roumeliotis

Carwiz

Τέσσερις επιλογές από 1.60 μέχρι 2.10

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι του Σαββάτου (26/11) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από το Παγκόσμιο Κύπελλο 2022. Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, η Τυνησία αντιμετωπίζει την Αυστραλία. Στη συνέχεια, η Πολωνία παίζει με τη Σαουδική Αραβία. Αργότερα διεξάγεται το ματς Γαλλία-Δανία, το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με το ζευγάρι Αργεντινή-Μεξικό. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Τυνησία – Αυστραλία (12:00)

Η Τυνησία κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με τη Δανία στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Αποτέλεσμα που κρίνεται ικανοποιητικό, ενώ εξ αρχής στόχευε στο τρίποντο με αντίπαλο τα «καγκουρό». Η Αυστραλία ηττήθηκε με ανατροπή και σκορ 4-1 από τη Γαλλία, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Συμπλήρωσε επτά διαδοχικές αναμετρήσεις χωρίς τρίποντο σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, με απολογισμό: 1 ισοπαλία και 6 ήττες.

Προγνωστικό: Καλύτερη η εικόνα της Τυνησίας στην πρεμιέρα και έχει προβάδισμα για τη νίκη. Επιλογή ο άσος (1) με 2.10 απόδοση.

Πολωνία – Σαουδική Αραβία (15:00)

Η Πολωνία έμεινε στο 0-0 με αντίπαλο το Μεξικό, σε αναμέτρηση που κάλλιστα θα μπορούσε να πάρει τη νίκη. Μοιραίος ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι που απώλεσε την ευκαιρία να σκοράρει με πέναλτι στο 58ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Σαουδική Αραβία έκανε ονειρική εμφάνιση και σόκαρε την Αργεντινή, επικρατώντας με ανατροπή και σκορ 2-1 στην πρεμιέρα. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για 14 σερί υποχρεώσεις σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Προγνωστικό: Πιο ποιοτική ομάδα η Πολωνία, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το ζητούμενο. Προβάδισμα στον άσο (1) σε τιμή 1.80.

Γαλλία – Δανία (18:00)

Η Γαλλία πραγματοποίησε θετικό ξεκίνημα, επικρατώντας με ανατροπή και σκορ 4-1 κόντρα στην Αυστραλία. Διεύρυνε το αήττητο σερί σε οκτώ παιχνίδια σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου, με απολογισμό: 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Η Δανία αναδείχθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα με αντίπαλο την Τυνησία. Αποτέλεσμα που κρίνεται απογοητευτικό, πλέον καλείται να πάρει θετικό αποτέλεσμα από τους Παγκόσμιους πρωταθλητές.

Προγνωστικό: Η Γαλλία έδειξε εξαιρετικά στοιχεία στην πρεμιέρα, τη στιγμή που η Δανία παίρνει βαθμό κάτω του μετρίου. Πάμε με τον άσο (1) σε απόδοση 1.75.

Αργεντινή – Μεξικό (21:00)

Η Αργεντινή έπεσε θύμα έκπληξης στην πρεμιέρα, ηττήθηκε με ανατροπή και σκορ 2-1 από τη Σαουδική Αραβία. Αποτέλεσμα που τερμάτισε το θετικό σερί των 36 αναμετρήσεων, πλέον βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και καλείται να αντιδράσει. Το Μεξικό απέσπασε ισοπαλία (0-0) με αντίπαλο την Πολωνία, σε παιχνίδι που κάλλιστα θα μπορούσε να ηττηθεί. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο τερματοφύλακας Οτσόα, που έπιασε το πέναλτι του Λεβαντόβσκι στο 58ο λεπτό.

Προγνωστικό: Σε δύσκολη θέση η Αργεντινή και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Το Μεξικό διατηρεί κάκιστη παράδοση με την «αλμπισελέστε», επιλογή ο άσος (1) σε απόδοση 1.60.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...