roumeliotis

Carwiz

Με υπογραφή... Μπακαμπού 2-0 τον Ατρόμητο

casino loutrakiou
redwell

Με τον Σεντρίκ Μπακαμπού να κάνει... ντεμπούτο σε εντός έδρας παιχνίδι με την ερυθρόλευκη και να σκοράρει εις διπλούν, ο σαφώς πιο "ζωντανός" Ολυμπιακός με τον Μίτσελ στον πάγκο, επικράτησε 2-0 του Ατρομήτου και αν μη τι άλλο έδειξε... σημάδια ζωής, έστω και αν είχε απέναντί του έναν αντίπαλο χαμηλότατης δυναμικής.

Εκτός των δυο τερμάτων στο 45+2' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι και στο 68', ο Θρύλος είχε ένα ακόμα πέναλτι χαμένο από τον Ελ Αραμπί, είχε δοκάρι με τον Μασούρα και αρκετές ακόμα καλές στιγμές, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.

Θετικότατο βαθμό στην επιστροφή του Μίτσελ πήρε ο Ολυμπιακός και σίγουρα ο χρόνος δουλεύει υπέρ του, έστω και αν ο Ατρόμητος επαναλαμβάνουμε δεν είναι αντίπαλος που βοηθά σε εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων. Και το τονίζουμε καθώς ακολουθεί η Καραμπάγκ και το ματς που είναι ζωής-θανάτου θα έχει σαφώς μεγαλύτερο δείκτη δυσκολίας.

Ο Μίτσελ επέλεξε στο ντεμπούτο του να παρατάξει την ομάδα του με 4-4-2, με τους Ελ Αραμπί και Μπακαμπού ως επιθετικό δίδυμο. Η έκπληξη του Ισπανού τεχνικού ήταν η χρησιμοποίηση του Βρουσάι ως δεξιού χαφ, με τον Μπιέλ να μένει στον πάγκο, ενώ τη θέση του τραυματία Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια πήρε ο Τζολάκης.

Οι πρώτες ευκαιρίες του Ολυμπιακού προήλθαν από δύο στατικές φάσεις και ισάριθμες κεφαλιές του Σισέ, την πρώτη εκ των οποίων (5΄) μπλόκαρε ο Γιαννιώτης, ενώ η δεύτερη (13΄) δεν βρήκε στόχο. Η πρώτη πραγματικά μεγάλη φάση καταγράφηκε στο 30΄, με σέντρα του Ρέαμπτσουκ, κεφαλιά του Μπακαμπού και σπουδαία απόκρουση του Γιαννιώτη, ο οποίος έμελλε λίγο αργότερα (38΄) να αποκρούσει και το πέναλτι του Ελ Αραμπί. Η «εσχάτη των ποινών» υποδείχθηκε μετά από εξέταση του βίντεο από τον διαιτητή Τζοβάρα, ο οποίος καταλόγισε χέρι του Ροτάριου σε σέντρα του Μασούρα.

Το σοκ του χαμένου πέναλτι δεν πτόησε τους «ερυθρόλευκους», που συνέχισαν να πιέζουν και δικαιώθηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, όταν κέρδισαν δεύτερο πέναλτι, σε ανατροπή του Μπακαμπού από τον Κιβρακίδη. Ο Κονγκολέζος επιθετικός ανέλαβε και την εκτέλεση και αυτή τη φορά ο Γιαννιώτης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ λίγο πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε με τον Μίτσελ να αλλάζει τον σχηματισμό σε 4-2-3-1, με τον Βαλμπουενά να παίρνει τη θέση του Ελ Αραμπί, αλλά χρειάστηκε μία σπουδαία επέμβαση του Τζολάκη, σε κεφαλιά του Φριντζόνσον, για να κρατήσει ο Ολυμπιακός το προβάδισμα. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν τη δική τους στιγμή στο 57΄, όταν ο Χουάνγκ βρήκε πολύ ωραία τον Μπακαμπού, αυτός όμως κλείστηκε και το πλασέ του εξουδετερώθηκε από τον Γιαννιώτη. Ο 31χρονος φορ, όμως, είπε την... τελευταία λέξη στο 68΄, όταν αξιοποίησε την κάθετη μπαλιά του Βαλμπουενά και πέτυχε το 2-0, όμως στη φάση αυτή τραυματίστηκε και λίγο αργότερα αποχώρησε. 

Στο υπόλοιπο του αγώνα, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε... στον Μαρσέλο. Ο Μίτσελ τον σήκωσε για προθέρμανση, αλλά τελικά δεν τον έβαλε ποτέ στο παιχνίδι, παρά τις εκκλήσεις του κόσμου. Αντί του Βραζιλιάνου, ντεμπούτο έκανε στα τελευταία λεπτά ο Σαμασέκου, που αντικατέστησε τον Ιν-Μπέομ Χουάνγκ. Στο 90΄ ο Ολυμπιακός «άγγιξε» το τρίτο γκολ με τον Γκάρι Ροντρίγκες, όμως ο Χατζηισαϊας έσωσε πάνω στη γραμμή.

Διαιτητής: Τζοβάρας (Φθιώτιδα)

Κίτρινες: Μασούρας - Κιβρακίδης, Γκονζάλες, Μουνίθ, Ρομπάιγ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ): Τζολάκης, Βρσάλικο, Εμβιλά, Ελ Αραμπί (46΄ Βαλμπουενά), Παπασταθόπουλος, Βρουσάι (63΄ Αγκ. Καμαρά), Μασούρας (62΄ Γκ. Ροντρίγκες), Ιν-Μπέομ Χουάνγκ (90΄ Σαμασέκου), Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Μπακαμπού (72΄ Αμπ. Καμαρά)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Σουάρεθ (81΄ Μαυρομμάτης), Γκονζάλες (81΄ Ερλινγκμαρκ), Κουέν, Φριντζόνσον (82΄ Τζαβίδας), Ρομπάιγ, Ροτάριου (70΄ Μουνίθ), Κιάρτανσον

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

33 σχόλια

  • GEO
    GEO Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 13:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Arrow Στο κομμάτι που αναφέρεσαι σε Λοβερα ,Φαντιγκα και εγω το ιδιο αναρωτιόμουν βλέποντας το χτεσινο ματς .Πως μας παρουσίαζαν αυτά τα παιχτάκια ως ικανούς να φοράνε τα ερυθρόλευκα Τελικά όλα έχουν εξήγηση για το πως φτάσαμε να χάνουμε κύπελλα και να αποκλειομαστε απο Λουντοκορετς και Χαιφες

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 13:17 Σύνδεσμος σχολίου

    Οι αληθειες πονάνε καποιους αλλα δε πειραζει ...εδω θα ειμαστε να τις λεμε!!!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 11:18 Σύνδεσμος σχολίου

    Εχει δικιο σε αυτά που λέει ο Nic. Συμφωνω και με Ρασκόκι σε οτι αφορά τον Φορτούνη. Μακάρι να παρουσιαστει δυνατος και ικανος να παιξει καλά, αλλιώς δεν εχει νοημα να το ταλαιπωρούμε το θεμα. Ας φυγει να τελειωνουμε να προχωρησουμε.
    Συμφωνω ομως με Νic γιατι αυτοί απο τη ΠΑΕ εβγαζαν μεσω των media οτι ο Φορτούνης "πετάει φωτιές" και θα επιστρεψει συντομα και ακομα να τον δουμε!
    Οσο για Μιτσελ, αν ειναι δυνατον με μια νικη επι του Ατρομητάκου, να τον αποθεώνουμε.
    ΟΜΩΣ από κάτι Μαρτινς και Κορμορανους ειναι πιο σοβαρη περίπτωση.

    Εμένα μου προκαλουν αλλα εντυπωση μαγκες...και αντι να ασχολουμαστε με αυτά, πεφτουμε ΞΑΝΑ στη παγιδα της κοροιδιας!

    1) Γιατι επρεπε να φτασουμε σε αυτο το τραγικο σημειο για φερουν Μπακαμπού, Μπιελ, Χουάνγκ, Μαρσέλο & Χάμες...
    2) Γιατί μετά τον Μάρτινς αντί να φέρουν κατευθείαν τον Μιτσελ επέλεξαν τον ανύπαρκτο Κορμπεραν...

    ???

    Αν δεν ειχαν πεσει οι 4άρες και οι διασυρμοί, ακόμα με τους ΦΑΤΙΓΚΑΔΕΣ τους ΛΟΒΕΡΕΣ και τους ΚΑΝΕΔΕΣ θα παιζαμε!!!!!!

    ΞΥΠΝΑΤΕΕΕ!!!

    Τους εβλεπα χθες στον Ιωνικο κοντρα στην ΑΕΚ και δε πιστευα με τίποτα πως αυτά τα σουργελα επιτρεπόταν τοσο καιρό να φοράνε τη φανέλα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!!

    Kοσμος ΥΠΝΟΣ....Γηπεδο εκκλησία.....ΕΠΟΧΗ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΕΤΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ. Τελος.

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Τρίτη, 04 Οκτωβρίου 2022 06:16 Σύνδεσμος σχολίου

    @Nic Πως καταφέρνεις να πιστεύεις αυτά που λένε "... οι μπερδεμενοι της παε ..." που "... πεφταν απο το ενα λαθος στο αλλο. ..." και έχουν πει ΤΟΟΟΣΑ ψέματα; Κάποτε ο Φορτούνης ΗΤΑΝ ο καλύτερος και έπαιζε μπαλάρα αλλά τα τελευταία 4 χρόια δεν έχει δείξει τίποτα. Δεν ξερω σε τι κατάσταση έιναι τώρα ή αν έχει αλλάξει την νοοτροπία προς το καλύτερο. Μακάρι να έχει δουλέψει και όταν ξαναπαίξει να δείξει ότι δεν είναι τελεωμένος. Εγώ κάθε παίκτη το κρίνω ΜΟΝΟ βάση αυτά που κάνει μέσα στο γήπεδο. Επίσης για τους παίκτες που είτε είναι καινούρια στην ομάδα είτε δεν έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, τους κρίνω μέτα από περίπου δυο μήνες. Το ίδιο ισχυεί και για τους προπονητές. Αρά δεν ξέρω τι θα μπορούσε να είχε κάνει ο Κορμπεράν ή τι θα κάνει ο Μίτσελ. Για τον Μαρτίνς δεν μ' άρεσε ποτε και το έχω γράψει εδώ πολλές φορές!!!!

  • Nic
    Nic Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 20:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Με μια νικη επι του πεθαμενου βγηκαν οι ωσαναδες,που ειχαν λουφαξει απο τις απανωτες σφαλιαρες και αποκλεισμους της ομαδας μας ελεω ταβερνιαρηδων και τους καρμποναρες.Ρε σεις εγω τον Ισπανο ουτε θα αποθεωσω ,ουτε θα τον καταδικασω .Αν ανταποκριθει στα θελω μου θα τον παραδεχθω ,δεν θα γινω κομανεντσι σαν μερικους εδω μεσα που επι 4ετιας του αχρηστου και επι της διμηνιαιας του απιθανου , με μεροκαματο του πιτογυρου αναφωνουσαν ωσανα,και οταν τους εδιωξαν κλωτσηδον εριχναν αναθεμα ,ενω εμεις φωναζαμε απο την πρωτη χρονια του μουρινιο 000 η ομαδα παει στον γκρεμο και οι υπευθυνοι πεφταν απο το ενα λαθος στο αλλο.Αν ηταν καλος δεν θα ηταν ακομα στον ΟΑΕΔ.Οσο για τον Φορτουνη δεν φταιω εγω που οι μπερδεμενοι της παε διεδιδαν απο τα διπλα οτι πεταει και οτι αποδικνυει σωστα οτι ειναι οτι το καλυτερο διαθετει η ομαδα αυτη τη στιγμη.Θελω να πιστευω ο Ισπανος δεν θα γινει γραμματοκομιστης σαν τους αλλους 2 .

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 19:53 Σύνδεσμος σχολίου

    @ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ Όταν ο Μίτσελ βάζει τον Φορτούνης σε κάθε παιχνίδι θα δεις ότι ο Nic θα λέει μόνο θετικά για τον Μίτσελ.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 17:09 Σύνδεσμος σχολίου

    Caribu δυστυχως ετσι φαινεται οτι συμβαινει φιλε

  • Caribu
    Caribu Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Σπύρο Μανωλάκο, η διοίκηση του Ολυμπιακού Α.Ε. απλά ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ για το ποδόσφαιρο και το μέλλον του club.
    Το μόνο που τους ενδιαφέρει τόσα χρόνια, είναι η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ και η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ του λαού του Ολυμπιακού.

  • Σπύρος Μανωλάκος
    Σπύρος Μανωλάκος Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 11:42 Σύνδεσμος σχολίου

    MEGA CHANNEL το εχω ξαναγραψει κ νομιζω καθε λογικος συγγαυρος συμφωνει. Εαν ερθει η διοικηση κ πει, εστω με χωρις επικοινωνια "τα καναμε μανταρα φετος, δεν μας νοιαζει το πρωταθλημα αλλα χτιζω απο τωρα μια ομαδαρα με σχεδιο κ προοπτικη απο του χρονου να τα σαρωνω ολα" ας το παρει ο Βολος, ο ποα ή οποιος αλλος θελει. Αν ειναι να παρουμε το πρωταθλημα με πασαλειματα να μενει το βυσσινο . Η ομαδα του Μπαρτζωκα δεν φτιαχτηκε σε μια μερα.

  • Γαύρος ετών 57
    Γαύρος ετών 57 Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 09:39 Σύνδεσμος σχολίου

    Αν εσύ Mega Channel (που κοτσάρεις και το 7 τρομάρα σου) είσαι Ολυμπιακός εγώ είμαι αστροναύτης! Και μπασκετάρα θα δούμε και 8η συνεχόμενη νίκη θα δούμε και μπάλα θα δούμε και θα τα ξαναπούμε τον Μάη όταν θα σηκώνουμε ΞΑΝΑ την κούπα και εσύ θα βλέπεις από το ΣΚΑΙ ξένη ταινία ...

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...

Διπλό στη Βαρκελώνη αν τον αφήσουν...

Ραντεβού... με την ιστορία έχει ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (08/05...