roumeliotis

Carwiz

Προσθήκη στο τεχνικό τιμ ίσως...

casino loutrakiou
redwell

Στο παρκέ ο Θρύλος ήταν μέτριος προς... κακός στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ όμως ακόμα και έτσι θα μπορούσε άνετα να κερδίσει αν ήταν πνευματικά έστω στο 50% αυτού που θα έπρεπε να είναι σε ένα ματς ειδικών συνθηκών και μεγάλης σημασίας.

Αντ' αυτού οι ερυθρόλευκοι... έτρεμαν λες και έπαιζαν με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και ήξεραν από πριν ότι θα χάσουν. Γιατί ακριβώς αυτό συνέβη στο ΣΕΦ σε ένα ντέρμπι που μπήκε στην ιστορία ως κάτι το απίστευτο, κάτι το ανεξήγητο... Ή μήπως όχι;

Υπάρχει εξήγηση και αυτό που συνέβη είναι πιστευτό. Ο Ολυμπιακός έχασε από τον πολύ φόβο που είχε για να μη χάσει το ματς. Δηλαδή, πιάσε το... αυγό και κούρευτο. Αν είσαι στο 35' στο +10 και τρέμεις μη χάσεις στο γεμάτο ΣΕΦ από μια ομάδα της πλάκας, τότε κάτι δεν πάει καλά.

Ή θες πνευματική και ψυχολογική καθοδήγηση ανώτερου επιπέδου από αυτή που είχες ή είσαι υπερεκτιμημένος και αφού λυγίζεις μπροστά σε αυτό το απειροελάχιστο ποσοστό αποτυχίας που είχες πριν το τζάμπολ απέναντι στον χειρότερο Παναθηναϊκό της τελευταίας 20ετίας και μάλιστα σε πύρινο ΣΕΦ, τότε στα πραγματικά δύσκολα τι θα κάνεις;

Η ήττα από τους πράσινους έχει έναν υπεύθυνο και το όνομά του για μένα είναι Γιώργος Μπαρτζώκας. Και καθαρά μπασκετικά καθώς τον έδεσε... κόμπο ο Δημήτρης Πρίφτης με μια απλή ζώνη αλλά και στο πώς μπήκε η ομάδα στο παρκέ.

Δεν κάνω εγώ την πνευματική και ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας πριν τα ματς. Ο Coach-B την κάνει και μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει κάποια πράγματα για το κατά πόσο έτοιμοι μπαίνουν οι παίκτες του στα παιχνίδι, αρχίζοντας από τον εαυτό του.

Τέτοια... θολούρα που τον πιάνει προ της επιτυχίας, είναι κάτι που πρέπει να μελετηθεί σε βάθος. Δεν γίνεται να έχεις πατήσει γερά στα πόδια σου, να σου πηγαίνουν όλα ρολόι και να βάζεις τα χέρια σου για να βγάλεις τα μάτια σου. Απλά δεν γίνεται αυτό το πράγμα.

Βλέπεις ότι τα βάζουν οι άλλοι από παντού. Τι κάνεις; Παίρνεις ένα τάιμ άουτ για να τους κόψεις ρυθμό και κολλάς δυο παίκτες βδέλες στον Νέντοβιτς και στον Παπαπέτρου να τους κοπανάνε. Ξύλο, ξύλο μπασκετικό εννοείται.

Να μην τους αφήσουν να πάρουν ανάσα. Κι ας πάνε στις βολές. Και να πεις ότι δεν είχες παίκτες για αυτό; Είχες και Λαρεντζάκη που σου είχε γυρίσει το ματς στο πρώτο ημίχρονο και ΜακΚίσικ ακόμα και τον Λούντζη σε ειδική αποστολή.

Τι έκανες; Τίποτα. Μηδέν. Νάδα. Ζέρο. Ούτε αλλαγές έκανες και ενώ έβλεπες ότι ερχόταν... πλημμύρα, ούτε τάιμ άουτ -για το Θεό ρε παιδιά- δεν πήρες, ούτε το δυνατό σου χαρτί Φαλ τον έπαιξες στα τελευταία λεπτά που τους είχε βάλει στα καλάθια.

Ένα τιμημένο τάιμ άουτ να τους πεις "παιδιά, αφού δεν μπαίνει το τρίποντο, θα το τελειώσουμε με Φαλ". Παίζε τον όλο το τελευταίο πεντάλεπτο να παίρνει φάουλ να πηγαίνει στις βολές. Τίποτα. Τρίποντα από τον Γουόκαπ από τη γωνία και κάτι σκοτωμένα του Ντόρσεϊ και του Παπανικολάου.

Δεν ξέρω αλλά ώρες ώρες αναρωτιέμαι για αυτά τα απίστευτα μπλακ άουτ που παθαίνει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, μήπως θα ήταν καλό να προσθέσει κάποιον άνθρωπο στο τεχνικό τιμ. Κάποιον που να μην "μπαίνει" μέσα στο ματς όσο αυτός και χάνει το καθαρό μυαλό του.

Κάποιον απ' έξω να βλέπει ψύχραιμα και καθαρά τα πράγματα και να τον παρακινεί να πράξει βάσει λογικής και όχι από τα νεύρα και την τσίτα του να θολώνει και να κλωτσάει την καρδάρα με το... γάλα. Γιατί αυτό κάνει. Όταν βλέπει κατάματα την επιτυχία, λες και δεν θέλει να γευτεί το νέκταρ. Λες και γουστάρει τα θρίλερ. Λες και το κάνει... επίτηδες.

Πραγματικά, εγώ αν ήμουνα διοίκηση, θα σκεφτόμουνα να προσθέσω έναν ακόμα προπονητή στο τεχνικό τιμ ως ασίσταντ του Γιώργου Μπαρτζώκα, να αναλαμβάνει αυτός στο φινάλε φινάλε στο τελευταίο πεντάλεπτο με καθαρό μυαλό.

Εντάξει, υπερβάλλω αλλά ρε παιδιά, ζούμε... X-Files φάση. Ανεξήγητα φαινόμενα και δυστυχώς για όλους εμάς που αγαπάμε πραγματικά την ομάδα, κλονίζεται το νευρικό μας σύστημα.

Εν κατακλείδι, τίποτα δεν χάθηκε, τίποτα δεν κρίθηκε και στο τέλος όταν γίνει η "σούμα" τον Μάη-Ιούνη μπορεί να βγει σε καλό αυτό το "στραπάτσο"  αλλά κάπου τα νεύρα μας. Ήττα που πόνεσε, πίκρα και πάμε παρακάτω. Τουλάχιστον να έρθει ο σέντερ μια ώρα νωρίτερα...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

76 σχόλια

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021 01:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Προσωπικά είμαι κατά της αλλαγής προπονητών κατά τη διάρκεια της σεζόν. Θα μείνει, θα τελειώσει η χρονιά, και θα φύγει ή θα μείνει στο τέλος της.

    Για να μείνει όμως για 2022-2023, πρέπει να έχει μπει 8αδα, και να πάρει το double, αντικειμενικά κριτήρια και ρεαλιστικά.

    Τώρα τα άλλα τα έχουμε πει. Πέρυσι χάσαμε play off όταν μπορούσε να πάρει Goss/Koufo το Δεκέμβριο, και η ομάδα έπαιζε χωρίς 3αρι μισή σεζόν. Ένα σουτ να βγει στον Harisson από σύστημα, όλη τη χρονιά δεν είδαμε (πήρε μπρος στην Τουρκ Τελεκομς πάλι αυτός, βέβαια φάνηκε ότι δεν είχε και τη ψυχή να ανταποκριθεί). Φέτος μία από τα ίδια πάει να κάνει (σε καλύτερη έκδοση βέβαια).

    Οι απαράδεκτες άμυνες/αλλαγές-rotation/πασιφανεστατα τακτικά λάθη στον πάγκο και γενικός ύπνος που παίρνει τα παιδιά/η έλλειψη σχεδίου και σχεδιασμού/μη διάβασμα μις ματς και τόσα άλλα που αναφέρουμε σε νίκες και ήττες (έχω αναφέρει τόσα σε συγκεκριμένα παιχνίδια που κουράστηκα να γράφω ποια) είναι υπαρκτά προβλήματα, και γεγονότα. Δεν φανταστηκαμε ότι έχει κολλήματα και κάνει λάθη, τα βλέπουμε καθημερινά.

    Από τις καλύτερες στιγμές του, για μένα, ήταν όταν καταστρέψαμε την Μακάμπι στο 1ο δεκάλεπτο, και έκανε αλλαγές. Πραγματικά εκεί τον χάρηκα, εκεί φαίνεται ότι κρατάς τα ηνία της ομάδας και του αγώνα, και ξέρεις τι κάνεις (για πολλαπλούς λόγους ήταν θετικό). Κατά τα άλλα, ύπνος βαθύς..

    Επίσης χρόνια λέω ότι χρειάζεται general manager, κάποιος επιπέδου Παπαλουκάς/Radja ή Rogers, κανονική αναπτυξιακή/τμήμα scouting, και καλύτερος πάγκος (Σερελης/Τόμιτς).

    Σπανούλης δεν ξέρω αν θα γίνει καλός σε κάτι άλλο. Ας είναι κοντά στην ομάδα στην ανάπτυξη παιχτών ή κάποιο συγκεκριμένο ρόλο.

    Σίλερ είναι πολύ καλός προπονητής, θεωρώ λάθος που τον άφησε η Ζαλγκίρις, αλλά πάλι θα τον υποτιμήσουμε, όπως κάναμε με τόσους και τόσους άλλους.

    Μέγιστο σεβασμό έχω και για τον Σφαιροπουλο, διαχειρίστηκε τα τελευταία καλά ρόστερ της ομάδας με Σπανούλη/Πρίντεζη σε καλή ηλικία, αλλά εκεί στο τέλος τα είχε μπερδέψει και αυτός. Πόνεσε και ο αποκλεισμός από Ζαλγκίρις με πλεονέκτημα έδρας, (που βέβαια είχε παιχταραδες, απλά τότε ήταν σχετικά μικροί σε ηλικία, Pangos/Davies/Micic), έχασε και τα πρωταθλήματα.. Είχε μάλλον ολοκληρωθεί ο 1ος κύκλος του στην ομάδα.

    Τελικά μάλλον ο Μπαρτζώκας είναι ο προπονητής που μας αξίζει, γιατί είναι ένας από εμάς.

  • Νίκος 76
    Νίκος 76 Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 21:18 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΓΙΏΡΓΟΣ o Mπαρτζώκας σε 2 μήνες κλείνει δύο χρόνια στην ομάδα, που τα βρήκες ταα τρία χρόνια ?

  • Τάσος Β
    Τάσος Β Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 10:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Έτσι είναι οι μεγάλες αγάπες πονάνε και ο θρύλος είναι έρωτας πόνος κ ηδονή.ο κοουτς είναι γαύρος οι προσθήκες πετυχημένες και η ομάδα παίζει πολύ καλό μπάσκετ και τρομερή άμυνα κατά διαστήματα..εάν σταθεροποίηση απόδοση πάμε για πολύ καλή χρονιά.
    Τα θεματα είναι τρία πιστεύω.Κακη διαχείριση του ρόστερ, πολύ κακοί οι Σλούκας Παπανικολάου και προσθήκη 2 παικτών.
    Επίσης υπομονή από μας κ αντίδραση από τους προέδρους μας.

  • ΓΙΩΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 10:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Το θέμα redgoal είναι κατά πόσον αυτός ο προπονητής θέλει να έχει καριέρα στην ομάδα!!!! Τρία σχεδόν χρόνια είναι και μόνο εφέτος πήγε να κάνει κάτι με πιο καλές επιλογές και μόλις ξεκίνησε μετά από λίγο τα έκανε μαντάρα λες και χαλάστηκε που πήγαινε καλά!!!! Ο άνθρωπος αυτός έχει εμμονές και ένα αδικαιολόγητο εγωισμό που δεν δικαιούται να έχει και μία αδιαφορία για το τι λέει ο κόσμος σαν αχαριστία για την στήριξη που του δίνει τόσο απλόχερα!!!! Επόμενο είναι να διαβάζουμε πλέον σχεδόν στο σύνολο τους τα σχόλια που είναι αναντίον του!!!! Πέρα από την απαξίωση που κοντεύει να δημιουργήσει στον κόσμο για την ομάδα μπάσκετ, να δούμε πως θα μπορέσει πλέον έτσι που τα έκανε να ξανακαταφέρει να βγει από τα κόμπλεξ του που την πληρώνει η ομάδα να βλέπει τις αδυναμίες και να γυρίσει την εικόνα υπέρ του!!!!

  • George 30
    George 30 Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 07:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε μαγκες έχω διαβάσει πάρα πολλά σχόλια που έχετε γράψει από χθες για το ματς αλλά θεωρώ πως μερικοι το χάνετε τελείως το πράγμα και έχετε ισοπεδωσει πλήρως την κατάσταση. Επειδή δηλαδή ο μπαρτζωκας ξέχασε στην τελευταία περίοδο να πάρει ένα κομβικό ταιμ αουτ και να κάνει σωστή διαχείριση αρχίσατε να τους βγάζετε όλους άχρηστους, ρίχνοντας ευθύνες παντού? Αρχίσατε πάλι να κράζετε ανθρώπους που βάζουν από την τσέπη τους για τον θρύλο και αρχίσατε να τα μηδενιζετε ολα? Αρχίσατε να ξεχνάτε τις νίκες και το καλό μπάσκετ που έχουμε παίξει μέχρι στιγμής? Κάπου όπα ρε μάγκες. Ποτε ένα ματς πρωταθλήματος Νοεμβριου μήνα εκρινε όλη την χρονιά? Εδω η ρεαλ πέρυσι ξεκίνησε με νίκη στο σούπερ καπ του Σεπτεμβρίου κόντρα στην μπαρτσα και στο τέλος η μπαρτσα πήρε το νταμπλ. Τι έπρεπε να κάνει η μπαρτσα δηλαδή τότε ? Να μην κοιτάξει την συνέχεια? Να τα παρατήσει? Λογικευτειτε μάγκες και μην θεωρείτε κάποιοι πως οι παίχτες δεν καταλαβαίνουν τα λάθη τους και δεν ξέρουν που βρίσκονται . Εδώ στην euroleague χάναμε σε εδρες όπως της μπαρτσα και της τσσκα και έβγαινε ο βεζενκοφ (που είναι σταθερά από τους καλύτερους) να κάνει δηλώσεις και έδειχνε φανερά στεναχωρημενος τονίζοντας ότι η ομάδα και ο ίδιος χρειαζονται βελτίωση . Με τον βαζελο δηλαδή εσείς πιστεύετε πως δεν στεναχωρηθηκαν? Λίγο ψυχραιμία
    μάγκες.Μην πέφτετε στην παγίδα των απέναντι που σήμερα πανηγυρίζουν για την νίκη τους και σε 2 βδομάδες θα έχουν κάνει ένα σωρό ήττες και θα ζητάνε πάλι αλλαγές. Στηρίξτε και αφήστε την γκρίνια.
    ΥΓ1. Συμφωνώ και εγώ ότι ο μπαρτζωκας κάπου το χάνει με την διαχείριση και με τα ταιμ μαουτ. Ήδη υπάρχει στατιστικό που λέει ότι παίρνει τα λιγότερα ται μαουτ από όλους τους προπονητες της euroleague και πως κάνει κάτω από 20 αλλαγές ανα ματς. Σίγουρα πρέπει να το δει αυτό το θέμα που συμβαίνει αλλά σε καμία περίπτωση δεν είμαι της άποψης να φύγει γιατί πάρα την κακή προχθεσινή ήττα μας πρέπει να του πιστωθουν και οι 7 νίκες που έχουμε. ΥΓ2 Ενημερωτικά ο μόνος πολύ καλός προπονητής που είναι ελεύθερος αυτή την στιγμή είναι ο Μαρτιν σιλερ που έφυγε από την ζαλγκιρις μετά από τις 2-3πρώτες ήττες της και πέρσι έπαιξε πολύ ωραίο μπασκετ.

  • Red7arrow
    Red7arrow Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 04:59 Σύνδεσμος σχολίου

    @Agent777 δεν αντιλέγω. Και συγκεκριμένα ο Τομιτς μου είναι συμπαθέστατο για προπονητής. Όμως πάντα θα υπάρχει ένα όμως... Και ποιο είναι αυτό? Είναι ότι πάντα κάτι θα έχει ο ένας καλό και κάτι ο άλλος.
    Ο Μπαρτζωκας είναι από εκείνους τους προπονητες που ξέρουν να εντοπίζουν και να "διαβάζουν" παίχτες. Θα σου βρει λοιπόν 2 η 3 που όταν θα έρθουν θα ξέρεις ότι θα αποδοσουν. Ο Τομιτς δεν έχει αυτές τις γνώσεις. Μπορεί ν είναι πιο σβελτο σε κινησεις στον πάγκο αλλά στο σχεδιασμό και στο στήσιμο μιας ομάδας δεν το χει. Για αυτό και δεν τον είδες να είναι κάπου ή να φτιάχνει όνομα. Που βρίσκεται τώρα?
    Ξέρουμε? Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει το redgoal και μακάρι αν έχει γνώσεις κ μπορεί να αναλάβει με αξιώσεις την ομάδα ας το φέρουμε σήμερα κιόλας.
    Ο Μπαρτζωκας, για μένα, όσο εκνευριστικος κι αν είναι έχει κάποιο πλάνο. Έχει μια εκνευριστική αλλά πίστη τακτική με βάση της οποίας θα πορευτει. Και το γεγονός ότι δεν παρεκκλίνει δείχνει ότι δεν επηρεάζεται απο το τι λέει ο κόσμος.

    Όσο για τον DPG που ανέφερες... Φίλε, ειδικά αυτός με τις αλλαγές αυτές τις έλα δω εσύ φεύγα εσύ, στη μέση της σεζόν κάθε φορά το μόνο που καταφερε ήταν να προκαλέσει στην ομάδα του ΧΑΜΌ.

  • Agent777
    Agent777 Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 02:27 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7arrow Εγώ πιστεύω αδερφέ ότι θα είναι καλό γιατί με ένα προπονητή που ξέρει και πονάει την ομάδα, θα υπάρξει ηλεκτροσόκ και οι παίκτες θα αντιληφθούν που βρίσκονται και ότι στον Ολυμπιακό κανείς δεν έχει δεδομένη θέση. Θυμάσαι πόσες φορές το έκανε αυτό ο DPG στη μέση της σεζόν και τις περισσότερες φορές τα αποτελέσματα ήταν θετικά. Κι εν πάσει περιπτώσει, ο χειρότερος προπονητής να είναι ο Τόμιτς (που δεν είναι), αποκλείεται να έχει τα κόμπλεξ του Μπαρτζώκα και να είναι πιο loser. Με τίποτα. Όσο πιο γρήγορα απομακρυνθεί αυτός από τον πάγκο, μαζί φυσικά με τους ταβερνιάρηδες βοηθούς του, τόσο το καλύτερο για την ομάδα. Το γοργόν και χάριν έχει.

  • Κωστας κ
    Κωστας κ Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021 01:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Ας ηρεμισουμε λιγο, ναι φταιει για καποια πραγματα που θιγονται παραπανω,επισης η φαση που αποδιοργανωσε την ψυχολογια μας ηταν το σπρωξιμο- τεχνικη Βεζενκοφ, αλλα σε σχεση με το προγραμμα 4 καυτα ματς σε 10 μερες δεν μπορεις να τα αποκωδικοποιησεις ολα και φανηκε οτι με Μακαμπι εγινε τελειο παιχνιδι.Δεν πολυασχοληθηκε το teem φανηκε αυτο κυριως επιθετικα αυτο και οχι αμυντικα,ελευθερα σκυτ δεν βγηκαν στον Παο,σε μας ας πουμε βγηκαν καποια
    Ο Παο εκανε ενα παιχνιδι με Μπαγερν Πεμπτη και μετα μονο αυτο σκεφτονταν αφου στο αλλο κανει τουρισμο. Νεντοβιτς υγειης ειναι για ΝΒΑ
    Το ταιμ αουτ και ο Λαρυ επρεπε να ειχαν γινει συμφωνουμε αλλα ηταν μεσα πιο πενταδατοι απο την αλλη.
    Με εναν φιλο λεγαμε ποσο λαθος ηταν αν και η αληθεια ειναι οτι οι περισσοτεροι δεν τον ξεραμε οτι με το που ηρθε αλλαγη ο Μπαρτζωκας δεν κρατησε τον βοηθο προπονητη τον Λιθουανο που μολις ειχε ερθει και εφερε τους γνωστους του,αλλα η παρουσια ενος συγχρονου ψυχρου γνωστη του αθληματος θα ηταν πολυ βοηθητικο σιγουρα
    Ας βρουμε καποιον αντιστοιχο
    Καλη συνεχεια εχει παρουσιασει πολυ καλο μπασκετ σε πολλα ματς η ομαδα και για να μην γελιομαστε δυναμωνουμε εμεις αλλα δυναμωνουν και οι αλλοι στην ευρολιγκα οποτε η μουρμουρα παντα στο μετρο του δυβατου

  • Red7arrow
    Red7arrow Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 23:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Ερώτηση... Προς όλους. Η αλλαγή προπονητή, με όλα τα στραβά του Μπαρτζωκα, αυτή τη στιγμή η μάλλον οποιαδήποτε στιγμή μέσα στη σεζον αυτη, θα κάνει καλό???

    Άλλο το κραξιμο, άλλο η απόδοση ευθυνών στον Μπαρτζωκα που είναι κ πολλές, αλλά πραγματικά για κάποιο λόγο πιστεύω ότι το καλύτερο είναι φέτος τουλάχιστον ότι άρχισε με αυτόν να τελειώσει επίσης.
    Θα είναι και δίκαιο και πιο σοφό.
    Αυτό που λέμε με το ταμείο...ας του δοθεί η ευκαιρία να μας το παρουσιάσει εκείνος το ταμείο που θα κάνει.

  • asid
    asid Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021 22:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ρε Τακη δεν θες σοβαρο προπονητη να παρεις το πρωταθλημα απο αυτον τον βαζελο. θες καποιον να μην ειναι ο Μπαρτζω. Καποτε Μαρινακης και Κκκαλης λειτουργουσαν εν θερμω, αλλα πολλες φορες τους εβγαινε. λογω ροστερ. και τωρα το ροστερ ειναι καλυτερο του βαζελα, θελει ομως προπονητη να μην ειναι λουζερ και τρικυμιας. Δηλαδη αν χασει στο οακα 23 το δεκεμβρη, ολα καλα θα μεινει? ρεντγκολ?

    REDGOAL: Δεν ξέρουμε φίλε. Το παρελθόν δείχνει ότι δεν αλλάζει εύκολα ο προπονητής στον μπασκετικό Ολυμπιακό

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...