roumeliotis

Carwiz

Χωρίς... Μπακαμπού θέλει ολική ανανέωση

casino loutrakiou
redwell

Ο Ολυμπιακός ανανέωσε πέρυσι τέτοιο καιρό τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί παρά το γεγονός ότι ήταν στα 36 του, μια κίνηση που αποδείχτηκε τεράστιο λάθος καθώς ο κατά τα άλλα προικισμένος γκολεαδόρ του παρελθόντος, φέτος δεν... έστριβε κατά την ποδοσφαιρική διάλεκτο.

Ορθότατα έφερε έναν ικανό σκόρερ όπως ο Σεντρίκ Μπακαμπού και μάλιστα με άριστο ντιλ καθώς τον υπέγραψε ελεύθερο με συμβόλαιο κοντά στις 800.000 ευρώ, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν φρόντισαν για να... έχουν. 

Ήρθε για δέκα μήνες ουσιαστικά, προκειμένου να αναστηθεί ποδοσφαιρικά μετά το "μουδιασμένο" πέρασμα από τη Μαρσέιγ και οι Πειραιώτες δεν φρόντισαν να βάλουν μονομερή οψιόν επέκτασης συνεργασίας.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Γαλλοκογκολέζος δεν έχει καμία μα καμία δέσμευση με τον Θρύλο και πλέον οι ατζέντηδές του τον έχουν βγάλει σε... πλειστηριασμό ως τον πρώτο σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος και μάλιστα ως εντελώς ελεύθερο.

Οι προτάσεις για τον 33χρονο αρχισκόρερ του Ολυμπιακού είναι πολλές και κάποιες -όπως από τις αραβικές χώρες- είναι ακριβώς τα διπλάσια λεφτά από αυτά που του δίνει ο Θρύλος, ήτοι 2.500.000 ευρώ το χρόνο έναντι 1.250.000 ευρώ που είναι η προσφορά των ερυθρολεύκων.

Αν τελικά δεν ανανεώσει ο Σεντρίκ Μπακαμπού και αποχαιρετίσει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί όπως όλα δείχνουν, οι Πειραιώτες είναι υποχρεωμένοι να πάνε όχι για έναν ή δύο, αλλά για τρεις επιθετικούς, με τους δύο εξ αυτών να είναι ικανοί in the box και να έχουν το παιχνίδι με πλάτη.

Πράγματα... δύσκολα γιατί μην ξεχνάμε ότι έχουμε μπροστά μας ξανά προκριματικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και λόγω της τελευταίας καταστροφικής χρονιάς, οι κινήσεις άρπα κόλλα απαγορεύονται δια ροπάλου φέτος...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

25 σχόλια

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 02 Ιουνίου 2023 10:34 Σύνδεσμος σχολίου

    πέρυσι σας έγραφα πώς θα ήταν λάθος να αναναιώσε ο Αραμπί σε αυτη την ηλικία με τόσα χρήματα και βγήκα σωστός . Τό ίδιο ισχύει κα για τον Μπακαμπού . Θα 'ηταν καλό να παραμείνει στο ρόστερ με όχι μεγάλο συμβόλαιο , σίγουρα όχι πόλυ πάνω απο εκατομύριο , κυρίως σαν δεύτερος επιθετικός , ερχόμενος απο τον πάγκο ή για; αγώνες που θα ήμαστε πίσω απο την μπάλα κυρίως ευρωπαϊκούς .
    Ο Μπακαμπού είναι γκολτζής αλλα για συγκεκριμένο στύλ ποδοσφαίρου . Είναι καλός στο να φεύγει στο χώρο και στο να πιέζει την μπάλα . Δεν μπορει να δημιουργήσει για τον εαυτό του ούτε για τους συμπαίχτες του και δεν μπορεί να κρατήσει και την μπάλα όπως ο Αραμπί . Αν υποθέσουμε ότι θα έρρει ένας επιτέλους κανονικός προπονητης , Ισπανός , και θα παίζουμε επιτέλους σοβαρή μπάλα , ο Μπακαμπού δεν κάνει . Αν θέλει να φύγει πρέπει να τον αφήσουν .
    Η άποψη μου είναι ότι απο όλο το ρόστερ οι μόνοι που κάνουν για σοβαρό ποδόσφαιρο είναι οι Πασχαλάκης - Σισσέ - Χουάνγκ και Μπιέλ.μόνο για δεκάρι και συμπληρωματικοί οι Φορτούνης - Μασούρας - Ρέτσος - Βρουσάϊ - Ντόη για να υπάρχουν Ελληνες και γηγενής για τις ερωπαϊκές λίστες . Αμα υπολογύσουμε ότ ο Σισσε είναι για πούλημα κι ο Μπιέλ φανερα ξενερομένος καταλήγουμε στο συμπέρασαμ ότι έχουμε μόνο Πασχαλάκη και Χουάνγκ για βασικούς που κάνουν για ένα σοβαρο επίπεδο . Ολοι οι άλλοι θέλουν αλλαγή .

  • Semper seven
    Semper seven Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 18:03 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Μπακαμπου φεύγει. Το ίδιο κι ο εμβιλα. Ο κανός δύσκολο να μείνει ο χουανγκ γυαλίζει σε πολλους ο μπιελ ψαχνεται να γυρισει ισπανια με λίγα λόγια παίζει να χάσουμε ολόκληρο τον κορμό της ομάδας οπότε ξεκινάμε από το μηδέν...

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 16:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Capitano να ποιους εχει υποστηρικτες ο φορτουνης. Μυαλοφυγοδικους που εφευρισκουν ασιστ σε χρονιες που δεν επαιζε ο φορτουνης! Επισης κατι αρδακια που οταν λογω συμβολαιου δεν επαιζε τον θαβανε και τωρα την πέφτουν στον πογετ π δεν τον καλεσε λες κ εκανε ποτε στην εθνικη καμια εμφανιση να θυμομαστε! Κ βεβαια μη ξεχναμε το παραπληροφορηση 24 που τον προμοταρει εδω κ χρονια λες κ ειναι αναψυκτικο.ρε που καταντησαν τους ολυμπιακους...

  • Capitano7
    Capitano7 Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 14:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Πτερέλαε, εντελώς φιλικά, δεν έκανε κανένας Φορτούνης τον Ελ Αραμπί μάγκα..Αν μπορούμε να πούμε πως τον έκανε κάποιος , αυτός ήταν ο Βαλμπουενά που συνεργάζονταν με κλειστά μάτια στη κυριολεξία και εκτός αυτού ο Άραβας στα καλά του είχε και την ατομική ενέργεια, τη τρίπλα δηλαδή και τη προσποίηση, το κράτημα της μπάλας, την κάθετη στο χώρο για να ξαναπάρει μετά τη μπάλα μέσα στο κουτί, κάτι "αλεπουδιάρικα" κλεψίματα της μπάλας μετά από σωστό πρέσσινγκ (και όχι άσκοπα τρεξίματα) που συνήθως κατέληγε σε γκολ είτε από αυτόν είτε από κάποιον συμπαίκτη του (συνήθως Μασούρα). Εκτός από αυτό βέβαια μη ξεχνάμε ότι είχαμε μπακ Τσιμίκα και Ομάρ που έφευγαν συνεχώς μπροστά αλλά επίσης είχαμε και τον υδραυλικό Ποντένσε που δημιουργούσε υπεραριθμία ολομόναχος.

  • Κοκκινος Πητ
    Κοκκινος Πητ Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 13:45 Σύνδεσμος σχολίου

    ποιον ελ αραμπι εκανε ο φορτουνης μαγκας με τις πασες του?το 19/20 που εβαλε 27 γκολ δεν επαιζε λογω χιαστων ο φορτουνης ,το 21/22 που εβαλε 23 γκολ παλι δεν ξαναεπαιζε λογω χιαστων ο φορτουνης.μη λετε κουταμαρες που επειδη εσεις εχετε στο μυαλο σας νομιζετε οτι και ισχυει γιατι εκτειθεστε .σας εχω πει καποιους μυαλοφυγοδικους και με επαληθευετε με καθε τροπο.

  • RED WINNER
    RED WINNER Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 13:05 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλός παίχτης ο Μπακαμπου, αλλά μέχρι εκεί.Δεν κάνει την τρομερή διαφορά,παρ'ολα αυτά πρέπει να πούμε ότι δεν είχε βοήθεια από κανέναν σοβαρό εξτρέμ.Δλδ αν υπήρχε έστω μια υποτυπώδης στήριξη θα έβαζε και άλλα γκολ,δε συγκρίνεται πάντως με τα μεγάλα φορ τύπου Ελ Αραμπι, Μήτρογλου, Ντάρκο, Αλεξανδρή,Γκογκιτς και βάλε.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 12:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Snake 7 συμφωνώ σχεδόν σε όλες τις επισημάνσεις που έκανες . Το μόνο που θέλω να θυμίσω είμαι ότι στις καλές τους χρονιές και τον Ελ-Αραμπί και τον Χασάν τους έκανε ..."μάγκες" ο Φορτούνης με τις πάσες και τις σέντρες του.
    Ως προς τον Ελ-Αραμπί , αυτή την στιγμή παίρνει τα λεφτά που ζητάει και ο Μπακαμπού για να ανανεώσει.. Αφού λοιπόν όλοι διαπιστώνουν οτι η καριέρα του Ελ-Αραμπί τελείωσε και έχουμε το δικαίωμα να τον αφήσουμε ελεύθερο, ανώδυνα από οικονομική άποψη , γιατί δεν ανανεώνουν το συμβόλαιο του Μπακαμπού με τα λεφτά που θέλει , αφήνοντας ελεύθερο και τον Ελ-Αραμπί και να τελειώνει το παραμύθι ???
    Και κάτι ακόμη . Άλλες εποχές σοβαροί προπονητές , όταν άκουγαν ότι τους κάνει πρόταση ο Θρύλος , ερχόντουσαν τρέχοντας να συζητησουν. Τώρα βιώνουμε το φαινόμενο να μας κάνουν τα ..."μουτσουτσούνια" τους ολοι και να ψάχνουμε εδώ και 1 μήνα για αξιόλογο προπονητή , χάρις στο οργανωτικό μπάχαλο που δημιούργησε από πρόπερσι η άμπαλη διοικηση,έχοντας δαπανήσει περί τα 35 εκατομύρια συνολικά για καμιά 40αριά παίκτες και 4 προπονητές ( οι περισσότεροι εκ των οποίων ήταν παλτουδιές και τώρα είτε είναι απρόθυμοι να παίξουν στον Θρύλο , είτε προσπαθούμε να τους ξεφορτωθούμε και δεν τους θέλει καμία ομάδα.).

  • Snake7
    Snake7 Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 10:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Πτερελαε μιλάω για τον Χασαν που είχαμε κάποτε και διώξαμε γιατί δεν ήταν ποιοτικός (αν και ως δεύτερος σε ειδικές καταστάσεις και αλλαγή του 20λεπτου παστελωνε 10 γκολακια ή ένα ανά δύο κούρσες εμφανισεις).

    Φέραμε τον Τικινιο για πιο ποιοτικό και τον δώσαμε καθ αυτόν για να κρατήσουμε με το μεγαλύτερο συμβόλαιο της δεκαετίας τον 37χρονο Μαροκινό και τον μελαμψό Γκερερο που κάνει όντως χίλιες δουλειές καλά αλλά με τις ευκαιρίες του θα έπρεπε να έχει μίνιμουμ 10 γκολ παραπάνω φέτος. Και μέσα σε όλα κάναμε που ξανακούσετε μονοετές συμβόλαιο λες και είμαστε training club.

    Κάνουμε εξυπηρετήσεις στον κάθε μανατζαραιο

    Προφανώς τον τραυματία Χασαν 3 χρόνια μεγαλύτερο δεν τον θέλουμε (αν και πιθανολογώ ότι από το φετινό Αραμπί θα είναι καλυτερος)

    Μπορεί όντως τα φτερά μας να επασχαν φέτος αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι χάναμε πολλές τελικές. 1 γκολ ανά 7 τελικές.

    Οπότε εμένα μου κάνει για δεύτερος ή για βασικός Ευρώπη αλλά για την Ελλάδα δεν παίρνεις πρωτάθλημα με Μπακαμπου βασικό. Θέλει πολύ πιο αποτελεσματικό φορ.

  • ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ
    ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023 02:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Επειδή κάτι μου λέει ότι το Μακαμπου δεν θα ανανεώσει , ο ελΑραμπι αυτόματα θα παραμείνει έτσι και αλλιώς έχει συμβόλαιο 1+1 , επίσης για τους φίλους που λένε κρίμα να μην παραμείνει για 500κ , μάγκες έπαιρνε 800κ και του έχουν κάνει πρόταση 2Μ+1Μ τα μπόνους πρώτος σκόρερ και λοιπά, τουλάχιστον παντού αυτό λένε για να μπορέσουν να ματσαρουν τις ξένες προτάσεις....Αλλά όταν σε θέλει Αταλάντα και Βιγιαρεάλ οι ξένοι το σκέφτονται γιατί μιλάμε για Ισπανικό και ιταλικό πρωτάθλημα ακόμα και ας μιλάμε για ομάδες που μπορεί να τερματίσουν και κάτω από την μέση της κατάταξης

  • Elberoth7
    Elberoth7 Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023 23:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Ολική ανανέωση θέλουμε είτε μείνει ο Μπακαμπού είτε όχι. Ακόμα κι αν μείνει δεν είναι σίγουρο πως θα είναι ο βασικός φορ. Εκτός από Πασχαλάκη, Ροντινέι και Χουάνγκ δεν βλέπω κάποιον άλλον για βασικό. Άντε να βάλεις κι έναν εκ των Μπα ή Ντόι που και πάλι δε νομίζω.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...