roumeliotis

Carwiz

Φωτιά... στο ΣΕΦ με επιστροφή Μιλουτίνοφ

casino loutrakiou
redwell

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ ήρθε στον Πειραιά ως ένας ταλαντούχος σέντερ και μετατράπηκε φορώντας την ερυθρόλευκη σε απόλυτο "όπλο" της Euroleague με αποτέλεσμα να του τα... σκάσει χοντρά η ΤΣΣΚΑ Μόσχας και με 2.500.000 ευρώ καθαρά τον χρόνο να τον πάρει το 2020 στη Ρωσία.

Φόρεσε για πέντε χρόνια τη φανέλα του Θρύλου, δέθηκε με τον κόσμο και το Σύλλογο, αγάπησε τη ζωή στην Αθήνα και την παρέα με τους κολλητούς του όπως ο Σάσα Βεζένκοφ και θέλει να επιστρέψει σαν... τρελός.

Το τριετές συμβόλαιο που υπέγραψε με τους εκτός Euroleague πλέον Μοσχοβίτες ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα και όντας ελεύθερος μπορεί να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του χωρίς τίποτα να τον εμποδίζει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον θέλει και αυτός πάρα πολύ καθώς μια τριάδα στο "5" με Φαλ-Μιλουτίνοφ-Μπλακ (σ.σ. αν μείνει ο Βεζένκοφ καθώς αν φύγει θα έρθει 4-5άρι αντί του Μπλακ) θα είναι αν όχι η κορυφαία, μια από τις Top3 της Euroleague και θα ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό. Και δεν θα χρειαστεί και καμιά μεγάλη... θυσία η απόκτηση του Σέρβου σέντερ.

Κι αυτό διότι ο ίδιος ο 29χρονος σέντερ ο οποίος μετρά ήδη πέντε χρόνια στην Ελλάδα και μελλοντικά θα μπορεί να παίξει με ελληνικό διαβατήριο εφόσον το θελήσει (σ.σ. κρατήστε το αυτό), δεν έχει πρόβλημα να "ψαλιδίσει" το κασέ του κατά πολύ. 

Ο Ολυμπιακός πληρώνει ήδη ένα σχετικά μεγάλο συμβόλαιο στον Τζοέλ Μπολομπόι και σίγουρα δεν θα "ματώσει" αν προσθέσει κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για χάρη του Νίκολα Μιλουτίνοφ. Ενός παίκτη που τον ξέρουν όλοι καλά στον Πειραιά και ταιριάζει ο χαρακτήρας του με αυτό που έχει φτιάξει ο Coach-B την τελευταία διετία ενώ η αγωνιστική του αξία είναι αδιαμφισβήτητη.

Την τρέχουσα σεζόν με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Μιλουτίνοφ μέτρησε 40 ματς στη VTB League, έχοντας κατά μέσο όρο 14,7 πόντους, 8,5 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ, σε μια από τις καλύτερες -αν όχι την καλύτερη- χρονιές του.

Οι δικές μου πληροφορίες λοιπόν λένε ότι υπάρχει ξανά... καπνός στο θέμα Ολυμπιακός-Μιλουτίνοφ όπως και πέρυσι το καλοκαίρι, αλλα αυτή τη φορά η "φωτιά" έχει φουντώσει.

Μπορεί να υπολείπονται ακόμα 5 νίκες για να κατακτήσει τον τίτλο της Α1 ο Ολυμπιακός, όμως η περίπτωση "Μίλου" απασχολεί έντονα και γίνονται κινήσεις για την επιστροφή του διεθνή σέντερ.

Αν θα ολοκληρωθούν θετικά, θα το μάθουμε μετά τους τελικούς της Basket League αλλά οι πιθανότητες να έχουμε "γάμο" μοιάζουν σαφώς περισσότερες αυτή τη στιγμή...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

81 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 13:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιατί είναι δύσκολο; Αυτοί οι 2 είναι κολληταρια. Απλώς ο Βεζενκοφ θα προτιμήσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να πάρει και 5.5-6μυρια καθαρά το χρόνο..του χρόνου νομίζω θα πάρει 1.5 από τον Ολυμπιακό, η διαφορά είναι κολοσσιαία..και αν του κάτσει, και καταφέρει να πάρει έστω έναν ρόλο καλού ρολιστα, μπορεί να βγάλει πολλές δεκάδες εκατομμύρια μέχρι να κλείσει την καριέρα του εκεί..

    Ακούγεται και ότι ο Mirotic θα ψάξει 5.5 καθαρά στο ΝΒΑ επίσης..

    Ο Black θέλει 700 ακούγεται, και με 600 να μείνει, και 850 περίπου τα λεφτά του Bolomboy έχεις φτάσει περίπου τα 1.450.000..αν δεν έχει καμία προσφορά με πολύ πάνω από 2μυρια δεν είναι τρελό να αυξήσει και ο Ολυμπιακός λίγο για να τα βρουν.. εγώ έλεγα ότι ένα δίκαιο συμβόλαιο είναι 1.8 για τον παίκτη, και θα αφήσει σίγουρα λεφτά στο τραπέζι για εμάς.

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 09:25 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, ειναι σωστο να κοβετε ποστ μονο και μονο επειδη μποει να μη συμφωνουν 100% με αυτα που γραφετε?

    Εξηγησαμε οτι ο Μιλουτινοφ ειναι δυσκολο να ελθει αν δεν φυγει ο Βεζενκοφ και το ποστ δεν ειναι πουθενα!

    Σας αγαπαμε, σας εκτιμαμε, αλλά υπαρχει και ενα όριο.

    REDGOAL: Φίλε ξαναδές το. Δεν υπάρχει περίπτωση να έγραψες αυτά που λες και να κόπηκε. Τι μας νοιάζει εμάς αν φύγει ο Βεζενκοφ και αν έρθει ο Μιλουτίνοφ; Αυτοί μας ταΐζουν; Δεν έχουμε λόγο να κόψουμε κανένα μήνυμα φίλε.

  • Μιχαλης
    Μιχαλης Πέμπτη, 25 Μαΐου 2023 08:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Είμαστε 4 πόντους μπροστά φάουλ ρεεεεεε όχι τρίποντο ρεεεε!!αν και δεν είμαι γνώστης έχουμε χάσει και κύπελλο από βαζελο επειδή δεν κάναμε φάουλ με τον ίδιο προπονητή!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 15:40 Σύνδεσμος σχολίου

    @RED7ARROW
    Ρεντ... θα σου πω ότι όταν διάβασα το επίμαχο ποστ, εξεπλάγη, αλλά γρήγορα μου ήρθε η σκέψη ότι δε τα έβαλες μ όλους που μιλάνε γενικά για την μεταγραφολογία, αλλά ουσιαστικά μόνο για κείνους που ζητάνε ουσιαστικά να αλλαχτεί πάνω απ τη μισή ομάδα (ίσως κι ο Μπαρτζώκας) επειδή χάσαμε την ευρωλίγκα μ αυτό τον τρόπο. Οπότε και δεν έδωσα σημασία στ ότι μίλησες ας πούμε άσχημα, ουσιαστικά τσουβαλιάζοντας μας όλους.
    Απλά θεωρώ ότι δε το διατύπωσες ξεκάθαρα. Όσον αφορά τώρα για το giorgos, ε τι να σου πω; Εγώ τον έκραζα χοντρά, αλλά βαρέθηκα πια να το κάνω. Δεν μπορώ να κάθομαι να ασχολούμαι και να τρώω χρόνο και ενέργεια για τον κάθε giorgos, Θοδωρής ή Ζήτω-ο-θεός-μας-Μαρινάκης7.

  • RED7ARROW
    RED7ARROW Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 14:56 Σύνδεσμος σχολίου

    ΜΚ7, σε ενοχλεί ταχα που κράζω "ομοειδεάτες" μου σαν τον giorgos ο οποίος αποθεώνει Μαρινάκη, δεν ασχολείτε καθόλου με τα στραβά και τα ασχημα που συμβαίνουν στον Ολυμπιακό του Ποδοσφαίρου αλλα κράζει και μειώνει την προσφορά και την αξία των Αγγελόπουλων και του τμηματος μπάσκετ παρά τις επιτυχίες τις απιστευτες που εχουν πετύχει ; ; ;
    Σοβαρά μιλάς; ; ;
    Πολύ ευαίσθητοι μου γινατε!!!

    Οσο αφορά αυτο που λες για το Redgoal, μπερδεύεις την βουρτσα με την οδοντοβουρτσα φιλεεεε!!!
    Το Redgoal, δεν ειναι ο καθε καφενειακός η καφετεριακός Ολυμπιακος φιλαθλος η οπαδος. Ειναι SITE ενημέρωσης. Οταν λοιπον εχει μια πληροφορία η μια ειδηση θα την επεξεργαστεί και θα την γνωστοποιήσει στον κοσμο. Σε εμας.

    Το να κρινεις την ειδηση αυτή, σαν κινηση, αν σου αρεσει η οχι, η τι αλλο θα ηταν καλο να γινει ειναι αποδεκτό και ομορφο.
    Και γω σου λεω οτι θελω να ερθει ο Χαουαρντ της Μπασκόνια και ο Μούσα της Ρεάλ στον Ολυμπιακό. Και γιατί οχι και ο Ντοτα Χολ της Μονακο.
    Οταν ομως κράζουν καποιοι τους παίχτες που προσφεραν και τους απαξιώνουν επειδή δεν καταφεραν να κανουν μια καλη αμυνα σε εναν αγώνα, η μια καλη επιθεση σε εναν αγωνα η ακομα και 2 καλά παιχνίδια στο Final4, και τους βγάζουν άχρηστους ενώ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ φετος αλλα ΚΑΙ ΠΕΡΥΣΙ τους εχει βγει η γλώσσα και εχουν βοηθήσει με το παραπάνω να γινει ο Ολυμπιακός ΟΜΑΔΑΡΑ, τοτε ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΛΙΖΩ με επιθετα και οτι αλλο χαρακτηρισμό γουστάρω!
    Οταν ο αλλος κράζει τον ΓΟΥΟΚΑΠ η τον ΦΑΛ δεν τρέφω κανέναν σεβασμό για εκεινον.
    Οταν καποιοι εκραζαν τον Νοεμβριο τον Μακίσικ και ηθελαν να φυγει, επειδη ο ανθρωπος περασε μια περιοδο ντεφορμαρίσματος.

    Αμα σας αρέσει.......αν οχι προβλημά σας. Το ποιος ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ το ξερουν καλά εκείνοι που έχουν νοημοσύνη!!!
    Και όχι ο κάθε τυχάρπαστος που βγαινει σα το σκουλικι οταν βρέξει για να πει τη λαλακία του όποτε η ομάδα στραβοπατήσει η αποτυχει σε κάτι.

    Και για να το πω αλλη μια φορά μπας και το καταλάβουν κάποιοι......ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΥΣ ΨΗΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΡΥΠΑΜΕ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΑΣ. ΟΜΩΣ ΚΑΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΔΕΝ ΤΡΥΠΑΕΙ ΟΠΟΤΕ ΜΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!

    ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΦΑΙΝΑΛ4 ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΡΚΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ. ΑΝ ΚΑΤΑΚΤΟΥΣΑΜΕ ΤΗ ΚΟΥΠΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ. ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ !!!!?????

    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ FINAL4 ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ.
    ΛΕΤΕ ΑΛΛΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ?
    ΤΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ? ΚΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΠΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΑΡΙΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.
    ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ!!!

    Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΝΑΙ.
    ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΡΚΕ, ΕΧΟΥΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ "ΠΟΥΛΑΣ" ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΠΑΙΧΤΕΣ????

    ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.....θα σας πω ξανα κατι για τον Μιλουτινοφ τον Ολυμπιακάρα!!!!!!
    Ο Βεζενκοφ ΑΝ φυγει τελικα θα το κανει για να δοκιμασει τη τυχη του στο ΝΒΑ.
    Ο Μιλουτίνοφ οταν εφυγε, το εκανε για τα χρηματα και την CSKA.
    Oπως εκανε και ο Σλουκας.
    Δεκτό και για τους δυο. Οπως δεχτηκα τον Σλουκα πισω και τον αποθεώνω ετσι θα κάνω με τον Μιλουτινοφ!

    ΟΜΩΣ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΧΑΡΙΣΑΝ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΑΓΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ ; ; ; Εσείς που σας πειράζει οταν κράζω Ολυμπιακάρες οι οποίοι μηδενίζουν και απαξιώνουν τους παίχτες μας ; ; ;

    Aν δε καταλάβατε.....στα φρύδια μου. Αντε γεια και σε όποιον αρέσει!

  • kasavetis
    kasavetis Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 14:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε συμφορουμίτη Red7Arrow,

    λυπάμαι πραγματικά για το ποστάρισμά σου. Έχεις το δικαίωμα να γράφεις ότι πιστεύεις και να διαφωνείς με άλλους συμφορουμίτες. Δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να προσβάλλεις άλλους στο φόρουυμ και να χρησιμοποιείς χυδαία γλώσσα. Ελπίζω ειλικρινά να έγραψες αυτά που έγραψες συναισθηματικά φορτισμένος και να το έχεις μετανοιώσει. Ο φίλος ΜΚ7 σου εξήγησε με λογικά επιχειρήματα γιατί αρκετοί συμφορουμίτες (συμπεριλαμβανομένου και του γράφοντος) επιδόθηκαν σε μεταγραφολογία. Το άρθρο έχει τίτλο "Φωτιά... στο ΣΕΦ με επιστροφή Μιλουτίνοφ", αφορά δηλαδή μία πιθανλη μεταφγραφή βόμβα, τι ήθελες να γράψουν οι συμφορουμίτες? Όλοι είμαστε στενοχωρημένοι αλλά ταυτόχρονα συζητάμε και τι μπορεί να αλλάξει για να πάρουμε την κούπα στο Βελιγράδι. Αγαπάμε τον Ολυνμπιακό, σεβόμαστε τον προπονητή, τους παίκτες και τη διοίκηση αλλά συζητάμε πως θα ενισχυθούμε ακόμη περισσότερο έτσι ώστε να μην χάνουμε στο τελευταίο σουτ, να καθαρίζουμε τα ματς πιο νωρίς, κακό είναι?
    Ας το κλείσουμε εδώ λοιπόν και ας μην συνεχίσουμε μία ανούσια αντιπαράθεση.

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 14:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλοι μου μπορεί κάποιος τεχνικά να μας εξηγήσει γιατί στο 78-74 που βάζει ανενόχλητος ο Σέρχι δίποντο ,επειδή προηγουμένως έχουμε φάει σουτ από τις πάσες του ,δεν παίρνει τάιμ άουτ ο κόουτς;;;; Έκανε μπαμ από ώρα ο,τι έχουν κλατάρει και σωματικά ,αλλά κυρίως ψυχικά,τους έιχε παγώσει το κεφάλι από την πίεση και έπαιρναν βεβιαζμένες κινήσεις.Γιατί έπρεπε στο καπάκι να φάμε το τρίποντο του Σερχι για να πάρουμε τάιμ άουτ.Ένα καλάθι ήταν όλη η χρονιά και έριχνα τούβλα ένας ένας με σειρά.Θεμιτό είναι να μην έχουν όλοι την κλάση του Σπανούλη και του Διαμαντίδη και του Παπαλουκά .Άλλο αυτό και άλλο η αυτοκτονία που έγινε.Μήπως ο Μπαρτζώκας νόμιζε οτι με το τάιμ αουτ θα έπαιρναν ανάσες και οι άλλοι και βασίστηκε στην μεγαλύτερη υποθετικά κούρασή τους ή ήταν απλά εμμονή του στυλ .....βλέπουν και τα μυρμήγκια οτι ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΡΙΣΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΙΜ ΑΟΥΤ ,ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΟΥΤΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΣΦΑΛΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ.Yποθέσεις κάνω δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που είδα.Λες και βλέπαμε τον βρυκόλακα να έρχεται και δεν κάναμε τίποτα,έτσι ένιωθα για κανα τρίλεπτο στο τέλος.Δηλ. έστω και τον μπολομπόι να έβαζε στο τέσσερα για να μπει η μπάλα πιό εύκολα στη ρακέτα, έστω να τους φωνάξει να τους βγάλει από την τύφλωση εκείνου του καταραμένου δίλεπτου-τρίλεπτου.Με ένα σκριν μετά εντωμεταξύ έφυγε πανεύκολα ο Γιουλ από τον Παπανικολάου .

  • John 7
    John 7 Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 14:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο μητρου λογκ χάθηκε πέρσι, δεν πρέπει να χαθεί και φέτος! Έχει ελληνικό διαβατήριο και πρέπει να αποκτηθεί μιας και δεν υπάρχουν Έλληνες επίπεδου Ευρωλίγκα! Δυστυχώς όμως ακούγεται ότι πάει ζαλγκιρις! Ειδικά αν φύγει ο βεζενκωφ η απόκτηση του είναι επιβεβλημένη!

  • SDF
    SDF Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΜΚ7 +1000 ΣΥΝΟΠΑΔΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ,ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΝΕΙ ΚΡΙΤΙΚΗ Η ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ,ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!

  • Κωσταςς
    Κωσταςς Τετάρτη, 24 Μαΐου 2023 12:38 Σύνδεσμος σχολίου

    O αλλος λεει οτι η ομαδα εκανε εξαιρετικη πορεια φετος οπως και περσι... και φετος πηγε ενα βημα παραπανω γιατι η φαση που εγινε περσι με την Αναντολου εγινε φετος στον τελικο... . Καλα τοσο δυσκολο ειναι να καταλαβουν μερικοι τι εγινε στον τελικο ? Καμια σχεση με την Αναντολου , με την Αναντολου ηταν πισω στο σκορ και ισοφαρισε , πηγε να παιξει αμυνα και το εφαγε , εδω ηταν μπροστα στο σκορ με +4 , +6 και +7 μεχρι το τελος του ματς , μεχρι το τελευταιο 1 η 1,5 λεπτο , αλλο πραγμα δηλαδη , το μονο που εγινε ηταν οτι δεν παρθηκαν οι σωστες αποφασεις στο τελος και εγινε ετσι , μετα το σουτ του Σλουκα θα εμπαινε η δε θα εμπαινε αλλα οταν εισαι μπροστα ισως επρεπε να μην πας εκει... . Ο ενας λεει αυτο... ο αλλος λεει ( δημοσιογραφος του Παοκ ) οτι ειδαν τη φανελα της Ρεαλ στο τελος , δηλαδη 39 λεπτα δεν εβλεπαν φανελα ( η εστω στο 2ο ημιχρονο ) και για 1 λεπτο ειδαν , το ιδιο ματς ειδαμε η ειδε ο καθενας το δικο του ? Ειναι απλο αυτο που εγινε δε χρειαζεται ν ακουμε τα παραμυθια του καθενος . Οσο για το Μιλουτινοφ ας ερθει , ειχε θεμα με τον Ταβαρες... , αλλα αν ειναι να ερθει και να εχει κι αυτος θεμα δε ξερω ( θα δουμε ) .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...