roumeliotis

Carwiz

Ελληνικός διπλασιασμός, combo και ιταλικά γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Δευτέρας (17/10) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δραστηριότητα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League 1, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Στη Serie A διεξάγονται τα παιχνίδια: Σαμπντόρια-Ρόμα και Λέτσε-Φιορεντίνα. Στη LaLiga, η Βιγιαρεάλ φιλοξενεί την Οσασούνα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Σαμπντόρια – Ρόμα (19:30)

Η Σαμπντόρια προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην Μπολόνια. Μετά από εννέα αγωνιστικές στη φετινή Σέριε Α Ιταλίας, αγνοεί τη χαρά της νίκης με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 6 ήττες. Η Ρόμα επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-1 κόντρα στη Λέτσε. Δεύτερη σερί επιτυχία στο πρωτάθλημα, με ακόμα μία θα σκαρφαλώσει στην πρώτη εξάδα.

Προγνωστικό: Με την πλάτη στον τοίχο η Σαμπντόρια και καλείται να βγάλει αντίδραση. Η Ρόμα σκοράρει και δέχεται γκολ το τελευταίο διάστημα. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.85.

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:00)

Ο Ολυμπιακός μετράει δύο σερί νίκες στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Στις 02/10 επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στον Ατρόμητο, ενώ ακολούθησε το τρίποντο (2-1) με ανατροπή στην έδρα του ΟΦΗ. Ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία 1-1 στην έδρα του Λεβαδειακού, δεχόμενος την ισοφάριση στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς επιτυχία στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Αμφότερες θα παίξουν προσεκτικά και δύσκολα θα ρισκάρουν σε μεγάλο βαθμό. Επιλογή τα 2-3 Goals με 2.00 απόδοση.

Λέτσε – Φιορεντίνα (21:45)

Η Λέτσε ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-1 από τη Ρόμα, αποτέλεσμα που ήταν μέσα στο πρόγραμμα. Το Goal/Goal εμφανίστηκε για τέσσερις σερί αναμετρήσεις στη Σέριε Α Ιταλίας. Η Φιορεντίνα πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και διαλύθηκε εντός έδρας με σκορ 4-0 από τη Λάτσιο. Μετράει μόλις ένα τρίποντο στις οκτώ πρόσφατες υποχρεώσεις, απολογισμός: 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Προγνωστικό: Αμφότερες δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη αμυντικά, σε αναμέτρηση που περιμένουμε να σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Ποντάρισμα στο Goal/Goal σε τιμή 1.87.

Βιγιαρεάλ – Οσασούνα (22:00)

Η Βιγιαρεάλ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από τη Σοσιεδάδ. Αγνοεί τη νίκη για τέσσερις σερί αναμετρήσεις στην ισπανική Λα Λίγκα, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η Οσασούνα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα 2-1 με τη Βαλένθια. Χωρίς τρίποντο στις τρεις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικό: Οριακά πιο κοντά στο θετικό αποτέλεσμα η Βιγιαρεάλ, τη στιγμή που περιμένουμε από την Οσασούνα να βρει λύσεις στο σκοράρισμα. Επιλογή το combo 1X+Goal/Goal με απόδοση 2.30.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...