roumeliotis

Carwiz

«Είμαι πολύ αισιόδοξος για ΟΣΦΠ Μπαρτζώκα»

casino loutrakiou
redwell

Ο Βασίλης Καββαδάς αντιμετώπισε στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας τον Ολυμπιακό, με τον πρώην σέντερ των Πειραιωτών και νυν του Ηρακλή να μιλάει στο Eurohoops για το ματς και το πώς είδε τους ερυθρόλευκους του Γιώργου Μπαρτζώκα:

“Αρχικά να πω ότι παίζαμε με πολύ δυνατή ομάδα με υψηλού στόχους, που θέλει να φτάσει στο φάιναλ φορ. Εμείς ξεκινήσαμε 6/8 την προετοιμασίας μας. Πρώτος μας στόχος είναι ο προκριματικός του BCL με τον Κεραυνό. Βέβαια η κατάσταση είναι περίεργη λόγω του κορωνοϊού, αλλά εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας όπως και να έχει. Για εμάς ήταν ό,τι πρέπει αυτό το ματς. Παίξαμε όπως είπαμε με έναν αντίπαλο μεγάλης δυναμικότητας και μας έκανε καλό, γιατί όπως καταλαβαίνετε, κάθε μέρα προπόνηση – προπόνηση, το μυαλό πήζει”.

Για τον Ολυμπιακό όπως τον είδε στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό υπογράμμισε: “Είναι νωρίς ακόμα και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως είμαστε όλοι μετά από 6 μήνες χωρίς μπάσκετ. Πατάμε στο παρκέ και δεν ξέρουμε πού είμαστε και πού βρισκόμαστε. Μέρα με τη μέρα θα βελτιώνονται οι ομάδες. Η δουλειά είναι απαραίτητη και είναι αυτό που φέρνει αποτέλεσμα και επιτυχία. Όσες περισσότερες ώρες είναι στο γήπεδο μια ομάδα, θα κλείσει το χάσμα από την αποχή. Εύχομαι σε όλους υγεία, που είναι το πιο σημαντικό για κάθε ομάδα και κάθε παίκτη”.

Ένας από τους νέους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Χασάν Μάρτιν, κοντραρίστηκε κάτω από το καλάθι με τον Βασίλη Καββαδά, ο οποίος στάθηκε στην δύναμη και τα αθλητικά προσόντα του Αμερικανού σέντερ των Πειραιωτών, αλλά και στην ικανότητα του Γιώργου Μπαρτζώκα να… ανακαλύπτει παίκτες. “Φαίνεται πως πρόκειται για ένα πολύ δυνατό παιδί και δείχνει πως έχει πολλά αθλητικά προσόντα. Από εκεί και πέρα φυσικά προέρχεται και από μια πολύ καλή χρονιά πέρσι με την Μπουντούτσνοστ. Πιστεύω ότι ένα από καλύτερα προσόντα του κόουτς Μπαρτζώκα είναι να επιλέγει παίκτες χαμηλότερου επιπέδου, να τους παίρνει στις ομάδες του και να τους αναδεικνύει. Το έχει κάνει πολλές φορές με μεγάλη επιτυχία”.

Αναφορικά με τους υπόλοιπους νέους παίκτες των Πειραιωτών, ο διεθνής σέντερ δεν είπε πολλά, τονίζοντας εκ νέου πως αυτό ήταν μόλις το πρώτο παιχνίδι μετά από 6 μήνες αποχής από τα παρκέ! “Πρόκειται για παιδιά που έχουν παίξει και τα γνωρίζει ο κόσμος. Ένα φιλικό βοηθάει τους προπονητές να βγάζουν συμπεράσματα αλλά μην ξεχνάμε πως είναι το πρώτο μετά από 6 μήνες. Με τον καιρό οι ομάδες θα βελτιώνονται ατομικά, ομαδικά και θα υπάρχει ολοκληρωμένη και καλή εικόνα”.

Ο Κώστας Σλούκας επέστρεψε στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι, μετά από 5 χρόνια στην Φενέρ, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Βασίλη Καββαδά, με τον οποίο είναι χρόνια φίλοι. “Είμαι πολύ χαρούμενος που τον βλέπω ξανά στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Είμαστε χρόνια φίλοι και η αξία του είναι αδιαμφισβήτητη. Υγεία του εύχομαι και να οδηγήσει τον Ολυμπιακό και τους συμπαίκτες του εκεί που αξίζουν. Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο, τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου”.

Τέλος έκανε μια… σούμα του νέου Ολυμπιακού, μη κρύβοντας την αισιοδοξία του ενόψει της νέας χρονιάς. “Ο Ολυμπιακός είναι γεμάτη ομάδα με ταλαντούχους παίκτες, πολύ καλό σταφ και τον κόουτς Μπαρτζώκα, που ξέρει την διοργάνωση. Το έχει ξανακάνει να φτάσει μέχρι το Final Four και μακάρι να το ξανακάνει. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Γνωρίζουν τον τρόπο για να πετύχουν”.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Μπάσκετ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ξεπάτωσε... Μπάρτσα 59-63 και πήγε Βερολίνο

Ένας Ολυμπιακός από... ατσάλι όχι μόνο άντεξε στην πίεση και...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...