roumeliotis

Carwiz

Δεν τα κατάφεραν οι Έφηβοι στις λεπτομέρειες

casino loutrakiou
redwell

Οι έφηβοι του Θρύλου, πάλεψαν μέχρι το τέλος για ένα καλό αποτέλεσμα, στο «ντέρμπι» της διοργάνωσης, αλλά τελικά γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες, με 27-26 από τον Δούκα. Οι «ερυθρόλευκοι», παρότι βρέθηκαν να χάνουν μέχρι και με 7 γκολ διαφορά, κατάφεραν να ανατρέψουν το εις βάρος τους σκορ στα τελευταία λεπτά φέρνοντας το ματς στα ίσια, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη.

Ισορροπημένο ήταν το πρώτο 5λεπτό του ματς (3-3) (4-5), με την ομάδα του Δούκα να μπαίνει πιο συγκεντρωμένα και να αποκτά ένα μικρό προβάδισμα με 3 γκολ (4-7). Λίγα λεπτά μετά, οι «ερυθρόλευκοι» θα μειώσουν στα δύο γκολ την διαφορά (7-9) αλλά ο Δούκας θα πάρει εκ νέου προβάδισμα στο σκορ με 4 γκολ (8-12), με την ανάπαυλα του ημιχρόνου, να βρίσκει τον Δούκα μπροστά στο σκορ με (9-13).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους, οι έφηβοι του Δούκα, μπήκαν πιο δυνατά και κράτησαν σταθερά το προβάδισμα των τεσσάρων γκολ. Οι «ερυθρόλευκοι», ενώ ανέβασαν την απόδοση τους, δεν μπορούσαν να βρουν λύση στο σκοράρισμα, με αποτέλεσμα η ομάδα του Δούκα να διευρύνει το προβάδισμα της, με 6 γκολ διαφορά.(16-22).

Στην συνέχεια του αγώνα, οι «ερυθρόλευκοι», με “όπλο” τους, τις αντεπιθέσεις μείωσαν το σκορ σε 21-25. Ένα σερί 4-0 των εφήβων του Θρύλου, έφερε το ματς στα ίσια (25-25). Ο Δούκας εκμεταλλευόμενος μία κακή άμυνα του Ολυμπιακού, θα ανακτήσει και πάλι το προβάδισμα με 26-25. Οι «ερυθρόλευκοι» ένα λεπτό πριν την λήξη κατάφεραν να ισοφαρίσουν (26-26), αλλά το πέναλτι που κέρδισε και μετέτρεψε σε γκολ ο Δούκας στα τελευταία δευτερόλεπτα, ήταν αυτό που έκρινε υπέρ του τον αγώνα με αποτέλεσμα οι «ερυθρόλευκοι» να γνωρίσουν την ήττα στις λεπτομέρειες.

Η διακύμανση

Τα 5λεπτά: 2-4, 3-7, 4-8, 6-9, 7-10, 9-13 (ημιχ), 12-18, 14-20, 15-21, 18-24, 21-25, 26-27.

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Τρούμπης Α): Ανδριώτης Π, Βρεττός Δ, Σωτηρόπουλος Ν, Τσιαμπόκαλος Σ, Καμπόλης Α, Αλωπούδης Σ, Φουσέκας Α, Τσολάκης Χ, Στεφανίδης Δ, Μαλάτρας Ι, Smocot C, Τούρλος Γ, Ντέρος Κ, Γραμματικός Ν, Ξυπνητός Θ, Βούλγαρης Δ.

ΑΣΕ Δούκας (Σαμαράς Δ): Ζιώγας Α, Βαλκανάς Σ, Ζιώγας Σ, Γιάντζης Β, Δαλιούρης Δ, Γεωργιάδης Γ, Σκουλικάρης Χ, Ναθαναήλ Β, Τσιούμας Φ, Ζησιμάτος Γ, Ψυντρίδης Ι, Χαλκίδης Ν, Κωτόπουλος Φ, Παπανικολάου Λ, Σάββας Δ, Λιάκος Δ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...