roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-Καρδίτσα Red Bullets

casino loutrakiou
redwell

Στο ΣΕΦ θα πραγματοποιηθεί το ματς του Θρύλου με την Καρδίτσα το Σάββατο (16/03, 20:15, ΕΡΤ3) για την 21η αγωνιστική της Basket League, με τους Πειραιώτες να έχουν «τρέξει» ένα σερί πέντε νικών πρωταθλήματος μετά την ήττα της 15ης ημέρας από τον Παναθηναϊκό.

Ως γηπεδούχος μάλιστα, μετράει οχτώ διαδοχικές νίκες και αν επιβληθεί και της Καρδίτσας, θα κλείσει την κανονική περίοδο με ρεκόρ 10-1. Με αυτόν τον τρόπο θα φτάσει τις 15 συνεχόμενες σεζόν στη Basket League, στις οποίες θα έχει μέχρι μία εντός έδρας ήττα. Στα προηγούμενα 29 χρόνια του στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα αυτό έγινε συνολικά 24 φορές.

Η Καρδίτσα (11η, 6-14) προέρχεται από τις ήττες στα ματς με το Λαύριο εκτός και τον Παναθηναϊκό AKTOR εντός έδρας ενώ μετά από το σερί των τεσσάρων νικών στο διάστημα 12-15ης αγωνιστικής, ηττήθηκε στα τέσσερα από τα πέντε παιχνίδια της.

Η θεσσαλική ομάδα παραμένει χωρίς νίκη μακριά από την έδρα της, όχι μόνο στη φετινή σεζόν (0-10) αλλά και συνολικά στη διετή διαδρομή της στη Basket League (0-21). Αν ηττηθεί από τον Ολυμπιακό θα γίνει η πρώτη ομάδα που θα έχει δύο διαδοχικές σεζόν χωρίς εκτός έδρας νίκη –αυτό μπορεί να συμβεί και με τον Απόλλωνα Carna- μετά από 30 χρόνια. Η τελευταία που βρέθηκε σε αυτήν τη θέση ήταν η Δάφνη που είχε 0-13 στη σεζόν 1993-94 και 0-13 στη σεζόν 1994-95.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

MILESTONE

* Ο Άλεκ Πίτερς θα συμπληρώσει 50 παιχνίδια στη Basket League. Ο Αμερικανός θα γίνει ο 29ος ξένος στην ιστορία του Ολυμπιακού που θα φτάσει σε αυτόν τον αριθμό.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Μόουζες Ράιτ είχε 9+ πόντους, 3+ εύστοχα δίποντα, 1+ ασίστ και 10+ ranking στα τέσσερα παιχνίδια του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

* Ο Κώστας Παπανικολάου είχε 4/4 τρίποντα στο ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στο Λαύριο. Ήταν η 3η καλύτερη, φετινή επίδοση και η κορυφαία μεταξύ των παικτών του Ολυμπιακού. Η προηγούμενη ήταν τα 2/2 τρίποντα, επίδοση στην οποία έφτασε τρεις φορές ο Άλεκ Πίτερς και από μία οι Ουόκαπ και Μπραζντέικις.

* Ο Άλεκ Πίτερς έχει προβάδισμα εννιά βαθμών (356 έναντι 347) από τον Λούκα Μπραΐκοβιτς στη λίστα των παικτών με τον κορυφαίο αριθμό ranking στη φετινή Basket League.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Ολυμπιακός είχε τριψήφιο αριθμό ranking στα τέσσερα τελευταία του και συνολικά στα 13 από τα 20 παιχνίδια του στη φετινή Basket League, τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα.

- Αν και είναι η ομάδα με τα περισσότερα ριμπάουντ στις πρώτες 20 αγωνιστικές (36,05), βρίσκεται μόλις στην 7η θέση της λίστας των επιθετικών ριμπάουντ (8,9).

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

MILESTONE

* Ο Σακ Μπιουκάναν με επτά πόντους θα φτάσει τους 200 στη Basket League. Θα γίνει έτσι ο 4ος που θα συμπληρώσει αυτόν τον αριθμό μετά τους Σαΐντ Πρίτζετ, Ρομέλο Ουάιτ και Ρομπέρτο Γκάλινατ.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Ρομέλο Ουάιτ είναι ο μόνος παίκτης της πρώτης 10άδας των σκόρερ της φετινής Basket League, που δεν σκόραρε από το τρίποντο αφού δεν έχει πάρει και προσπάθεια από τα 6,75μ.

* Ο Ρέι ΜακΚάλουμ είχε 8/14 τρίποντα στα πρώτα τέσσερα παιχνίδια του με την Καρδίτσα, αλλά μέτρησε 2/21 στα τελευταία έξι.

* Ο Γιώργος Καμπερίδης είχε 3/3 τρίποντα στο ματς της περασμένης εβδομάδας με τον Παναθηναϊκό, επίδοση που είναι η κορυφαία στη διετία ιστορία της Καρδίτσας ενώ παράλληλα κατατάσσεται στη 10άδα του φετινού Πρωτάθλημα.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Τα επιθετικά ριμπάουντ είναι η κατηγορία στην οποία η Καρδίτσα είναι ψηλότερα από κάθε άλλη αφού βρίσκεται στην 4η θέση έχοντας 9,95 ανά αγώνα. Στην περσινή σεζόν ήταν στην 8η μεταξύ των 12 ομάδων με 8,1 κατά μέσο όρο.

- Η θεσσαλική ομάδα είχε από εννιά εύστοχες βολές στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Είχε μείνει σε μονοψήφιο αριθμό μόνο σε δύο από τα 18 προηγούμενα παιχνίδια της. Σουτάροντας με 65,17% έχει τη χαμηλότερη επίδοση της κατηγορίας.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...