roumeliotis

Carwiz

Πολλά από όλους ο στόχος Μπλατ

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός μετά από μια καταστροφική χρονιά καθώς έμεινε εκτός πλέι-οφ της Euroleague καλείται να φτιάξει νέα ομάδα από τα... μπετά αφού τα αποτελέσματα δεν δικαίωσαν τους αδερφούς Αγγελόπουλους και τον Ντέιβιντ Μπλατ. Για τις εντός συνόρων υποχρεώσεις που έληξαν όπως έληξαν δεν θα πω τίποτα περισσότερο από την πάγια θέση μου που είναι η δραστική "κατακρεούργηση" του συστήματος που κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να καταλήγουν οι τίτλοι και οι κούπες σε μια συγκεκριμένη ομάδα.

Καλώς οι πρόεδροι το πάνε μέχρι τέλους και αναμένουμε όλοι να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με αυτό το σημαντικό, πλην όμως όχι ζωτικής σημασίας θέμα. Με την ιστορία και το μεγαλείο του Ολυμπιακού δεν μπορεί να παίζει κανένας και αν χρειαστούν "θυσίες" για να μπει ένα τέλος, καλώς να γίνουν.

Στα της επόμενης σεζόν τώρα, το γεγονός ότι ο Θρύλος στοχεύει... ψηλά με παίκτες "ψημένους" στην Euroleague οι οποίοι έχουν κατακτήσει την ευρωπαϊκή κορυφή όπως οι Κώστας Σλούκας και Οθέλο Χάντερ αλλά κυνηγάει ταυτόχρονα προσθήκες που θα μπορούσαν να αποδειχθούν "έξυπνες βόμβες" όπως οι Τζέρεμι Έβανς και Όστιν Χόλινς για παράδειγμα, δείχνει αν μη τι άλλο διάθεση για να δημιουργηθεί ένα ρόστερ δυνατό το οποίο θα φέρει 100% την υπογραφή του Ντέιβιντ Μπλατ.

Για την ακρίβεια, επιβάλλεται να αλλάξει άρδην το ρόστερ και να μείνουν όσοι έχουν πράγματα να δώσουν και όχι απλά να χειροκρτούν από τον πάγκο ή να κουνάνε πετσετάκια. Η νέα Euroleague θα έχει πολλές "διαβολοβδομάδες" και μίνιμουμ 34 αγώνες για τη Regular Season, κάτι που σημαίνει πως με τυχόν πρόκριση στα πλέι-οφ και ακόμα περισσότερο με παρουσία στο F4 θα φτάσει τα 40 ματς.

Ένας πραγματικός... Γολγοθάς με κρισιμότατες αναμετρήσεις κάθε εβδομάδα και με τεράστιο ενδιαφέρον καθώς ο Θρύλος έχει πάντα ως πρώτο στόχο την παρουσία στο F4 και την κατάκτηση της Euroleague. Ο Ντέιβιντ Μπλατ έχει κάνει την προεργασία με τους υπό απόκτηση παίκτες, υπάρχουν περιπτώσεις που είναι μια... ανάσα από τις υπογραφές και πλέον αναμένονται σιγά σιγά οι ανακοινώσεις για να δούμε πώς θα διαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό για τη νέα σεζόν.

Ένα ρόστερ στο οποίο δεν θα περισσεύει κανένας και ακόμα και ο 12ος παίκτης θα μπαίνει να δώσει πράγματα. Αυτός είναι ο βραχυπρόθεσμος "στόχος" του Αμερικανού τεχνικού του Θρύλου, πριν αρχίσει η προετοιμασία και πάρουν... σάρκα και οστά τα πλάνα του στο παρκέ. Κάτι μου λέει ότι το "ρεκτιφιέ" θα είναι ολικό και θα μας αρέσει το αποτέλεσμα. Υπομονή μέχρι να δούμε ακριβώς το τί και το πώς.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Playmaker

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...