roumeliotis

Carwiz

Over, Έβερτον και ολλανδικές επιλογές

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι Πέμπτης (19/05) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην Premier League, η Έβερτον υποδέχεται την Κρίσταλ Πάλας και η Άστον Βίλα την Μπέρνλι. Στην Eredivisie και για τα πλέι οφ, η Χέρενφεν φιλοξενεί την Άλκμααρ και η Ουτρέχτη τη Φιτέσε. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις μπορείτε να επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Χέρενφεν – Άλκμααρ (19:45)

Η Χέρενφεν τερμάτισε στην 8η θέση με 41 βαθμούς στην κανονική διάρκεια στην Έρεντιβιζι Ολλανδίας. Προέρχεται από έξι διαδοχικά Over 2.5 Goals, δείγμα πως επιθετικής φιλοσοφίας, αλλά και προβληματικής άμυνας. Η Άλκμααρ κατέλαβε την 5η θέση στον βαθμολογικό πίνακα, με 61 πόντους μετά από 34 αγωνιστικές. Αγνοεί τη χαρά της νίκης στις τέσσερις πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 3 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Ανώτερη ποιοτικά η Άλκμααρ και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει τη νίκη. Προβάδισμα στο διπλό (2) με 1.95 απόδοση.

Έβερτον – Κρίσταλ Πάλας (21:45)

Η Έβερτον ηττήθηκε εντός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2 από την Μπρέντφορντ. Συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή στην κατηγορία. Βρίσκεται στο +2 από τη 18η θέση με ένα ματς λιγότερο. Σε περίπτωση νίκης στο σημερινό παιχνίδι, εξασφαλίζει μαθηματικά την παραμονή. Η Κρίσταλ Πάλας προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Άστον Βίλα. Παραμένει αήττητη για τέσσερις αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: 2 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με μονόπλευρο βαθμολογικό κίνητρο. Η Έβερτον με νίκη σφραγίζει την παραμονή και δύσκολα θα πετάξει την ευκαιρία. Επιλογή ο άσος (1) με 1.95 απόδοση.

Ουτρέχτη – Φιτέσε (22:00)

Η Ουτρέχτη ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στην 7η θέση με 47 βαθμούς στην κανονική διάρκεια της φετινής Έρεντιβιζι. Προέρχεται από μόλις μία νίκη στις 10 τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: 5 ισοπαλίες και 4 ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε εννέα περιπτώσεις. Η Φιτέσε τερμάτισε στην 6η θέση με 51 πόντους και θα διεκδικήσει με αξιώσεις την έξοδο στην Ευρώπη. Με Goal/Goal+Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα πρόσφατα ματς στο πρωτάθλημα Ολλανδίας.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με την ίδια ευκολία. Δύσκολα οι δύο ομάδες θα μείνουν στο μηδέν, επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal με 1.65 απόδοση.

Άστον Βίλα – Μπέρνλι (22:00)

Η Άστον Βίλα προέρχεται από εντός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Συμπλήρωσε δύο αγωνιστικές χωρίς νίκη στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, μετράει τρία διαδοχικά Goal/Goal. Η Μπέρνλι ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 1-0 από την Τότεναμ. Αποτέλεσμα που την βρίσκει σε θέση υποβιβασμού, απέχει στο -1 από τη 17η θέση με ένα παιχνίδι λιγότερο από τη Λιντς. Την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τη Νιούκαστλ.

Προγνωστικό: Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν για την Μπέρνλι και αναμένεται να τα δώσει όλα για το τρίποντο. Η Άστον Βίλα διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και όλα οδηγούν σε ανοιχτό ματς. Πάμε με το Over 2.5 Goals σε απόδοση 1.93.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...