roumeliotis

Carwiz

Ολυμπιακός στο 1.75 και G/G στο Ζάγκρεμπ

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Πέμπτης (07/03) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις των ελληνικών ομάδων για τη φάση των «16» στο Conference League. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο ΠΑΟΚ δοκιμάζεται στην Κροατία με τη Ντίναμο Ζάγκρεμπ-ΠΑΟΚ. Για τους «16» του Europa League διεξάγονται τα παιχνίδια, Σπάρτα Πράγας-Λίβερπουλ και Μπενφίκα-Ρέιντζερς. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας ενώ μην ξεχνάτε ότι για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:45)

Ο Ολυμπιακός συνέχισε την ανοδική πορεία, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στον Βόλο. Μετράει πέντε σερί επιτυχίες στην ελληνική Σούπερ Λιγκ, θα ξεκινήσει τα πλέι οφ στο -3 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ διέλυσε εντός έδρας με σκορ 4-0 τη Μακάμπι Πετάχ Τίκβα. Τρίτη διαδοχική νίκη στο πρωτάθλημα του Ισραήλ, βρίσκεται στην 1η θέση και στο +1 από τη Μακάμπι Χάιφα στη μάχη για την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Προγνωστικό: Σε εξαιρετική κατάσταση ο Ολυμπιακός και παίζει με τη ψυχολογία στα ύψη. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.75 απόδοση.

Σπάρτα Πράγας – Λίβερπουλ (19:45)

Η Σπάρτα Πράγας αναδείχθηκε ισόπαλη εντός έδρας 0-0 με αντίπαλο τη Σλάβια Πράγας στο ντέρμπι κορυφής. Αήττητη για 10 (9 νίκες, 1 ισοπαλία) σερί αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Τσεχίας, βρίσκεται στην 1η θέση και στο -4 από την ομάδα που την καταδιώκει. Η Λίβερπουλ προέρχεται από το οριακό εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 1-0 επί της Νότιγχαμ Φόρεστ. Τέταρτο διαδοχικό τρίποντο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, παραμένει σταθερά στην κορυφή και στο +1 από τη Μάντσεστερ Σίτι.

Προγνωστικό: Σπάρτα Πράγας και Λίβερπουλ αγωνίζονται με επιθετική φιλοσοφία, αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.60.

Ντίναμο Ζάγκρεμπ – ΠΑΟΚ (22:00)

Η Ντίναμο Ζάγκρεμπ προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Όσιγιεκ. Αήττητη για έξι σερί υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Κροατίας, απέχει στο -5 από την κορυφή αλλά με παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Ριέκα. Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε με δυσκολία 2-0 στην έδρα της Λαμία, φθάνοντας τις τρεις διαδοχικές νίκες στην ελληνική Σούπερ Λιγκ. Ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην κορυφή, βρίσκεται στο +1 από την ΑΕΚ, στο +3 από τον Ολυμπιακό και στο +4 από τον Παναθηναϊκό.

Προγνωστικό: Ντίναμο Ζάγκρεμπ και ΠΑΟΚ συνθέτουν αμφίρροπο παιχνίδι, αναμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε τιμή 1.88.

Μπενφίκα – Ρέιντζερς (22:00)

Η Μπενφίκα πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και διασύρθηκε με σκορ 5-0 στην έδρα της Πόρτο. Αποτέλεσμα που τη βρίσκει στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Απέχει στο -1 από την κορυφή, αλλά έχει και ένα ματς περισσότερο από την πρωτοπόρο Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Η Ρέιντζερς έπεσε θύμα μεγάλης έκπληξης, υπέστη εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 από τη Μάδεργουελ. Ωστόσο, διατηρείται σταθερά στην 1η θέση της Πρέμιερσιπ Σκωτίας και βρίσκεται στο +2 από τη Σέλτικ.

Προγνωστικό: Μπενφίκα και Ρέιντζερς προέρχονται από ήττες σοκ στα εγχώρια πρωταθλήματα. Οι δύο ομάδες θα επιδιώξουν να αντιδράσουν άμεσα, επιλογή το Goal/Goal με απόδοση 1.72.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 1.80

Το κουπόνι του Σαββάτου (27/04) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, η Κηφισιά υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more
Διαβάστε επίσης

Πάλεψε... αλλά ήττα 77-69 από Μπάρτσα

Ο Θρύλος πάλεψε το Game-2 στη Βαρκελώνη, ήταν κοντά στο...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Ψάχνει νέο διπλό στη Βαρκελώνη για 0-2

Ο Ολυμπιακός έκανε από το Game-1 το καθήκον του και...