roumeliotis

lentiamo

Με combo του ΠΑΟΚ στο 2.80

under armor
redwell
Πρεμιέρα για τις ελληνικές ομάδες στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το πρόγραμμα της Πέμπτης (22/10), περιλαμβάνει τη μάχη του ΠΑΟΚ απέναντι στην Ομόνοια, ενώ η ΑΕΚ έχει δύσκολη αποστολή στην Πορτογαλία με αντίπαλο την Μπράγκα. Δείτε αναλυτικά  τις σημερινές αναλύσεις:
 
ΠΑΟΚ - ΟΜΟΝΟΙΑ (19:55)
 
Ο ΠΑΟΚ απέτυχε να κάνει το βήμα παραπάνω στο Τσάμπιονς Λιγκ και αποκλείστηκε στα πλέι οφ. Ηττήθηκε δύο φορές με το ίδιο σκορ (2-1) από την Κρασνοντάρ και συνεχίζει στο Γιουρόπα Λιγκ. Στόχος η πρόκριση στη νοκ άουτ φάση στη διοργάνωση, θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις. Το γκρουπ συμπληρώνουν Αϊντχόφεν και Γρανάδα. Στο πρωτάθλημα Ελλάδος προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 στο «ΟΑΚΑ» απέναντι στην ΑΕΚ. Ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, τουλάχιστον διατήρησε το αήττητο εντός συνόρων. Μετά από πέντε αγωνιστικές έχει συγκομιδή εννέα βαθμών με απολογισμό: δύο νίκες και τρεις ισοπαλίες. Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Κρέσπο (στόπερ) και Ελ Καντουρί (μέσος).
 
Η Ομόνοια θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της, σε ομίλους Γιουρόπα Λιγκ. Εξασφάλισε απευθείας τη συμμετοχή στη διοργάνωση, μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε συνολικά πέντε φετινά ευρωπαϊκά παιχνίδια, μετράει ισάριθμα No Goal+Under 2.5 Goal. Στο κυπριακό πρωτάθλημα προέρχεται από το εκτός έδρας τρίποντο με σκορ 2-1 απέναντι στον Εθνικό Άχνας. Προηγήθηκε με δύο γκολ στο 27ο λεπτό, από το 65' με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής και δέχθηκε τη μείωση από το σημείο του πέναλτι. Παραμένει αήττητη μετά από έξι αγωνιστικές, με τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Βρίσκεται στη 2η θέση με 14 βαθμούς και απέχει στο -2 από την κορυφή και τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Λεμεσού. Ο τεχνικός Χένινγκ Μπεργκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα, διαθέτει περισσότερη ποιότητα από την Ομόνοια. Οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν αμυντικά, σε ζευγάρι που έχει φαβορί και δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ σε υπερβολικά επίπεδα. Ποντάρισμα στο combo 1+Under 4.5 Goal με απόδοση 2.80 στο Stoiximan.
 
ΜΠΡΑΓΚΑ - ΑΕΚ (22:00)
 
H Μπράγκα προέρχεται από εντός έδρας νίκη 2-0 με αντίπαλο τη Νασιονάλ Μαδέιρα. Δεύτερο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας, μετά από τέσσερα παιχνίδια έχει έξι βαθμούς και ηττηθεί σε δύο περιπτώσεις. Πιο πρόσφατη υποχρέωση στο Γιουρόπα Λιγκ στις 26/02/20, όταν και ηττήθηκε εντός έδρας 1-0 από τη Ρέιντζερς σε διπλά παιχνίδια και γνώρισε τον αποκλεισμό. Αυτή ήταν η μοναδική ήττα στα εννέα τελευταία ματς στο «Estadio Municipal de Braga» στη διοργάνωση.
 
Η ΑΕΚ χρειάστηκε να περάσει από δύο προκριματικούς γύρους για να βρεθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Αρχικά, νίκησε με σκορ 1-0 στην Ελβετία την Σεντ Γκάλεν και στα πλέι οφ, επικράτησε εντός έδρας 2-1 απέναντι στη Βόλφσμπουργκ. Στην ελληνική Σούπερ Λιγκ έφερε ισοπαλία με σκορ 1-1 στο «ΟΑΚΑ» απέναντι στον ΠΑΟΚ, δεχόμενη την ισοφάριση στο 89ο λεπτό. Συμπλήρωσε δύο παιχνίδια χωρίς νίκη, μετά από τέσσερις αγωνιστικές έχει μαζέψει επτά βαθμούς. Συνολικός απολογισμός: δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Στο αγωνιστικό σκέλος ο τεχνικός Μάσιμο Καρέρα δεν υπολογίζoται οι Μπακάκης (μπακ), Σιμόες, Σζιμάνσκι, Γαλανόπουλος (μέσοι), Γκαρσία και Αλμπάνης (εξτρέμ).
 
ΠΡΟΒΛΕΨΗ: Πιο έμπειρη ομάδα η Μπράγκα στο Γιουρόπα Λιγκ, ταυτόχρονα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση. Η ΑΕΚ έχει θέματα στο σκοράρισμα, περιμένουμε εύκολα ή δύσκολα θα λυγίσει στην Πορτογαλία. Επιλογή ο άσος με απόδοση 1.70 στην Bet365. 
 
autospecialist
beercatalog

Physioactive

Προβολή Αρχείου Sportbet.gr Προγνωστικά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός έχασε το Κύπελλο, χάνει και τον τίτλο και οδεύει ολοταχώς για αποτυχημένη σεζόν. Τι θεωρείτε πως πρέπει να γίνει ενόψει της επόμενης;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Ολυμπιακός με 1.91 και αγγλικά Bets

Το κουπόνι της Τρίτης (19/03) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην Euroleague, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Εφές. Στη League 2 Αγγλίας, η...

Read more

Με 2.07 Μόντσα και γκολ στη SuperLeague

Το κουπόνι του Σαββάτου (16/03) περιέχει τέσσερις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στα πλέι άουτ της ελληνικής Super League, ο Αστέρας Τρίπολης κοντράρεται με τον Βόλο. Στη...

Read more

Μπολόνια 2.10 και Γκόου Αχέντ Ιγκλς κάλυ…

Το κουπόνι της Παρασκευής (15/03) περιλαμβάνει επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Μπολόνια δοκιμάζεται στην έδρα της Έμπολι. Στην Eredivisie Ολλανδίας, η Χέρακλες...

Read more
Διαβάστε επίσης

Νίκη... τετράδας με Εφές στην Πόλη

Έναρξη... διαβολοβδομάδας στη Euroleague και ο Ολυμπιακός θα δώσει το...

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή

Καλά Κούλουμα και Καλή Σαρακοστή σε όλους σας από την...

Πρωτοσέλιδα 19-03-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...