roumeliotis

Carwiz

ΟΣΦΠ, Ίντερ, Άιντραχτ από 2.30 μέχρι 2.57

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Κυριακής (13/11) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League 1, ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A, η Αταλάντα φιλοξενεί την Ίντερ. Στην Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δοκιμάζεται στην έδρα της Φούλαμ. Στην Bundesliga, η Μάιντς αντιμετωπίζει την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Αταλάντα – Ίντερ (13:30)

Η Αταλάντα συνέχισε τις προβληματικές εμφανίσεις, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Λέτσε. Δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, μετράει τρεις ήττες στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στη Σέριε Α Ιταλίας. Η Ίντερ ήταν καταιγιστική και διέλυσε εντός έδρας με σκορ 6-1 την Μπολόνια. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες μετά την ήττα από τη Γιουβέντους στο ντέρμπι ντι Ιτάλια. Προέρχεται από πέντε νίκες στις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Η Αταλάντα προβληματίζει σε μεγάλο βαθμό το τελευταίο διάστημα. Η Ίντερ είναι καλό δρόμο και μπορεί να αποδράσει με το τρίποντο από το Μπέργκαμο. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 2.30 απόδοση.

Μάιντς – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (16:30)

Η Μάιντς συνέχισε την καθοδική πορεία, καθώς ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τη Σάλκε. Διανύει αρνητικό μομέντουμ και προέρχεται από τρεις διαδοχικές ήττες στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε εντός έδρας με σκορ 4-2 απέναντι στη Χόφενχαϊμ. Βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, μετράει τέσσερις νίκες στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης βρίσκεται σε θετικό μομέντουμ και έχει τον πρώτο λόγο στην έδρα της ντεφορμέ Μάιντς. Επιλογή το διπλό (2) στο ελκυστικό 2.57 απόδοση.

Φούλαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:30)

Η Φούλαμ ηττήθηκε στις λεπτομέρειες με σκορ 2-1 στην έδρα της Μάντσεστερ Σίτι. Αποτέλεσμα που ναι μεν ήταν μέσα στο πρόγραμμα, ωστόσο με βάση την εξέλιξη της αναμέτρησης θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει τον βαθμό. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν απογοητευτική και ηττήθηκε με σκορ 3-1 στην έδρα της Άστον Βίλα. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των πέντε (3 νίκες, 2 ισοπαλίες) αγωνιστικών στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από αρνητικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξουν να αντιδράσουν. Επικρατέστερο σενάριο το Over 2.5 Goals με απόδοση 1.65.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ (19:30)

Ο Ολυμπιακός νίκησε εκτός έδρας με σκορ 1-0 τον Λεβαδειακό. Άμεση επιστροφή στα τρίποντα, μετράει τρία στις τέσσερις πρόσφατες αγωνιστικές στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Η ΑΕΚ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-0 απέναντι στον ΟΦΗ. Αήττητη για οκτώ σερί αγωνιστικές, με απολογισμό: 7 νίκες και 1 ισοπαλία. Συνεχίζει να απέχει στο -6 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Προγνωστικό: Αμφίρροπη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα λογικά θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα στον Ολυμπιακό λόγω έδρας, πάμε με τον άσο (1) σε τιμή 2.32.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...