roumeliotis

Carwiz

Η... ερυθρόλευκη προσπάθεια για κατάκτηση του τίτλου

casino loutrakiou
redwell

Ομολογουμένως η εικόνα του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού ολοένα και βελτιώνεται υπενθυμίζοντας πως πρόκειται για τον αδιαμφισβήτητα κορυφαίο σύλλογο της χώρας. Μετά την διακοπή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το σύνολο του Μίτσελ ανέβασε στροφές και απόδοση προκειμένου να διεκδικήσει τις πιθανότητές του για τους εφετινούς του στόχους.

Παρά το γεγονός ότι ΠΑΟΚ και ΑΕΚ εξακολουθούν να παίρνουν αποτελέσματα και ανεβαίνουν, την ίδια ώρα ο ΠΑΟ χάνει βαθμούς και η απόσταση των Πειραιωτών από τους συνδιεκδικητές χαρακτηρίζεται "γεφυρώσιμη".

Ο φίλαθλος κόσμος του Θρύλου υποστηρίζει θερμά το εγχείρημαου Ισπανού τεχνικού και ευελπιστεί για την μεγάλη ανατροπή.

Τα τελευταία παιχνίδια της ομάδας, πλην Ατρομήτου, έχουν προσφέρει θέαμα, γκολ και έχουν αναδείξει ποικίλους πρωταγωνιστές. Υπό αυτό το πρίσμα, πέρα από την παρακολούθηση των αγώνων της αγαπημένης του ομάδας, μπορεί κανείς να ασχοληθεί και να επωφεληθεί και στοιχηματικά από την αγωνιστική άνοδο των ερυθρόλευκων.

Συγκεκριμένα, υπάρχει πληθώρα επιλογών αθλητικού στοιχηματισμού στην Κύπρο όπως η αγορά σχετικά με την ανάδειξη του πρωταθλητή ή του πρώτου σκόρερ. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί ο οποιοσδήποτε να προσδώσει ένα επιπρόσθετο ενδιαφέρον στις ποδοσφαιρικές βραδιές του και να αποκομίσει κέρδος από αυτές.

Με πολλές αναμετρήσεις να απομένουν στην τρέχουσα σεζόν, υπάρχουν ακόμα πολλά να διεκδικηθούν , κάτι που αντικατοπτρίζεται στις πολυάριθμες διαθέσιμες αγορές στοιχημάτων.

Όσον αφορά στο αυστηρά αγωνιστικό σκέλος της συζήτησης, η μεταγραφική ενίσχυση σε συνδυασμό με την καθιέρωση μιας σταθερής ποιοτικής αρχικής ενδεκάδας θα αποτελέσει οδηγό για τον Ισπανό κόουτς που, ως ώρας, έχει κερδίσει το στοίχημα στην επιστροφή του. Με την επιθετική μαγεία της τετράδας Χουάνγκ Ιν Μπεόμ, Χάμες, Μπιέλ και Φορτούνη η αρμάδα από τον Πειραιά θα επιχειρήσει να πραγματοποιήσει τα επιθυμητά αποτελέσματα δηλαδή την κατάκτηση πρωταθλήματος και Κυπέλλου, όσο δύσκολα κι αν αυτά ακούγονται. Στην άμυνα, ο Ολυμπιακός έχει καταλήξει στο δίδυμο Σωκράτης – Ντόι, οι οποίοι, για τους λάτρεις των στατιστικών, έχουν δεχθεί συνολικά 2 γκολ όταν αγωνίζονται μαζί, το ένα από την άσπρη βούλα στο αμφισβητούμενο πέναλτι στην Λεωφόρο. Επιπλέον, κάτω από τα γκολπόστ του Ολυμπιακού θα εξακολουθεί να δεσπόζει ο Πασχαλάκης, ο οποίος διανύει μια εξαιρετική περίοδο και ανταμείβει τον σύλλογο για την απόφαση απόκτησής του. Ακόμη, θα ήταν απαράδεκτο να μην γίνει ξεχωριστή αναφορά στον πιστό στρατιώτη του Θρύλου, τον Γιαν Εμβιλά ο οποίος έχει αποτελέσει ακρογωνιαίο λίθο για την μεσαία γραμμή από την μέρα που ντύθηκε στα ερυθρόλευκα.

Συνοψίζοντας, όπως κάθε χρόνο, ανέκαθεν πρώτος και βασικός στόχος της σεζόν αποτελεί η διεκδίκηση και κατάκτηση του εγχώριου πρωταθλήματος. Αυτή τη στιγμή, παρά το κακό πρώτο μισό ο Ολυμπιακός έχει κατορθώσει μετά από εκκίνηση του δεύτερου γύρου να βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας έχοντας ψαλιδίσει την διαφορά ΑΕΚ και ΠΑΟ αμφότερους.

Ωστόσο, η διοργάνωση προμηνύεται συναρπαστική καθώς ο πρωτοπόρος ΠΑΟ δείχνει να χάνει έδαφος και ο Ολυμπιακός επιθυμεί να το εκμεταλλευτεί με δεδομένο ότι πλέον υπάρχουν τα πλέι οφ όπου τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...