roumeliotis

Carwiz

Νότια Κορέα 1.98 και παιχνίδι με γκολ

casino loutrakiou
redwell

Το κουπόνι της Πέμπτης (27/01) περιλαμβάνει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση. Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη ζώνη της Λατινικής Αμερικής, η Βραζιλία δοκιμάζεται στην έδρα του Ισημερινού. Στην προκριματική φάση της Ασίας, ο Λίβανος αντιμετωπίζει τη Νότια Κορεά. Στο πρωτάθλημα Βελγίου, η Κλαμπ Μπριζ υποδέχεται την πρωτοπόρο Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ. Στην Primeira Liga Πορτογαλίας, η Εστορίλ φιλοξενεί την Αρούκα. Για περισσότερες αναλύσεις και προτάσεις επισκεφθείτε το Sportbet.gr

Λίβανος – Νότια Κορέα (14:00)

Ο Λίβανος έπαιξε για τελευταία φορά στις 16/11/21 για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κύπελλο 2022. Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 1-0 από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, με πέναλτι στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης. Μετράει μόλις μία νίκη σε συνολικά έξι (2 ισοπαλίες, 3 ήττες) αγωνιστικές στη συγκεκριμένη διαδικασία. Η Νότια Κορέα βρίσκεται σε θετικότατο μομέντουμ και παραμένει αήττητη για 11 (9 νίκες, 2 ισοπαλίες) διαδοχικές υποχρεώσεις. Πιο πρόσφατο παιχνίδια στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 16/11/21, όταν και νίκησε εκτός έδρας 3-0 το Ιράκ. Μετά από έξι παιχνίδια δεν έχει ηττηθεί, απολογισμός: τέσσερις και δύο ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Νότια Κορέα και έχει ξεκάθαρο τον πρώτο λόγο απέναντι στον Λίβανο. Πάμε με το διπλό (2) σε ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε τιμή 1.98.

Κλαμπ Μπριζ – Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ (21:45)

Η Κλαμπ Μπριζ προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με αντίπαλο τη Σταντάρ Λιέγης. Δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα, μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Απέχει στο -9 από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο πρωτάθλημα Βελγίου. Η Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ επικράτησε οριακά με το εντός έδρας 2-1 κόντρα στην Γκενκ στις καθυστερήσεις. Διατηρείται σταθερά στην κορυφή και βρίσκεται στο +9 από τις ομάδες που την καταδιώκουν. Αήττητη για επτά σερί αγωνιστικές, σε αυτό το διάστημα μετράει έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Προγνωστικό: Ομάδες με εξαιρετική ποιότητα μεσοεπιθετικά, σε αναμέτρηση πολλά υποσχόμενη για θέαμα και αρκετά τέρματα. Επιλογή το combo Goal/Goal+Over 2.5 Goals με 1.90 απόδοση.

Εστορίλ – Αρούκα (22:15)

Η Εστορίλ ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 3-1 από την Γκιμαράες. Συνέχισε την καθοδική πορεία, αγνοεί τη χαρά της νίκης στις τέσσερις (μία ισοπαλία, τρεις ήττες) πρόσφατες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Η Αρούκα υπέστη ήττα εντός προγράμματος με το 2-0 από την ανώτερη ποιοτικά Μπενφίκα. Συμπλήρωσε έξι αγωνιστικές χωρίς τρίποντο, με απολογισμό: μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Βρίσκεται σε θέση υποβιβασμού και απέχει στο -2 από τη 15η θέση.

Προγνωστικό: Αμφότερες προέρχονται από σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και θα προσπαθήσουν να αντιδράσουν. Επιλογή το Goal/Goal με απόδοση 1.98.

Ισημερινός – Βραζιλία (23:00)

Ο Ισημερινός αγωνίστηκε για τελευταία φορά σε επίσημη αναμέτρηση στις 17/11/21. Επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στη Χιλή, πραγματοποιώντας αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Μετά από 14 αγωνιστικές στην προκριματική φάση, έχει μαζέψει 23 βαθμούς και βρίσκεται στο +7 από την έκτη θέση. Η Βραζιλία έχει ήδη εξασφαλίσει την παρουσία στα γήπεδα του Κατάρ. Στην πιο πρόσφατη υποχρέωση έφυγε με ισοπαλία (0-0) από την έδρα της Αργεντινής. Παραμένει αήττητη και στις 13 αγωνιστικές στα προκριματικά, απολογισμός: 11 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Προγνωστικό: Ο Ισημερινός παρουσιάζεται ισχυρός εντός έδρας. Η Βραζιλία έχει ήδη προκριθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο και αξίζει να την κοντράρουμε. Ποντάρισμα στο 1Χ με 1.65 απόδοση.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...