roumeliotis

Carwiz

Προσκύνησε... Θρύλο η Μπάγερν 1-3 και ημιτελικά

casino loutrakiou
redwell

Το παρών στο Final4 του Youth Champions League στη Νιόν της Ελβετίας στις 19-22 Απρίλη θα δώσει ο Ολυμπιακός με αντίπαλο τη Ναντ στον ημιτελικό για να πάρει το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, καθώς όχι απλά νίκησε αλλά διέλυσε τη Μπάγερν στο Μόναχο με 1-3 στον προημιτελικό της διοργάνωσης και πήρε πανηγυρική πρόκριση.

Κυρίαρχος από νωρίς...

Ο Ολυμπιακός έδειξε από τα πρώτα κιόλας λεπτά της αναμέτρησης τη διάθεση του να επιτεθεί και είχε την πρώτη καλή στιγμή μόλις στο 2ο λεπτό, με τον τερματοφύλακα να διώχνει την μπάλα με τα ακροδάχτυλα σε σουτ του Πνευμονίδη. Στο 28′ η Μπάγερν είχε σημαντική ευκαιρία με το σουτ του Γένσεν να περνάει ελάχιστα άουτ.

Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος στο πρώτο μέρος. Στο 32’ μετά από πίεση ο τερματοφύλακας των Βαυαρών έδιωξε λανθασμένα και ο Μουζακίτης σε κενή εστία άνοιξε το σκορ για το 0-1. Έξι λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 38’ ο Παπακανέλλος έκανε εντυπωσιακή ατομική ενέργεια και με πλασέ στην απέναντι γωνία διαμόρφωσε το 0-2.

Στο 40’ ήρθε και τρίτο γκολ για τους ερυθρόλευκους, όταν ο Αλαφάκης έδωσε πάσα στον Χ. Κωστούλα και εκείνος με εξαιρετικό τελείωμα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3. Να σημειωθεί πως στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, ο διαιτητής απέβαλε τον προπονητή της ομάδας Σωτήρη Συλαϊδόπουλο.

Πιέστηκε, αλλά κράτησε...

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να είναι πιεστικός, όμως οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να πάρουν μέτρα στο γήπεδο και ήταν κάτι αναμενόμενο πως η Μπάγερν Μονάχου θα προσπαθήσει να βγάλει αντίδραση μέσα στο γήπεδό της. Στο 63’ ο Ζβόναρεκ επιχείρησε ένα μακρινό σουτ, ο Σίνα έδιωξε προς στιγμήν, όμως ο Ραμσάκ μείωσε για την Μπάγερν σε 1-3. 

Ένα λεπτό αργότερα οι Βαυαροί είχαν μεγάλη ευκαιρία, καθώς η κεφάλια του Ζβόναρεκ σταμάτησε στο δοκάρι του Σίνα. Στη συνέχεια η ομάδα του Μονάχου ήταν πιεστική, είχε ευκαιρίες όμως η άμυνα του Ολυμπιακού λειτούργησε αποτελεσματικά.

Μάλιστα οι Πειραιώτες στο τέλος είχαν μία καλή στιγμή με τον Χ. Κωστούλα να πλασάρει μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Έτσι έμεινε το 1-3 και οι Νέοι του Ολυμπιακού κατέκτησαν την ιστορική πρόκριση!

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Ρ. Μάριτς): Σμιτ, Σόλζε, Ένιγκ, Μανουμπά, Σκολ, Φερνάντες, Αζνού (46’ Λιτσίνα), Γένσεν (46’ Νκιλί), Ραμσάκ, Ζβόναρεκ, Κούσι-Ασαρέ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σ. Συλαϊδόπουλος): Σίνα, Κουτσογούλας, Κ. Κωστούλας, Τανούλης, Πρεκατές, Αλαφάκης (90’ Χρήστου), Μπάκουλας, Μουζακίτης, Παπακανέλλος (79’ Δάμα), Πνευμονίδης (67’ Λιατσικούρας), Χ. Κωστούλας (90’ Γατόπουλος).

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

46 σχόλια

  • Capitano7
    Capitano7 Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 22:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεγάλο κρίμα που αυτά τα παιδιά έπρεπε να φτάσουν στα προημιτελικά στην ουσία για να μάθουν κάποιοι την ύπαρξη τους.
    Μπράβο τους όμως που κατάφεραν παλλικαρίσια να ασχοληθεί όλος ο φίλαθλος κόσμος μαζί τους. Είναι δικό τους το κατόρθωμα, 100%.
    Μπράβο σας ρε μάγκες!!

    Αγωνιστικά τώρα, είναι κάποιες περιπτώσεις που ξεχωρίζουν και πρέπει να προσεχθούν ιδιαίτερα, με πρώτο και κύριο τον Κουτσογούλα και από κοντά τον (Μπάμπη) Κωστούλα και τον Παπακανέλο. Ατόφια ταλέντα και οι τρεις τους.

    Ακριβώς πίσω από αυτούς είναι ένα γκρουπ παιχτών που έχουν επίσης τα φόντα, όπως οι Λιατσικούρας, Πνευμονίδης, Μουζακίτης, Κουτσίδης πρωτίστως και οι (Κώστας) Κωστούλας, Αλαφάκης, Πρεκατές, Μπακουλας, Τανούλης, Σίνα (μακάρι αυτό το παιδί να πάρει μποϊ, θα παραμιλάμε) δευτερευόντως.

    Εύχομαι να το χαρούν με τη ψυχή τους στην Ελβετία το τουρνουά τα παιδιά ανεξαρτήτως της θέσης που θα πάρουν και από το ερχόμενο καλοκαίρι κάτω το κεφάλι, δουλειά αθλητική αλλά και πνευματική.

    Τέλος, να έχουν στο νου τους πως κανείς καλός δεν θα χαθεί, είτε εδώ , είτε κάπου αλλού και πως ο "τελευταίος" (σε ταλέντο) έρχεται "πρώτος", όταν έχει τα μυαλά μέσα στο κεφάλι, δεν επαναπαύεται από "γλυκολογα", έχει πίστη, υπομονή και επιμονή.
    Όταν δεν γίνονται τα παρακάτω αλλάζουν όλα τούμπα πριν προλάβεις να το καταλάβεις και ο "πρώτος" σε ταλέντο πολύ εύκολα μπορεί να βρεθεί απλά στα αζήτητα..


    ΦΤΕΡΑ ΣΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ, ΚΑΡΔΙΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΣΤΗΘΙΑ
    ΠΟΥ ΔΩΣΑΝ ΘΡΙΑΜΒΟΥΣ ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ.

    ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

  • ZaK
    ZaK Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 11:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποιά σοβαρή Ευρωπαϊκή ομάδα δε θα εκμεταλλευόταν τέτοιο θησαυρό και μάλιστα όχι κρυμμένο;

  • RED WINNER
    RED WINNER Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 09:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπράβο στα παιδιά, αλλά εγώ προσωπικά κρατάω μικρό καλάθι.Ειδαμε και άλλες φουρνιές παλιότερα ότι επαγγελματικά δεν τα κατάφεραν παρά το ταλέντο,ας μπουν σιγά σιγά και θα δούμε τι θα γίνει.Παντως απ'το να πληρώνουν καραβιες μέτριων έως ανύπαρκτων ξένων μισθοφόρων καλύτερα να μπουν οι πιτσιρικάδες.Εδω βλέπουμε ότι ακόμα και Έλληνες στην πρώτη ομάδα κοροϊδεύουν, κάθονται με τα χέρια στη μέση, έχουν χορτάσει λεφτά και σπάνε πλάκα,τι να συζητάμε τώρα....

  • giorgos.
    giorgos. Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 01:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Έχουμε κ λέμε.
    Κάτω από τα γκολπόστ Τζολακης κ Πασχαλακης.
    Δύο.
    Άμυνα Ορτέγκα,Ροντινει, Κάρμο άντε κ Βεζο.
    Άλλοι τέσσερις.
    Κέντρο Μασούρας, Έσσε,Ορτα,Τσικινιο,Φορτουνης,Ποντενσε.
    Άλλοι έξι.
    Επίθεση Ελ Καμπί.
    Σύνολο;;;;;;;
    13.
    Συν 5-6 πιτσιρίκια που θα πρέπει να προωθήσουν;;;;;
    19.
    Ε μέχρι τους 25-26 παίχτες ψάχνετε από τώρα κ βρίσκετε 6-7 πολύ καλούς ξένους σε θέσεις που Χρειάζεται ο Ολυμπιακός.
    Κ νάτη η ομάδα του χρόνου.
    Προπονητής υπάρχει.
    Θες κ Γενικό Αρχηγό με Καρύδια.
    Αν αυτός είναι ο Κοβάσεβιτς οκ.
    Αν δεν είναι;;;;;
    Ματιέ Βαλμπουενα.
    Θέλω να βλέπω 11Λιονταρια στο γήπεδο.
    Μαρινάκη;;;;;;
    ΚΑΝΤΟ.
    ΚΟΤΣΙΑ ΘΕΛΕΙ.
    Γιώργος Ολυμπιακός.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 00:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Γκαμπριέλμην ξεχνάμε και τον Πρίντεζη φίλε

  • Γκαμπριέλ
    Γκαμπριέλ Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 00:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγχαρητήρια στα παιδιά μας....για τη βέβαιη μεταγραφή τους σε μεγάλο σύλλογο της Ευρώπης. Ρομαντικός συνεχίζω να είμαι, αλλά δεν εθελοτυφλώ. Αυτά τα παιδιά δεν είναι το ποδοσφαιρικό μέλλον του Ολυμπιακού. Αυτά τα παιδιά είναι το οικονομικό μέλλον του Ολυμπιακού. Αυτά τα παιδιά θα μοσχοπουληθούν στα μεγάλα πρωταθλήματα της Ευρώπης γιατί έτσι είναι η μοίρα της υπανάπτυκτης ποδοσφαιρικά Ελλάδας.
    Υ.Γ.1: Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια τα παιδιά μας για την επιτυχία και για την αγωνιστική τους ανωτερότητα απέναντι στην προηγμένη ποδοσφαιρικά Μπάγερν.
    Υ.Γ.2: Ένα θετικό που προκύπτει απ' την άνθιση και την εξέλιξη αυτών των ταλέντων είναι η στελέχωση της Εθνικής μας με ικανότατους ποδοσφαιριστές τα επόμενα χρόνια.
    Υ.Γ.3: Μακάρι να μπορούσαμε να τους κρατήσουμε στον Ολυμπιακό.
    Υ.Γ.4: Ζητώ συγγνώμη αν έγινα κυνικός, αλλά παρακολουθώ πάρα πολλά χρόνια αθλητισμό και ξέρω ότι το χρήμα κερδίζει κατά κράτος το συναίσθημα. Στον Ολυμπιακό το έχουμε ζήσει ουκ ολίγες φορές (Δεληκάρης, Γαλάκος, Κυράστας, Σαργκάνης, Βαμβακούλας, στο ποδόσφαιρο και Χάινς, Σλούκας στο μπάσκετ είναι μερικές περιπτώσεις που μου έρχονται στο μυαλό). Μόνο ο Σπανούλης αρνήθηκε τα παραπάνω λεφτά και έμεινε στην ομάδα μέχρι το τέλος της καριέρας του.
    Υ.Γ.5: Τον Ριβάλντο δεν τον συγκαταλέγω ανάμεσα στους προδότες γιατί αυτός θα πήγαινε ακόμα και στο Τζιμπουτί να παίξει ποδόσφαιρο για τα λεφτά...βλέπετε ήταν μισθοφόρος από κούνια.

  • ΣΩΤΉΡΗΣ
    ΣΩΤΉΡΗΣ Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 00:20 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΌ ΔΕΝ ΠΑΊΖΟΥΝ 6 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΊΚΤΕΣ ΚΑΙ 5 ΞΈΝΟΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΠΡΟΚΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΎΜΕ .ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΆΝΕΙ ΚΑΤΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΏΠΗ ΑΝ ΠΑΊΖΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΞΈΝΟΙ ΠΑΊΚΤΕΣ .ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΘΟΎΝ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΈΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΑΔΑ ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΜΙΣΘΟΦΌΡΟΙ .ΥΓ ΑΝΤΈΧΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΙΣ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ 1ΜΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ;;;

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 23:19 Σύνδεσμος σχολίου

    geodiv και Αδέκαστος έτσι ακριβώς, όχι μόνο εφαρμόζει το μοντέρνο 3-4-3 αλλά και πολύ επιτυχημένα.. ΟΜΩΣ η ομάδα β και φυσικά η πρώτη, οχι. Κατά τα άλλα οι οργανωμένες ομάδες έχουν τις μικρές να ακολουθούν τον τρόπο των μεγάλων ώστε να μπορεί να προωθηθεί άμεσα και ακόμα οποίος αξίζει κτλ κτλ. Εδώ έχουμε το αντίστροφο δηλ οι πιο μεγάλοι θα έπρεπε να ακολουθούν τους μικρούς κι αυτό δείχνει το μπαχαλο.

    geodiv φιλε παλιά είναι αυτά, το 1960 ανέλαβε ο Σιμονόφσκι και επειδή δεν τον άφησαν να κάνει ανανέωση γιατί ήθελαν και τότε πρωτάθλημα "εδώ και τωρα" (εκεί και τότε δηλ) μάζεψε πιτσιρικάδες κι έφτιαξε τους Μπέμπηδες. Αυτοί εκτός του ότι έπαιζαν μπαλαρα, όποτε έπαιζαν με τους μεγάλους τους κοπαναγαν κανονικά. Ο Σιμονόφσκι δέχθηκε πόλεμο από την εξέδρα που δεν είχε υπομονή, την τότε διοίκηση και φυσικά τις κλικες των παικτών. Εννοείται και δημοσιογράφους. Στο τέλος τον έφαγαν κι αυτόν, πριν προλάβει να προωθήσει τα παιδιά, κι αυτοί ζήσανε καλά κι εμείς καλύτερα. Το πόσο οργανωμένο ποδόσφαιρο έπαιζε εκείνη η ομάδα φάνηκε από τις καριέρες των παιδιών που δεν έκαναν πολλά πράγματα συνολικά. Ήταν κάτι σαν τις ομάδες του Μπαρτζώκα και του Συλαιδοπουλου δηλ, παιδιά που ταίριαζαν στο σύστημα άσχετα με το ατομικό ταλέντο, αλλά μιλάμε για ομαδικά αθλήματα. Εννοείται ότι πολλά από αυτά απογοητεύτηκαν και δεν προχώρησαν, κι έτσι χάθηκε μια χρυσή ευκαιρία και για το σύλλογο αλλά καί για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα, αφού θα ακολουθούσαν κι άλλοι το παράδειγμα.

  • Gavromaniac7
    Gavromaniac7 Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!! Γίνεται και κάτι καλό τελικά στο ποδοσφαιρικό τμήμα... Αυτά τα παιδιά είναι ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ και είναι ό,τι πιο σημαντικό! Δεν πρέπει να χαθούν!

  • Νic
    Νic Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 22:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Με μπερδεύετε.Ποιος χρηματοδοτεί ρε παιδιά τις ακαδημίες;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...