roumeliotis

Carwiz

Κομβική νίκη απέναντι σε ΠΑΟ-διαιτησία

casino loutrakiou
redwell

Ντέρμπι από τα... παλιά είχαμε στο ΣΕΦ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με τους ερυθρόλευκους να παίρνουν τη νίκη κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο όταν και αστόχησε ο Μπέικον σε σουτ τριών πόντων. Μια εξαιρετικά κομβική επικράτηση με... προεκτάσεις τόσο βαθμολογικά όσο και για την ψυχολογία που θα αιωρείται στη συνέχεια πάνω από τα κλάσικο σε Α1, Κύπελλο και Euroleague.

Ο Ολυμπιακός με εξαίρεση τους Βεζένκοφ, Γουόκαπ και Φαλ είχε όλους τους υπόλοιπους όχι απλά μέτριους αλλά σε κάκιστη κατάσταση. Μιλάμε για ένα "έργο" που η λογική και οι "νόμοι" του μπάσκετ λένε ότι δεν θα ξαναδούμε από τους Πειραιώτες.

Να αστοχούν δηλαδή τουλάχιστον 10 φορές σε εντελώς ελεύθερα τρίποντα, δίχως ίχνος μαρκαρίσματος από αντίπαλο. Να χάνουν 3-4 αιφνισιασμούς με υπεραριθμία και την ίδια ώρα να δέχονται καλάθι πίσω. Να χάνουν τη μάχη των ριμπάουντ από τον... κώνο Παπαγιάννη, τον Γουόλτερς και τον Πονίτκα που είχαν 7 έκαστος. 

Επιπλέον προσθέστε και κάτι τρίποντα του Λι από τα 8-9 μέτρα με κρεμασμένο τον Φαλ πάνω του ή του Μπέικον με ταμπλό από τις 45° μέχρι και του Παπαγιάννη μαζί με κάποια πολλά ακαταλαβίστικα σφυρίγματα που κράτησαν το τριφύλλι στο ματς και θα έχετε την εικόνα. Όχι την πλήρη, καθώς έχουμε και το ερυθρόλευκο κομμάτι που... βάλτωσε, αλλά τη γενικότερη.

Με Παπανικολάου αρνητικότατο και εκτός κλίματος αγώνα, με τον Σλούκα να έχει 2-3 θετικές ενέργειες και 10 λάθος επιλογές, με τους ΜακΚισικ, Πίτερς, Μπολομπόι, Λαρεντζάκη σε άλλο γήπεδο και μόνο τον Κάναν να δείχνει έναν ελαφρύ σφυγμό, η νίκη ήρθε έστω και δύσκολα.

Νίκη που χαράζει... δεδομένα. Νίκη που οριοθετεί καταστάσεις. Νίκη που μεγαλώνει το χάσμα γιατί αν όχι και τώρα, τότε πότε; "Ποτέ" πρέπει να είναι η απάντηση. Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος σαν ποιότητα ρόστερ, πιο δουλεμένος και με τον κορυφαίο προπονητή της Euroleague 2021-22 στον πάγκο του. Δεν νοείται να έχει απώλεια με τον Παναθηναϊκό που "χτίζεται" τώρα και μάλιστα με σημαντικά κενά στο ρόστερ του.

Η σεζόν και τα κλάσικο έχουν δρόμο ακόμα αλλά με το ψυχολογικό μπουστάρισμα από τη συγκεκριμένη νίκη, ο Θρύλος που ξεκάθαρα έχει το κουμάντο στα ανταμώματα με τον αιώνιο, θα ορίσει τη μοίρα του. Όσο και αν οι γκρίζοι λύκοι θα επιχειρήσουν να τον καθαρίσουν γιατί το 9-0 χαλάει τη... μανέστρα.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

15 σχόλια

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 23:36 Σύνδεσμος σχολίου

    *Αλαζονεία βέβαια με ένα "λ"

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2022 23:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολλά συγχαρητήρια κύριοι Αγγελόπουλοι και κύριε Μπαρτζώκα!!! Αφήσατε τον παικταρά Μπέικον να πάει στους απέναντι και τους έκανε ομάδα!!! Και εμείς βολευτήκαμε με τον διαπλανητικό παίκτη Κάναν!!! Και κοιτάμε λέει την αγορά μήπως και αν χρειαστεί να κάνουμε κάποια αλλαγή αλλά για μετά τα Χριστούγεννα!!! Όπως την κοιτάγαμε και πέρυσι και πήραμε τον πρώην μπασκεμπολίστα Έισι!!! Όπως την κοιτάγαμε και πρόπερσι και πήραμε τον Κανέναν!!! Μην βιάζεστε παλικάρια!!! Έχουμε ακόμα καιρό!!! Αλλά έτσι όπως το πάτε σε λίγο θα καταφέρουμε να βλέπουμε την πλάτη των ακατανόμαστων!!! Γιατί τουλάχιστον αυτοί το προσπαθούν! Κάνουν αλλαγές. Δείχνουν σφυγμό. Εμείς μια χρονιά είχαμε επιτυχημένη και αμέσως εμφανίστηκε αλλαζονεία σε πολλούς από εμάς.Και η αλλαζονεία σχεδόν πάντα δεν έχει ευχάριστα αποτελέσματα. Η κατηφόρα έχει ήδη ξεικινήσει! Ως πότε θα κάνει τον Μάικλ Τζόρνταν ο Λαρεντζάκης και τον Κάρλ Μαλόουν ο Βεζένκοφ?! Βέβαια αν αυτήν την απάθεια στην ενίσχυση της ομάδας την έδειχνε ο Μαρινάκης οι περισσότεροι μάλλον θα τον είχαν σταυρώσει! Αλλά τώρα είναι μια ακόμα υπέροχη μέρα!

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 11:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Αγαπητό redgoal το έρθρο όπως και σε άλλο δημοσίευμα σχόλιο του φίλου red7arrow ήτανε κάτι παραπάνω από άριστα με 100% άριστη περιγραφή της πραγματικότητας!!!!
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ!!!!
    Ο κόουτς αγαπητό redgoal δεν είναι υπεράνθρωπος και ο μοναδικός αλάνθαστος που γεννήθηκε στον πλανήτη για να λέμε ότι επειδή φηφίστηκε ο κορυφαίος τεχνικός της Ευρωλίγκα δεν μπορεί να κάνει λάθος επιλογές; Δηλαδή πόσες επιλογές πέραν των Μάρτιν, Έισι, Ζαν Σαρλ, Κάνααν, Μπλακ, Πίτερς και τόσους ακόμα που έφυγαν όπως ήρθαν, ποιος τους έφερε;
    Για τον Μπέικον θα δούμε στην πορεία, γιατί παρά τα χλευάσματα εις βάρος του πριν έρθει, μέχρι σήμερα με την παρουσία του διαψεύδει τα πάντα και όσο και αν φαίνεται παράλογο και αθέμητο ως σκέψη να δούμε αν θα δικαιωθούν τα αρνητικά που του φορτώθηκαν!!!!
    Πρόεδροι και κόουτς είναι ότι το καλύτερο υπάρχει στην Ευρωλίγκα και είναι λάθος να μη το αναγνωρίζουμε, αλλά τα λάθη γίνονται και πρέπει να διορθώνονται και όποιος δεν τα ανγνωρίζει και φέρεται εγωιστικά ας ανατρέξει στην ιστορία και στους σοφούς μας να μάθουν πως αποκαλούνται και τι μπορούν να προκαλέσουν!!!!
    Αυτή τη φορά ας γίνουν οι σωστές κινήσεις και σύντομα!!!!

    REDGOAL: Ποιος είπε ότι είναι αλάνθαστος; Εμείς δεν τον "κράζαμε" πέρυσι που δεν πήρε τον Λεσόρ; Εμείς δεν γράφουμε τώρα για τον Κάναν και το πρόβλημα στο σκορ από το "2"; Δεν υπάρχει προπονητής στον πλανήτη με 100% επιτυχία. Παντως για να ψηφίζεται ο κορυφαίος της Ευρωλίγκας, κάτι παραπάνω ξέρει απ' όλους μας...

  • KΡ
    Τετάρτη, 07 Δεκεμβρίου 2022 07:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο φίλος Basketball coach μου θύμισε το απίστευτο σφύριγμα με το διχτακι που μας το έδειξαν και σε επανάληψη για να το εμπεδωσουμε. Ο Βαγγελλαρος όμως στο...ύψος του!!!. Κιχ δεν έβγαλε!!!. Και με αυτα και με αυτα όμως χαλάστηκε ο λατρεμένος ορίτζιναλ κρατικός βαζελοτηλεσχολιαστης της καρδιάς μας. Έμαθα ότι υπέβαλε καπάκι έγγραφη αναφορά/διαμαρτυρία στον πρόεδρο του μαγαζιού κατά Αγ. Παρασκευή μεριά. Δεν θα χάσουμε τώρα τα μπόνους του χαρισματικου χορηγού από τις δευτεραντζες που πάνε να χωθούν σφήνα.

    Εκεί που διάβαζα την ανακοίνωση /διαμαρτυρία ΠΟΑ για την διαιτησία, τσουπ στο κινητό μου μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας. Προσοχή απότομη επιδείνωση του καιρού. ΧΙΟΝΙΖΕΙ στα πεδινά του λεκανοπεδιου. Σκιαχτηκα και εβαλα στο αμάξι αλυσίδες. Τι είναι αυτοί ρε παιδί μου. Ούτε μια σοβαρή ανακοίνωση δεν σε αφήνουν να διαβάσεις με τη δέουσα προσοχή.

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 23:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή, Redgoal, ο Μπαρτζώκας (παρεμπιπτόντως, τον πάω με χίλια) διεκδικεί το αλάθητο του Πάπα; Δεν είναι απάντηση αυτή που μου έδωσες. Τη γνώμη σου ρώτησα. Ευχαριστώ για το βήμα λόγου.

    REDGOAL: Δεν υπάρχει γνώμη φίλε μετά από 5 ματς. Αν ήταν έτσι, πέρυσι τέτοια εποχή ο Γουόκαπ ήταν παλτό και δεν μπορούσε να στρίψει...

  • Θοδωρής
    Θοδωρής Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 22:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας μήπως έχει το αλάθητο ή όλοι μας είμαστε τυφλοί;;;Αν πει ο Μπαρτζώκας και κυρίως οι Αφοί ,ότι ο γάιδαρος πετάει,πρέπει όλοι μαζί να αναφωνήσουμε πετάααααειιιιι!!!!!! ΈΧΟΥΜΕ ΛΟΥΣΙΤΣ,ΚΑΜΠΆΤΣΟ,ΜΗΤΟΓΛΟΥ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΏΝΕΙ ΤΟΝ Βεζένκοβ;;; Αντί να γίνουμε καλύτεροι ,γίναμε χειρότεροι από πέρσι.

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 20:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, δε θα ήταν καλύτερα αν ο Μπέικον έπαιζε σε μας; Έχουμε παίκτη να μας ξεκολλήσει στην επίθεση; Θα το ξαναγράψω. ΛΟ-ΤΖΟΙ ΝΤΟΡΣΕΙ, ΕΙΣΙ. Τα παραδείγματα που δείχνουν τι πρέπει να γίνει.

    REDGOAL: Φίλε τι να σου πούμε; Πήγαινε στον Μπαρτζώκα που ψηφίστηκε κορυφαίος τεχνικός της Ευρωλίγκας και πες του ότι είναι άσχετος με το μπάσκετ και ότι ο Μπέικον είναι παιχταράς και κακώς δεν τον πήρε...

  • RED WINNER
    RED WINNER Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 19:14 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι θέλετε να πείτε μ'αυτο; Εσείς δεν είδατε αδικία της παναθας;Δε βλέπετε ότι τους κυνηγάει ο Λιόλιος,ο Μπερτομεου τώρα και ο Μποντιρόγκα.....

  • KΡ
    Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 17:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Τέλειο σχόλιο και ανάλυση. Υποκλίνομαι Redgoal. Απλά μην ξεχνάμε και τη συμπεριφορά του δασκαλεμενου πράσινου παγκου. Ημουν νιος και γέρασα με αυτούς.

  • Basketball coach
    Basketball coach Τρίτη, 06 Δεκεμβρίου 2022 16:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Συμφωνώ για διαιτησία...πήραν σωστά το αντιαθλητικό τους εμείς δε πήραμε όμως το αντιαθλητικό του μπέικον στο βεζενκοφ ούτε το δεύτερο αντιαθλητικό με τη κλωτσιά του πονιτκα στο βεζενκοφ..η διπλή τριπλά του μπέικον δε παραλίγο να αλλοιώσει το ματς..βάλτε κ ένα τράβηγμα διχτακια που δεν υπήρχε κ τους έδωσαν δύο πόντους στο τέταρτο δεκάλεπτο...και αν φωνάζουν για 1-2 καλάθια κ φάουλ κ εμείς με βεζενκοφ κ φαλ δικαιούμαστε το ίδιο...όσο για τα φάουλ που ζητάνε στο τελος ούτε οι ίδιοι δε διαμαρτυρήθηκαν την ώρα του ματς γιατί απλά δεν υπήρχε καν επαφή...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...