσίστ και 2 λάθη είναι τραγικό για αναπληρωματικός του Σλούκα! Δηλαδή θα τον βάζουμε 10 λεπτά να ξεκουράζει τον Σλούκα και θα κάνει 1:1 assist για λάθη;! Όχι, ευχαριστώ. Θέλει pass first playmaker εκεί και καλό σουτ, έχει και Λαρεντζάκη/McKissic για δυνατά αθλητικά γκαρντ από τον πάγκο.

    Επίσης είναι απίθανο να πάρει Dorsey/Loyd, έναν από τους 2, θα είναι οι 2 μεγαλύτερες μεταγραφές μας και θα παίζει ο ένας αναπληρωματικός του άλλου; Άλλωστε το έχουμε πει, ο Dorsey θέλει να ηγηθεί, γι' αυτό φεύγει από Μακάμπι, αλλιώς έμενε και εκεί, δεν θα δεχθεί να παίζει πίσω από Loyd με καμία κυβέρνηση.

    Tobey για σέντερ. Ξεκάθαρα. Καλός παίχτης, έξυπνος, καλός χαρακτήρας, καλό τρίποντο για 7footer, και δεν κρατάς Κουφό, και μπορείς να "ρισκάρεις" μετά και με κανέναν Nebo ή κάτι τέτοιο για 2/3ο σέντερ. Δεν θα είναι φθηνός. Μάλλον ακριβότερος από Landale.

    Αλλιώς αν πάρεις κάποιον Mickey/Landale φάση, κρατάς Κουφό 100% για 2/3ο

  • Andregon
    Andregon Τετάρτη, 28 Απριλίου 2021 00:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Φιλε Stratos91 ο David Lighty παρά τα 32 του είναι ένα ικανό 2-3άρι όμως δεν έχει καμία σχέση με άσσο (1,7 ασιστς) . Θα μπορούσε να είναι μια επιλογή μας σαν σούτινγκ γκαρντ όμως το φετινό δείγμα γραφής του (επιχείρησε συνολικά 79 προσπάθειες για τρίποντο που σημαίνει 2,68 προσπάθειες σε 22:53 λεπτά ανά αγώνα) σε σχέση με το ποσοστό του (35,4%) δεν βγάζει ασφαλή συμπεράσματα για την σταθερότητά του στο μακρινό σούτ.
    Δεν είναι κακός σουτέρ, το αντίθετο όμως για να καταλάβεις τι εννοώ ο Tyler Dorsey που πολύ θα θέλαμε να αποκτήσουμε στο 2 έχει φέτος σε ανάλογους χρόνους (21:52 min) 39.4% στο τρίποντο (ήτοι 65/165 προσπάθειες) και πέρυσι (σε 18:52 min) 38,9% στο τρίποντο (ήτοι 51/131 προσπάθειες). Mε άλλα λόγια ένας παίκτης που δεν διστάζει να σουτάρει 4-5 τρίποντα ανά αγώνα και έχει σταθερά καλά ποσοστά ετησίως έξω από την γραμμή των 6,75 κάτι που ψάχνουμε εναγωνίως σε ένα σούτινγκ γκάρντ.
    Τέλος ο Livio Jean Charles είναι 3-4άρι (stretch 4) που τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν καμία σχέση με την θέση του σέντερ (άρα δεν κάνει για 4-5άρι) και συνεπώς τυχόν απόκτηση του δυναμικού Guerschon Yabusele στο 4 (μακάρι) θα τον έβγαζε αυτομάτως εκτός ρόστερ αφού θα εξέλειπε κάθε λόγος ύπαρξής του στην ομάδα.

  • Αρης
    Αρης Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα ήταν μεγάλη κίνηση να τον πάρουμε..
    Άλλα πρέπει πρώτα να καταλάβει η δοικηση και ο προπονητής ότι θέλουμε να φτιάξουμε πραγματική ομάδα.

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 22:19 Σύνδεσμος σχολίου

    Είχα γράψει πριν τρεις εβδομάδες ότι Παίκτες Σαν Ζαρλ και Χασάν-Μαρτιν δεν θα πρέπει να υπάρχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού και θα πρέπει να αντικατασταθούν με κανονικούς πρωτοκλασάτους παίκτες πρώτης γραμμής.
    Στη θέση του zan είχα προτείνει τον τον Παιχταρά Yabuselle της βιλερμπάν, στη θέση του Χασάν martin το Μίκυ αποχώρησε από τη χίμκι moscow και στη θέση του Έλις τον center, reynolds που ήθελε τρία συνεχόμενα καλοκαίρια να έρθει και να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό η τον Booker που αποχώρησε και αυτός απο τη χίμκι moscow που τον ήθελε πάντα ο Ολυμπιακός να τον έχει στο ενεργητικό του όταν έπαιζε στην Μπάγερν Μονάχου.
    Εκτός την κάλυψη των γνωστών guard, πρέπει να γίνει και κίνηση Μπροκοφ για στη θέση 3 που είμαστε άδειοι. Διότι δεν ξέρουμε σε τι κατάσταση θα γυρίσει ο Παπανικολάου από το Γενάρη και μετά. Ο Ολυμπιακός πρέπει να είναι πλήρεις Κύριοι Αγγελόπουλοι την επόμενη σεζόν Όχι αλλά πειράματα και όχι άλλα ψέματα.

    Για να μπορέσουμε επιτέλους να
    να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ευρωλίγκα και να διακριθούμε μετά από τέσσερα χρόνια αποχής απο την Ευρωλίγκα.
    Όπως τα είπε και πολύ σωστά προχθές ο μεγάλος Μίλαν Τόμιτς, ο Ολυμπιακός πρέπει να ξαναβρεί ξανά το χαμένο του DNA του. Διότι πολύ σωστά τόνισε ότι δεν μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει στόχο την οκτάδα την Ευρωλίγκα αλλά να έχει βλέψεις για το final four. έτσι ειναι ο Ολυμπιακός και για αυτό λέγεται Ολυμπιακός και έτσι πρέπει παντα να είναι ο Ολυμπιακός.

    Εκτός τούτου θα ήθελα να επαναλάβω ότι προπονητής Μπαρτζώκας πρέπει να αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό.
    Διότι αφού ανέλαβε τις ευθύνες του στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στην τελευταία αγωνιστική και είπε είμαι υπεύθυνος για όλα έπρεπε Κύριοι να έχει αποτελέσει παρελθόν.
    Διότι είναι αποκλειστικός υπεύθυνος που κατέστρεψε παίρνεις την ομάδα και την απέκλεισε από την Ευρωλίγκα αποκλειστικά από μόνος του ενώ θα μπορούσε να προκριθεί η ομάδα και να πάει και πιο ψηλά αν πριν τα Χριστούγεννα όπως είπαμε είχε αποκτήσει δύο παίκτες στον άσσο και στο πέντε. Θα ήμασταν στην Πέμπτη στην έκτη θέση.
    Μαζί με την κάκιστη επιλογή ξένων παικτών που μας προσκόμισε πέρυσι και με το κάποιος στο μπάσκετ που έπαιξες όλη τη σεζόν χωρίς Συστήματα χωρίς ρυθμό χωρίς τίποτα
    Θα θυμάστε όλοι ότι πέρυσι από τη διακοπή του πρωταθλήματος στην Ευρωλίγκα και μετά μας διαφήμιζε όλο το Διάστημα ότι ψάχνει την αγορά και θα φέρει πολύ καλούς παίκτες. Οπως μας διαφήμισε πρώτον τον Μπροκοφ στο 3 ,μετά μας διαφήμισε στα γκαρντ τον Γουολκαμπ
    από την Ζαλγκίρις κάουνας, τον jordan lloyd από τη Βαλένθια,,Βασικό τεσσάρι forward μας διαφήμισε συνεχώς όλο το καλοκαίρι τον Γκιλ εναλλακτική λύση τον Ποιθρες από τη γαλατασαράι, και στους ψηλούς μας διαφήμιζε όλο το διάστημα, τον Νιγηριανό παιχταρά Τζεκιρε της Βιλερμπάν και το reynolds. Από όλους αυτούς τους πραγματικά πολύ καλούς παίκτες ποιον απέκτησε κανέναν και μας έφερε αυτούς τους άχρηστους γνωστούς σε όλους παίκτες με τα γνωστά αποτελέσματα.
    Ακόμα και το redgoal επιβεβαίωσε προχτές που διάβασα που έγραψε ότι Ολυμπιακός δεν είναι βιλερμπάν και η 12η θέση δεν είναι επιτυχία με το κάκιστο μπάσκετ που έπαιξε σε ολη την Σεζόν ο μπαρτζώκας

    Εγώ έχω μία ερώτηση ότι αν ο μπαρτζώκας δεν είχε άλλο χρόνο συμβόλαιο έπρεπε να τον κάνουμε και ανανέωση συμβολαίου για τον αποκλεισμό και τομάτες από την Ευρωλίγκα με δική του ευθύνη αποκλειστική και με το έργο που απέδωσε στην στην ομάδα τώρα επειδή δηλαδή οι πρόεδροι είχαν κάνει λάθος είχε συμβόλαιο συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν και επειδή δεν θέλουν να τον πληρώνουν αποζημίωση πρέπει εμείς να τον λουστούμε και την επόμενη σεζόν τον μπαρτζώκα για να μας καταστρέψει ακόμα μία φορά όπως κατέστρεψε την Μπαρτσελόνα στην Ευρωλίγκα 12η θέση όπως επίσης και τη χίμκι moscow.
    Όχι κύριοι δεν θέλουμε άλλο να λουστούμε άλλο μπαρτζώκα . Φτάνει πια.

    Για το καλό του Ολυμπιακού οφείλετε Αγγελόπουλοι Πρόεδροι της ομάδας να βρείτε αντάξιο του ονόματος του Ολυμπιακού, σωστό και καλό προπονητή όπως αρμόζει στο DNA του Ολυμπιακού. Τελεία και παύλα, να χαρεί και ο κόσμος του. Και μετά θα έρθουν και οι σωστοί παίκτες στην ομάδα σίγουρα.

  • Giovanni_10
    Giovanni_10 Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 21:00 Σύνδεσμος σχολίου

    @redgoal σε περίπτωση που δεν έρθει ο Λαντέιλ ξέρεις πόσα παίρνει ο Πλάις?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε αλλά όχι κάτω από 800.000

  • Τσαντας
    Τσαντας Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητέ Andregon, δεν είπα ότι δεν υπάρχουν ισάξια ή καλύτερα γκαρντ από τον Perry εκτος Ευρωλίγκας, αλιμονο. Αναλόγως και τι ψάχνεις. Καλύτεροι σκόρερ ή παίκτες με καλύτερα επιθετικά skills ασφαλώς και υπάρχουν, πάμπολλοι. Εξάλλου δεν είναι αυτά τα δυνατά στοιχεία του συγκεκριμένου παικτη. Απλώς, εγώ είπα, ότι θα ταιριαζε στην περίπτωση, που ερχόταν πακέτο με τους Ντόρσεϊ και Λόιντ. (δεν θεωρώ πιθανό να αποκτηθούν και οι 2. Απλώς, επειδή πολλοί το ονειρεύονται, είπα τι θα ταιριαζε επιπλεον, ώστε να ειμαστε καλυμμενοι στην περιφέρεια, δεδομένου ότι λογικά δεν θα περισσεψουν πάνω από 300-350 χιλιάρικα για δεύτερο πόιντ γκαρντ, ούτε πάνω από 12 πάνω κάτω λεπτά συμμετοχής, κατά μέσον όρο. Αν έρθουν Ντόρσεϊ και Λόιντ μαζι, που δεν πρόκειται να γίνει, ισχύουν αυτά). Κατά τα άλλα, για Γκος, που λες, εγώ πολλές φορές έχω πει ότι θα τον ήθελα, και δεν θεωρώ την περίπτωση του ούτε ανέφικτη, ούτε όμως και εύκολη. Του γουολκαπ ας πούμε, νομίζω ότι είναι πιο δυσκολη η αποκτηση, με τα τωρινά δεδομένα τουλάχιστον. Για τον γουολντεν δε συμφωνώ. Υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις από αυτον, δεν είναι ο ιδανικός για μπακ απ του Σλούκα, σαν εναλλακτική όμως, αν δεν αποκτηθούν οι πρώτοι στοχοι, εγώ θα τον έβλεπα. Είναι καλύτερος δημιουργικα απο ότι λένε οι φετινοι μέσοι όροι του. Δεν έχει το φοβερό skillset επιθετικά, έχει όμως στοιχεία overachieving, που τον κάνουν τίμιο παίκτη. Αλλά, με την προϋπόθεση να αποκτηθει τουλάχιστον ένα καλό δυάρι μαζί του και ίσως και ακόμα ένας πλάγιος.

  • gpetg7
    gpetg7 Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 20:26 Σύνδεσμος σχολίου

    ρεντγκολ ευχαριστώ για την απάντηση !!! Οι παίκτες που ακούγονται γενικά είναι καλοί και για να μην τρελαθούμε εντελώς δεν ζητήσαμε τοπ κλας παίκτες με 1.5 - 2 εκατ αλλά σε αυτό το ράφι που κοιτάμε θεωρώ ότι οι πιο πολλοί είμαστε ευχαριστημένοι !!! Το θέμα είναι να έρθουν αυτού του επιπ'εδου παίκτες και όχι ξαφνικά να ανακοινώσουν παίκτες 3 σκαλιά κάτω όπως έχουν κάνει πολλές φορές !!!

  • Stratos91
    Stratos91 Τρίτη, 27 Απριλίου 2021 19:57 Σύνδεσμος σχολίου

    PG:Sloukas, Lighty,Larentzakis
    SG:Loyd,Dorsey,Spanoulis
    SF:McKisic,Papanikolaou
    PF:Vezenkof,Printezis,Yabusele,Livio
    C:Ladeyl,Martin

    Με Livio να ανεβαίνει και στο 5 και Yabusele και Vezenkof να κατεβαίνουν και στο 3,πιστεύω θα ήταν ένα καλό σύνολο, αθλητικό και καλό αμυντικά.Redgoal τι πιστεύεις?

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τρεις επιλογές 1.75, 1.78 και 2.00 απόδο…

Το κουπόνι της Πέμπτης (09/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Άστον Βίλα...

Read more

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...