roumeliotis

Carwiz

«Στον ΟΣΦΠ νίκες-τρόπαια σημαίνουν τα πάντα»

casino loutrakiou
redwell

Πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη (17/10), στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη» η Media Day και η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού για τη φετινή σεζόν. Με τον προπονητή Λορέντζο Μιτσέλι και τις αθλήτριες του Θρύλου να δίνουν το σύνθημα στο Ρέντη, για την επίτευξη όλων των στόχων την αγωνιστική περίοδο 2023-24, μιλώντας στο olympiacossfp.gr.

Λορέντζο Μιτσέλι: «Δουλεύουμε πολύ τόσο καιρό. Παλεύουμε κάθε μέρα, η ατμόσφαιρα είναι σκληρή και δύσκολη στην προετοιμασία μας, τα κορίτσια τα δίνουν όλα καθημερινά και αυτό με ικανοποιεί απόλυτα. Μπορεί να μην είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε, γιατί είμαστε νέα ομάδα, όμως τα δείγματα είναι πολύ θετικά, ξεκινάμε και το πρωτάθλημα σε λίγο καιρό. Θα είμαστε καλύτεροι από πέρυσι, είμαι σίγουρος για αυτό. Πέρυσι, τα δώσαμε όλα, είχαμε άτυχες στιγμές και τραυματισμούς, παίξαμε καλό βόλεϊ στο τέλος της σεζόν, όμως δεν τα καταφέραμε. Αυτή τη χρονιά, ωστόσο, θα είναι μια άλλη σεζόν, θα τα δώσουμε όλα για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, είμαι πολύ αισιόδοξος και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε».

Τζίνα Λαμπρούση: «Είναι μεγάλη μου τιμή που εκπροσωπώ τον Ολυμπιακό σαν αρχηγός, είμαι τόσα χρόνια εδώ και πραγματικά, τα συναισθήματα δεν περιγράφονται. Έχω περάσει πολύ ωραίες στιγμές εδώ και, πλέον, είμαι αρχηγός του Ολυμπιακού. Νομίζω, ότι αυτό τα... λέει όλα. Προσπαθούμε να φέρουμε και τις νέες κοπέλες στη νοοτροπία του Ολυμπιακού, αν και είναι επαγγελματίες και γνωρίζουν πολύ καλά που βρίσκονται. Θεωρώ, ότι έχουν προσαρμοστεί πολύ εύκολα στο πως λειτουργεί η ομάδα και σιγά-σιγά, αρχίζουμε και δένουμε. Μετά την ενσωμάτωση όλων των παικτριών, είμαστε ένα πολύ καλό και αθλητικό σύνολο. Ναι, έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε, όμως τα πρώτα δείγματα είναι θετικά. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πολύ, ώστε να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους που έχουμε».

Μίλιτσα Κούμπουρα: «Είμαστε, πλέον, όλες μαζί στην προπόνηση, οπότε η ομάδα αρχίζει να δείχνει ωραίο πρόσωπο. Είμαστε πολύ καλά, δείξαμε ωραίο πρόσωπο και στα φιλικά, όμως πρέπει να δουλέψουμε ακόμη περισσότερο. Υπάρχει θετική ενέργεια, θετικές σκέψεις και είμαστε αισιόδοξες για τη νέα σεζόν. Η πρώτη χρονιά ήταν λίγο δύσκολη για εμένα, ήταν περίεργη, γιατί είχα μεγάλη αποχή από την εγκυμοσύνη. Η ομάδα είναι καλύτερη φέτος, πάμε για μια καλύτερη χρονιά σίγουρα! Δεν έχουμε άγχος για τη φετινή σεζόν, θέλουμε τίτλους, αυτός είναι ο στόχος μας, γιατί είμαστε στον Ολυμπιακό. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό, ξέρεις ότι οι νίκες και τα τρόπαια σημαίνουν τα πάντα. Μαζί με τον κόσμο μας, μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Γιας Νίζετιχ: «Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Πραγματικά, πολύ χαρούμενη. Από την πρώτη στιγμή, όλοι με φροντίζουν καλά εδώ, νοιάζονται για μένα, κάτι πολύ σημαντικό για έναν αθλητή. Είναι εξαιρετικό αυτό, το κλίμα είναι φοβερό και ανυπομονούμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα. Θα ξαναπώ, είμαι πολύ ενθουσιασμένη που είμαι εδώ, νιώθω υπέροχα. Ο Ολυμπιακός θέλει πάντα να κερδίζει και είμαι χαρούμενη για αυτό, έτσι είμαι κι εγώ. Θα είναι μια άλλη χρονιά φέτος, δεν θα είναι όπως πέρυσι. Θέλουμε μόνο να κερδίζουμε. Θέλω να πω στον κόσμο μας, ότι είμαι εδώ για να παλέψω για τον Ολυμπιακό, για τη φανέλα, ξέρω πολύ καλά που βρίσκομαι. Θέλουμε τον κόσμο μαζί μας, να μας υποστηρίζουν, να βλέπουν ωραίο βόλεϊ. Εμείς, θα κάνουμε τα πάντα για να καταφέρουμε όλα όσα θέλουμε».

Μαριαλένα Αρτακιανού: «Έχει γίνει πολύ καλή προετοιμασία. Υπήρχε ένα διάστημα που έλειπαν οι ξένες μας, λόγω των Εθνικών ομάδων. Πριν λίγες μέρες, επέστρεψαν, σιγά-σιγά προσπαθούμε να δέσουμε σαν ομάδα. Είμαστε πολύ χαρούμενες και ενθουσιασμένες που σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα, πιστεύουμε ότι θα πάμε πολύ καλά. Σκληρή δουλειά! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι, πλέον, στο δυναμικό του Ολυμπιακού. Θα προσπαθήσω να δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου και γενικά, όλη η ομάδα θέλουμε να επιστέψει ο Ολυμπιακός στους τίτλους, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου. Φέτος, θα είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, κάτι πολύ καλό για την Ελλάδα, αλλά και για εμάς τις αθλήτριες και πιστεύουμε, ότι με πολύ σκληρή δουλειά και με τον κόσμο μας να μας στηρίζει, θα πάμε πολύ καλά».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

1 σχόλιο

  • giorgos.
    giorgos. Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2023 01:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλιτσα Κουμπουρα!!!!!!!!!!!!
    Ότι είπε.
    Όταν είσαι στον Ολυμπιακό ξέρεις ότι οι Νίκες κ τα Τρόπαια σημαίνουν τα ΠΑΝΤΑ.
    Αυτή πρέπει να είναι η νοοτροπία που ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ κ Πρέπει να έχει κάθε Αρχηγός του Συλλόγου.
    Κ η Τζίνα σαν Αρχηγός πολύ Σωστά τα είπε.
    Θρυλικές Κοριτσαρες;;;;;;;;;
    Υγεία, Επιτυχία κ Τίτλους.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...