roumeliotis

Carwiz

«Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω το χέρι...»

casino loutrakiou
redwell

Για την εξέλιξη της αποκατάστασής του μετά το χειρουργείο στο χέρι, τον Ολυμπιακό, τον Πασχαλάκη και τον... Μέσι μίλησε σε συνέντευξή του στην πατρίδα του ο Τόμας Βατσλίκ, με τον Τσέχο πορτιέρε να τονίζει πιο αναλυτικά τα εξής:

«Κάνω μία πιο 'συντηρητική' φυσιοθεραπεία. Ακόμα δεν μπορώ να κουνήσω καλά καλά το χέρι μου» τόνισε αρχικά και συνέχισε για τον τραυματισμό του: «Έκανα εξετάσεις που επιβεβαιώσαν την αναγκαιότητα της εξέτασης.

Η ομάδα μου συμφώνησε να με αφήσει να κάνω το χειρουργείο στην Τσεχία. Σύμφωνα με τον γιατρό που μου έκανε το χειρουργείο ήταν πραγματικά ένας πολύ μεγάλος τραυματισμός.

Τώρα είμαι σε μία διαδικασία αποκατάστασης. Πηγαίνω συντηρητικά. Πρέπει ο γιατρός να μου καθοδηγεί το χέρι γιατί οι μύες που έχουν ράμματα πρέπει να επουλωθούν σωστά και μετά να δυναμώσουν».

Για το πότε θα γυρίσει: «Στο μυαλό μου έχω κάτι πιο συγκεκριμένο αλλά δεν θέλω να έχω πίεση εάν πω κάτι δεδομένο. Πιστεύω, ελπίζω και θεωρώ πως μάλλον τη νέα χρονιά θα είμαι στο γήπεδο».

Για τον Πασχαλάκη και τον ίδιο: «Έπαιζε στον ΠΑΟΚ πέρυσι και μετά ήταν χωρίς συμβόλαιο και η ομάδα τον έκλεισε. Προσωπικά φυσικά και συνεχίζω να ασχολούμαι διαρκώς με την ομάδα και έχω δει τα αποτελέσματα και επίσης έχω μιλήσει με τον κόουτς. Έχω συμβόλαιο έως το τέλος της σεζόν οπότε θα δούμε το τι θα γίνει και το πώς θα πάει. Θα πρέπει να επανέλθω ξανά στο επίπεδο που πρέπει».

Για το Μουντιάλ: «Όταν είδα τα ρόστερ των ομάδων διαπίστωσα τη δύναμη των Βραζιλιάνων. Οι Γερμανοί και οι Άγγλοι είναι επίσης δύο ομάδες που δεν γίνεται να μην υπολογίζεις. Προσωπικά όμως και ειλικρινά θα ήθελα ο Μέσι με την Αργεντινή να πάρει το Μουντιάλ αυτό».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

8 σχόλια

  • GEO
    GEO Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 14:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Και πριν τον τραυματισμό κουλό ήταν

  • Nic
    Nic Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 12:56 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλημερα.Γιατι οταν ησουν καλα το κουνουσες?Μονο για τροχαια εκανες αδερφε μου και τωρα αδειασε μας τη γωνια γιατι με την ηλικια και τον τραυματισμο που εβγαλες ,τετελεσται.Αμ ,ο αλλος της κοστα ρικα ο Ναβας που εκανε τον δυσκολο στον Ολυμπιακο ,7 φορες αδειασε την εστια του απο τις μπαλλες αλα Ελευθεροπουλο. Θελει πολυ ψαξιμο για πρωτο τερματοφυλακα στον Ολυμπιακο.

  • CRISTOFOROS
    CRISTOFOROS Πέμπτη, 24 Νοεμβρίου 2022 10:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Ώρα να μας κουνήσεις μαντήλι με το καλό σου χέρι, ΧΩΝΑ

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 23:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Φαινοταν ο άνθρωπος ότι έπαιζε τραυμστίας.Δε μπορούσε να τρέξει,δε μπορουσε σε εξοδο να σηκωθεί,απορώ πως κατάφερνε και επιανε πένσλντυ.Χαρήκαμε για τη γνωριμία και με το καλό το Γενάρη να φύγεις οριστικά σπό τον Ολυμπιακό.Ετσι κι σλλιως και πριν τους τραυματισμούς σου εισουν ενας έμοειρος αλλά μέτριος τερματιφύλακας.Ποτε δε μου εκανες εντύπωση και στην Ισπανία που έπαιζες .

  • Σπύρος οσφπ
    Σπύρος οσφπ Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 22:59 Σύνδεσμος σχολίου

    πολύ ύπουλος ο τραυματισμός του τελικά

  • Παλαπαλαπαλαοα
    Παλαπαλαπαλαοα Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 21:52 Σύνδεσμος σχολίου

    Αχαχαχαχ πόσο αστείος είσαι ρε φίλε red winner

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 21:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας τελείωσε κι αυτός. Ήρθε χωρίς να περάσει επιτυχώς τα ιατρικά, έπαιζε με κατεβασμένη ταχύτητα γιατί φοβόταν, τραυματίστηκε κι αντίο. Κι ήρθε ως αντικαταστάτης ενός απ τους κορυφαίους τερματοφύλακες της σύγχρονης ιστορίας μας. Μπράβο σας εκεί στην ΠΑΕ.... άντε φέρτε κι έναν Κοστάνζο τώρα να έρθει να δέσει το γλυκό.

  • RED WINNER
    RED WINNER Τετάρτη, 23 Νοεμβρίου 2022 19:47 Σύνδεσμος σχολίου

    Κάτσε εκεί που είσαι και το καλοκαίρι άντε γεια.Δε θα σε θυμόμαστε καθόλου δεν θα λείψεις σε κανέναν.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Δύο Combo και Σεντ-Ζιλουάζ με 1.65

Το κουπόνι της Πέμπτης (25/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στην έδρα της Μπράιτον. Στην ολλανδική Eredivisie...

Read more

Με 1.75 στο ντέρμπι κορυφής και Μπριζ

Το κουπόνι της Τετάρτης (24/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στην ελληνική Super League, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι κορυφής. Στη ρεβάνς...

Read more

Με 2.27 της Ρόμα, Over και Λιντς

Το κουπόνι της Δευτέρας (22/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie Α Ιταλίας διεξάγεται το ντέρμπι Μίλαν-Ίντερ, ενώ η Ρόμα υποδέχεται τη Μπολόνια. Στην...

Read more
Διαβάστε επίσης

Προσκύνησε... η Μπάρτσα 75-77 ο Θρύλος

Συγκλονιστικός Θρύλος... ισοπέδωσε τη Μπαρτσελόνα μέσα στο "σπίτι" της με...

«Καθαρή η μαγνητική του Πετρούσεφ»

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ αποχώρησε τραυματίας από το ματς του Ολυμπιακού...

Οδυνηρή... ισοπαλία 1-1 με τον Άρη

Δεν τα κατάφερε ο Ολυμπιακός στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και έμεινε...