roumeliotis

Carwiz

Ρε Μπραζντέικις προσπάθησε λιγάκι...

casino loutrakiou
redwell

Είναι πάνω από έξι μήνες πλέον στην ομάδα ο Ίγκνας Μπραζντέικις και πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω τα βασικά με αυτόν τον παίκτη. Από το τί θέση παίζει εν τέλει μέχρι και το τί μπορεί να δώσει με συνέπεια στον Ολυμπιακό.

Και μην μου αρχίσετε τα "και ο Κάναν με τον Πίτερς πέρυσι ψάχνονταν και φέτος πετάνε" γιατί θα αποδείξετε μεγάλη ασχετοσύνη με το σπορ. Ο Ησαΐας ήρθε στον Πειραιά με 240+ ματς στο ΝΒΑ και με χρονιά στην Ούνικς που ήταν εξαιρετικός, ενώ ο Πετράν είχε παίξει επί σειρά ετών σε τοπ επίπεδο στην Ευρωλίγκα με ΤΣΣΚΑ, Εφές και Μπασκόνια.

Αντίθετα, ο Λιθουανός πέρασε εντελώς απαρατήρητος στο ΝΒΑ με ελάχιστες συμμετοχές με Νικς, Φιλαδέλφια και Ορλάντο ξοδεύοντας αρκετό καιρό στη G-League και έπαιξε Ευρωλίγκα πρώτη χρονιά πέρυσι με τη Ζαλγκίρις.

Σε μια ομάδα με θερμό κοινό αλλά καμία πίεση πρωταθλητισμού ο 26χρονος πλέον Ίγκι είχε στην Ευρωλίγκα 11.6 πόντους, 2.9 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ σε 23' περίπου που αγωνιζόταν, έχοντας 31.3% από το τρίποντο.

Στον Ολυμπιακό ήρθε αργά μεν καθώς δεν έκανε προετοιμασία αλλά πλέον έχει περάσει μισός χρόνος και ακόμα τίποτα. Ρε παιδάκι μου, να δείξει μια μικρή έστω πρόοδο, να ανεβαίνει... σκαλοπατάκια.

Δεν ζητάμε κάτι τρομερό, να μπαίνει 12'-15' λεπτά και να μην τρώει τάπες, να βάζει κανά τρίποντο από τα ελεύθερα που του δίνουν απλόχερα οι αντίπαλοι και στην άμυνα να μην είναι τρύπα.

Τίποτα δυστυχώς δεν μπορεί να κάνει από τα παραπάνω και γι' αυτό κόπηκε από τη Basket League, γι' αυτό παίζει τρίλεπτα και πεντάλεπτα στην Ευρωλίγκα και γι' αυτό δεν θα πρέπει να μας προκαλέσει καμία εντύπωση αν τον δούμε την επόμενη σεζόν σε καμιά ομάδα του... Ντουμπάι.

Και να πεις ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν του συμπεριφέρεται με μπασκετική... στοργή και προδέρμ, να πάει στο διάολο. Αλλά ο Coach-B και ευκαιρίες του δίνει και τετ-α-τετ κάνει μαζί του στο ΣΕΦ για να τον ανεβάσει ψυχολογικά αλλά ο Λιθουανός τίποτα. Δεν χαμπαριάζει.

Ξεκίνησε πενταδάτος και σε σχεδόν τέσσερα λεπτά με την Εφές κατάφερε σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα να τα κάνει όλα μα όλα λάθος. Είχε 0/1 δίποντο, 0/2 τρίποντα, υπέπεσε σε ένα λάθος, δέχτηκε μια τάπα και έγραψε -5 στο σύστημα αξιολογησης και ο Θρύλος με αυτόν στο παρκέ ήταν σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά στο -10 στο σκορ. Φυσικά δεν ξαναπάτησε...

Ρίχνοντας μια ματιά στους μέσους όρους του φέτος, είναι να τραβάς τα μαλλιά σου καθώς έχει 3.7 πόντους, 0.6 ασίστ, 1.7 ριμπάουντς και 2.5 στο σύστημα αξιολόγησης σε 11:11" στο παρκέ σουτάρωντας 39% δίποντο, 20% τρίποντο και 74% βολές.

Και την ίδια ώρα βλέπεις τον Μόουζες Ράιτ που ήρθε με το 1/4 των χρημάτων που κόστισε ο Λιθουανός, έχει το μισό του συμβόλαιο και σπέρνει... πανικό στους αντιπάλους του Θρύλου χαρίζοντας σημαντικές νίκες και κούπα στο Κύπελλο από το πρώτο του δευτερόλεπτο με την ερυθρόλευκη.

Μακάρι να υπάρξει κάποιο μαγικό ραβδάκι και ο Ίγκνας Μπραζντέικις να μετατραπεί στη συνέχεια σε μια μείξη Παπανικολάου με Κλάιμπερν στα καλά του αλλά δεν το βλέπω και εύχομαι να μην την πληρώσει ο Θρύλος αυτή την επιλογή που επαναλαμβάνω μέχρι τώρα είναι επική αστοχία, ίσως και μεγαλύτερη του Λουκ Σίκμα ο οποίος στο φινάλε ήρθε ως ελεύθερος.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

50 σχόλια

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 00:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Νικος76 αναφέρομαι φυσικά στα σχόλια και όχι στο άρθρο του RG. Είναι ξεκάθαρο. Η σπεκουλα, λοιπόν, αλλού.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 23:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Μετά το κλασσικό γλυψιμο - εισαγωγή (λες και έχουν ανάγκη τα παιδιά του Red Goal τον κάθε γλίτσα) άρχισαν κι οι κωλοτουμπες..
    Το "χρειαζόμαστε κλατς δυάρι κιλερ" έγινε " χρειαζόμαστε κόμπο, φιόγκο τζιτζιφιογκο" και το "παλτό από τη Λιθουανία που φόρεσαν οι καρμοιρηδες Αφοί στο Μπι για να μην πλερωσουν σκόρερ να ούμε" έγινε "και με τον μπραζ θα δούμε τι θα κάνουμε (....ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ; Φαντασιωνεσαι και ότι σου ζητάνε τη γνώμη; Α το φουκαριαρικο...). Σίγουρα δεν άξιζε τα λεφτά του, αλλά δεν είναι και άχρηστος, μικρός είναι μπορεί να στρώσει".
    Το ακόμα καλύτερο: κάνει τον τροχονόμο στη γνώμη του Αδέκαστου ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΟΝΤΑΣ αφού ξεκάθαρα το σχόλιο αναφέρεται στους σχολιαστές, και τον χαρακτηρίζει τροχονόμο ενώ είναι ο ίδιος.
    Ωραίο το κόλπο να βγαίνεις τα καλοκαίρια και να είσαι βαρυγδουπος και λαλιστατος, μετα να εξαφανίζεσαι και ύστερα από μήνες να επανεμφανιζεσαι με πιρουετες κράζοντας "ταλεγα γω". Μόνο που κάποιοι έχουμε μνήμη δυστυχώς για σένα μυρωδικό 76.
    Όπως παλιό είναι το κόλπο της εμμονικης στοχοποίησης. Βρες κάτι καινούργιο. Κούρασες.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 23:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal o Aδέκαστος σας την είπε. Ρε μεγάλε αν δε σου αρέσουν τα άρθρα τι τα διαβάζεις? Έχουμε γεμμίσει τροχονόμος εδώ μέσα ...

  • Αδέκαστος
    Αδέκαστος Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 22:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Ένα μήνα που η ομάδα κέρδιζε συνεχώς εξαφανιζολ. Στην πρώτη ήττα επανεμφανίστηκαν οι σασταλεγακηδες που ψάχνουν την δικαίωση για να ικανοποιήσουν το εγώ τους. Τρέφονται από το κράξιμο και την εσωστρέφεια. Άμα τους χαρακτηρίσεις βαζελοτρολ θίγονται.

  • Γ.Αναστασιου
    Γ.Αναστασιου Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 21:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Παλταδουρσ,μαζι με σιμκα απαραδεκτες κινησεις λογω τσιπιας...

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 21:17 Σύνδεσμος σχολίου

    ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ ΠΑΧΥΣΑΡΚΟΣ ΑΡΓΟΣ ΑΣΤΟΧΟΣ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ ΑΝΕΥΡΟΣ .........πραγματικά ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να ειναι τοσο αχρηστος.
    Σιγουρα εχει να κανει ως ενα βαθμό το θεμα προσαρμογής. Αλλά εδω τιθεται το εξης ερώτημα. Εναν τόσο κακό 6 μήνες παίχτη, που δεν εχει κανει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ σε σοβαρό αγώνα ευρώπης, αξίζει να τον περιμένεις και να ρισκάρεις τη νέα χρονιά ειτε με το να ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΘΕΙ σε εναν παιχτη καλό, η να παραμείνει το ιδιο χαλιας και να βαράς το κεφάλι σου που δεν τολμησες να παρεις καποιον αλλον ; ; ;

    Αν ειχε δειξει καποια καλά στοιχεία, ιδια η παρόμοια με εκείνα που τράβηξαν την προσοχή του Μπαρτζώκα το καλοκαίρι, τοτε χαλάλι. Πες παει στα κομμάτια. Αλλά αυτός, φαινεται ξεκάθαρα οτι η μετάβαση απο την Ζαλγκιρις στον Ολυμπιακό, ηταν ΒΟΥΝΟ!

    ΤΟΝ ΘΕΩΡΩ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    Θα ειναι ΕΓΚΛΗΜΑ αν παραμείνει τη νεα σεζόν.

  • Κωνσταντίνος
    Κωνσταντίνος Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 20:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Όλο χαζομάρες γράφετε οι περισσότεροι. Υπομονή και θα τον δείτε και αυτόν. Μια χαρά είναι η ομάδα του Ολυμπιακού τώρα. Και ο Μήτρου Λονγκ θα παίξει καλύτερα και όλοι του χρόνου πιο δεμένοι. Μακάρι να τους κρατήσει όλους και να πάρει και ένα σουτέρ επιπέδου και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Μεγάλη πολυτέλεια και μαγκιά να έχεις τέτοιο βάθος στο ρόστερ. Και τέλος, αφήστε τον οργανισμό Ολυμπιακό και τον κόουτς να δουλέψουν και απλά απολαύστε.
    Φέτος τελικός Μονακό - Ολυμπιακός και ο τίτλος στο λιμάνι.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 19:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Regoal δίκαιο άρθρο αν και νομίζω ότι πιο πολύ σκέφτεστε την επόμενη χρονιά. Ότι λέγατε μέσα στη χρονιά επιβεβαιωθήκατε πανηγυρικά, τόσο για την τρύπα στους ψηλούς όσο και για την έλλειψη σκορερ. Το θέμα μπραζ μπορούμε να το συζητήσουμε όταν κλείσουν τα άλλα. Η forntline έκλεισε για του χρόνου με τις κινήσεις που έγιναν και διορθώθηκαν τα πράγματα, θέλουμε έναν κομπο γκαρντ επιπέδου, και μετά βλέπουμε για τα άλλα θέματα. Οι μεταγραφές που κάναμε μέσα στη χρονιά, οκ παραγκώνισαν τον σικμα που θα μας χαιρετήσει αφού δε τα κατάφερε σε εμάς, και με τον μπραζ θα δούμε τι θα κάνουμε. Σίγουρα δεν άξιζε τα λεφτά του, αλλά δεν είναι και άχρηστος, μικρός είναι μπορεί να στρώσει.

  • ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ
    ΜΕΤΑΓΡΑΦΈΣ 366 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 17:31 Σύνδεσμος σχολίου

    geodiv σου έχω απαντήσει φίλε και δεν ξέρω γιατί δεν ανέβηκε, το ξαναγράφω λοιπόν:
    σε αυτό το άρθρο δεν έχω σχολιάσει γιατί το θεωρώ βαρετό. Είναι το γνωστό τρολ που χρησιμοποιεί τα nicknames των άλλων και ελπίζω να βρεθεί λύση. Εξάλλου κάνει μπαμ από τον τρόπο γραφής ότι ο άνθρωπος μετά βίας έβγαλε το νηπιαγωγείο. Ευχαριστώ.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2024 15:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Μα αυτό δεν είναι αρκετό αγαπητό redgoal για να γίνει καμία στραβή και το σηκώσει;
    Άμα παίζει με τον Ερυθρό Αστέρα λες και το έκανε επίτηδες μαζί τους και έλειπαν ένα σωρό βασικοί, όπως ξαφνικά συμβαίνει και με όλες τιw ομάδες που παίζει και άμα οι διαιτητές τον πάνε καρότσι δύσκολο είναι να κοιμηθεί και η Ρεάλ όπως στην Μαδρίτη και να τον δούμε να το σηκώνει;
    Αν και η Μπάρτσα κάνει το ίδιο στο Ο.Α.Κ.Α τότε πότε θα χάσει;
    Mόνο αν παίξει με εμάς!!!!!
    Γιατί αν perim;eneiw με Ρεάλ, Μπαρτσελώνα και Φενέρ, σώθηκες, μόνο χαλί που δεν θα του έχουν στρώσει!!!!!
    Άρα ας μη το περνάμε στη πλάκα και στα σίγουρα περιμένοντας από τους άλλους;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...