roumeliotis

Carwiz

«Κινείται για Τραμονί ο Ολυμπιακός»

casino loutrakiou
redwell

Κινείται και μεταγραφικά εκτός από το θέμα προπονητή ο Ολυμπιακός και σύμφωνα με τον Ιταλό ρεπόρτερ, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι ερυθρόλευκοι προχωράνε την απόκτηση του Ματέο Τραμονί.

Ο 22χρονος Γάλλος εξτρέμ ανήκει στην Κάλιαρι, που υποβιβάστηκε στην Σέριε B' αλλά δεν θέλει να ακολουθήσει και παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2025, μπορεί να φύγει χωρίς μεγάλο κόστος. 

Ο νεαρός ακραίος που αναδείχθηκε από την Αζαξιό και έχει περάσει από όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας έπαιξε τη σεζόν 2021-22 δανεικός στην Μπρέσια μετρώντας 8 γκολ και 3 ασίστ σε 42 εμφανίσεις.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

10 σχόλια

  • Γιωργος Πετρουπολη
    Γιωργος Πετρουπολη Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 22:41 Σύνδεσμος σχολίου

    Λιστα Μοδεστο ξεκαθαρα, τον εκοψε ο Μαρτινς προ 3ετιας...

    Καλος αλλα οχι επιπεδου Μπαρντι...

  • stdfanos
    stdfanos Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 17:51 Σύνδεσμος σχολίου

    Αφήστε την πλάκα με τους Τραμονήδες..................να φύγει ο Μαρτινς και φέρτε σοβαρούς παίχτες

  • Sak 7
    Sak 7 Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 17:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Η φάση είναι πως αλλού τον χαρακτήρισαν ως μπαμ..Γελάνε και το χόρτο του Καραϊσκάκης..Αν αυτός θεωρείται μπαμ μπορούμε να καταλάβουνε τι έρχεται..

  • Τάκης 7
    Τάκης 7 Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 17:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Μαρινάκη φύγε!! Ο θρύλος δεν είναι ούτε Νότιγχαμ ούτε ΑΡΗΣ.

  • Deathstroke7
    Deathstroke7 Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 16:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Redgoal αν δεις και από τα βιντεάκια ο παίκτης έχει την ντρίμπλα και με το παραπάνω. Πάντως αυτήν την στιγμή που μιλάμε είναι σαφώς πιο καλός ο Βέρμπιτς που πήρε ο Παναθηναικός. Αν πάρουμε 2 εξτρέμ είναι οκ ο Τραμονί γιατί έχει προοπτική. Αν είναι ο μοναδικός εξτρέμ που θα πάρουμε τότε υπάρχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ πρόβλημα!!! ¨Οπως είπες και εσύ εκτός από ντρίμπλα ο εξτρέμ πρέπει γκόλ που ο Τραμονί σίγουρα δεν έχει. Επίσης πρέπει να έχει και και προσωπικότητα. Ο Τραμονί μόνο ψημένος σε μεγάλο επίπεδο ΔΕΝ είναι!!! Κάπου έλεος με τα στοιχήματα!!! Στην Αζαξιό έπαιζε και στην Β κατηγορία της Ιταλίας και ορισμένοι πάνε να τον παρουσιάσουν σαν μπάμ! Μπορεί να βγει δεν λέω, αλλά σίγουρα δεν είναι μπάμ! Μπάμ ήταν ο Λουκεμπάκιο που θέλαμε αλλά δεν....

    Πως τα κατάφεραν έτσι στον Ολυμπιακό να μην έχουν κανέναν εξτρέμ της προκοπής και ο Παναθηναικός να έχει 3 πολύ καλούς με τους Αιτόρ, Παλάσιος και Βέρμπιτς!!! Για εμένα κυρίως λόγο του προπονητή τους αλλά και του ρόστερ τους που ενισχύθηκε πολύ είναι το πρώτο φαβορί φέτος για το πρωτάθλημα μακράν του δεύτερου ακόμα και αν βγει σε εμάς ο καινούργιος προπονητής που θα πάρουμε.

  •  Johnker7
    Johnker7 Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μιλάμε για τέτοια αναπηρία που ξαναβλέπουν τις λίστες Μοντεστο .Δεν υπάρχει σωτηρία μάγκες.Δυστηχως δεν έφταιγε μόνο ο Πορτογάλος…Τραμονι λέει !χαχαχαχα Δεν θέλω να κάνω ομοιοκαταληξία γιατί δεν θα περάσει.Άρε συγχωρεμένε Κυρ Σάββα,λείπεις παρα πολύ κ ας σε κορόιδευαν κάποιοι.

  • Πανοπουλος Γιωργος
    Πανοπουλος Γιωργος Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 16:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Χριστος και η Παναγια Βαγγελη.
    Ποιος Τραμονι?Πλακα μας κανεις τωρα? ΟΒερμπιτς που εκλεισαν οι βαζελοι θελει δεκα σαν τον Τραμονι για πρωινο.Δηλαδη ο Παναθηναικος φερνει εξτρεμ απο Ντιναμο Κιεβου,που πριν τον πολεμο δεν πλησιαζε να αγορασει παικτη της ελληνικη ομαδα,και εμεις ο Ολυμπιακος θα φερουμε εναν που επαιζε δανεικος στην β'εθνικη της Ιταλιας?Απο τοτε που τον προτεινε ο Μοντεστο τον πιτσιρικα Κορσικανο ποσες φορες θα μας τον πασαρετε?Αυτος ειναι το εξτρεμ που θα κανει την διαφορα?Ασε που θελουμε δυο εξτρεμ γιατι δεν εχουμε κανεναν πλην του μονιμως τραυματια Γκαρι.
    Πας γυρευοντας για να αρπαξουμε καμμια τεσσαρα σε ντερμπυ φετος Βαγγελη,αυτο βλεπω...

  • g7
    g7 Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 16:33 Σύνδεσμος σχολίου

    Συνεχίζουμε φανατικά με παίκτες και προπονητή από Β΄ Εθνική..

  • GEO
    GEO Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 16:29 Σύνδεσμος σχολίου

    Τι Τραμονι τι τρομπόνι φέρτε έναν παίχτη ρε με ντρίμπλα ταχύτητα και διείσδυση τόσο δύσκολο είναι;

  • Panos7
    Panos7 Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 16:16 Σύνδεσμος σχολίου

    Red qoal. Η άποψη σας για τον παίχτη;

    REDGOAL: Θες παιχταράδες εξτρέμ να έχουν ντρίπλα (το λέμε για 10000000000ή φορά), ικανότητα στο ένας με έναν, ασίστ και γκολ. Θες Γκαλέτι ή Τζόλε.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more

Με 2.00 στο Μόναχο και Ίπσουιτς

Το κουπόνι της Τρίτης (30/04) περιλαμβάνει δυο επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στα ημιτελικά του Champions League, η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης. Στην αγγλική...

Read more
Διαβάστε επίσης

«Απίστευτο ΣΕΦ, ελπίζω ΟΣΦΠ να πάρει κούπα»

Στο κανάλι της Ευρωλίγκας μίλησε ο Ντίλον Μπρουκς, ο οποίος...

Πρωτοσέλιδα 03-05-2024

Διαβάστε και σήμερα στο RedGoal τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων...

Μέρα-ώρα του Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Η EuroLeague έκανε γνωστές τις ημέρες και τις ώρες των...