roumeliotis

Carwiz

«Mετά από πίεση, ήρθε μια δίκαιη νίκη»

casino loutrakiou
redwell

Ο Μίτσελ έφερε αλλαγή... ψυχολογίας στον Ολυμπιακό και η ομάδα χωρίς να λάμψει, καθάρισε εύκολα τον Ατρόμητο με 2-0 καθώς δεν δέχτηκε απειλή πίσω και την ίδια ώρα εχασε αρκετές φάσεις για γκολ, με τον Ισπανό τεχνικό να τονίζει:

«Mετά από την πίεση, ήρθε μια δίκαιη νίκη», σχολίασε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV, ενώ για την εμφάνιση της ομάδας του είπε:

«Καθώς περνούσαν τα λεπτά βελτιωνόμασταν, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι απόδειξη ότι έχουμε κάνει αυτό που θέλαμε. Δεχτήκαμε μία φάση για γκολ, ενώ δημιουργήσαμε αρκετές».

Όσο για το τι να περιμένουμε από τον Μακαμπού που σκόραρε δυο φορές, ανέφερε: «Αυτό που είδατε πρέπει να περιμένετε. Είναι ένας παίκτης που δίνει πολλές λύσεις, θα μας βοηθάει και θα είναι σημαντικός για εμάς».

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

7 σχόλια

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 19:36 Σύνδεσμος σχολίου

    Πριν από το παιχνίδι ο Μίτσελ δήλωσε ότι θα δοκιμάζει όλους τους παίκτες που έχει στο ρόστερ και κάποιοι από την "Β" ομάδα!! Αν δεν τους έβαζε με τον Ατρόμητο ή με κάποιος αδύναμος αντίπαλος πότε θα τους βάζει; Τους άλλους θα τους χρειαστεί την Πέμπτη!!!
    Κάτα τα άλλα ο Μίτσελ είδε μόνο μια φάση. Δεν είδε ότι κάθε φορά που οι παίκτες του Ατρομήτου πλησίαζαν την περιοχή μας γινόταν πανίκος από την άμυνα μας ειδικά στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημίχρονο!! Προσοχή την Πέμπτη!!!

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 11:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλα εκει στην συνεντευξη τυπου στο τελος του αγωνα δεν βρεθηκε ενας αρδ να τον ρωτησει ,γιατι επαιξε ο ξεχασμενος βρουσαι και ο κουρασμενος μασουρας που εμμεσως παραδεχθηκε οτι εκανε πατατα,και δεν επαιξε ο ετοιμος Φορτουνης?Προσεξε μιτσελ μην χαλασεις την μοστρα σου οταν αναγκαζεσαι να γινεις πινοκιο.

  • Grig
    Grig Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 19:32 Σύνδεσμος σχολίου

    4-4-1-1 με τον Αραμπι να παίζει λίγο πιο πίσω. Εκεί θα παίξει ο Μπίελ ή ο Χάμες.

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 19:06 Σύνδεσμος σχολίου

    Καλύτερα πήγαμε σήμερα , παρ´ότι είχαμε πάλι τις γνωστές παραφωνίες από τους συγκεκριμένους . ΟιΡεαπσιουκ , Ακιμπού δεν κάνουν για Ολυμπιακό . Ο Μασούρας αν κάτσει στον πάγκο πιστεύω θα του κάνη καλό . Ο Ροτριγκεζ δεν μου αρέσει . Ο Βρσάλικο αρκετά βελτιωμένος , με πρώτο παίκτη πάντως τον Χουανκ . Ο Μπακαμπού δραστήριος , αλλά έχασε αρκετές ευκαιρίες . Καλό θα είναι να μπαίνουν και οι υπόλοιποι νέοι παίκτες σιγά σιγά όπως και ο Φορτούνης αν όντως υπολογίζεται ..
    Τελικά ο Μίτσελ δεν παρέταξε την σύνθεση που υπολογίζετο , ευτυχώς . Φαίνεται να επηρεάζει θετικά την ομάδα .

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 19:00 Σύνδεσμος σχολίου

    Επίσης και τον Αγκιμπού Καμαρά τι τον βάζεις; Αυτός όσο πάει και χειροτερεύει ενώ υπάρχουν και άλλοι καλοί παίκτες στο ρόστερ που διαθέτεις.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 18:31 Σύνδεσμος σχολίου

    Συγγνώμη όχι μέχρι τέλους αλλά μέχρι το 63'.

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 02 Οκτωβρίου 2022 18:28 Σύνδεσμος σχολίου

    Το Βρουσάϊ που ήταν ανύπαρκτος γιατί τον είχες μέσα μέχρι τέλους και έξω τον παικταρά Μπίελ;

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...