roumeliotis

Carwiz

Δήλωση-μαγκιά Μεσίνα για Θρύλο

casino loutrakiou
redwell

Την απίστευτη απόδοση του Θρύλου που έπιασε τρομερά στάνταρ κόντρα στην Αρμάνι και τη διέλυσε με 93-72, εκθείασε ο Έτορε Μεσίνα στις δηλώσεις του για το ματς στο Φόρουμ του Μιλάνου.

Μια εμφάνιση των ερυθρολεύκων που ανάγκασε τον τεχνικό του ιταλικού κλαμπ, Έτορε Μεσίνα, να τη δει ως... κλωτσιά στα οπίσθια, όπως τόνισε στις δηλώσεις του μετά το ματς:

«Ήμασταν φρικτοί. Παίξαμε ένα πολύ κακό παιχνίδι και έπαιξαν ένα πολύ σπουδαίο παιχνίδι και τους άξιζε να κερδίσουν. Είναι αυτό που λένε ''μας κλώτσησαν στον κ@λο''. Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους, γιατί συνέχισαν να στηρίζουν την ομάδα, δημιουργώντας μια καλή ατμόσφαιρα παρά τον μέτριο αγώνα μας. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει πάντα, ξέρουμε ότι τους χρωστάμε».

Εν συνεχεία τόνισε: «Δεν έχουμε παρουσιάσει αμυντική οργάνωση απαραίτητη για έναν αγώνα τέτοιου επιπέδου και όταν συμβαίνει αυτό είναι πάνω απ' όλα δική μου ευθύνη. Θα φροντίσουμε να μην ξανασυμβεί».

Για τα πολλά εύστοχα τρίποντα του Ολυμπιακού: «Δημιούργησαν με διείσδυση και πάσα και είχαμε κακή άμυνα στις διεισδύσεις και μέτρια στα πικ εν ρολ. Προσπαθήσαμε να κάνουμε κάποιες προσαρμογές, αλλά μέχρι τώρα δεν είχαμε εμφανιστεί έτσι».

Για το αν είναι δύσκολη στιγμή στη Euroleague: «Είναι φυσιολογικό να χάσεις σε μια σεζόν με τόσα παιχνίδια. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να πάμε στα πλέι οφ, ξεκινήσαμε καλά και κερδίσαμε μεγάλες ομάδες, αλλά όχι να αλλάξουν ξαφνικά τα πράγματα. Πρέπει να επανέλθουμε σε τροχιά, να επιστρέψουμε εκεί που είμαστε τώρα όσο το δυνατόν συντομότερα».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...