roumeliotis

Carwiz

Προκαλεί... σοκ και δέος ο Θρύλος

casino loutrakiou
redwell

Ο Θρύλος είναι ομάδα με τρομερή ποιότητα και παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας να κάνει μια τουλάχιστον προσθήκη στο ρόστερ για να έχει το κεφάλι του ήσυχο μέχρι το τέλος της σεζόν, η ομάδα πραγματικά ξεχειλίζει από πάθος, κλάση και ικανότητες.

Πραγματικά προκαλεί σοκ και δέος με αυτά που βγάζει στο παρκέ το σύνολο του Coach-B μιας και μπορεί στις 24 Φλεβάρη να καθαρίσει μια τοπ ομάδα όπως η Αρμάνι με άμυνα για σεμινάριο κρατώντας τους Ιταλούς στους 58 πόντους και μια βδομάδα αργότερα να βάλει στο Μόναχο 98 στην 4η μέχρι τότε καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης 

Μια ομάδα-ορχήστρα, μια ομάδα χαμαιλέοντας που μπορεί αποδεδειγμένα πολλάκις φέτος, να κερδίσει όπου και με όποιο τρόπο θέλει.

Μπορεί να τρέξει, να πάει σε σετ παιχνιδι, να πατήσει... γκάζι επιθετικά, να βγάλει "τανάλιες" στην άμυνα. Να κάνει τα πάντα και να τα κάνει σωστά και με πειστικό τρόπο.

Ο φετινός Ολυμπιακός μπορεί να πάει πάρα πολύ ψηλά αν δεν τον χτυπήσει η ατυχία και αυτό το πολυδιάστατο ακριβώς πρόσωπο των Πειραιωτών είναι που προκαλεί σοκ και δέος στη μπασκετική Ευρώπη.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

14 σχόλια

  • Σ.Β.
    Σ.Β. Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 20:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow Νομίζω ότι κάνεις λάθος. Ένα σουτ του Ντορσει που πήρε και φάουλ στο 1ο ή στο 2ο δεκάλεπτο θεωρήθηκε δίποντο γιατί παταγε την γραμμή. Επίσης το χαμένο τρίποντο που το έσωσε μετά ο Βεζένκοφ το έκανε ο Παπανικολάου και όχι ο Ντόρσει.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, sorry, ξανα δε καταλαβατε. Δεν κατηγορω εσας προς θεου. Ξερω οτι αναφερετε οτι επισημα εχει γραφτει. Απλα μου εκανε εντυπωση αυτο το λάθος γιατι δεν εχει καν πιαστει καποια απο αυτα τα τριποντα ουτε για 2ποντο!
    Ακομα κι ετσι απο τα 5 τριποντα που εβαλε δηλ αν μετρησαν τα 4 τοτε και παλι θα επρεπε η στατιστικη να λεει 4/5 καθως το ενα το εχασε. Μικρο το κακο. Απλα δε καταλαβαινω πως κανουν ενα τετοιο λαθος.
    Ολα good.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 14:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Oχι Redgoal, δειτε το ξανά δεν υπαρχει τετοια περίπτωση. Ειναι συγκεκριμένες φάσεις που ολες μετρησαν!!!
    Συγκεκριμένα ο Ντορσει Επιχειρησε σε ολο το διαστημα που αγωνιστηκε 5 τριποντα!!! Και εχασε ενα μοναχα το οποίο ομως "εσωσε" ο Βεζενκοφ στην 3η περίοδο!
    Δεν προκειται για απλο λαθος στατιστικης...και ειναι περιεργο που δεν το διόρθωσε καποιος δημοσιογράφος.

    REDGOAL: Φίλε τα στατιστικα τα παίρνουμε με το που τελειώνει ένα ματς από το επίσημο σάιτ της Euroleague. Αν κάνανε λάθος, σας το μεταφέραμε λάθος. Δεν κρατάμε εμείς στατιστικά

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 12:02 Σύνδεσμος σχολίου

    Η ομάδα παει καταπληκτικά ειμαστε Κυπελλούχοι (Έφυγε ένα βάρος απο πάνω τους) κ μεσα στην 4αδα στην euroleague, τωρα στα play off μονο με την εφες να μην πέσουμε ολες της υπολοιπες εστω κ δύσκολα θα της περάσουμε κ φυσικα μετα Βελιγράδι με τα αδερφια μας σε μια καυτή ατμόσφαιρα θα είμαστε σίγουρα Τελικό..
    Οσο για το Πρωτάθλημα 3-1η 3-2 θα τν παρουμε τν βαζελο στιυς Τελικούς, (αν φθασουν αυτοι στν τελικό)..
    ΥΓ Επειγοντως ανανεωση τν Ντορσει κ για του χρόνου εναν Σεγκελια στην θεση του αρχηγού αν σταματησει το μπάσκετ κ ενα αθλητικο πεντάρι στην θεση του Μαρτιν η κρατας Μαρτιν για 3ο κ διωχνεις Εισι Ζαν Σαρλ...

  • ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΙΦΝΟΣ Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 11:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Μπραβο στους προέδρους, στον προπονητή και στους παίκτες. Με αυτά που κάνετε με ψυχή και ενέργεια που βγάζετε οι τελευταίοι στο παρκέ, μας έχετε καλλιεργήσει μέσα μας, την κρυφή ελπίδα για F4 και κούπα. Μπορεί να μην έχουμε Σπανούλη να του γυρίζει το μάτι και να σκοτώνει ΤΣΣΚΑ, Μπάρτσα και Ρεαλ στα F4, αλλά έχουμε πλεον περισσότερους παίκτες killers και game changers που είναι έτοιμοι να σκοτώσουν και αφηνιάζουν στην οσμή του αίματος της πληγής του αντιπάλου, όπως Σλούκας, Ντόρσευ, Βεζένκοφ, Μακίσικ και Λαρετζάκης και άλλους όμως που μπορούν να αναλάβουν την μπακέτα του κονσέρτου.

  • Red7arrow
    Red7arrow Κυριακή, 06 Μαρτίου 2022 05:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, παντού στα στατιστικά του Dorsey γράφουν 4/4 τρίποντα. Όμως στη πραγματικότητα αν δείτε και τα ριπλέι είναι 5/6 τρίποντα. Στο ένα μάλιστα αστόχησε βρήκε σίδερο και την έσπρωξε μέσα ο Βεζενκοφ.
    Πως λοιπόν προκύπτει το 4/4 τρίποντα???

    REDGOAL: Φίλε τα επίσημα στατιστικά είναι. Προφανώς υπήρξε σφύριγμα και δεν μέτρησε κάποιο σουτ; Δεν ξέρουμε

  • Quetelapongo
    Quetelapongo Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 16:34 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπαρτζώκας είναι άσχετος και οξύθυμος προπονητής.
    Οι Αγγελόπουλοι είναι άφραγκοι και δεν γουστάρουν τον οπαδισμό.
    Ο Σλούκας είναι προδότης και δεν μπορεί να είναι ηγέτης μιας ομάδας.
    Ο McKissic δεν ξέρει να παίζει 3άρι (εκτός φυσικά από τα ματς με το βάζελο).
    Οι centers της ομάδας μας πρέπει να είναι τουλάχιστον 5-6 για να έχουμε απόθεμα.

  • γιαννης
    γιαννης Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 16:32 Σύνδεσμος σχολίου

    ποτέ δεν ξέρεις φιλε αν θα πάρει αλλον προπονητή,
    αν δεν πάρουμε πρωτάθλημα δεν θα μείνει και έτσι πρέπει να γίνει

  • kasavetis
    kasavetis Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 16:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε GeoKouv,
    χωρίς καμία διάθεση αντιπαράθεσης, κουβέντα κάνουμε.... έχω την αίσθηση ότι τα παιδιά στο φόρουμ που κάνουν κατά καιρούς κριτική έχουν κάποιο δίκιο να επισημαίνουν τα παρακάτω περίεργα στην ομάδα μας:
    1. Υπάρχει κενό στο 5 και στο 3. Συγκεκριμένα, με ένα αθλητικό 5άρι κι ένα ακόμη 3άρι με καλό σουτ το ρόστερ θα ήταν πλήρες. Τώρα δεν είναι αλλά τα κενά καλύπτονται εκ των έσω και τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δικαιώνουν τον προπονητή. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι τα κενά δεν υπάρχουν και ίσως να φανούν αν, χτύπα ξύλο, υπάρξει κάποιος τραυματισμός π.χ. ο Φαλ παίζει στα κόκκινα εδώ και καιρό, αν τραυματιστεί στο 5 θα έχουμε μόνο τον Μάρτιν και ψευτοπεντάρι τον Λιβιό.

    2. Όταν αποκτήθηκε ο Έισι γνωρίζαμε ότι είχε ενάμιση χρόνο αποχή και ότι θα χρειαζόταν χρόνο να φορμαριστεί. Πέρασαν αρκετοί μήνες όμως και το μόνο που βλέπουμε είναι να κάθεται στον πάγκο και να πληρώνεται. Σίγουρα ο προπονητής θα τον αξιοποιήσει όταν κρίνει ότι ο είναι έτοιμος, ωστόσο να παίζεις τόσους αγώνες με μειον ένα ξένο δεν είναι και το καλύτερο.

    3. Ο Λιβιό φαίνεται να μην χρησιμοποιείται και ο προπονητής να μην τον εμπιστεύεται. Γιατί δεν τον άλλαξε? Είναι παράλογο κατά τη γνώμη μου να έχεις και 2ο ξένο παρκαρισμένο.

    Λοιπόν, τα παραπάνω δεν είναι δυνατόν να μην τα βλέπεις και οφείλεις.. όλοι τα βλέπουμε και τα επισημαίνουμε. Μέχρι στιγμής τα αποτελέσματα δικαιώνουν τον προπονητή και η ομάδα παίζει πολύ καλό μπάσκετ. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι. Έχω την αίσθηση όμως ότι με 1 τουλάχιστον προσθήκη θα είχαμε το final four εξασφαλισμένο κι εκεί σε μονά παιχνίδια όλα γίνονται. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι καλή ευκαιρία φέτος με τις ρωσικές εκτός και το final four να γίνεται στο Βελιγράδι που είναι ουσιαστικά δεύτερη έδρα μας.

    Τέλος πάντων, υγεία να έχουμε και μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες. Να σταματήσει ο πόλεμος και να μην έχουμε άλλα θύματα, πρόσφυγες κλπ Και να μπορέσει ο κόσμος να ανταπεξέλθει γιατί η ακρίβεια έχει χτυπήσει κόκκινο..

  • Πάνος
    Πάνος Σάββατο, 05 Μαρτίου 2022 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να έχουμε τύχη να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί. Η ομάδα έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή και οι παίκτες τα δίνουν όλα χωρίς να σκέφτονται τα στατιστικά τους. Κι αυτό είναι δουλειά του Μπαρτζώκα. Και οι επιλογές παικτών αλλά και το πως παίζουν. Γιατί τελικά μεγάλο ρόλο σε μια ομάδα παίζει η χημεία σε συνδυασμό με το ταλέντο. Ίσως υστερούμε στο βάθος του πάγκου αλλά με καλή διαχείριση θα πάμε πολύ καλά.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...