roumeliotis

Carwiz

Μόνο νίκη με Φενέρ για βάσεις πρόκρισης

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Φενέρ στο Καραϊσκάκη την Πέμπτη (11/04, 19:45, Cosmote TV) για την πρώτη μεταξύ τους "μάχη" στα προημιτελικά του Conference League και φυσικά ο στόχος είναι να μπουν οι βάσεις πρόκρισης.

Οι δύο ομάδες φιλοδοξούν να πάρουν το εισιτήριο για την ημιτελική φάση και όποια τελικά περάσει θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού της Άστον Βίλα με τη Λιλ. Σύμμαχος των ερυθρολεύκων το γεγονός ότι το γήπεδο θα είναι κατάμεστο, μιας και έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια.

Μεγάλη απουσία για τον Θρύλο είναι ο Ντάνιελ Ποντένσε ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί λογω καρτών, σε ένα διάστημα που είναι φορτσάτος και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Αλεξανδρόπουλος, Κάρμο, Καρβάλιο, Τσικίνιο, Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί, Φορτούνης, Έσε, Όρτα, Ιμπόρα, Γιόβετιτς, Μασούρας, Ντόη, Ορτέγκα, Παπαδούδης, Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος, Ρίτσαρντς, Ροντινέι, Τζολάκης.

Η Φενέρμπαχτσε από την πλευρά της προέρχεται από τον αγώνα του τουρκικού Σούπερ Καπ, όπου κατέβηκε η Κ19 του συλλόγου και αποχώρησε στο πρώτο λεπτό, με τους παίκτες της πρώτης ομάδας να έχουν πολλές ημέρες αποχής, ως συνέπεια της υπόθεσης στην οποία τα "καναρίνια" έχουν εμπλακεί.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

1 σχόλιο

  • Μεεενέλαος
    Μεεενέλαος Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 14:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Σε αλλά νέα:

    Ένοχος για ψευδορκία ο Νίκος Γεωργέας για την υπόθεση Ολυμπιακός - Βέροια.

    Το δικαστήριο έκρινε ένοχο τον Νίκο Γεωργέα για ψευδορκία, για όσα είχε καταθέσει για τον αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια και του επέβαλε εξάμηνη ποινή φυλάκισης.

    Να δούμε τώρα το κλάψα365 και το βόθροdna αν θα κάνουν έστω αναφορά

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Τελείωσαν όλα γιατί ξεκάθαρα δεν σε αφήνουν...

Εμείς πρώτοι πρώτοι εδώ έχουμε γράψει 1.000 φορές για την...

Συγχαρητήρια στη Μπάρτσα, όντως τώρα;

Την ήττα την αντέχω όταν ο αντίπαλος είναι ανώτερος και...