roumeliotis

Carwiz

Γερμανικό G/G, combo και Χάντερσφιλντ 2.60

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Παρασκευής (01/04) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την επανέναρξη των πρωταθλημάτων στην Ευρώπη. Στην Bundesliga Γερμανίας, η Ουνιόν Βερολίνου υποδέχεται την Κολωνία. Στο πρωτάθλημα Βελγίου, η Κλαμπ Μπριζ δοκιμάζεται στην έδρα της ουραγού Μπίρσχοτ. Στην Championship Αγγλίας, η Χαλ φιλοξενεί τη Χάντερσφιλντ. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Μπράγκα αντιμετωπίζει την Μπενφίκα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Ουνιόν Βερολίνου – Κολωνία (21:30)

Η Ουνιόν Βερολίνου προέρχεται ήττα με σκορ 4-0 στην έδρα της πρωτοπόρου Μπάγερν Μονάχου. Συμπλήρωσε τρεις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν για 10 διαδοχικές αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η Κολωνία απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 1-1 απέναντι στην Ντόρτμουντ. Μία ήττα στις πέντε (2 νίκες, 2 ισοπαλίες) τελευταίες αγωνιστικές, απέχει στο -4 από την εξάδα και την έξοδο στην Ευρώπη.

Προγνωστικό: Ομάδες με ποιοτικές επιθέσεις, σε αναμέτρηση που λογικά θα βρουν δίχτυα τουλάχιστον από μία φορά. Πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

Μπίρσχοτ – Κλαμπ Μπριζ (21:45)

Η Μπίρσχοτ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-2 από τη Σιντ Τρούιντεν. Συνέχισε την καθοδική πορεία, ήταν η έκτη σερί ήττα στο πρωτάθλημα Βελγίου και απέχει στο -16 από την παραμονή. Η Κλαμπ Μπριζ επικράτησε εντός έδρας με σκορ 3-1 απέναντι στη Γκενκ. Σημείωσε το έκτο διαδοχικό τρίποντο στην κατηγορία, απέχει στο -5 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεντ-Ζιλουάζ.

Προγνωστικό: Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η Κλαμπ Μπριζ αναμένεται να συνεχίζει με νίκη τις υποχρεώσεις της. Επιλογή το combo 2+Over 2.5 Goals με 1.80 απόδοση.

Χαλ- Χάντερσφιλντ (21:45)

Η Χαλ πραγματοποίησε κάκιστη εμφάνιση και ηττήθηκε εντός έδρας 3-1 από τη Λούτον. Μετράει μία νίκη στις τέσσερις (1 ισοπαλία, 2 ήττες) πρόσφατες αγωνιστικές στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Η Χάντερσφιλντ προέρχεται από εντός έδρας ήττα με σκορ 3-0 από την Μπόρνμουθ. Συμπλήρωσες τρία (1 ισοπαλία, 2 ήττες) παιχνίδια χωρίς τρίποντο, ενώ απέτυχε να σκοράρει στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Προγνωστικό: Η Χάντερσφιλντ διαθέτει ανώτερο ποιοτικά σύνολο και περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Αξίζει το ρίσκο στο διπλό (2) σε απόδοση 2.60.

Μπράγκα – Μπενφίκα (22:15)

Η Μπράγκα επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-1 απέναντι στην Πορτιμονένσε. Επιστροφή στις επιτυχίες μετά από τρεις (2 ισοπαλίες, 1 ήττα) αγωνιστικές στην Πριμέιρα Λίγκα Πορτογαλίας. Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Η Μπενφίκα νίκησε εντός έδρας 2-1 την Εστορίλ και διατηρείται σταθερά στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Αήττητη για εννέα διαδοχικές υποχρεώσεις σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό: έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Αμφότερες σκοράρουν με συνέπεια, τη στιγμή που αμυντικά δεν εμπνέουν εμπιστοσύνη. Επικρατέστερο σενάριο το Goal/Goal με 1.60 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...