roumeliotis

Carwiz

Ταπείνωση... ΠΑΟ από Φενέρ 107-77

casino loutrakiou
redwell

Μια ακόμα... διδακτική φάπα ή για να το θέσουμε ως ακριβώς έχει, ένας ακόμα διασυρμός για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague και ήττα-ταπείνωση από τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη με 107-77, με τον Ιτούδη να σέβεται το τριφύλλι αλλιώς θα έγραφε άνετα 120άρα το κοντέρ.

Δίχως τρίποντο (6/25), τραγική άμυνα και χαμένες τις μάχες των ριμπάουντ και της δημιουργίας, το τσίρκο του Ράντονιτς δεν είχε... τύχη στην Πόλη και μετά από μία καλή πρώτη περίοδο... κατέρρευσε και παραδόθηκε στις... ορέξεις της τουρκικής ομάδας. 

Κορυφαίος των νικητών ο Σκότι Γουίλμπεκιν με 19 πόντους, ενώ ο Νικ Καλάθης άγγιξε το νταμπλ νταμπλ με 9 πόντους και 7 ασίστ. Από τον Παναθηναϊκό, που έχασε λίγο πριν το ημίχρονο τον Μάριους Γκριγκόνις με ενοχλήσεις στη μέση, προσπάθησε ο Ντουέιν Μπέικον με 20 πόντους. 

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 22-25, 55-40, 78-55, 107-77

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Ιτούδης): Μότλεϊ 10 , Μπιρσέν, Χαζέρ 7, Γουίλμπεκιν 19 (3/3 δίποντα, 4/8 τρίποντα, 1/1 βολή), Έντουαρντς 14 (4/5 δίποντα, 2/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 2 ασίσρ), Μαχμούτογλου 9 (3) , Χέιζ-Ντέιβις 16 (4/5 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 2/3 βολές), Πιέρ 2, Τζεκίρι 6 , Γκούντουριτς8 (4 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 4 λάθη), Μπούκερ 7 (4 μπλοκ) , Καλάθης 9 (3/3 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 7 ασίστ, 1 κλέψιμο, 2 λάθη)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ράντονιτς): Π. Καλαϊτζάκης 6 (2) , Γουόλτερς 11 (4/8 δίποντα, 1/4 τρίποντα, 5 ασίστ), Λι 2, Παπαγιάννης 12 (5/8 δίποντα, 0/2 τρίποντα, 2/2 βολές, 4 ριμπάουντ) , Γουίλιαμς 10 (2/5 δίποντα, 1/5 τρίποντα, 3/3 βολές, 4 ριμπάουντ) , Γ. Καλαϊτζάκης 3 , Μπέικον 20 (2/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 10/12 βολές, 5 ριμπάουντ) , Πονίτκα 7 (3/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 1/2 βολές) , Γκριγκόνις, Μαντζούκας, Γκουντάιτις 6

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

5 σχόλια

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 11:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Γυρίζουν με ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ της TRAVEL GIANNACOPOULOS από την ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ...

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιωργος Πετρουπολη
    Δεν το λυπασαι το Γιουροκαπ;

  • Xristos
    Xristos Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 22:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Πόσο πολύ χαίρομαι, που ο Παναθηναϊκός είναι εκεί πού είναι, και εκεί να μείνει για πολλά χρόνια.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 22:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal περα της καζούρας οι εμφανίσεις του βάζελου θα έπρεπε να είναι τροφή για σκέψη και δεν θα ήταν και καθόλου άσχημα να κάνετε και κανένα άρθρο για αυτό.
    Το σχόλιο αυτό πάει σε όλους τους Ολυμπιακούς που λένε ότι μας λείπει παίκτης εδώ, μας λείπει παίκτης εκεί, χρειάζεται κι άλλος ένας εκεί, πρέπει να αλλαχτεί ο τάδε και πάει λέγοντας.
    Αν κάποιος καταλαβαίνει μια στάλα από μπάσκετ και δεν είναι ποδοσφαιρικός μπουνταλάς ή οπαδός του basketball manager, βλέποντας το βάζελο προ Μπέικον και μετά Μπέικον θα εχει βγάλει πολλά συμπεράσματα.
    Προ Μπέικον ο βάζελος ήταν μία ομάδα που ήθελε, αλλά δεν μπορούσε. Μέτριες γενικά μονάδες, του έλειπε το σκοράρισμα και γενικά σε καμία περίπτωση δεν είχε ιδιαίτερη ποιότητα σε κάποια θέση. Ήρθε ο Μπέικον και τι βλέπουμε; Στρουμφοχωριό. Ο καθένας παίζει για την πάρτη του, μπάσκετ αλάνας, ο Γκριγκονις που ήρθε μετά βαΐων και κλάδων χάθηκε, τα forward θάφτηκαν (γιατί λίγο-πολύ όλα τα γκαρντ δίνουνε την μπάλα μόνο από το δεξί τους χέρι στο αριστερό), πήρε η μπάλα και το Μάντζουκα που είχε αρχίσει και έπαιζε λιγάκι, μέχρι και ο Παπαγιάννης βγαίνει και βαράει τρίποντα.... Και ο προπονητής του σε κυκεώνα γιατί η ομάδα του παίζει ένα στυλ που αυτός δεν έχει συνηθίσει και δεν μπορεί να το μαζέψει.
    Συμπερασματικά ο βάζελος αντί να βελτιωθεί, χειροτέρεψε με την έλευση ενός παίκτη κατεξοχήν σκόρερ, που θεωρητικά πόναγε σε αυτη τη θέση. Και γιατί; Γιατί δεν υπάρχει καμία ισορροπία, καμία ομαδικότητα, κανένας ρόλος.
    Κουλαρετε λοιπόν με μας, με τον Μπαρτζώκα, με τον Κάνααν, με τον Πήτερς, με τον Μπολομπόι και αφήστε τους να δουλέψουν και να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Αλλιώς ασχοληθείτε με τη μιζέρια του ποδοσφαίρου γιατί έτσι κι αλλιώς αυτό μόνο καταλαβαίνετε.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2022 21:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Κανονικα επρεπε οι 3 τελευταιοι να υποβιβαζονται στο Γιουροκαπ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...