roumeliotis

under armor

under armor

Carwiz

Μέρα-ώρα παρουσίασης Μαρτίνεθ-Κορδόν

underarmor
redwell

Έφτασε η ώρα της παρουσίασης του νέου τεχνικού διευθυντή του Θρύλου, Αντόνιο Κορδόν και του νέου προπονητή, Ντιέγκο Μαρτίνεθ καθώς αμφότεροι θα τεθούν ενώπιον των ΜΜΕ την Τρίτη (27/06).

Οι δυο Ισπανοί θα συστηθούν μέσω συνέντευξης Τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ, η οποία προγραμματίστηκε για τις 15:00 στην Πλατεία Αλεξάνδρας.

Την παρουσίαση στους εκπροσώπους του Τύπου θα κάνει ο ιδιοκτήτης και πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Βαγγέλης Μαρινάκης.

all about house
casino loutrakiou

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

17 σχόλια

  • James 7
    James 7 Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 17:11 Σύνδεσμος σχολίου

    Ελεύθερη μετάφραση σε αυτά που είπε ο πρόεδρος είναι ότι μόνο εγώ υπάρχω να πληρώνω (αύξηση μετοχικού κεφαλαίου) ! Όποιος θέλει μπορεί να έρθει, αλλά αν δεν έρθει μη με ζαλίζεται για ενίσχυση κλπ, ότι θέλω κάνω γιατί δεν υπάρχει άλλος που να θέλει την ομάδα!

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 16:48 Σύνδεσμος σχολίου

    ακουσα την συν.τυπου που ηταν τα εξης:
    oι υπαλληλοι μαζεμενοι για να δικαιολογησουν το μεροκαματο εγλυφαν ασυστολα η μαλλον εκαναν την μη τιμια δουλεια τους με προκατ ερωτησεις στον μαρινακη. ουδεμια ευθυνη για τα τοσα συνεχη λαθη
    και κορυφαιο του οτι οσοι γραφουν κατα στα σοσιαλ μιντια δεν ειναι καλα και θελουν βοηθεια
    μιλαμε για παρασταση με ολοκληρωμενο σεναριο-θιασο-θιασαρχη και κομπαρσους
    redgoal εσεις πηγατε κ αν πηγαινατε θα αγιογραφουσατε τον προεδρο σαν τους αλλους?

    REDGOAL: Δεν πάμε φίλε αφού μεταδίδονται όλα πλέον διαδικτυακά και επιπλέον δεν βρίσκουμε και ενδιαφέρον να πάμε σε μια τέτοια εκδήλωση για χιλιάδες λόγους...

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 15:09 Σύνδεσμος σχολίου

    GEODIV ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΑΠΗΤΙΚΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΩ ΚΑΝΕΝΑΝ

    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΣΑΙΤ ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ IQ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΜΟΙΒΑΔΕΣ

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 13:52 Σύνδεσμος σχολίου

    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ. ΓΙΑ ΚΕΙ ΕΙΣΑΙ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΝ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ.

  • Capitano7
    Capitano7 Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κανός ήταν τουλάχιστον μέσα στις φάσεις κι ας τις έχασε, οι Μασούρας, Γκάρι, Φουέντε, Μπόουλερ, Μπιέλ, Βαλμπουενά και όποιος τέλος πάντων άλλος που βάζαμε ως εξτρέμ που ακριβώς ήταν; Για τον αριθμό αγώνων που έπαιξε ήταν αρκετά καλός και ήδη ανέβαινε πάρα πολύ, όπως με τον Άρη στο πρώτο ημίχρονο που ήταν άψογος, ώσπου δυστυχώς έμεινε έξω με τραυματισμό αρκετό καιρό.
    Τα εξτρέμ αν θέλουμε να πούμε ότι φτιάχνουμε όντως ομάδα πρέπει να είναι 4. Πουάδο, Κανός, Φρούτος, Μορένο.
    Ο Φορτούνης δεκάρι, θέση στην οποία μπορούν να ανέβουν ένα από τα δυο σου βαρβάτα οχτάρια Νταρντέρ και Χουάνγκ.
    Βινίσιους με Καρντόσο να μοιράζονται τη θέση στο 6.
    Φορ οπωσδήποτε ο Κολομβιανός Λουίζ Σουάρεζ, δίδυμο με τον Γουίλιαν Χοσέ.
    Στα μπακ Ροντινεϊ με μπακ απ του τον Σάλιακα που είναι και αυτός από τα σπλάχνα μας ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ, αντίθετα με Ανδρούτσο.
    Άαρον Μάρτιν από την απέναντι πλευρά με Κίτσο ως μπακ απ του.
    Στόπερ θες έναν έμπειρο και εγκεφαλικό παίκτη σαν τον Μπαρτρά με μπακ απ του τον Ντοι και δίπλα τους δύο "μουτζαχεντίν" σαν τους Αντριελισον και τον αριστεροπόδαρο Μαρτίνεζ της Ρίβερ που μπορεί να αγωνιστεί και ως αριστερό μπακ εξίσου.
    Στο τέρμα όπως είμαστε με Πασχαλάκη και Τζολάκη.
    21 ποδοσφαιριστές+ τον Βρουσαϊ για πασπαρτού.
    7 Έλληνες στο βασικό σου ροτεισιον οι 5 προερχόμενοι από την ακαδημία μας (Τζολάκης, Ντοι, Σάλιακας, Κίτσος, Βρουσαϊ)
    Από εκεί και πέρα με τραυματισμούς, κάρτες, οποιοδήποτε εξωαγωνιστικό παράπτωμα που μπορεί να προκύψει αλλά και για αγώνες κυπέλλου θέση στην αποστολή πρέπει να έχουν ποδοσφαιριστές μας που θα αγωνίζονται στη ομάδα Β' αποκλειστικά.
    Όπως ο Παπαδούδης στο τέρμα, οι Μπαγκαλιάνης και Καλογερόπουλος στα στόπερ, οι Σουρλής και Μουζακίτης στα χαφ, οι Λατσιος και Λίγδας στα εξτρέμ, οι Κωστούλας και Αλγκασιμ στους φορ και πάει λέγοντας.
    Νομίζω πως λίγο πολύ αυτό είναι και το σκεπτικό για φέτος, ασχέτως των ονομάτων που παραθέτω.

    ΥΓ. Χρειάζεται χρήμα ΑΡΧΙΚΑ για να φτιάξεις ομάδα, μετά όμως τη διαχειρίζεσαι χρόνο με το χρόνο σωστά αλλά και..σοφά , για να μην έχεις 10+ μεταγραφές ανά σεζόν αλλά μάξιμουμ 3 με 4, σε ένα ρόστερ 22 πρακτικά ποδοσφαιριστών.

  • ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ
    ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑΣ Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:08 Σύνδεσμος σχολίου

    ΡΕ GEODIV ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΡΕΝΤΓΚΟΛ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΕΙ ΠΟΥ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ;;;; ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΣΟΥΜΕ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ; ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΑΡΙΝΑΚΙΑΚΟΣ ΟΧΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

    ΕΔΩ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΡΕ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΟΜΑΔΑΡΑ ΕΧΤΙΣΕ ΓΓΗΠΕΔΑ ΕΦΕΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΚΤΛ ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΡΙΒΑΛΤΝΟ ΤΟΝ ΒΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΜΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΓΚΑΛΕΤΙ ΛΟΥΑΛΟΥΑ ΛΕΝΤΕΣΜΑ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ

    ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΚΑΜΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΤΣΑ

  • makis
    makis Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    οι ισπανοι ηρθαν να τσεπωσουν τα παχυλα συμβολαια και μετα μην τους ειδατε... δεν βλεπω καμια διαθεση για προγραμματισμο και σοβαρο χτισιμο ομαδας. υπαρχουν στο ροστερ δεν ξερω και εγω ποσοι παικτες μπορει να ειναι και 40 και απο αυτους ζητημα οι 5 αν κανουν για Ολυμπιακο...και οχι μονο αυτο απορριπτουμε συνεχως και προτασεις για αυτους γιατι θελουμε ποσα λεφτα για τον καθενα. παραλληλα δεν εχει ερθει ουτε ενας παικτης γιατι προφανως παικτες που παιζουν ισπανια κλπ θα προτιμησουν να πανε μικρομεσαιες ομαδες ισπανιας κλπ παρα να ερθουν σε αυτο το ποδοσφαιρικο χαος εδω περα. μακαρι να διαψευστω και να φυγουν 20-25 παικτες-παλτα που εχουν μαζευτει και να ερθουν 10 παικτες αξιας(οι 7 για βασικοι) αλλα δεν το βλεπω.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 10:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Κορδόν έχει πιάσει δουλειά από 1/6/23 και ο Μαρτίνεθ εδώ και μία εβδομάδα , "ο κόσμος το έχει τούμπανο και εμείς κρυφό καμάρι " , αλλά ο πρόεδρος θα κάνει στις 27/6/23 την ...."παρουσίαση" τους ( δηλ. το "επικοινωνιακό πανηγυράκι" που παλιά το λέγανε συνέντευξη τύπου ) για στερεότυπες ερωτήσεις και απαντήσεις χωρίς ουσία, για ... "φιλοσοφίες" και ..."στόχους" κλπ , δηλ. για τα ..."καθρεπτάκια στους ιθαγενείς" όπως εύστοχα σχολίασε πιο πριν και άλλος σύν-γαυρος .
    Εν τω μεταξύ , εδώ και μια εβδομάδα , από μεταγραφές δεν έχουμε "σταυρώσει" ούτε Ισπανική γάτα ??...!!!. Ούτε καταφέραμε να πουλήσουμε κανένα παλτό. Ξεφορτωθήκαμε όμως 3 υπερήλικες ( "βαδιστές" ). Η παρουσίαση μας ..."μάρανε".!!

  • geodiv
    geodiv Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 10:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Κε Κορρέ, θα έπρεπε να ανεβάσετε άρθρο για τα 15 εκ. της αύξησης Μ.Κ. Να ξεκαθαρίσω, γιατί πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, ότι είναι άλλο πράγμα η κριτική και άλλο η ισοπέδωση. Θεωρώ πως ο Μαρινάκης είναι ο εγγυητής της οικονομικής ευρωστίας του συλλόγου και δη απ' την αρχή της προεδρίας του. Μην ξεχνάμε τα πέτρινα χρόνια που ο σύλλογος κινδύνεψε να διαλυθεί. Η ιστορία διδάσκει. Περιμένω βέβαια αυτό να αποτυπωθεί και αγωνιστικά. Ήδη έχουμε αργήσει, μην επαναληφθούν τα τραγικά των τελευταίων χρόνων. Ας αντιληφθεί ο κος Κορδόν, νομίζω το ξέρει, ότι δεν έχουμε τον χρόνο των ισπανικών ομάδων. Εδώ θα είμαι και θα είμαστε για να κρίνουμε αυστηρότατα τους πάντες. ΥΓ. Προσωπικά δεν έχω κανένα κώλυμα, αν παρουσιαστεί μια καλύτερη εναλλακτική, να φύγει ο Μαρινάκης. ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ!

    REDGOAL: Φίλε δεν ενδιαφέρει κανέναν φίλαθλο, πίστεψέ μας. Παίκτες και ομαδάρα θέλουν να βλέπουν. Αν έγινε αύξηση Μ.Κ. στα 200.000.000 ευρώ και μετά φας 4 από τη Μακάμπι Χάιφα, εμάς θα βρίζουν και θα μας λένε τσιράκια του Μαρινάκη, όχι εσένα. Το τελευταίο που ενδιαφέρει τον κόσμο της ομάδας είναι αυτό. Λαμβάνουμε -και κόβουμε- τουλάχιστον 100 μηνύματα κάθε μέρα με κράξιμο και να μας βρίζουν και εμάς ότι σιγοντάρουμε τη διοίκηση που δεν κάνει μεταγραφές και δεν τους τα χώνουμε κλπ κλπ κλπ. Φαντάσου να γράψουμε και να πανηγυρίζουμε κιόλας σαν τους επιδοτούμενους ότι έγινε αύξηση Μ.Κ. τι κράξιμο θα φάμε και με το δίκιο του κόσμου. Φτάσαμε τέλη Ιούνη, σε μια βδομάδα φεύγει προετοιμασία η ομάδα και δεν έχει έρθει ούτε ένας παίκτης. Από σεβασμό και μόνο, δεν θα προκαλέσουμε τους αναγνώστες μας με τέτοιου είδους δημοσιεύσεις. Ας το κάνουν οι επιδοτούμενοι...

  • Elberoth7
    Elberoth7 Τρίτη, 27 Ιουνίου 2023 01:55 Σύνδεσμος σχολίου

    Σ'ευχαριστώ Γιώργο δεν είπα και καμιά σοφία. Όσο για τον Κανός που ανέφερες μου άρεσε γενικά σαν παίχτης επειδή πάει στο γκολ. Αλλά δεν είναι ακραίος, είναι δεύτερος επιθετικός που ξέρει μια μπαλίτσα και ξεκινάει από τα άκρα να πατήσει περιοχή. Όπως δεύτερος επιθετικός είναι ο Μασούρας που ξεκινάει στα άκρα αλλά δυστυχώς δεν ξέρει πολύ μπάλα. Εννοείται δεν θα δώσεις 5εκ. για τον Κανός, θέλουμε άλλους παίχτες (κι) εκεί.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Μπέτις στο 1.98, Μπόντο Γκλιμτ και cοmbο

Το κουπόνι της Πέμπτης (16/05/24) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Μπέτις δοκιμάζεται στην έδρα της Λας Πάλμας. Στην Eliteserien Νορβηγίας, η...

Read more

Με ΠΑΟΚ, Νιούκαστλ και Αταλάντα στο 2.75

Το κουπόνι της Τετάρτης (15/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό. Στην αγγλική Premier League, η...

Read more

Δύο G/G και Μλάντα Μπόλεσλαβ 1.82

Το κουπόνι της Τρίτης (14/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ισπανική LaLiga, η Χιρόνα υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ. Στο πρωτάθλημα Τσεχίας, η Μλάντα Μπόλεσλαβ αντιμετωπίζει...

Read more
Διαβάστε επίσης

Ήθελε τίτλο την έστειλε για... χΌρτα 2-0

Νίκη και κατάκτηση του τίτλου μέσα στο Καραϊσκάκη ήθελε η...

Γλέντι... Θρύλου 92-75 την ΑΕΚ

Πατώντας το... πόδι στο γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Θρύλος...

«Ξέρω τι χρειάζεται η ομάδα από μένα»

Ο Αίζάια Κάναν δεν κρύφτηκε πίσω από το... δάκτυλό του...