roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Red Bullets

casino loutrakiou
redwell

Το ντέρμπι του Θρύλου με τον ΠΑΟ γράφει τον επίλογο της 4ης ημέρας της Basket League. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μονομαχούν την Δευτέρα (30/10, 20:15, ΕΡΤ3) για τρίτη φορά στη σεζόν, μετά από εκείνες για τον τελικό του Super Cup και την πρεμιέρα της Ευρωλίγκας.

Ο Ολυμπιακός άρχισε με ένα 3/3 την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου του, επικρατώντας κατά σειρά του Άρη εκτός, της ΑΕΚ εντός και του Κολοσσού εκτός έδρας. Έτσι επέκτεινε το συνολικό σερί του στο 42-0 ως προς την κανονική περίοδο του Πρωταθλήματος. Η τελευταία ήττα του σε αυτό το κομμάτι της Basket League ήταν στο αντίστοιχο παιχνίδι της σεζόν 2021-22, όταν έχασε στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό με 76-81.

Ο Παναθηναϊκός μπήκε επίσης με 3/3 στο Πρωτάθλημα, αφού επιβλήθηκε κατά σειρά του Αμαρουσίου εντός, του Περιστερίου εκτός και του Λαυρίου εντός έδρας. Οι «πράσινοι» έτσι μπήκαν για 18η φορά στα 32 χρόνια του επαγγελματικού Πρωταθλήματος με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

MILESTONE

* Ο Μιχάλης Λούντζης είναι κοντά σε δύο milestones. Χρειάζεται τρεις πόντους για να φτάσει τους 1.000 και μία ασίστ για να συμπληρώσει τις 300.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Τρεις ασίστ χρειάζεται ο Τόμας Ουάκαπ για να γίνει ο 11ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού στη Stoiximan Basket League που θα φτάσει τις 300.

* Με τα τρία πρώτα παιχνίδια του φετινού Πρωταθλήματος, ο Αϊζάια Κάνααν έφτασε τα εννιά συνεχόμενα στα οποία είχε τουλάχιστον ένα εύστοχο τρίποντο.

* Άλεκ Πίτερς και Αϊζάια Κάνααν είχαν μαζί 18/28 τρίποντα στις τρεις πρώτες αγωνιστικές ενώ οι υπόλοιποι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν συνολικά 18/46.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Ο Ολυμπιακός είχε το μικρότερο αμυντικό παθητικό των πρώτων, τριών αγωνιστικών αφού δέχτηκε 202 πόντους (67,33 μέσος όρος). Παράλληλα είχε το υψηλότερο ποσοστό ευστοχίας τόσο στα δίποντα (61,22%), όσο και στα τρίποντα (48,64%).

- Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το χαμηλότερο ποσοστό ευστοχίας στις βολές, στις πρώτες τρεις αγωνιστικές. Εκτέλεσαν με 64,15%.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

MILESTONE

* Ο Κώστας Σλούκας επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Ολυμπιακού μετά τη μετακίνηση του στον Παναθηναϊκό. Έχει μπροστά του ένα σημαντικό milestone αφού απέχει επτά ασίστ από τις 800, αριθμό στον οποίο έφτασαν συνολικά 15 παίκτης στην ιστορία της Basket League.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Ο Μάριους Γκριγκόνις, ο μοναδικός από τους ξένους παίκτες που παρέμειναν από την περασμένη σεζόν στον Παναθηναϊκό, απέχει 20 πόντους από τους 300. Ένας αριθμός στον οποίο έφτασαν 51 ξένοι στην ιστορία της ομάδας στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα.

* Ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης είχε στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος, την κορυφαία επίδοση εύστοχων σουτ δύο πόντων, μετρώντας 8/8.

* Ο Τζέριαν Γκραντ είναι πρώτος στις ασίστ (12) και στα κλεψίματα (5 όσα και ο Βιλντόσα) μεταξύ των παικτών του Παναθηναϊκού στη φετινή Basket League.

ΤΑ + ΚΑΙ ΤΑ –

+ Κλέβοντας εννιά φορές την μπάλα, κατά μέσο όρο, ο Παναθηναϊκός είχε την κορυφαία επίδοση των τριών πρώτων αγωνιστικών.

- Ο μέσος όρος των 16 ασίστ κατέτασσαν τον Παναθηναϊκό στην 7η θέση της σχετικής λίστας, στις πρώτες αγωνιστικές.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Red Bullets

4 σχόλια

  • ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ
    ΠΑΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΙΟΣ Δευτέρα, 30 Οκτωβρίου 2023 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλησπέρα.πρεπεινα προσέξουμε και να την προστατεύσουμε την ομάδα μας γιατί θα προκαλέσουν και θα γίνει όπως στο ποδόσφαιρο.το έχουν σχεδιασμένο.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 21:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μπασκετμπολίστας Βρσάλικο. :P

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 20:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φίλος έκανε "τυπογραφικό" λάθος ή είναι το χαιδευτικό του Σίμκα ή κάνει πλακίτσα γιατί θα μπορούσε να μιλάει και για τον μπα αφού έτσι τελειώνει το σχόλιο!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!
    Η αλήθεια πάντως είναι με τον εν λόγω παίκτη έχουν γίνει πολλά λάθη από πλευράς εκτίμησης ή γίνεται κάποια πλάκα!!!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Κυριακή, 29 Οκτωβρίου 2023 19:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Με το Σκμάλικο τι γίνεται; Θα επιστρέψει κάποια στιγμή ή μπα;

    REDGOAL: Τί είναι ο Σκμάλικο; Πολωνός σέντερ φορ;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...