roumeliotis

Carwiz

Απόλλωνας-Ολυμπιακός Red Bullets

casino loutrakiou
redwell

Γνωρίζοντας πια τις θέσεις στις οποίες θα τερματίσουν στην πρώτη φάση του Πρωταθλήματος, Απόλλωνας και Ολυμπιακός "μονομαχούν" την Κυριακή (24/03, 17:15, ΕΡΤ3) για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Ο Απόλλων Carna (12ος, 3-18) προέρχεται από επτά διαδοχικές ήττες αφού δεν έχει βρει τον δρόμο προς τη νίκη από τη 14η αγωνιστική, όταν και επιβλήθηκε της ΑΕΚ Betsson. Αν ηττηθεί μάλιστα και αύριο από τον Ολυμπιακό, θα φτάσει για δεύτερη φορά φέτος στις οχτώ σερί ήττες, καθώς αυτό έγινε και στον πρώτο γύρο, από τη 2η μέχρι και την 9η αγωνιστική.

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αυριανού αγώνα της πάντως, η αχαϊκή ομάδα δεν θα αποφύγει για πρώτη φορά στην ιστορία της την τελευταία θέση της κανονικής περιόδου –ήταν τέσσερις φορές προτελευταία- και το χειρότερο ποσοστό νικών της αφού το προηγούμενο ήταν το περσινό 22,72% (5-17).

Ο Ολυμπιακός (2ος, 19-2) μετράει έξι διαδοχικές νίκες στη Basket League και ανεξαρτήτως του αποτελέσματος του αγώνα της Πάτρας, θα τερματίσει στη 2η θέση της κανονικής περιόδου. Είναι κάτι που θα γίνει για 7η φορά στις 30 σεζόν του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

Με νίκη επί του Απόλλωνα μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την πρώτη φάση του Πρωταθλήματος με ποσοστό νικών πάνω από το 90% (90,9%) για 12η συνολικά και για 9η συνεχόμενη σεζόν τους στην κατηγορία. Η τελευταία φορά που έπεσαν κάτω από αυτό ήταν στην περίοδο 2009-10 όταν είχαν 88,46% (23-3).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΑΤΡΑΣ

MILESTONE

* Ο Τσαντ Μπράουν με 15 πόντους θα φτάσει τους 500 ενώ χρειάζεται τέσσερα εύστοχα δίποντα για να συμπληρώσει τα 200.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Τσαντ Μπράουν μοιράζεται με τον Τζόε Ράγκλαντ την κορυφή των double-double της φετινής Stoiximan Basket League. Έχει έξι, τρία εντός και τρία εκτός έδρας. Στην περσινή σεζόν ο Απόλλων Carna είχε τέσσερις τέτοιες επιδόσεις, δύο με πόντους και ασίστ από τον Αλόνζο Βερτζ και μία πόντους και ριμπάουντ από τον Γιώργο Μπόγρη και τον Παναγιώτη Φιλιππάκο.

* Ο Τζάστιν Μπιμπς έχει την καλύτερη επίδοση ευστοχίας στα δίποντα μεταξύ των παικτών που σημείωσαν 20+ πόντους. Είχε 23 πόντους με 4/4 σουτ δύο πόντων στο εκτός έδρας παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής με τον Κολοσσό H Hotels Collection.

* Ο Ορλάντο Κόουλμαν είχε 27 πόντους στα πρώτα πέντε παιχνίδια του στο φετινό Πρωτάθλημα (5,4 μέσος όρος) και 61 στα τρία που ακολούθησαν (20,33 μέσος όρος).

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Απόλλων Carna μετράει πέντε διαδοχικούς αγώνες με διψήφιες επιδόσεις επιθετικών ριμπάουντ. Είναι κάτι που έκανε στους 12 από τους 21 του φετινού Πρωταθλήματος, ωστόσο είναι στην τελευταία θέση της συγκεκριμένης στατιστικής κατηγορίας.

- Η αχαϊκή ομάδα σουτάρει στα δίποντα με 48,03%, το χαμηλότερο ποσοστό της κατηγορίας. Αν δεν ανατραπεί αυτό μέσα από το αυριανό παιχνίδι, θα μείνει κάτω από το 50% για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κανονική περίοδο, αφού πέρυσι είχε 49,8%.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

MILESTONE

* Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης χρειάζεται έξι εύστοχα για να φτάσει τα 400 στη Stoiximan Basket League. Ο διεθνής γκαρντ έχει 394/791 (49,81%) σε 276 αγώνες στην κατηγορία.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Γιώργος Μπαρτζώκας με νίκη επί του Απόλλωνα Carna θα γράψει ιστορία ως ο προπονητής του Ολυμπιακού με τις περισσότερες νίκες κανονικής περιόδου στα χρόνια της Stoiximan Basket League. Θα φτάσει τις 113 και θα ξεπεράσει τον αείμνηστος Ντούσαν Ίβκοβιτς.

* Ένα επιθετικό ριμπάουντ θα κάνει τον Κώστα Παπανικολάου τον 8ο που θα έχει 250+ με τον Ολυμπιακό στα χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος.

* Ο Σακίλ ΜακΚίσικ με μία ασίστ θα γίνει ο 42ος στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» στη Stoiximan Basket League, που θα φτάσει τις 100.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Οι «ερυθρόλευκοι» εκτελούν με 60,08% στα δίποντα, έχοντας το καλύτερο ποσοστό μεταξύ των 12 ομάδων της κατηγορίας.

- Ο Ολυμπιακός έμεινε κάτω από το 70% στις βολές στα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια του. Εκτελώντας με 71,17% κατατάσσεται στην 8η θέση της φετινής Stoiximan Basket League.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...