roumeliotis

Carwiz

Παρουσιάζει... νέο παίκτη ο Μπαρτζώκας

casino loutrakiou
redwell

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας επέλεξε τον Αϊζάια Κάναν για τη θέση του σούτινγκ γκαρντ που... ορφάνεψε μετά την απόφαση του Τάιλερ Ντόρσεϊ να συνεχίσει στο ΝΒΑ και ήξερε εξ αρχής ότι ο έμπειρος Αμερικανός γκαρντ ήθελε... καλούπωμα.

Έχει το φονικό ένστικτο, μπορεί να βάλει τη μπάλα στο καλάθι με πολλούς τρόπους όμως ο Coach-B θέλει πιο ολοκληρωμένο "πακέτο" από τον Αϊζάια Κάναν και αυτό ακριβώς... πλάθει στην προετοιμασία και τα φιλικά.

Ο έμπειρος τεχνικός ξέρει ότι ο πρώην άσος των Ούνικς και Γαλατά μπορεί να δώσει και δημιουργία αλλά και ασίστ και αυτό ακριβώς προσπαθεί να του περάσει στο μυαλό για να το προσθέσει στο παιχνίδι του.

Εκεί έχει πέσει το βάρος καθώς τον θέλει "πόλο" στην επίθεση και όχι απλά έναν σκόρερ που ξέρουν και οι... πέτρες ότι είναι τέτοιος και βρέξει-χιονίσει θα τα βάλει τα ποντάκια του.

Στα φιλικά δεν παίρνει πολλές προσπάθειες ή τουλάχιστον δεν παίρνει αυτές που θα του αναλογούν όταν αρχίσουν τα επίσημα και αυτό συμβαίνει γιατί δουλεύει όλα τα υπόλοιπα.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού θέλει να παρουσιάσει μια βελτιωμένη έκδοση του Αϊζάια Κάναν τη νέα σεζόν, όπως έκανε και με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ που τον μετέτρεψε σε χρόνο ντε τε από έναν πολύ καλό παίκτη σε τοπ γκαν. Ένα στοίχημα που θέλει να το κερδίσει και αυτό ο έμπειρος προπονητής των ερυθρολεύκων...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

9 σχόλια

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 13:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Είναι άδικο να λέμε 'ο Κέινον είναι χειρότερος του Ντόρσεϊ' ή το αντίστροφο. Είναι διαφορετικοί παίκτες κι ο Μπαρτζώκας πάει να καλουπώσει τον Κέινον σ ένα παιχνίδι που ταιριάζει καλύτερα στο δικό μας στυλ. Παίζουμε γρήγορο passing game με διαρκή κίνηση.... είναι προτιμότερο για το όφελος της ομάδας να πασάρει ο Κέινον παρά να δημιουργεί μόνο για τον εαυτό του. Σ ένα ματς μπορεί να τα μπουμπουνάει, σ ένα άλλο μπορεί να πασάρει. Είναι καλύτερα έτσι... το σουτ τη μια μέρα μπαίνει, την άλλη όχι.

  • Μενιος
    Μενιος Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κάναν είναι χειρότερος παίχτης από Τάιλερ . Ο Τάιλερ κούμπωσε και ταιριαξε ακριβώς με την ομάδα. Δε νομίζω να ταιριάξει έτσι ο κάναν. Και οι 7 ξένοι να περάσουν πάλι 6 θα έχουν δικαίωμα να παίξουν. Απλά θα έχεις απεριόριστες αλλαγές και θα μπορείς σε κάθε ματς να δηλώνεις ποιοί 6 θα παίξουν.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 09:57 Σύνδεσμος σχολίου

    O Aγραβάνης πήγε Ναπολι. Ο μόνος λοιπόν παίκτης που θα έκλεινε τρύπες στον βάζελο βγήκε από τη μέση, τώρα μόνο μήτογλου παίζει, για να δούμε τι ποινή θα φάει το παιδάκι γιατί ήρθε η ώρα της απόφασης.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 09:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο ντόρσει πέρσι παρουσιάστηκε πολύ καλύτερος από αυτό που μας είχε παρουσιάσει στη μακάμπι. Το θέμα όμως είναι ότι και πάλι θερωρείται ακατάλληλος για την ομάδα. Το μόνο του ατού ήταν το ελληνικό διαβατήριο. Ο Κειναν είναι μία κλάση ανώτερος, σοβαρός, με υψηλότερο iq, και δε θα κρεμάσει την ομάδα στα δύσκολα όπως έκανε ο ντορσει σε εμάς, αλλά και στην εθνική. Μου θυμίζει περίπτωση μπαλντγουιν ο ταιλερ, ότι και αν κάνει, αν δε μπορέσει να περάσει τα εμπόδια του μυαλού του, δε θα καταφέρει πολλά.
    Ο κοουτς στη πραγματικότητα απελευθερώθηκε από έναν βραχνά, με κόστος μόνο την επιπλέον μεταγραφή στους ξένους που κάναμε. Άσε που αργά ή γρήγορα θα αυξηθούν και οι επιτρεπόμενοι ξένοι στην Α1. Έχει φτιάξει καλύτερη ομάδα, και ήδη φάνηκε με τον τραυματισμό του σλούκα η σωστή του επιλογή. Μόνο την άμυνα του Κειναν φοβάμαι, γιατί με τις περιστροφές, θα μας χτυπάνε στα mismatch, και θέλω να δώ πόσο μπορεί να σπρώξει και πόση ώρα αντέχει να το κάνει αυτό.

  • Andregon
    Andregon Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 16:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Αιζάια Κάνααν είναι ένας πολύ καλός σουτέρ 3ων πόντων (41% με 57/139), καλός χειριστής της μπάλας, με ικανοποιητικό ντράιβ που έχει τις δυνατότητες να βοηθήσει ως ένα βαθμό στο κομμάτι της δημιουργίας.
    Αναφερόμενος στο κομμάτι της δημιουργίας θέλω να τονίσω 2 πράγματα.
    Καταρχήν ο Αιζάια Κάνααν αντικαθιστά ένα παίκτη (Ντόρσευ) που αγωνίστηκε ως σούτινγκ γκάρντ και ο οποίος παρότι είχε τις ικανότητες,η συμμετοχή του στο δημιουργικό κομμάτι πέρυσι ήταν πολύ μικρή με υψηλό αρ.λαθών (μ.ο.2 ασιστ/1,8 λάθη).
    Με άλλα λόγια ακόμη και αν παραμείνει περιορισμένη η συμμετοχή του Αιζάια Κάνααν στο δημιουργικό κομμάτι (μ.ο. 1,3 ασιστ/1,6 λάθη) όπως ήταν την προηγούμενη σεζόν με την Unics δεν θα μας ζημιώσει περαιτέρω στον τομέα αυτό.
    Το πιο σημαντικό όμως έχει να κάνει με την χρήση του εκάστοτε παίκτη.
    Την περίοδο 2021-2022 με διαφορετικό προπονητή (Πρίφτη) ο Αιζάια Κανααν αγωνιζόμενος στην Unics είχε υψηλότερο μ.ο. ασιστ (3,1). Ενας SG κατά βάση κρίνεται για την εκτελεστική του δεινότητα αλλά είναι μεγάλο πλεονέκτημα να μπορεί να αντεπεξέλθει και σε άλλους ρόλους αν του ζητηθεί (ή παραστεί ανάγκη).
    Ε λοιπόν όπως ο Ντόρσευ όταν του δόθηκαν διευρυμένες αρμοδιότητες στον αγώνα της Εθνικής ενάντια στην Μ.Βρετανία (ελλείψει Σλούκα και Καλάθη) είχε 7 ασιστ, έτσι και ο Κάνααν αν χρειαστεί θα αντεπεξέλθει συμμετάσχοντας στο μέτρο του δυνατού στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας μας.
    Δεν θα είναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος που από διαφορετική θέση θα συνεισφέρει στο κομμάτι της δημιουργίας χώρις να είναι ο βασικός πλέιμεικερ της ομάδας. Οπως ο Luke Sikma από θέση σέντερ συνεισφέρει κατά μ.ο. 3,9 ασίστ ανά παιχνίδι έτσι και ο Κανααν από θέση σούτινγκ γκαρντ μπορεί να συνεισφέρει (από την στιγμή που έχει τις δυνατότητες) αναλόγως την χρήση του από τον κόουτς Μπαρτζώκα.
    Τις κατάλληλες απαντήσεις θα τις λάβουμε από τον αθλητή και τον κόουτς που τον επέλεξε μέσα στο παρκέ προσεχώς .

  • Naruhitos guard
    Naruhitos guard Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 09:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Eιναι φανερο οτι στον Ολυμπιακο ο Κανααν ψαχνει τις ασσιστ και μαλιστα ειχε αρκετες στα φιλικα.

    Μη ξεχναμε οτι ξεκινησε την καριερα του στο ποϊντ και στην Αμερικη θεωρειται κομπο. Στην Ευρωπη ομως εχει καθιερωθει σαν σουτινγκ γκαρντ και νομιζω οτι στον Ολυμπιακο ειναι πιο χρησιμος σαν τετοιος.

  • παυλος
    παυλος Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 23:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Coach , μήπως γίνεται να αναλάβεις και το ποδόσφαιρο , γιατί ο Μπάγεβιτς αρνείται ;

  • Jiannis77
    Jiannis77 Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 23:43 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να πετύχει το καλούπωμα μέσα στην χρονιά και όταν έρθει η ώρα που κρίνονται όλα (πλέυ-οφ, Φ4 Ευρωλίγκας και Τελικοί Α1) να ξεκαλουπώσει και να τα στάζει. Ο πολύ καλός κατά τ' άλλα Ντόρσευ, ήταν βομβαρδιστής όλη την χρονιά και στα κρίσιμα τον ψάχναμε (πλέυ-οφ με Μονακό, Φ4 Βελιγράδι και τελικοί με βάζελο).

    Ευελπιστώ όμως να τον δούμε πάλι τον Ντόρσευ στα ερυθρόλευκα την φετινή σεζόν (ποτέ δεν ξέρεις)!
    Θεωρώ ότι φέτος θα ήταν καλύτερος, έχοντας πλέον την εμπειρία και τις παραστάσεις από το υψηλότερο επίπεδο.

  • Asteriosmountouris
    Asteriosmountouris Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου 2022 23:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολυ ευστοχο το αρθρο μπας και καταλαβουν καποιοι ανυπομονοι που περιμεναν με το καλημερα στα φιλικα να βομβαρδιζει.
    Καλουπωμα!!!

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...