roumeliotis

Carwiz

Ήττα 2-3 από ΠΑΟ στο Ρέντη

casino loutrakiou
redwell

Με ανατροπή στην ανατροπή έχασε η Κ19 του Ολυμπιακού το ντέρμπι με την αντίστοιχη του ΠΑΟ στο Ρέντη με 2-3 για την 5η ημέρα της Super League Νέων, παρά το γεγονός ότι ήταν μπροστά με 2-1 δεκαπέντε λεπτά πριν από την λήξη.

Με δυο γκολ στο τέλος οι Νέοι του τριφυλλιού νίκησαν το ντέρμπι που έγινε στις εγκαταστάσεις των Πειραιωτών και βύθισαν σε... σκέψεις τον Δημήτρη Μαυρογενίδη και τους παίκτες του αναφορικά με το γιατί χάθηκε ένα ματς που το έλεγχαν και το είχαν φέρει στα μέτρα τους για να πάρουν μεγάλη νίκη.

Μετά από αυτό το αποτέλεσμα, η Κ19 του Παναθηναϊκου έφτασε τους 12 βαθμούς, την στιγμή που οι Πειραιώτες έμειναν στους 7 και βλέπουν την κορυφή να απομακρύνεται.

Το σκορ άνοιξε στο 20' ο Φρόκου με δυνατό σουτ εκτός περιοχής νίκησε τον Παπαδούδη για το 0-1, όμως λίγο πριν το ημίχρονο, ο Σπυριδάκης μετά από ωραία συνεργασία με τον Σταμούλη, πλάσαρε με ωραίο ψηλοκρεμαστό για το 1-1.

Στο 61' ο Ολυμπιακός πήρε... κεφάλι στο σκορ με 2-1, όταν ο Κουτσίδης κέρδισε την κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Σπυριδάκη και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κλίντμαν.

Οι πράσινοι όμως δεν είχαν παραδωσει τα... όπλα και έτσι στο 86' μετά από σέντρα του Τόρρα, ο Καλοσκάμης πρόλαβε τον Παπαδούδη και έκανε το 2-2. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 86' με τον Τόρρα, όταν μετά από ωραίο γύρισμα του Καλού, έκανε το τελικό 2-3.

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Φρέρης, Κεραμίδα, Κουτσίδης, Χριστοφιλόπουλος, Νικολής, Σπυριδάκης, Χρήστου, Σταμούλης, Κασέμι και Καράκουτης.

Παναθηναϊκός: Κλίντμαν, Ζαφείρης, Καρνέσσης, Προδρομίτης, Παυλάκης, Κωστόπουλος, Φρόκου, Καλοσκάμης, Κυριόπουλος, Βολάκης και Μπιλάλ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ακαδημία

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...