roumeliotis

Carwiz

Μέσα Οκτώβρη ο Λάιντνερ...

casino loutrakiou
redwell

Ο Ντορόν Λάιντνερ ήρθε ως σούπερ ταλέντο που θα εκτόπιζε τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ από την ενδεκάδα αλλά μέχρι τώρα δεν έχει παίξει ουτε δευτερόλεπτο και η αιτία είναι το διαβατήριό του.

Όπως λένε οι τελευταίες πληροφορίες, θα πάρει το κοινοτικό από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Ρουμανίας στα μέσα Οκτωβρίου και αν όλα πάνε κατ' ευχήν θα μπορεί σε τρεις εβδομάδες να αγωνιστεί κανονικά.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Pre..7
    Pre..7 Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 08:13 Σύνδεσμος σχολίου

    Αναμένουμε Δηλαδή.... Πάντως είναι παιχταρας

  • BD7
    BD7 Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 00:26 Σύνδεσμος σχολίου

    Χρηστάρα 7 έχεις ένα δίκιο αλλά μην ξεχνάς ότι 5 μπορούν να δηλωθούν και έτσι όπως φτάσαμε έχουμε 2 ξένους σέντερ Μπακ από τους 3 διαθέσιμους , 2 Κορεάτες που ιδίως ο ένας είναι σημαντικός και τον Σαμασεκου...σύνολο 5.
    Και μένει εκτός ο Κουντε, ο Αμπού, ο Ντε λα Φουέντε και ο Λαιτνερ. Θα μου πεις ο Ουιτζο είναι τόσο σημαντικός; Και πάλι όμως ... Μακάρι το παιδί ο Ισραηλινός να πάρει διαβατήριο σύντομα

  • Καλ Ελ
    Καλ Ελ Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 17:44 Σύνδεσμος σχολίου

    Κύριοι , δεν λέγονται Ισραηλίτες ( αυτοί είναι οι Εβραίοι στο θρήσκευμα που μένουν στο εξωτερικό με άλλες υπηκοότητες ). Οι κάτοικοι και υπήκοοι του Ισραήλ λέγονται Ισραηλινοί . Τέτοιος είναι και ο Λάϊτνερ. Τό πρόβλημα πάντως είναι πως ο Ολυμπιακός παίρνει παίκτες που μπορεί να χρησιμοποιεί μετά από ένα εξάμηνο , λόγω κακού προγραμματισμού .

  • ΣΚΑΙ 13 SDNA  ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
    ΣΚΑΙ 13 SDNA ΚΑΙ ΟΡΕΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 16:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Y,πάρχουν και άλλες χώρες που δεν ανήκουν γεωγραφικά στην Ευρώπη και όμως συμμετέχουν κανονικά σε όλες τις εκδηλώσεις (π,χ, Αζερμπαιτζαν,κ.α) .Μη κολάτε στους Ισραηλίτες,επειδή είναι .........Ισραηλίτες.

  • Pepelepiu
    Pepelepiu Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Βαρεθηκαμε τα παχιά λόγια . Ας τον δούμε (όποτε τελοσπαντων τον δούμε...) πρώτα και μετά ενθουσιαζομαστε .
    Το 60% του Τσιμικα να βγει θα είναι φοβερή αναβάθμιση σε σχέση με το μολδαβικο βιζον .

  • Νic
    Νic Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 15:53 Σύνδεσμος σχολίου

    Δεν τον κάνουν Έλληνα;πιο εύκολα θα πάρει διαβατήριο,εθνικότητα, ιθαγένεια και ότι άλλο θέλει.Μεχρι και παραθαλάσσιο σπίτι στην Ραφήνα.Σουρεαλ καταστάσεις στον Θρύλο κοιτάξτε να πάρετε το ματς με τον Ατρόμητο γιατί έτσι πού είμαστε μονο εύκολο δεν είναι.

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 15:49 Σύνδεσμος σχολίου

    Μάκη , η ΟΥΕΦΑ , δηλ. μια ποδοσφαιρική αρχή της Ευρώπης που εδρεύει στην Ελβετία ( μία χώρα που επιθυμεί την ανεξαρτησία της και δεν θέλει να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή Ε.Ε.) και που επομένως δεν ταυτίζεται με την Ευρωπαϊκή Ένωση, έχει δεχθεί εδώ και δεκαετίες το Ισραήλ ( μία Ασιατική χώρα) να συμμετέχει στις ποδοσφαιρικές της διοργανώσεις , κυρίως λόγω της χρόνιας πολιτικής και στρατιωτικής εχθρότητας του Ισραήλ με πολλές Ασιατικές χώρες , αρκετές εκ των οποίων δεν το έχουν αναγνωρίσει ακόμη ούτε σαν κράτος.
    Είναι όμως το Ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο της Ε.Ε. -ιδίως μετά την υπόθεση Μποσμάν- που έχει δώσει το δικαίωμα σε ποδοσφαιριστές που διαθέτουν ενεργό διαβατήριο ( άρα και υπηκοότητα) από κάποια χώρα που έχει ενταχθεί στην Ε.Ε. ή από χώρες που έχουν συνθήκη τελωνειακής ένωσης με την Ε.Ε. ή/και έχουν χαρακτηρισθεί επίσημα ως υποψήφιες για μελλοντική ένταξη στην Ε.Ε. ( π.χ. Σερβία) , οι λεγόμενοι Κοινοτικοί Β' ζώνης , να παίζουν ( δηλ. να εργάζονται) χωρίς περιορισμούς σε οποιαδήποτε χώρα της Ε.Ε.
    Μην μπερδεύεις την Ε.Ε. με την ΟΥΕΦΑ.

  • Μάκης
    Μάκης Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 12:22 Σύνδεσμος σχολίου

    Δηλαδή, για να καταλάβουμε... Τo Ισραήλ συμμετέχει κανονικά στις Ευρωπαικές διοργανώσεις (και ως εθνική ομάδα και ώς σύλλογοι), αλλά οι Ισραηλήτες παίκτες ΔΕΝ αγωνίζονται ως κοινοτικοι, αλλά ως ξένοι!!! Πώς γίνεν αυτό?

  • Μάκης
    Μάκης Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 12:15 Σύνδεσμος σχολίου

    Πού σου, ρε...!!! Πάνω στην διακοπή ης 28ης ! ! !

  • ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7
    ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ 7 Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 11:06 Σύνδεσμος σχολίου

    ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΣΑΝ ΞΕΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ

    ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΑΜΤΣΟΥΚ
    ΕΝΩ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΚΙΜΠΟΥ , ΟΥΙΤΖΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 2 Η ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΣΗ

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more

Γκολ σε Ιταλία-Αγγλία και Μπάρτσα στο 2…

Το κουπόνι της Δευτέρας (29/04) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στη Serie A Ιταλίας, η Τζένοα υποδέχεται την Κάλιαρι. Στην ισπανική LaLiga, η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί...

Read more

Με 1.70 στην Τούμπα, Ρέιντζερς και G/G

Το κουπόνι της Κυριακής (28/04) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην ελληνική Super League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ. Στη Serie A Ιταλίας, η Νάπολι...

Read more
Διαβάστε επίσης

Αποκάλυψη... Έβανς για Ολυμπιακό (vids)

Είναι... κοινό μυστικό ότι ο Κίναν Έβανς, εκτός σοβαρού απροόπτου...

Ελεεινό... σφάξιμο Θρύλου 80-82 η Μπάρτσα

Μετά από ματς-θρίλερ που έσπασε... καρδιές, κρίθηκε στην παράταση με...

Νίκη στο ματς της χρονιάς με Μπάρτσα

Το πιο κρίσιμο ματς της χρονιάς -μέχρι το επόμενο- είναι...