roumeliotis

Carwiz

Πρωτιά για τις Κορασίδες Δ' ΟΣΦΠ

casino loutrakiou
redwell

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε, η αγωνιστική περίοδος για την ομάδα βόλεϊ κορασίδων Δ του Θρύλου, καθώς κατέκτησε αήττητη την πρώτη θέση στην διοργάνωση με καλό βόλεϊ. Στον τελευταίο αγώνα, οι «ερυθρόλευκες» επιβλήθηκαν με 3-0 του Πορφύρα παίζοντας πολύ καλή άμυνα, περιορίζοντας την αντίπαλη ομάδα.

Το πρώτο σετ παρότι ξεκίνησε «νωθρά» για τις «ερυθρόλευκες» χάνοντας στο ξεκίνημα 0-5 από την ομάδα του Πορφύρα και έχοντας πάρει μια διαφορά έξι πόντων (14-8), τα κορίτσια του Θρύλου κατάφεραν να περιορίσουν τα λάθη τους και να περάσουν μπροστά στο σκορ σε 17-16. στην συνέχεια, το ματς ήταν ισορροπημένο και για τις δύο ομάδες με τις «ερυθρόλευκες» να παίρνουν τελικά το πρώτο σετ με 25-23.

Το δεύτερο σετ ξεκίνησε ισορροπημένα και για τις δύο ομάδες (3-3), (5-5), Αλλά στην συνέχεια οι «ερυθρόλευκες» θα πατήσουν «γκάζι» θα πάρουν προβάδισμα με 17-8 αμέσως μετά με έναν άσσο θα πάρουν κεφάλι στο σκορ με 10 πόντους (18-8), (20-8) και με εκκωφαντικό τρόπο να κερδίζουν το 2ο σετ με 25-11.

Το τρίτο σετ ξεκίνησε και αυτό όπως το δεύτερο ισορροπημένα με την ομάδα του Πορφύρα να παίρνει ένα μικρό προβάδισμα (1-3), οι «ερυθρόλευκες» να μειώνουν σε 5-4, φέρνοντας το ματς στα ίσια (5-5) και το προσπέρασμα σε 6-5.

Η ομάδα του Πορφύρα με ένα δικό του σερί 5-0 θα πάρει προβάδισμα 7 πόντων 7-13, αλλά λίγα λεπτά μετά τα κορίτσια του θρύλου με 6-0 σερί θα περάσουν μπροστά στο σκορ 14-13 και αμέσως μετά με 4-0 σερί θα πάρουν εκ νέου το προβάδισμα σε 17-13. Η ομάδα του Πορφύρα θα καταφέρει να μειώσει για λίγο στο σκορ με τις «ερυθρόλευκες» να απαντάνε ξανά με σερί 5-0 και να κατακτούν πανηγυρικά το 3ο σετ (25-18) και στην πρώτη θέση στην διοργάνωση.

Ολυμπιακός ΣΦΠ (Καλλιγέρη Β): Κοντοφρύδη Ε, Αδαμοπούλου Α, Ταμβακοπούλου Ρ, Γεωργουδάκη Α, Αρχοντάκη Μ, Ζαρναβέλη Ε, Ανάγνου Α, Κουτσούκου Θ, Χρηστάκου Ε, Αθανασοπούλου Χ, Ψάλτη Λ.

ΑΟΦ Πορφύρας (Καμαργιάννη Α): Βατίστα Α, Γαλάνη Μ, Ζωάννου Π, Κάντσου Μ, Μπάλλα Μ, Βογιατζόγλου Μ, Γρίβα Π, Καλαποθάκη Μ, Καπαντάη Αι, Κρητικού Φ, Σακιζλή Αι.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...