roumeliotis

Carwiz

Γερμανικό combo και G/G με 2.02 απόδοση

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (26/01/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη Bundesliga, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης υποδέχεται τη Μάιντς. Στη Serie A, Κάλιαρι αντιμετωπίζει την Τορίνο. Για το 4ο γύρο στο Κύπελλο Αγγλίας, η Τσέλσι φιλοξενεί την Άστον Βίλα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μάιντς (21:30)

Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Ντάρμσταντ, αν και προηγήθηκε με δύο τέρματα. Αποτέλεσμα που διέκοψε το μίνι νικηφόρο σερί των δύο αναμετρήσεων στη Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Η Μάιντς έφερε εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στη Βόλφσμπουργκ. Αγνοεί τη χαρά της νίκης για επτά διαδοχικές αγωνιστικές, με απολογισμό: 5 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Προγνωστικό: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης έχει προβάδισμα απέναντι στη ντεφορμέ και ασταθή Μάιντς. Επιλογή το combo bet 1X+Over 1.5 Goals με 1.72 απόδοση.

Κάλιαρι – Τορίνο (21:45)

Η Κάλιαρι ηττήθηκε εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-1 από τη Φροζινόνε. Μετράει μία νίκη στα έξι (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) πρόσφατα παιχνίδια στη Σέριε Α Ιταλίας, προέρχεται από τρία σερί Goal/Goal στην κατηγορία. Η Τορίνο κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με αντίπαλο την Τζένοα εκτός έδρας. Μία ήττα στις επτά τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 3 νίκες και 3 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Κάλιαρι και Τορίνο συνθέτουν αμφίρροπο ζευγάρι, περιμένουμε από τις δύο ομάδες να βρουν λύσεις στο σκοράρισμα. Ποντάρισμα στο καλοπληρωμένο Goal/Goal σε τιμή 2.02.

Τσέλσι – Άστον Βίλα (21:45)

Η Τσέλσι διέλυσε εντός έδρας με σκορ 6-1 τη Μίντλεσμπρο, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας. Μόλις μία ήττα στις έξι τελευταίες υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σε αυτό το διάστημα έχει πέντε νίκες! Η Άστον Βίλα προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο την Έβερτον. Αήττητη στα τρία πρόσφατα παιχνίδια, η διάκριση στο Κύπελλο είναι από τους βασικούς στόχους στη φετινή σεζόν.

Προγνωστικό: Σε ανοδική πορεία η Τσέλσι, τη στιγμή που η Άστον Βίλα κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη. Με καλές πιθανότητες επαλήθευσης το Goal/Goal με 1.65 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

1 σχόλιο

  • RedGyver
    RedGyver Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 19:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο παίκτης πιθανόν να προορίζεται μελλοντικά να καλύπτει το 4. Ο προπονητής του από Τουρκία δήλωσε ότι θυμίζει στο στιλ Σεγκέλια.
    Πολύ έξυπνη κίνηση. Ο Μπαρτζώ το είχε πει ότι δεν έχει πρόβλημα με πολλούς ξένους αλλά οι γνωστοί "Ολυμπιακάρες" έκαναν ότι δεν τον είχαν ακούσει.
    Κίνηση για το παρόν και το μέλλον

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...