roumeliotis

Carwiz

Over στο Λονδίνο και combo Βιγιαρεάλ

casino loutrakiou
redwell

Στο κουπόνι της Τρίτης (22/02) ξεχωρίζουν οι δύο αναμετρήσεις για τη φάση των «16» στο Champions League. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται τη Γιουβέντους, ενώ η πρωταθλήτρια Ευρώπης Τσέλσι φιλοξενεί τη Λιλ. Αγωνιστική δράση υπάρχει και στην Championship Αγγλίας, με τα ζευγάρια: Μπρίστολ Σίτι-Κόβεντρι και Πρέστον-Νότιγχαμ. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Μπρίστολ Σίτι – Κόβεντρι (21:45)

Η Μπρίστολ Σίτι νίκησε εντός έδρας με σκορ 2-1 τη Μίντλεσμπρο. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, βρίσκεται περίπου στη μέση του βαθμολογικού πίνακα στην Τσάμπιονσιπ Αγγλίας. Η Κόβεντρι επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Μπάρνσλεϊ, με γκολ στις καθυστερήσεις. Διατηρήθηκε ζωντανή στη μάχη της εξάδας, απέχει στο -3 και δίνει μάχη για τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου.

Προγνωστικό: Τα παιχνίδια της Μπρίστολ Σίτι έχουν μπόλικο θέαμα και αρκετά τέρματα. Με καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης το Over 2.5 Goals με 1.93 απόδοση.

Πρέστον – Νότιγχαμ (21:45)

Η Πρέστον ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 3-2 από τη Ρέντινγκ. Αποτέλεσμα που διέκοψε το θετικό σερί των έξι (3 νίκες, 3 ισοπαλίες) αγωνιστικών στην αγγλική Τσάμπιονσιπ. Η Νότιγχαμ απέσπασε εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τη Στόουκ. Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ στις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία. Απέχει στο -3 από την εξάδα και θα δώσει μεγάλη μάχη για να μπει στα πλέι οφ.

Προγνωστικό: Η Νότιγχαμ παρουσιάζεται συνεπής στα εκτός έδρας παιχνίδια και έχει προβάδισμα για το τρίποντο. Πάμε με το διπλό (2) σε απόδοση 2.62.

Βιγιαρεάλ – Γιουβέντους (22:00)

Η Βιγιαρεάλ τερμάτισε στη 2η θέση του 6ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο φινάλε επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 3-2 απέναντι στην Αταλάντα και πήρε την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση. Η Γιουβέντους κατέλαβε την πρώτη θέση στον 8ο όμιλο της διοργάνωσης. Την τελευταία αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας 1-0 της Μάλμε, τη στιγμή που η Τσέλσι έφερε ισοπαλία 3-3 στην έδρα της Ζενίτ. Θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες στο αποψινό παιχνίδι.

Προγνωστικό: Ισορροπημένη αναμέτρηση και το τελικό αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Οριακό προβάδισμα στην έδρα και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ. Επιλογή το combo 1X+Under 3.5 Goals με 1.75 απόδοση.

Τσέλσι – Λιλ (22:00)

Η Τσέλσι ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ, τερματίζοντας στη 2η θέση του 8ου ομίλου με 13 βαθμούς. Στο φινάλε έφερε ισοπαλία 3-3 στην έδρα της Ζενίτ, πετώντας από τα χέρια της την πρωτιά που κατέληξε στη Γιουβέντους. Η Λιλ έκανε την υπέρβαση στη φάση των ομίλων. Κατέλαβε την κορυφή του 7ου γκρουπ με 11 πόντους σε έξι αγωνιστικές και απολογισμό: 3 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα.

Προγνωστικό: Η Τσέλσι έχει τον πρώτο λόγο και θα επιδιώξει να πάρει σκορ πρόκρισης. Η Λιλ διαθέτει ποιότητα μεσοεπιθετικά και κρίνεται ικανή να απειλήσει. Ποντάρισμα στο Over 2.5 Goals με 1.78 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπασκετικό... ρεσιτάλ 92-58 τη Μπάρτσα

Παραδίδοντας... μαθήματα μπάσκετ στη Μπαρτσελόνα, ο Θρύλος αυτή τη φορά...

Έπος... Θρύλου στην Αγγλία 2-4 τη Βίλα

Ένας... ονειρικός Ολυμπιακός ισοπέδωσε την Άστον Βίλα στο Μπέρμιγχαμ στον...

Επίσημη παραδοχή Euroleague για αδικία σε ΟΣΦΠ

Παραδοχή λάθους για τη φάση με την επαναφορά του Τόμας...