roumeliotis

Carwiz

Στο Ρέντη κόντρα στον Παναθηναϊκό

casino loutrakiou
redwell

Μετά την πρόκριση στην επόμενη φάση του CEV Cup, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού επιστρέφει στη «μάχη» του πρωταθλήματος, την Κυριακή (22/1).

Τα κορίτσια του Θρύλου υποδέχονται στις 17:00 (YouTube/OSFP TV) τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη», στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Volley League.

Οι «ερυθρόλευκες», που έχουν έναν βαθμό παραπάνω από τις «πράσινες» (28-27), θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους, να πάρουν τη νίκη στο ντέρμπι και να ανέβουν στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος (μαζί με την ΑΕΚ).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Άλλα σπορ

1 σχόλιο

  • Νέμεσις
    Νέμεσις Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2023 19:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσέλευση: στο πέταλο οι φίλαθλοι ήταν όσοι και η θερμοκρασία (περίπου 12) και χωρίς άλλο αγώνα την ίδια ώρα....Στον α'γύρο κατάμεστη η στρούγκα τους....
    Εμφάνιση: αφού έχουν βρει το αδύναμο σημείο μας (υποδοχή - βλεπε Κοσμά) κάνουν πάρτυ. Το βόλει είναι κατ'εξοχήν το ΟΜΑΔΙΚΟ αθλημα και αν δεν λειτουργήσει η αλυσίδα υποδοχή-πάσα-επίθεση δεν κερδίζεται κανένα ματς.
    Λυπήθηκα την Καράρο που έτρεχε πανικόβλητη πάνω-κάτω να σώσει τις εντελώς χαλασμένες υποδοχές της Κοσμά. Γεγονός που επιβεβαιώνεται από τα στατιστικά του αγώνα: Κοσμά (βασική 36% υπ. - 14% άριστες) VS Αντωνακάκη (αναπληρωματική, 43% υπ. - 43% άριστες).
    Στην επίθεση ότι πάλευαν να σώσουν ότι μπορούσαν Κούμπουρα-Λαμπρούση. Γουίντερς και (για άλλη μια φορά) Σάλας μέτριες.
    Κοουτσάρισμα: Ο Τζουλιάνι χτες είχε αλλού το μυαλό του ο άνθρωπος (δικαίως) αλλά κερδίσαμε, ο Μιτσέλι ;;;
    Τι κάνουμε τώρα:
    - Το ανέκδοτο Κοσμά πρέπει να τελειώσει ΑΜΕΣΑ. Μεταγραφή νέας λίμπερο ή Αντωνακάκη μέχρι το τέλος της χρονιάς. Η Κοσμά μόνο για το Deal είναι καλή πλέον, για βόλει ΟΧΙ!
    - Με τα μισά λεφτά που δίνουμε στη Σάλας (ο θηλυκός Μαρτσέλο!) θα μπορούσαμε να ενισχυθούμε εκεί που πονάμε. Στην πάσα βελτιωθήκαμε πολύ (αντίο Στέλλα), ομοίως στο κέντρο με την επιστροφή της Τζίνας (αντίο Κατερίνα) αλλά χρειάζεται επιπλέον ενίσχυση. Το σημερινό ματς δεν χάθηκε με κάτω τα χέρια, ούτε βέβαια στις λεπτομέρειες, αλλά με λίγο πιο σοβαρό ρόστερ θα μπορούσαμε να το διεκδικήσουμε.
    Πρόεδρε, Στρατηγέ ή όπως αλλιώς σε αποκαλούν: Το νέο μάτριξ στο γήπεδο, μου θύμησε τη μεταγραφή που είχε κάνει ο ομόλογος του ποδοσφαίρου, όταν αγόρασε το αυτοκινητάκι για τους τραυματίες αλλά είμασταν (και παραμένουμε) γυμνοί από παίκτες. Η ομάδα χρειάζεται μεταγραφές ουσίας.
    ΥΓ: Αγαπητό RedGoal γνωρίζουμε επίσημα γιατί έφυγε η Χίπε ;;; (και ως εκ τούτου έμεινε η Σάλας)

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...