roumeliotis

Carwiz

Κακός ο Θρύλος ήττα 74-68 στο Μόναχο

casino loutrakiou
redwell

Κακός ο Ολυμπιακός από την αρχή ως το τέλος του αγώνα με τη Μπάγερν στο Μόναχο, έχασε απόλυτα φυσιολογικά από τους Βαυαρούς με 74-68 για την 5η ημέρα της Euroleague.

Εκτός αγώνα εντελώς οι Σλούκας, Χάρισον και Σπανούλης, οι ψηλοί δεν "ταΐστηκαν" και επίσης δεν έδωσαν τίποτα, συγκινητικός ο Τζένκινς (12π.) και με θετική παρουσία οι Παπανικολάου (13π.) και ΜακΚίσικ (11π.), δεν ήταν αρκετοί για τον Ολυμπιακό για να σταθεί όρθιος στο Μόναχο. Για τους νικητές ο Μπόλντγουιν με 18π. και Λούτσιτς με 16π. έκαναν τη ζημιά.

Οι ερυθρόλευκοι βρέθηκαν με διψήφια διαφορά πίσω στο σκορ στα μισά της τέταρτης περιόδου, έκαναν την αντεπίθεσή τους, μείωσαν στους 4 και είχαν κατοχή, όμως στο τελευταίο λεπτό ο ΜακΚίσικ αστόχησε σε τρίποντο, οι Γερμανοί σκόραραν και η ήττα ήρθε φυσιολογικά. Με 6/28 τρίποντα, 13 ασίστ για 15 λάθη, οι πιθανότητές σου για διπλό ακόμα και απέναντι σε ομάδα που δεν είναι από αυτές που λέμε 8άδας δεν έχεις τύχη, πόσο μάλλον απέναντι στην σούπερ φορμαρισμένη Μπάγερν.

Στο πρώτα έξι λεπτά η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη (10-10), όμως, με δύο σερί τρίποντα οι γηπεδούχοι βρέθηκαν για πρώτη φορά στο +6 (16-10 στο 7’). Λάθη (6 στο πρώτο δεκάλεπτο και συνολικά 10 στο α’ μέρος) και αμυντικά κενά, επέτρεψαν στους γηπεδούχους να αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις αποστάσεις (+9, 31-22 στο 13’).

Ο Ολυμπιακός πέρασε στην αντεπίθεση και με πρωταγωνιστές τους Τσαρλς Τζένκινς και Σάσα Βεζένκοφ κατάφερε με ένα επί μέρους 10-2 να μειώσει στον πόντο (33-32). Ωστόσο, στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι»... πλήρωσαν τις κακές επιθετικές τους επιλογές και τα χαμένα ριμπάουντ και πήγαν στα αποδυτήρια με -5 (39-34 στο 20’).

Στην επανάληψη η ομάδα μας βελτίωσε την αμυντική της παρουσία, ισορρόπησε το παιχνίδι (41-41 στο 22’), ενώ με 2/2 ελεύθερες βολές δια χειρός Παπανικολάου κατάφερε να προηγηθεί για πρώτη φορά στο 25’ (49-50). Από το σημείο αυτό και μετά, όμως, δεν λειτούργησε τίποτα σωστά στην επίθεση για τους «ερυθρολεύκους», που είδαν τους Γερμανούς να «χτίζουν» μια διαφορά 11π. (68-57 στο 33’).

Παρόλα αυτά δεν εγκατέλειψαν τη μάχη... Με οργανωτή τον Τσαρλς Τζένκις – ο οποίος βοήθησε ουσιαστικά τόσο σε άμυνα, όσο και επίθεση- και συμπρωταγωνιστές του τους Σακίλ ΜακΚίσικ και Σάσα Βεζένκοφ, ο Ολυμπιακός κατάφερε παρά τις χαμένες βολές και τα άστοχα σουτ να μειώσει στους 4π. (72-68). Περίπου 50.7’’ για το τέλος ο ΜακΚίσικ... βιάστηκε, σηκώθηκε από τα 6.75μ., αστόχησε και «σπατάλησε» μια κρίσιμη επίθεση για τον Ολυμπιακό. Με 2/2 βολές 34’’ για τη λήξη ο Μπόλντγουϊν έγραψε το τελικό 74-68, καθώς στις «ερυθρόλευκες» επιθέσεις που ακολούθησαν –ανανέωσαν με επιθετικά ριμπάουντ- οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν βρήκαν στόχο από την περιφέρεια.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-18, 39-34, 61-53, 74-68

ΜΠΑΓΕΡΝ (Τρινκέρι): Γουάιλερ-Μπαμπ 4, Μπάλντουιν 18 (5/13 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5/8 βολές, 2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα), Μπρέι, Ρέινολντς 10 (5/7 δίποντα, 5 ριμπάουντ), Τόμας 2, Λούτσιτς 16 (3/4 δίποντα, 2/3 τρίποντα, 4/4 βολές, 4 ριμπάουντ, 3 ασίστ), Φλακαντόρι, Τζέντοβιτς 10 (3/3 δίποντα, 4/4 βολές, 2 ριμπάουντ, 7 λάθη), Τσίπσερ 6 (1), Τζόνσον, Σίσκο 2 (3 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 3 κλεψίματα), Ραντόσεβιτς 6 (3 ριμπάουντ, 3 ασίστ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπαρτζώκας): Χάρισον 3 (1/7 σουτ), Σπανούλης 2 (0/5 σουτ), Σλούκας 6 (2/4 δίποντα, 0/4 τρίποντα, 4 ασίστ), Μάρτιν 2 (5 ριμπάουντ), Βεζένκοβ 7 (1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ), Πρίντεζης 7, Παπανικολάου 13 (2/4 τρίποντα, 7/9 βολές), Ζαν-Σαρλ, Τζένκινς 12 (2/2 δίποντα, 2/4 βολές), Έλις 5, ΜακΚίσικ 11 (3/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 2/4 βολές)

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπάγερν: 22/43 δίποντα, 4/12 τρίποντα, 18/21 βολές, 27 ριμπάουντ (19 αμυντικά - 8 επιθετικά), 15 ασίστ, 8 κλεψίματα, 14 λάθη

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 14/24 δίποντα, 6/28 τρίποντα, 22/27 βολές, 23 ριμπάουντ (16 αμυντικά - 7 επιθετικά), 13 ασίστ, 6 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 15 λάθη

Οι επόμενοι αγώνες των δύο ομάδων: Η Μπάγερν θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη για να παίξει με τη Ρεάλ (29/10 στις 21:05), ενώ ο Ολυμπιακός θα γυρίσει στο ΣΕΦ για να υποδεχθεί την Αναντολού Εφές του Σέιν Λάρκιν (30/10 στις 21:45)

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

38 σχόλια

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    George7 το πρόβλημα που αναφέρεις ισχύει για ομάδες που δεν έχουν σοβαρά 5αρια. Ο Μπι θέλει σουτ με καλές προυποθέσεις. Τα τρίποντα αν είναι ξεμαρκάριστα δε μπορεί να μην είναι στο ποσοστό καριέρας των παικτών. Το πρόβλημα το είχαμε πχ όταν ο Σπανούλης προσπαθούσε να βγάλει το σύστημα με τα 5αρια της πλακας που είχαμε κατα καιρούς και βάραγε τρίποντα σκοτωμένα σε μηδέν χρόνο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα κάτι 33% στα τρίποντα για έναν Σπανούλη που υπό νορμάλ συνθήκες θα ήταν του 40% και φαινόταν αυτό όταν ερχόταν η crunch time. Το άλλο πρόβλημα που συχνά είχαμε, ήταν όταν παίζαμε pnp και η μπάλα έβγαινε έξω για σουτ του Πρίντεζη. Σουτ σχεδόν πάντα υπο καλές προυποθέσεις αλλά από κακό σουτερ. Τώρα θα βγαίνει ο Βεζε και ο Πετερς μόνοι, καμία σχέση δηλαδή. Εντωμεταξύ όσο φοβάται ο αντίπαλος το σουτ 3π τόσο εύκολα θα μπαίνει η μπάλα μέσα. Τώρα που έφυγε ο ακταλάλληλο για ευρωλίγκα μαρτιν έχουμε άπειρες επιλογές, μη κάθομαι να τις γράφω.
    Μια χαρά θα πάμε. Το πρόβλημα είναι ότι δυνάμωσαν περισσότερο οι αντίπαλοι, με αποτέλεσμα να μην βλέπω χαλαρές αγωνιστικές που ξεκουράζεις κάπως, κάποιους παίκτες, και βέβαια δεν θα έχουμε φυγή ομάδων (ρωσικές) που έκαναν κάποιος πιο εύκολο το πρόγραμμα. Η περσινή χρονιά ήταν έξω από κάθε λογική για την ομάδα, μηδεν τραυματισμοί , Παπανικολάου από τα παλιά (αρχηγός πλέον ο μαγκασ) χωρίς υποτροπές στον σοβαρό τραυματισμό του και ντορσει που έκανε step up στην ομάδα μας, φυγή ρωσικων . Ο Μπί ξέρει ότι αυτά δε ξαναγίνονται. ΔΙόρθωσε ότι μπορούσε, 3αρι θέλαμε αναπληρωματικό, αλλά μάλλον θα έχει Βεζε αν συμβεί κάτι. Ο παπας που ήρθε για να φύγει, τελικά βγήκε λύρα 100, εύχομαι να μάθει άμυνα κα να καθιερωθεί.

  • Andregon
    Andregon Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν και δεν είναι σωστό κάθε φορά που η ομάδα χάνει να αρχίζει η γκρίνια, να αμφισβητείται ο υφιστάμενος σχεδιασμός του κόουτς Μπατζώκα και να ξεκινά η μεταγραφολογία, πιστεύω όμως ότι η έλλειψη ενός σέντερ με μέγεθος και χαρακτηριστικά διαφορετικά από αυτά που έχουν οι υφιστάμενοι είναι εμφανής.
    Στον άσσο δεν υπάρχει ποσοτική έλλειψη αλλά ανεπάρκεια που εμφανίζεται αφενός λόγω αστάθειας στην απόδοση του Σλούκα και αφετέρου λόγω αδυναμίας (έως τώρα) του αρχηγού να νικήσει για άλλη μια σεζόν τον χρόνο. Συνεχίζω να πιστεύω ότι ο Σπανούλης με σωστή διαχείριση μπορεί αν προσφέρει υπερπολύτιμες υπηρεσίες στο παρκέ και νομίζω ότι αμφότεροι για διαφορετικούς λόγους θα χρειαστούν περισσότερη πίστωση χρόνου πριν ληφθεί τέτοια απόφαση.
    Αλλωστε μια κίνηση ενίσχυσης στον άσσο αυτήν την χρονική περίοδο θα δημιουργούσε περισσότερα προβλήματα από αυτά που θα έλυνε αφού για να μπορέσουν να βγούν οι χρόνοι και οι ρόλοι θα έπρεπε υποχρεωτικά να αντικατασταθεί κάποιος παίκτης (με πιθανότερο τον Τζέκινς που αποκτήθηκε για να φθείρει αντίπαλους σκόρερς) και ο όποιος αντικαταστάτης να χρειάζεται όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο για να εγκλιματιστεί και να αφομοιώσει συστήματα και plays της ομάδας. Δύσκολα πράγματα μεσούσης της σεζόν και από την στιγμή που σε γενικές γραμμές η ομάδα δεν πάει άσχημα, αποχωρήσεις και αντικαταστάσεις θα διατάρασσαν την ηρεμία και την ισορροπία της ομάδας.
    Αντίθετα αυτό που δεν είναι δύσκολο, είναι η προσθήκη ενός «διαφορετικού» σέντερ ειδικά την δεδομένη στιγμή που ο Ζαν Σαρλ παραμένει ακόμη εκτός εξίσωσης.Οσο αργεί τόσο θα μεγενθύνονται προβλήματα που υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσαν να κρυφτούν και θα επιβαρύνονται περαιτέρω παίκτες που τον αναπληρώνουν μη έχοντας τα απαιτούμενα προσόντα.
    Οταν η ομάδα βρίσκεται σε κακή μέρα από την γραμμή των 6,75, αυτό έχει επιπτώσεις τόσο στο κάθετο παιχνίδι της όσο και στο οργανωτικό κομμάτι αφού λόγω συνωστισμού στο ζωγραφιστό υπάρχει δυσκολία στην διείσδηση αλλά και στο στήσιμο του pnr. Ως εκ τούτου αδρανοποιούνται επιθετικά τα μονοδιάστατα pnr σέντερ της ομάδας μας, τα οποία είναι άμεσα εξαρτώμενα από την τροφοδοσία των γκάρντ.
    Αν δεν σου βγαίνουν τα σουτ μοιραία θα οδηγηθείς στο πόστ όπου και εκεί ελλείψει ψηλού με μέγεθος και με μόνη αξιόπιστη επιλογή τον 35χρονο Πρίντεζη γινόμαστε προβλέψιμοι. Χρειάζεται ένα σέντερ με τεχνική που να μπορείς να του ακουμπήσεις με ασφάλεια την μπάλα στο πόστ, όχι για να πάρει το μάτς αλλά για να διατηρείς την επαφή στο σκόρ όταν είσαι άστοχος και να κερδίζεις χρόνο μέχρι να ξαναβρείς επαφή με το καλάθι από μακριά. Ταυτόχρονα η απειλή του από το λόου πόστ αν είναι σημαντική θα αναγκάσει την αντίπαλη περιφερειακή άμυνα να κλείσει προς τα μέσα για βοήθεια διευκολύνοντας το έργο των περιφερειακών μας να σουτάρουν με καλύτερες προϋποθέσεις.
    Συνήθως αυτοί οι παίκτες έχουν το μέγεθος που χρειάζεται (για ριμπάουντς, μπλοκ άουτ κ.α.) αλλά και σουτάκι από μέση απόσταση όμως για να μην τα βλέπουμε όλα τόσο εξιδανικευμένα, όσο καλοί αμυντικοί και να είναι συνήθως δεν πρόκειται για ριμ προτέκτορς (βασίζονται κυρίως στο standing reach), δεν μπορούν να παίξουν άμυνα με αλλαγές και δεν είναι είναι γρήγοροι στο τρανζίσιον. Βεβαίως δεν μπορείς να τα έχεις όλα και το να έχεις μια ακόμη πολυδιάστατη λύση στα δύσκολα που θα σου βάλουν οι αντίπαλοι προπονητές προσεχώς σε αυτήν την θέση μοιάζει αναγκαίο.
    Σε αυτήν την κατηγορία σέντερ θεωρώ ότι με μάλλον χαμηλό κασέ (το 2018 κόστιζε 35000 το μήνα, σήμερα 2 χρόνια μετά δεν γνωρίζω) και μεγάλη αποδοτικότητα, value for money είναι ο 31 ετών Miro Bilan (2,13cm/121kg) της Sassari που συνεχίζει και φέτος να κυριαρχεί στα παρκέ της Ιταλίας (σε 4 αγώνες μ.ο.13,5π., 8,3 ριμπάουντς, 52,8% δίποντα, 84,2% βολές), με εμπειρία σε όλες τις διεθνείς διοργανώσεις που θα μπορούσε άνετα να παίξει ακόμη και πρωτεύοντα ρόλο σε εμάς. Για ελεύθερο παίκτη με λίγα χρήματα πέραν του ότι δύσκολα θα βρεθεί θα πρέπει να ληφθεί υπόψη η δεδομένη αγωνιστική του αποχή.
    Τέλος τα ανώτερω δεν αποτελούν έλλειψη εμπιστοσύνης στην υπάρχουσα ομάδα, η οποία με τυχόν περαιτέρω ενίσχυση στα σέντερ δεν σημαίνει ότι έχει την 8άδα (ως αρχικό στόχο) στο τσεπάκι της, απλά θα γινόταν λίγο ευκολότερο το ούτως ή άλλως δύσκολο έργο της. Στην παρούσα φάση στηρίζουμε το πολύ καλό υλικό που έχουμε και το μόνο που θα πρέπει να μας ενδιαφέρει είναι η νίκη στον επόμενο αγώνα με την Αναντολού Εφές.

  • Νιοραντες
    Νιοραντες Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 22:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Παπανικολάου βαράει ακόμα βολές;;

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 15:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτό το πράγμα με την διαφορετική 5αδα ανά δεκάλεπτο που γράφεις φίλε MK 7 και έχεις απόλυτο δίκιο με ξεπερνάει........ Ο Σβεντ χθες έπαιξε πρώτο παιχνίδι της σεζόν μετά από τραυματισμό και έπαιξε μαζί με την παράταση 44 λεπτά.......... Αυτά γίνονται στα φιλικά όχι τώρα που ξεκίνησε η σεζόν........

  • ΜΚ7
    ΜΚ7 Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    @DeCoupepe Φιλε κανενας απο τους Τζενκινς Μακκισικ Χαρισσον δεν μπορει να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ οποτε μενεις μονιμως με το σχεδον 50% των ασιστ σου να στο δινει ο Σλουκας ο οποιος ομως δεν εχει την προσωπικη φαση επομενως αν μετα το πικ δεν παει η μπαλα χαμηλα μετα το ρολαρισμα για να σκοραρει ο ψηλος (αφου μονο ετσι η απο επιθετικο ριμπαουντ μπορουν να σκοραρουν οι ετεροφωτοι ψηλοι μας) η μπαλα αναγκαστικα θα γυρισει μεχρι να βγει ελευθερο σουτ.Αν μπει εχει καλως αν ο αντιπαλος ομως εχει γρηγορες περιστροφες και τα σουτ ειναι με αμυνα η δεν ειναι σε καλο βραδυ ο Χαρισσον ο Βεζενκοφ κλπ αντιο ζωη.Εκει εγκειται το προβλημα οτι ο εταιρος γκαρντ που μπορει να δημιουργησει και να σκοραρει ειναι 38 χρονων και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΞΕΙ στην ιδια πενταδα με τον Σλουκα.Οποτε δοκιμαστηκε σχημα με Σλουκα-Σπανουλη μαζι το αποτελεσμα ηταν μια τραγωδια.Ο Τρινκερι εκλεισε την δημιουργια στον Σλουκα τον περιορισε σε μολις 4ασιστ και τελος η επιθεση μας.
    Συνολικα η ομαδα παντως επιβεβαινωνει αυτο που ελεγα απο τα φιλικα ακομη πως το προβλημα της ειναι στην επιθεση κι οχι στην αμυνα.Με εξαιρεση το παιχνιδι με την Μακαμπι σε ολα τα αλλα ματς φιλικα και επισημα δεν εχουμε φαει πανω απο 75 ποντους.Και χτες 74 ποντοι παθητικο εκτος εδρας μαλιστα ειναι μια χαρα αμυντικη επιδοση αλλα οταν βαζεις μολις 68 πως να κερδισεις.
    Συμφωνω με οσους καυτηριαζουν την διαιτησια πραγματι ηταν προκλητικα εχθρικη και δεν καταλαβαινω τον λογο.Σφυριζαν ανομοιομορφα αναμεσα σε δυο ομαδες που επαιξαν σκληρες αμυνες.Στην Μπαγερν εδειχναν ανοχη σε μας σφυριζαν ολα τα φαουλ ακομα και αυτα που δεν ηταν.Θυμαμαι δε και σφυριγματα κατα μας που εδωσαν αναποδα την κατοχη μπαλας ενα καλαθι των γερμανων που μετρησε λανθασμενα και πολλα αλλα.
    Κι ο Μπαρτζωκας ομως φανηκε απροετοιμαστος για το ματς αυτο.Με ποια λογικη πηρε 12αδα τον Χαραλαμποπουλο και αφησε εκτος τον Λαρεντζακη?Μεχρι και το ματς (μαζι με τον Τζενκινς) μπορουσε να παρει ο Λαρρυ.Γιατι ροτεισον με το ρολοι?Ο Πριντεζης χτες ηταν κακος αλλα επαιξε 20λεπτα βοηθησε ελαχιστα στην επιθεση και στην αμυνα ηταν τρυπα.Γιατι μολις 2,5 λεπτα ο Λιβιο? Επισης μεχρι το 35' δεν εβλεπε οτι η αμυνα μας στο αντιπαλο πικ εν ρολ ηταν αστεια?Ξεκινησε με hedge outs μετα το γυρισε σε αλλαγη στο σκριν αλλα μολις φορτωθηκαν Μαρτιν και Ελλις με φαουλ πηγε σε αμυνα 2 vs.2 και εκει εκανε παρτυ ο Μπολντγουιν.Μολις βυθιζοταν ο αντιπαλος ψηλος μετα το πικ και επαιρνε μαζι του τον δικο μας ψηλο χτυπαγε ο Μπολντγουιν τους Σλουκα και Σπανουλη (αναλογως ποιος βρισκοταν στο παρκε)στα ποδια τους περναγε σαν σταματημενους και εκτελουσε ανενοχλητος με mid-range σουτακι.Αυτο πρεπει να εγινε τουλαχιστον 6-7 φορες και φαγαμε καμια 10αρια ευκολους ποντους μεχρι να ξυπνησει ο κοουτς και να βαλει τον Τζενκινς στον ασσο.

  • Φώτης Κέρκυρα 7
    Φώτης Κέρκυρα 7 Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 14:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλοπροαιρετα πάντα να επισημάνουμε μερικά θεματακια για το χθεσινό ματς. Δεν γίνεται να σου κάνει πλάκα ο Μπολντγουιν ποιος ο Μπολντγουιν!!! και να έχεις τον Τζεκινς στον πάγκο ενώ ο άλλος κάνει πάρτι ούτε να παίρνεις ένα ταιμ άουτ για να του κόψεις τον ρυθμό. Με το που μπήκε ο Τζεκινς τον πήρε παραμαζωμα.... Η ομάδα το λέγαμε όλη μέρα κάθε μέρα στο σαιτ θέλει καθαρό πεντάρι. Δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρωλιγκα χωρίς καθαρό πεντάρι. Έβλεπα στις διακοπές του ματς χθες το Χιμκι - Μακαμπι. Η Χιμκι είχε Μπουκερ και αναπληρωματικο τον Μονρόε!!!! οι οποίοι δεν έπαιξαν στα προηγούμενα παιχνίδια και η Μακαμπι τον Χαντερ που ότι κινείται εκτελείτε αν και όταν μπήκε ο Μονρόε είχε σοβαρό θέμα αμυντικά τουλάχιστον. Προσέξτε παιδιά δεν αφοριζω Ελις και ειδικά τον Μαρτινς που είναι παικταράς αλλά όπως και να το κάνουμε χωρίς ψηλό φόβητρο δεν πας για παραπάνω. Χθες βρέθηκαν σχεδόν όλοι συν τον κόουτς σε πολύ κακή μέρα. Αυτό είναι δύσκολο να ξανασυμβεί σε τέτοιο βαθμό τουλάχιστον. Ο Βασίλης είναι φανερό ότι έχει χάσει την έκρηξη του και νομίζω ότι πρέπει μερικά πράγματα να τα καταλαβαίνει και αυτός..... Ο Λαρεντζακης είναι άδικο που δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής όπως και ο Χαραλαμποπουλος. Αφού δεν τους βάζεις καθόλου γιατί τους παίρνεις; οι άλλοι δηλαδή ήταν καλύτεροι χθες; κάναμε τουλάχιστον τρία air ball σε τρίποντα. Απαράδεκτο... Δηλαδή ο Χαραλαμποπουλος πόσο χειρότερος θα ήταν;. Τέλος πάντων είναι νωρίς ακόμα. Η ομάδα όπως και οι άλλες ψάχνετε ακόμα. Θέλει υπομονή, εμπιστοσύνη και στήριξη και όλα θα πάνε καλά. Θέλουμε οπωσδήποτε έναν ψηλό για βασικό που να σκεπάζει τα καλάθια και νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα τον πάρουμε.....

  • Τκ
    Τκ Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 14:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν χάθηκε τίποτα χτες...όλες οι ομάδες θα κάνουν νίκες και ήττες θα έχουν καλές και κακές βραδιές....η euroleague φέτος θα έχει μεγάλες εκπλήξεις..
    Redgoal θέλω να την γνώμη σου.. .πόσο στοιχίζει στην ομάδα η έλλειψη rim protector....όλες οι ομάδες βλέπουν βίντεο σιγά σιγά των αντιπάλων και η άμυνα που παίζουν την ομάδα μας είναι επιθετική στα γκαρντ που έχουμε γιατί ξέρουν ότι οι ψηλοί μας δεν μπορούν ούτε να δημιουργήσουν ούτε να προσφέρουν πόντο από μόνοι τους....όσο για την άμυνα μέσα στο ζωγραφιστο έχουμε γίνει η καλή χαρά για κάθε περιφερειακό γκαρντ που κάνει διείσδυση.. υπάρχουν σκέψεις να αποκτηθεί αυτός ο ψηλός που θα προστατεύει την ρακέτα και θα αναγκάσει τις αντίπαλες άμυνες να κλείσουν λίγο προς τα μέσα ;;; Ευχαριστώ εκ των προτέρων..

    REDGOAL: Φίλε επιλογές είναι όλα. Ο κόουτς προτίμησε δυο mobile ψηλούς αντί για έναν συν ένα "δεινόσαυρο". Όπως λέει ο Μπαρτζώκας δεν γίνεται έχοντας μόνο τη Euroleague να έχεις 3 καθαρούς σέντερ. Δεν βγαίνουν οι χρόνοι. Είτε έπρεπε να πάει σε έναν "δεινόσαυρο" και έναν τύπου... Μάρτιν, είτε αυτό που έκανε. Έκανε την επιλογή του. Θα δείξει αν ήταν σωστή ή όχι. Για μας, ιδανικό θα ήταν να είχε και έναν Τζεκίρι για παράδειγμα με 500-600 χιλιάρικα αλλά να παίζαμε και στις εγχώριες διοργανώσεις. Το ίδιο ισχύει και για έναν κόμπο-γκαρντ τύπου Μήτρου-Λονγκ. Αν παίζαμε και Α1 και Κύπελλο κανονικά, θα χωρούσαν. Τώρα καλά καλά είναι εκτός ροτέισον ο Λαρεντζάκης για παράδειγμα που το παιδί έχει πράγματα να δώσει...

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 11:05 Σύνδεσμος σχολίου

    ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 68 ΠΟΝΤΟΥΣ....
    ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΠΑΛΝΤΟΥΙΝ ΠΗΡΕ 20 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ 18 ΠΟΝΤΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΑΡΑ;ΕΝΑΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΝ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΟΡΣΕΙ ΣΥΜΦΩΝΩ
    ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΩΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΑΝ Η ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ Η ΦΑΝΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ 700 ΧΙΛ.
    ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΦΑΙΡΟ Η ΜΠΑΡΤΖΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

  • geodiv
    geodiv Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Μερικες επισημανσεις. 1. Ειναι απλα μια ηττα, οχι η καταστροφη. 2. Χρειαζεται 2ος οργανωτης και ψηλος ΄΄δεινοσαυρος΄΄. 3. Οσοι συγγαυροι κανετε διαχωρισμους, ειστε λαθος. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΙΑΙΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΥΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Redgoal, ευχαριστουμε για το βημα λογου που μας δινεις, αλλα οι βρισιες απο καποιους το χαλανε. Λοιπον αροου θα στο πω ευγενικα. Οι χαρακτηρισμοι σου, βλεπε και προς Αυγερινος, δειχνουν ψευτοτσαμπουκα.΄΄Πανιβλακας΄΄, ΄΄χαμηλο iq'', ΄΄νουμερο΄΄. Τι ειναι αυτα ρε; Κε Κορρε, εσεις το θεωρειται δεοντολογικο;

    REDGOAL: Φϊλε απολογούμαστε για το "πανίβλακας" γιατί δεν έπρεπε να περάσει. Μας ξέφυγε...

  • Δημητρης78
    Δημητρης78 Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 10:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Paly maker και σεντερ για ευρωλιγκα...αλλιως πηγαιντε αλλου

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...