roumeliotis

Carwiz

«Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ίσως γυρνάει...»

casino loutrakiou
redwell

Μια «ανάσα» από την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας βρίσκεται η ΑΕΚ καθώς οι κιτρονόμαυροι διέσυραν το... πτώμα του Θρύλου με 3-0, με τον Μίτσελ να τονίζει μετά το τέλος του αγώνα τα εξής:

«Έχουμε κάνει ένα καταστροφικό πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν πολύ κακοί. το δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να βελτιωθούμε, μπήκαμε στη μάχη, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το τρίτο γκολ με το πέναλτι δυσκόλεψε πολύ την πορεία μας στη διοργάνωση».

Για τα δοκάρια: «Νομίζω ότι έτσι όπως πήγαινε το παιχνίδι όλα μπορούσαν να συμβούν. Όταν παίζεις απέναντι σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ αυτά τα λάθη μπορείς να τα πληρώσεις. το δεύτερο ημίχρονο οι αλλαγές που κάναμε μας βοήθησαν αρκετά. Δημιουργήσαμε φάσεις και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε. Το τελικό σκορ είναι βαρύ για εμάς».

Για το άσχημο ξεκίνημα: «Αν υπήρχε μία εξήγηση θα υπήρχε και μία λύση. Το θέμα είναι ότι όταν παίζεις απέναντι σε καλές ομάδες την κακή αρχή θα την πληρώσεις. Δεν θα πήγαινε κάτι καλά αν χρειαζόταν να πούμε στους παίκτες τι πρέπει να προσέξουν σε αυτά τα ματς».

Για το αν γυρνάει: «Ίσως παίζοντας όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα ήταν πιθανό. Παίζοντας όπως στο πρώτο όμως όχι».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

53 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 14:48 Σύνδεσμος σχολίου

    Nic περιμένω απάντηση...........

  • GEO
    GEO Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2023 00:37 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ερώτημα είναι όλα αυτά που ανέφερα θέλει να τα κανει ο συγκεκριμένος γιατί αν ήθελε πραγματικά να φτιαξει μια πραγματικά ισχυρή ποδοσφαιρική ομαδα πρωτίστως με όλα αυτά θα ξεκινούσε, αλλα μάλλον βολεύεται με την μπουτίκ κρεατών

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 22:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Πέτρος και περισσότερο χρήμα χρειάζεται αλλά και πολύ καλές επιλογές σε ποδοσφαιριστές τεχνικό team τεχνικό διευθυντή γυμναστές ,εργοφυσιολογος μη σου πω και παράγοντες η τελευταία που θυμάμαι στην ομάδα μας ήταν η Μαρία Λυκομητρου

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 21:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Φίλε Νic, θα αφήσω τις διαφωνίες μας στην άκρη και θα σου απαντήσω το εξής...
    Ο Μιτσελ στη χθεσινή ξεφτίλα έχει τεράστια ευθύνη. Δεν έχω καμία απολύτως διάθεση να τον δικαιολογήσω για τπτ.
    Ομως το να πει όπως λες ΑΠΕΤΥΧΑ, θα πρέπει να χάσει πρωτάθλημα και κύπελο η ένα από τα δύο.
    Πρακτικά ακόμα δεν έχασε τπτ. Ας μη γελιόμαστε δεν γυρίζει με αυτά τα χάλια το 3-0 αλλά μέχρι να αποκλειστούμε κι επίσημα δεν μπορεί και δεν πρέπει να πει ΑΠΕΤΥΧΑ.
    Αυτοι που πρέπει να πουν απέτυχα είναι οι παράγοντες που κανονίζουν μεταγραφές κτλ σχεδιασμού θέματα.
    Καθόμαστε κ λέμε συνέχεια για παίχτες και προπονητή αλλά αντί να εστιάζουμε ΜΟΝΟ στους παράγοντες και τη διοίκηση, κάνουμε συνέχεια το λάθος να αποπροσανατολιζομαστε.

    Όσο για τον Φόρτουνη, να δεχτώ ότι δεν τον χρησιμοποιεί σωστά. Οκ;;;
    Πες μου όμως ειλικρινά ρε φίλε, ο παίχτης αυτός, βοηθάει τον εαυτό του έτσι όπως παίζει;;; δηλ αλήθεια πες μου, εσένα που τον υποστηρίζεις φανατικά και καλά κάνεις, δεν θεωρείς ότι σε εκθέτει για την στήριξη σου αυτή;;; απαντησε μου χωρίς εγωισμο. Σε ικανοποιεί αυτός ο παίχτης για το τι κάνει η για το τι θεωρείς εσύ ότι μπορεί να κάνει;;;;
    Οποτε τον έχει βάλει, αν εξαιρέσεις κάτι ματσάκια με Ιωνικους, δεν έχει παίξει τίποτα. Για το θεό δηλ το πρόβλημα της ομάδας είναι ο Φόρτουνης;;;

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 20:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Αμα δεν τραυματιζοταν ο μπιελας ,ουτε χθες δεν θα χρησιμοποιουσε τον Φορτουνη,ειναι τοσο εμμονικος και εμππαθης ,που με τον Χαμες εκτος ,τον Ιμπομ ξεζουμισμενο ,τον μπιελ ετοιμο για τραυματισο ,που τελικα εγινε ,αυτος εκει στο γινατι ,χωρις να ξερει την Ελληνικη παροιμια "το γινατι βγαζει ματι".Ας προσεχε .Μαρινακη αργεις χαρακτηριστικα.,Για να απαντησεις στους διοικουντες της σουπερ λιγκ 2 εχεις βρει χρονο και βγαζεις ανακοινωσεις ,αλλα για το ναυαγιο της κατ"εσε αγαπημενης σου ομαδας δεν εβγαλες κιχ.

  • Nic
    Nic Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 20:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Ποτε χαθηκε το φιλοτιμο και η ευθιξια να τη βρει ο Μιτσελ να παραιτηθει και να πει στον Προεδρο .΄'ΑΠΕΤΥΧΑ"Οταν ξερεις οτι ο χρονος που σου δοθηκε τελειωσε και στο υπενθυμιζει ο κοσμος ,τοτε σαν πρωην μεγαλος παικτης φευγεις υπερηφανα ,αλλα ειπαμε φευ.

  • Πέτρος
    Πέτρος Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 17:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρινάκη μάθε πως χτίζονται οι ομάδες. Οι Αγγελόπουλοι μπορούν να σε βοηθήσουν. Με 30 μεταγραφές την χρονιά που τουλάχιστον οι μισές είναι της πλάκας δεν φτιάχνεις ομάδα. Χρειάζονται λίγες μεταγραφές και καλές. Και όχι να πουλάς τους καλύτερους σου παίκτες κάθε τόσο και να μην ξοδεύεις αντίστοιχα. Για να φτιάξεις καλή ομάδα χρειάζεται και λίγο χρήμα.

  • Δημήτρης Καμίνια
    Δημήτρης Καμίνια Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 16:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι προπονητή λέτε ρε παιδιά; Αυτό ίσως είναι το λιγότερο. Ολοι οι παρατρεχάμενοι αντιπρόεδροι γενικοί αρχηγοί και διευθυντάδες που μας μικραίνουν σαν Ολυμπιακό πρέπει να φεύγουν πρώτα από όλους. Μερικοί δε γνωρίζουν από ποδόσφαιρο οτι γνωρίζει και το δίχρονο βαφτιστήρι μου.

  • Kill Bill7
    Kill Bill7 Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 14:23 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαγγελα φύγε δεν σε θέλουμε άλλο!!!

  • antartis_8
    antartis_8 Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023 13:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Κριτική χωρίς ουσιά . Φωνάζουμε μόνο για να πούμε ότι γίνετε κάτι . και δει μας ακούει και κανείς . Επρεπε να φωνάζουμε όταν ακουγόταν ότι θα αναναιώσει ο Μάρτινς πέρυσι , όταν ακουγόταν ότι κουμάντο θα κάνει ο Μίλτος , όταν ακουγόταν ο Κορμπεράν , όταν ερχόντουσαν και φεύγανα οι αθλητικοι δειυθυντες , όταν ακουγόταν πώς θα έρθει ο Μαρσέλο κι ο Βρσάλικο ....... Γενικα το να φωνάζεις εκ τον υστέρον δε φέρνει κανενα αποτελεσμα ...
    Αλλα αυτο που πρέπει να καταλάβετε όλοι και να αρχίσετε να φωνάζετε είναι να αποκτήσει ο κόσμος του Ολυμπιακου φωνή μέσα στη δοιήκηση . εκει που πέρνονται οι αποφάσεις . Με ψηφόφορια των αποδών , μέσω των μελών . Να μπορει ο κόσμος του Ολυμπιακου να παίζει ρόλο στις εξελίξεις και να υπάρχει διαφάνεια . Οχι τώρα που δεν ξέρουμε αν ο παίχτης είναι δικός μας και πόσο πληρώσαμε , και ποιός διαλέγει τους παίχτες . ... Αυτο πρέπει να γίνει . ..
    Κι αυτα τα ο Ολυμπιακός ανοίκει στον λάο του , και η κάθε ομάδα , είναι κουραφέξαλα . Κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας !!! Η ομάδα μας και όλες οι ομάδες , δεν αντιπρωσοπεύει καμια κοινωνικη ομάδα ούτε μας ενώνει καμια αξία , ούτε συνησφέρουμε στην εξέλιξη της ομάδας και ούτε που μας ενδιαφέρει κιόλας . Απλά μας αρέσει το κόκκινο χρώμα και ήμαστε απαδοι της νίκης . Μονο και μόνο για να κοροϊδεύουμε τους άλλους . Να καλύψουμε τις ανασφάλιες μας . Και δεν το λέω για τον Ολυμπιακο μόνο . . Ειδατε τι έγινε με την άεκ . Την έριξε ο αλλος Γ Εθνικη και δεν τρέχει τίποτα . Ολοι είχανε φύγει και έμειναν μόνο 1000 άτομα παρατρεχάμενοι τους προέδρου . Που είναι οι αεκάρες στο μπάσκετ ? Τα ίδια και στο βάζελο . Οσο είχαν υπερομάδα στο μπάσκετ , δεν τους έβαζε ούτε το ποδοσφαιρικο ΟΑΚΑ , και τώρα ή προπόνηση κάνουνε ή αγώνα τον ίδιο κόσμο έχει . Τα ίδια και στον Αρη , τα ίδια και στον πάοκ .
    Αν θέλουμε να φέρουμε την προτοπορία στο Ελληνικο ποδόσφαιρο , να αφήσουμε το αποτύπωμα μας στον αθλητισμο και στοον Ολυμπιακο , αυτο πρέπει να κάνουμε . Μιση , μιση την ομάδα με τον Μαρινάκη , συμμετοχη στοι δοιηκητικο συμβούλιο και καθορισμός αξιών που θα πρευσβεύει ο σύλλογος . Ουτε σκιες , ούτε πολιτικη . Ειμαστε 100 χιλιάδες Ολυμπιακοι ? Καρτα μέλους 100 ευρο . Οσαν μαζέψουμε εμεις άλλα τόσο θα πρέπει να βάζει κι αυτος που θέλει να κάνει τον πρόεδρο για τους δικούς του λόγους . 10 εκατομύρια , εμεις ? 10 κι αυτός . και θα εκλέγουμε ανθρώπους καταρτισμένους για τις εκτελεστικες θέσεις με συγκεκριμένη χρονικη διάρκεια .
    Τι δουλεια έχει ο Καραπαπάς με το ποδόσφαιρο?? Και τον έχουμε και κάνει λέει τις μεταγραφές . Αυτη είναι η λύση παιδια . Αλλιώς δε θα γκρινοιάζουμε !! Είναι επιχήρηση κι όποιος φάζει τα λεφτα θα κάνει ότι θέλει . . Θελει Κορμπεραν, Θέλει Μιτσελ ,θέλει Ρεαμτσουκ , θέλει Γ εθνικη ,? Οτι θέλει . Δικο του είναι . Είναι σαν να έχει ένα κινηματογράφο και βάζει ότι έργα θέλει . Αμα σου αρέσει πάς , αμα δε σου αρέσει δεν πάς !! Δεν μπορεις να τους πείς ήντα έργα θα βάλει .
    Αμα θέτε το ξεκινάμε απο εδω μέσα απο το redgoal , να οργανωθούμε . Να γίνουμε η αλλαγή που θέμε να δούμε στον κόσμο .

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...