roumeliotis

Carwiz

Πόλεμος... Παπαπέτρου-Πρίφτη στον ΠΑΟ

casino loutrakiou
redwell

Εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφορούσε μια έντονη... φήμη ότι υπάρχει θέμα στο "τριφύλλι" μεταξύ του Ιωάννη Παπαπέτρου και του Δημήτρη Πρίφτη, καθώς ο Έλληνας φόργουορντ φαίνεται πως έχει ενστάσεις για τον τρόπο παιχνιδιού και των πρασίνων και γενικώς για τη στελέχωση και το πού... βαδίζει η σεζόν.

Η φημολογία ενισχύθηκε περισσότερο μετά την ήττα με 72-74 από την Ούνικς Καζάν στο ΟΑΚΑ καθώς στην τελευταία φάση την οποία είχε ο Παναθηναϊκός, ο έμπειρος τεχνικός είχε σχεδιάσει επίθεση από τον Μέικον όμως αντ' αυτού ο Παπαπέτρου πήρε την ευθύνη και έριξε ένα ακόμα... τούβλο και έκλεισε τη βραδιά με 2/11 τρίποντα ο "Πάπι".

H πλάκα είναι πως ο Μέικον ήταν μόνος του στο τρίποντο και παρακάλαγε να πάρει τη μπάλα όπως βλέπετε και στην ακριβώς από κάτω φωτογραφία, όμως ο Ιωάννης Παπαπέτρου τους έγραψε όλους στα παλαιότερα των υποδημάτων του και προπονητή και συμπαίκτη και πλάνο και τα πάντα και σούταρε στο γάμο του Καραγκιόζη.

hahahaha

Οι... κακές γλώσσες λένε ότι υπάρχει χοντρό θέμα μεταξύ "Πάπι" και Πρίφτη και πως δύσκολα θα συνυπάρξουν αμφότεροι και στη συνέχεια, με το εύκολο θύμα φυσικά να είναι ο προπονητής. Αν κάνει δυο ήττες το τριφύλλι από Ζαλγκίρις και Μπάγερν την επόμενη εβδομάδα που είναι "διαβολοβδομάδα", ο Δημήτρης Πρίφτης θα πληρώσει το... μάρμαρο.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Νέα Αντιπάλων

10 σχόλια

  • Δημήτρης Μαλοχάρης
    Δημήτρης Μαλοχάρης Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 12:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτέ στον Ολυμπιακό ξανά μόνο από μακριά

  • kasavetis
    kasavetis Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 13:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Για τον Παπαπέτρου δεν τσατίστηκα όταν συμπεριφέρθηκε με άτιμο τρόπο για να πάει στην ομάδα της καρδιάς του, το ήξερα ότι βάζελος ήταν από μικρός λόγωγ του πατέρα του και αργά ή γρήγορα εκεί θα πήγαινε. Έχασα όμως κάθε ετκίμηση όταν είδα το βιντεάκι πριν τον αγώνα του βα΄ζελου με μας που λέει "πάμε να τους γαμ....". Πρόκειται για ένα αχάριστο άτομο το οποίο δεν εκτίμησε ποτέ αυτά που του έδωσε ο ολυμπιακός. Πήγε στο βάζελο και τρώει φάπες συνέχεια στην ευρωλίγκα. Τελικά σε αυτή τη ζωή ο καθένας παίρνει αυτό που του αξίζει.....

  • ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ
    ΦΑΙΔΩΝΑΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 13:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Α ρε μάγκες Αγγελόπουλοι, πώς τους πετσοκόψατε έτσι; Χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Μακάρι να συνεχίσουν με τον ίδιο προπονητή κ με ηγέτη τον Ιωάννη γιατί καθε εβδομάδα μου φτιάχνει την διάθεση όταν παιζει Ευρωλίγκα.

  • Κωστας
    Κωστας Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 12:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΠΑΤΟΥΒΛΟΣ ΟΛΕ !!!!!! Αχάριστο παιδάκι συνέχισε άλλη μια νταλίκα περιμένει τούβλα !!!!

  • ΞΕΡΞΗΣ 7
    ΞΕΡΞΗΣ 7 Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 11:41 Σύνδεσμος σχολίου

    ΦΑΠΑΠΕΤΡΟΥ ΧΑ ΑΧΑ ΑΧΑ ΑΧΧΑ ΑΧΑ

  • legend1925
    legend1925 Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 11:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Πολύ καλή επιλογή καριέρας από τον ΙΩΑΝΝΗ να αφήσει τον θρύλο για χάρη της βαζέλας...Εγώ πιστέυω του ταιριάζει απόλυτα! Η αχαριστία και η ψευτιά πληρώνονται αγαπητέ "ΗΓΕΤΗ".

  • Λάμπρος Τρίπολη
    Λάμπρος Τρίπολη Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 11:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε πέφτει πολυ γελιο με τη ζελα μα τη φαπωνει καθε πικραμενος. Οσο ευχαριστιεμαι τις νικες του Θρυλου αλλο τοσο ευχαριστιεμαι τις φαπες που τρωει ο βαζελος

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 10:59 Σύνδεσμος σχολίου

    Τώρα τώρα τον Πρίφτη δε τον αλλάζουν. Να περιμένετε ότι εφόσον υπάρχει πλάνο για αλλαγή προπονητή και αλλαγή παίκτη ή παικτών, θα γίνει παραμονές αγώνα με μας. Είναι στάνταρ διαδικασία που έχει γίνει κάμποσες φορές τα τελευταία χρόνια για να έχουν το αβαντάζ του άγνωστου. Η λογική λέει ότι θα τους καθαρίσουμε σαν αυγό όταν συναντηθούμε. Επειδή όμως θα παίξουμε πολλές φορές φέτος, είναι πολύ βασικό γι αυτούς να μας κοντράρουν στο 1ο ματς ή ακόμα και να μας νικήσουν. Θα τους αλλάξει όλη την ψυχολογία.

  • DeCoupePe
    DeCoupePe Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2021 10:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Θα παρακαλάνε τον Γιατρά μου φαίνεται.. έκαψαν τον συμπαθητικό Κατας και το πουλεν τους τον Βοβορα για το "μεγαλείο" του Πριφτη..

    Τεράστιο λάθος και αυτού, είχε τα πάντα στο Καζάν, και προτίμησε τα πράσινα κουρέλια, καλά να πάθει και αυτός.

    Ο Παπαπέτρου είναι ένας καλός ρολιστας πολυτελείας, έως εκεί, δεν φταίει και αυτός που του ζητάνε να γίνει Νίκος Γκάλης. Μήτογλου έφυγε νωρίς, έξυπνο παιδί, και κάνει μεστές εμφανίσεις σε ομάδα Final 4, όχι στον τελευταίο της Ευρώπης (γιατί η Ζαλγκίρις θα ανέβει). Ελπίζω τον Ντίνο να τον δούμε στα ερυθρόλευκα σε καμιά διετία.

    Μην ξεχνάτε επίσης ότι 2 παίχτες με την εμπειρία των Διαμαντίδη/Αλβέρτη δεν μπορούν 2 χρόνια να βρουν έναν κανονικό άσσο..τα προηγούμενα μεγαλεία δεν σημαίνουν ότι θα γίνουν και καλοί διοικητικοί παράγοντες. Δείτε και τα χάλια του Jordan σαν παράγοντα. Δεν είναι όλοι καλοί σε όλα..το λέω και για εμάς να έχουμε το νου μας..

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...