roumeliotis

Carwiz

Μοιρασιά...μαχαιριά για Θρύλο 0-0 με ΑΕΚ

casino loutrakiou
redwell

Πάση θυσία νίκη ήθελε ο Θρύλος κόντρα στην ΑΕΚ για να μείνει "ζωντανός" έστω και με λίγες ελπίδες για τον τίτλο, όμως αντί να δούμε τους ερυθρόλευκους να παίζουν αλά... Λεωφόρος, είχαμε έναν Ολυμπιακό σε παθητικό ρόλο που στο τέλος με το 0-0 είπε και "ευχαριστώ" καθώς οι κιτρινόμαυροι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι.

Πλέον με αυτό το αποτέλεσμα που μοιάζει με "μαχαιριά" στις ελπίδες τίτλου, ο Ολυμπιακός είναι στο -12 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και αν δεν μπορεί να πάρει ούτε ένα τρίποντο στα ματς με Άρη, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, εμφανέστατα δεν μπορεί να ελπίζει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και θα πρέπει να "μοχθήσει" πολύ ακόμα και για τη 2η θέση.

Σε παθητικό ρόλο η ομάδα του Μίτσελ σε όλο το πρώτο ημίχρονο, επέμενε να παίζει άμυνα πίσω από τη σέντρα και την ΑΕΚ να έχει τον απόλυτο έλεγχο και να χάνει ευκαιρίες όμως ο Πασχαλάκης είχε "απαντήσεις" και κράτησε το μηδέν.

Στην επανάληψη οι Πειραιώτες ανέβηκαν κάποια μέτρα στον αγωνιστικό χώρο για ένα εικοσάλεπτο, είχαν μια τρομακτικη διπλή ευκαιρία για το 1-0 όμως και πάλι συνολικά η εικόνα ήταν παθητική και οι κιτρινόμαυροι απείλησαν σε αρκετές στιγμές με τον Πασχαλάκη και την αστοχία των φιλοξενούμενων να οδηγούν το ματς στη λευκή ισοπαλία.

Στο πρώτο ημίχρονο η κυριαρχία της ΑΕΚ ήταν αναμφισβήτητη. Η Ένωση «μπλόκαρε» την ανάπτυξη του Ολυμπιακού μην αφήνοντας τους Χουάνγκ (κατά κύριο λόγο) και Χάμες να «αναπνεύσουν», ενώ την ίδια ώρα η ταχύτητα του Λιβάι Γκαρσία και οι εμπνεύσεις του Γκατσίνοβιτς δημιούργησαν μεγάλα προβλήματα στην αμυντική λειτουργία των «ερυθρόλευκων», όπου δέσποζε ο Παπασταθόπουλος που προσπαθούσε (και κατόρθωνε) να «μπαλώνει» κενά.

Ύστερα από ένα ισορροπημένο πρώτο τέταρτο, η Ένωση κατέγραψε την πρώτη μεγάλη στιγμή στο ντέρμπι στο 16ο λεπτό: ο Γκατσίνοβιτς έβγαλε την κάθετη πάσα, ο Λιβάι Γκαρσία έκανε την κίνηση και πλάσαρε τον Πασχαλάκη που είχε συγκρουστεί με τον Ντόη, αλλά ο Παπασταθόπουλος πρόλαβε να απομακρύνει λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Τρία λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Πασχαλάκη να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια την προσπάθεια του Ρότα, ενώ στο 28΄ ο διεθνής τερματοφύλακας επενέβη βγαίνοντας ταχύτατα και διώχνοντας με τάκλιν προ του Γκαρσία, σε απρόσεκτο γύρισμα του Εμβιλά.

Ο... κύκλος των χαμένων ευκαιριών ολοκληρώθηκε για τους φιλοξενούμενους στο 37΄, όταν Πινέδα, Γκατσίνοβιτς και Γκαρσία συνδυάστηκαν ταχύτατα, από τον αυτοματισμό προέκυψε έξοχη πάσα του Σέρβου στον επιθετικό της ομάδας του, αλλά εκείνος σούταρε άσχημα με το αριστερό.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ο Ολυμπιακός που ξεκίνησε πιο δυνατά, πίεσε ψηλά και στο 49' σε σουτ του Μασούρα η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Αθανασιάδη, στο 50΄ σουτ του Εμβιλά έφυγε ψηλά πάνω από το δοκάρι, ενώ στο 58΄ ακυρώθηκε γκολ του Χάμες για οφσάιντ του Μασούρα, που είχε δώσει την ασίστ.

Σε αυτό το διάστημα οι παίκτες του Ματίας Αλμέιδα φάνηκαν για πρώτη φορά στο 67΄, όταν ο Γκαρσία βγήκε τετ α τετ αλλά ήταν πλάγια και ο Πασχαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ. 

Η ευκαιρία του αγώνα, ωστόσο, ανήκε στον Ολυμπιακό, ήταν διπλή και καταγράφηκε στο 74ο λεπτό, όταν ο Μπακαμπού γύρισε την μπάλα στη μικρή περιοχή και αρχικά ο Παπασταθόπουλος με τον Γκάρι Ροντρίγκες στη συνέχεια να στέλνουν την μπάλα, σχεδόν εξ επαφής (με κεφαλιά και σουτ αντίστοιχα) πάνω σε Αθανασιάδη και Βίντα! 

Στο 86΄ και σε κόρνερ του Μάνταλου ο Μουκουντί πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πήγε στο κέντρο της εστίας, στην αγκαλιά του Πασχαλάκη, ενώ δύο λεπτά αργότερα, πάλι σε εκτέλεση κόρνερ, ήταν ο Φαν Βερτ που κινήθηκε στο πρώτο δοκάρι κι έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι, στην τελευταία μεγάλη στιγμή του ντέρμπι. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ Γκονζάλεθ): Πασχαλάκης, Άβιλα (89΄ Αγκ. Καμαρά), Παπασταθόπουλος, Ντόι, Ρέαμπτσουκ, Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Μασούρας (60΄ Γκ. Ροντρίγκες), Χάμες (89΄ Φορτούνης), Μπιέλ (82΄ Βρουσάι), Μπακαμπού (82΄ Ελ Αραμπί).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι, Άμραμπατ (75΄Φαν Βερτ), Πινέδα (82΄ Μάνταλος), Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

57 σχόλια

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 22:35 Σύνδεσμος σχολίου

    Noμίζω οτι μιλάω Ελληνικά.......
    Η διαιτησια πρέπει κανονικα να ειναι 50/50. Ολοι συμφωνουμε σε αυτο. Ομως, και 55/45 να ειναι υπερ των αντιπάλων μας στην Ελλάδα ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ να λεμε οτι μας ΕΣΦΑΞΑΝ και οτι εφταιξε αυτο για την οποια απωλεια βαθμών!

    Τα παραδειγματα που αναφέρεις φιλε με τη διαιτησία στην Ευρώπη ειναι ΑΚΥΡΑ με αυτο που σου εξηγώ, διότι εκεί, που το επίπεδο ειναι ΥΨΗΛΟ και οι ομάδες δυνατές, εννοείται πως χρειάζεται η διαιτησία να ειναι σοβαρή και δικαιη!

    Και στην Ελλάδα χρειάζεται αλλά ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να μιλάει για σφάξιμο για 1-2 φάσεις σαν αυτές ειδικά.

    Φάσεις σαν αυτές, εχουν γινει στο παρελθόν και ΥΠΕΡ μας και εσκουζαν σα κοτες ολες οι "αδικημένες" ομαδουλες που αντι να παραδεχτουν την ανωτεροτητα του Ολυμπιακού εριχναν την ευθύνη στη διαιτησια.

    ΤΩΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!!! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΞΙΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. ΟΤΑΝ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΜΕ 100 ΚΙΛΑ ΑΝΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΜΑΔΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΑΙΝΕ ΜΕΣΑ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕ ΜΕ 3αρες και 4αρες, εκεινοι για να κρυψουν την ανυπαρξια τους ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΗΣΙΑ!
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΑΛΙΑ ΜΑΥΡΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΑ ΡΙΧΝΕΙ ΟΛΑ ΣΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΧΑΜΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕ!!!

    ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ!!!??????????????? ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιωργος Πετρουπολη
    Για το τι σφαγές έχουμε φάει στην Ευρώπη, μπορώ να σου γράψω βιβλίο. Εν μέρει σου δίνω δίκιο σ αυτά που λες εκεί, αν και χρονιές που είμασταν όπως έπρεπε, δε χαμπαριάσαμε ούτε από διαιτησίες (Βέρντερ 1-3 οφσάιντ γκολ, Λάτσιο 1-2 άουτ γκολ, Μονπελιέ πέναλτι που δεν τα δινε ούτε ο προπονητής των Γάλλων κλπ
    Ο σημερινός όμως Ολυμπιακός αυτής της οικονομικής δύναμης, δε χρειάζεται 50-50 για να καθαρίσει σαν αυγό βάζελο, αεκάκι και μπάοκ. Νοικοκυρεμένο μαγαζί χρειάζεται και με 100-0 εις βάρος του. Κι αν δε το βλέπεις, δε σου φταίει κανείς.
    Εγώ που έχω ζήσει την ομάδα σε καλά και κακά χρόνια, το θεωρώ κατάντια να κλαίγομαι για διαιτησία εναντίον του σημερινού βάζελου. Ξέρεις τι είναι ο βάζελος; Μια ομάδα με μικρό μπάτζετ, με παικτάκια βγ διαλογής από τα αζήτητα Ισπανίας-Ιταλίας κλπ που κάνει 2-3 απολύτως βασικά πράγματα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αυτή την ομάδα την πέταξε έξω απ τα προκριματικά του Κόνφερενς η Σλάβια Πράγας και κλαίγανε για τη διαιτησία λέγοντας ότι την πάνε σπρωχτή επειδή ο τελικός γίνεται στην Πράγα. Ξέρεις τι έκανε η Σλάβια; 3η τερμάτισε σε όμιλο με Σίβασπορ, Κλουζ και Μπαλκάνι απ΄ το Κόσσοβο και κέρδισε μόνο τη Μπαλκάνι. Αυτός είναι και ο φετινός βάζελος.
    Και μου λέτε μωρέ να κλαίγομαι επειδή τάχα παίρνει σφυρίγματα και εμείς όχι; ΡΕ ΕΙΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ; Δε βλέπετε πόσο έχει κατέβει ο πήχυς; 12 ματς στην Ευρώπη, ούτε 1 νίκη και στον όμιλο του Europa ούτε γκολ εντός έδρας. Η κάποια Χάιφα που μας κέρδισε 0-4 στο Καραϊσκάκη, 6άρες και 7άρες έφαγε στον όμιλο ΤΣΛ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ λίγο και δείτε τι γίνεται. Που θέλετε να πιστέψουμε τις παραμύθες που γράφουν τα non paper της διοίκησης και βγαίνουν μέσω των αρδ. Σας έχουν ρίξει τόνους στάχτη στα μάτια και δε βλέπετε ούτε τη μύτη σας.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 16:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν δεν κατανοητε οτι η διαιτησια δεν πρεπει να ειναι αναλογη της ομαδος του εμφανιζεις στο χορταρι αλλα κατι ανεξαρτητο απο το επιπεδο σου, δε μπορω να κανω για αυτο....

    Και στο Μονακο χαναμε 2-0 στο 15' και χαρη στο χερι του Πλασσιλ δεν πηγαμε 16 (μια προκριση).

    Στη Λυον χασαμε 1-0 (οφσαιντ Ζιο κ πεναλτυ Εντμιλσον σε Αλβες). (δευτερη προκριση).

    Μανι μανι 2 προκρισεις απο ομιλο αλλα οπως ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ , δεν παιξαμε μπαλα (ειδικα στο Ζερλαν), αρα ΚΑΛΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!

    Μη βαλω μεσα Κρουγκ (0-0 με Ρεαλ), χερι Ρομπερτο Καρλος, οφσαιντ Αγιεκμπενι, χερι Χουμελς στο Ντορντμουντ, σπρωξιμο Ελ Αραμπι στο Γουλβς.

    Να παιζαμε μπαλα να κερδιζαμε εεεεε;;;;

    Το αν εχεις καλη αποδοση λοιπον ΔΕΝ δικαιολογει κακες διαιτησιες , το λεω εγω πρωτος που 2 χρονια κραζω: Καρεμπε της εφταρας, Παππα που ειναι και Καρρας, Βρεντζουληδες, Μεντες , Μαρτινς, Τοροσιδη Αβρααμ κ λοιπα ανδρεικελα...

    ΥΓ:Ο μεγαλυτερος εχθρος του Ολυμπιακου δεν ειναι Παο Κουλα Μπαογκ κλπ.Ειναι οι ιδιοι "Ολυμπιακοι"...

    Αυτοι που τους φτιαχνουν την αποψη η Νικολο και Γιαννηδες, τα Μεγκα, οι Τσουκαλαδες (το χωριο ντε), αυτοι αναβουν καπνογονα, κλπ κλπ

    Εχω αποψη μονος μου.RedGoal παρακαλω να περασει, τα πειραξαν τα ονοματα ωστε να μην εχετε θεμα

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 15:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Γιώργο Πετρούπολη....εισαι σε συγχυση φιλε.

    Αυτο που ΔΕΝ καταταλαβαίνεις, ειναι οτι στο σημείο που λες "ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ" δεν μπορει ενας ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ να συμφωνησει μαζί σου. Απλά κανει εμετό και γελάει η κλαίει απο αγανάκτηση!

    Δεν μπορεί 1-2 φαλτσοσφυριγματα εναν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΓΙΓΑΝΤΑ να θεωρουνται ΣΦΑΞΙΜΟ!!!

    Δηλ αν παιξεις με τη ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ και μας χαρίσει εμάς 1 καρτα κοκκινη θα κλαιει η ΡΕΑΛ και θα λεει οτι την εσφαξαν ; ; ;

    Eξαρτάται λοιπον ποσο ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ λογιζεις τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ εσυ και ο καθένας.

    Αν θεωρείς τον Ολυμπιακό Κουλα, η Βαζελο, η Μπουγατσα, ιδιο επίπεδο τότε ναι, ΜΑΣ ΕΣΦΑΞΑΝ.

    Εμεις ομως που σεβομαστε την ιστορια, το μεγεθος, τη δυναμικη αυτου του συλλογου που λεγεται Ο Λ Υ Μ Π Ι Α Κ Ο Σ, συγνωμη αλλα δε γινεται να σταθούμε στα 1-2-3 φαλτσοσφυριγματα που γινονται υπέρ της καθε ελληνικης ομαδούλας που ερχεται να παιξει μεσα στο ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ ειδικότερα!!!

    Στο καραισκάκης, ΕΧΩ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ τους Ροτες και τους Αμραμπαταδες και τους Σιμανσκιδες να τους ΠΑΤΑΩ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 1ο λεπτό και να τους στέλνω απο νωρίς για υπνο!!!

    Το να μου βγαινουν παιχτες του Ολυμπιακού και να μου λενε, "ΑΝ ΑΞΙΖΕ ΚΑΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟ Β' ημιχρονο να κερδισει ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ" αυτο μου προκαλεί αναγούλα και το θεωρώ γελοιότητα!!!
    Δηλ στο 1ο επρεπε να κερδισει η ΑΕΚ? Αρα εχουμε απο εναν νικητη ανα ημιχρονο αρα δικαιο αποτέλεσμα...ΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝ ΚΑΙ ΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΑΥΜΑ οπως ελεγε και ο Άσιμος! Αυτα ειναι ΑΣΤΕΙΑ φιλε...

    Αποφασίστε τι ομαδα θελετε να ειναι ο Ολυμπιακός. Τον εχετε μικρύνει. Τον εχετε συρικνώσει με τις νοοτροπιες σας.
    Λογικές και δικαιολογίες μικρών ομάδων χρησιμοποιείτε που σας εχουν βαλει στο κεφάλι με τη συνεχή δράση τους οι διοικούντες του σημερινου Ολυμπιακου.

    ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ???

    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΜΑΓΚΑ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΜΑΓΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΠΟΥ ΓΚΡΙΝΙΑΖΕΙ, ΓΚΡΙΝΙΑΡΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ.
    Η ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
    ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΙΝΕ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΓΕ ΜΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙΑ ΠΡΟΣΤΙΜΩΝ Η ΠΡΙΜ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΤΡΙΖΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΣΑΓΑΝ ΣΙΔΕΡΑ ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ. ΤΩΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ.
    ΤΩΡΑ καταντησαμε να ασχολουμαστε καθε βδομαδα με τον διαιτητη του αγωνα που παιζουμε.
    καποτε δεν ξεραμε ποιος μας διαιτητευει και το μαθαιναμε στον αγωνα.
    Τωρα ολη τη βδομαδα γινεται χαμος. Μελλοντολογοι, χαρτοριχτες, αναλυτες διαιτητων, ερευνες για το ιστορικο του καθενος, δηλαδη ΗΜΑΡΤΟΝ!!!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 14:02 Σύνδεσμος σχολίου

    @Γιωργος Πετρουπολη
    Λυπάμαι. Δεν καταλαβαίνω τη γλώσσα των Ολυμπιακόρκ.

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 11:27 Σύνδεσμος σχολίου

    Μεχρι και ενα 5χρονο θα καταλαβαινε αυτο που γραφω, το Θοδωρακη ουτε καν οπως παντα.

    Α) Φετος ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΑΛΙΑ

    Β)Δεν σημαινει ομως οτι ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ να μας σφαζουν.

    Η λογικη που λεει "Αφου δεν επαιξα μπαλα, ας μην αποβληθει ο Αμραμπατ", ειναι ο ορισμος της λεξης ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΣ

    Γκεγκε ή ουμι γκεγκε, Θοδωρακη...

  • Red7Αrrow
    Red7Αrrow Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2022 01:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Ηλία 100%συμφωνω σε κάθε γραμμή που έγραψες.

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 23:17 Σύνδεσμος σχολίου

    @Red7Arrow
    Όταν θα πάρουμε έναν παίκτη ο οποίος είναι εκκολαπτόμενος ή έχει ψιλομείνει στα αζήτητα και ψάχνει επανεκκίνηση, θα τον πάρουμε με πάνω-κάτω 1Μ€ το χρόνο. Όταν όμως αυτός ο παίκτης ξεπεταχτεί ή ξεπεταχτεί ξανά, δε γίνεται να τον κρατήσεις με 1Μ€. Τα ίδια πάθαμε και στο μπάσκετ... πχ ο Χάινς έπαιζε με 250 και 325Κ. Όταν γίναμε Β2Β κι αυτός ήταν ο μακράν Νο1 undersized σέντερ (που τότε ήταν και της μόδας) δε γινόταν να ανανεώσει με αυτά τα ψίχουλα. Το ίδιο γίνεται και μ αυτούς που πήγανε στις δευτεροτριτάντζες της Αγγλίας. Πιάσε τον καθένα και πες του 'πόσα έπαιρνες; 1Μ; Πας στα 2.5Μ... στα 3Μ'. Και ταυτόχρονα φτιάξε και μια ομάδα που να δίνει βάση στην Ευρώπη και να προχωράει κι όχι να λέει ότι 'στους 32 ή τους 16 του Europa καλά είναι' (κι ο νοών νοείτο). Φτιάξε αυτά, δώσε τους και παραπάνω λεφτά και θα τους κρατήσεις τους παιχταράδες. Ίσως όχι όλους... κάποιοι να πούνε 'όχι εγώ θέλω Πρέμιερ Λιγκ κι ας είμαι και στον τελευταίο'.... κάποιοι όμως θα μείνουν.
    Κι ο Κόκκαλης που τον ανέφερες, τους παιχταράδες τους χρυσοπλήρωνε. Τα λεφτά που τους έδινε, δε τα βρίσκαν πουθενά. Αυτά που τους δίνει ο Μαρινάκης, τα βρίσκουν παντού κι αν καταφέρουν να πάνε και σε καλό πρωτάθλημα βρίσκουν πολύ περισσότερα. Γι αυτό όλοι οι καλοί δε βλέπουν την ώρα να φύγουν, ενώ επί Κόκκαλη έμεναν.

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 18:07 Σύνδεσμος σχολίου

    Σεβαστή η αποψη σου Redgoal, ομως και δικιο και αδικο εχεις ταυτοχρονα. Διοτι ναι μεν θελουν πιο πρωτοκλασάτα πρωταθλήματα, αλλα οπως λεει ο Ηλίας, πολύ σωστα, υπαρχουν παντα και παιχτες καλοι που θελουν να κανουν το περασμα τους απο ενα πρωταθλημα σαν το Ελληνικο διοτι ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ το ελληνικο πρωταθλημα αλλα η ομαδα στην οποια θα αγωνιστουν. Οταν ο Ολυμπιακος επαιζε Ch.League, oταν ξερουν οτι εχουν τις ανεσεις τους, τη ζωη στην Ελλάδα, την οικογένεια τους ασφαλή, προπονητικο κεντρο σαν του Ρέντη και γηπεδάρα, δεν τους χαλάει καθοοοολου η Ελλάδα.

    Τοσοι παιχτες εχουν ερθει και θα ερθουν. Ας σταματησουμε αυτο το καραμελάκι.

    ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ ΗΡΘΕ ρε παιδια........και οταν εφυγε ο ΠΟΝΤΕΝΣΕ θελετε να μου πειτε οτι δε μπορουσαν να σκασουν 5 μυρια η 7 να φερουν εναν παιχτη καλο στη θεση του???
    Σοβαρα μιλαμε?
    Η καποτε ο Κοκκαλης τους κράταγε με το ζορι???? Καποτε δηλ το ελληνικο πρωτάθλημα ηταν ΕΠΙΠΕΔΟΥ premier league???
    Mια ζωη τα ιδια σκατά ηταν...αλλα ειχε μουρλα ο Κοκκαλης και γουσταρε να τρελαίνει κοσμο!
    Και οποιος ηρθε παιχταρας, οταν τους ρωτανε τα καλυτερα λογια εχουν πει!!!!!
    Αυτό και μονο αποτελει διαφημιση και λογο καλο για καποιους παιχτες να πουν ΠΑΩ ΕΛΛΑΔΑ.

    Αν ομως εχουμε μια ομαδουλα οπως τη καταντησαν οι Μαρινακοπαπαδες και οι Καρεμπεδες η οποια βλεπει πλεον το Ch.League με τα κυάλια εεε...τοτε λογικο ειναι να διστάζουν να ερθουν!

  • Ηλίας Θεοδωράκης
    Ηλίας Θεοδωράκης Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2022 17:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal, αυτό που έχω διαπιστώσει είναι ότι αυτές οι μεσαίες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ αποτελούν νεκροταφεία παικτών. Πάνε εκεί ένα σωρό καλοί παίκτες, χάνονται στη μετριότητα και σβήνουν... ορισμένοι και στο πατ κιουτ.
    Αυτό που έχω καταλάβει, ειναι ότι υπάρχουν παίκτες που λένε...
    Πρέμιερ λιγκ/Μπουντεσλίγκα/Καμπιονάτο/"οποιοδήποτε κορυφαίο πρωτάθλημα" να ναι κι όπου να ναι....
    ...κι υπάρχουν κι άλλοι που θα προτιμούσαν μια ομάδα που παίζει ΤΣΛ κι εκείνοι είναι πρώτα βιολιά εκεί και ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ. Θυμηθείτε ότι επί Κόκκαλη είχαμε παίκτες πολύ ποιοτικότερους απ τους σημερινούς και πωλήσεις έγιναν ελάχιστες. Θυμηθείτε και πόσα έπαιρναν οι κορυφαίοι. Τζιοβάννι, Ριβάλντο, Καρεμπέ κλπ μέχρι και για το Τζόλε λέγανε ότι έπαιρναν πάνω από 1 δις δρχ έκαστος.
    Αν πχ έχεις το Μιραλάς και παίρνει 1Μ€, λογικό είναι ότι θα θελήσει άλλη ομάδα να πάρει παραπάνω. Δώστου εσύ 2-2.5Μ και τον κρατάς. Το ίδιο και τους άλλους που πραγματικά αξίζουν.
    Αλλά κι αν δεν κάτσει ο κάθε Μιραλάς γιατί θέλει σώνει και καλά Πρέμιερ Λιγκ, είναι θέμα δικό μας να βρούμε παίκτες που θα φύγουν μόνο αν τους προκύψει κάτι καλό.... ΑΝ ΚΙ ΕΦΟΣΟΝ ξαναγίνουμε νοικοκυρεμένη ομάδα που παίζει και στέκεται στο ΤΣΛ....
    για τώρα μόνο κάτι Βρσάλικοι, Μαρσέλοι και λοιπά σαπάκια και παλαίμαχοι έρχονται... έτσι για καμιά τελευταία αρπαχτή ή για τουρισμό.

    REDGOAL: Φίλε στους 1.000 παίκτες οι 999 θα προτιμήσουν Γουλβς ή Γουέστ Χαμ από Ολυμπιακό. Μην το ψάχνεις. Το πρωτάθλημά μας είναι 4ης διαλογής στην Ευρώπη και μετά είναι 5ης τύπου Μάλτας, Αλβανίας κλπ. Το ζούμε εδώ και αρκετά χρόνια, μέσα στα πράγματα είμαστε. Ξέρουμε από πρώτο χέρι τί σου λέμε

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...