roumeliotis

Carwiz

Ανατροπή με Ντε Σάνκτις πήγε Σαλερνιτάνα

casino loutrakiou
redwell

Ανατροπή σκηνικού αναφορικά με το θέμα του αθλητικού διευθυντή του Θρύλου καθώς ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις που ουσιαστικά είχε δώσει τα χέρια με τους Πειραιώτες, αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαλερνιτάνα.

Η ιταλική ομάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο την πρόσληψη του πρώην τερματοφύλακα της Ρόμα, Μόργκαν Ντε Σάνκτις, για τη θέση του τεχνικού διευθυντή και πλέον οι Πειραιώτες είναι σε αναζήτηση νέου προσώπου.

«Η Σαλερνιτάνα ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Μόργκαν Ντε Σάνκτις και του έχει εμπιστευτεί τον ρόλο του αθλητικού διευθυντή στην “γκρανάτα”.

Η επιλογή είναι μέρος ενός ευρύτερου καινοτόμου πρότζεκτ και ενός νέου δυναμικού και εγκάρσιου τρόπου κατανόησης του κόσμου του ποδοσφαίρου», αναφέρει η ανακοίνωση της ιταλικής ομάδας.

Ο Ντε Σάνκτις είναι ουσιαστικά ο αντικαστάτης του Βάλτερ Σαμπατίνι, ο οποίος φαίνεται πως οδεύει στην Νότιγχαμ και μετά το... φευγιό του Φρανσουά Μοντέστο ο Θρύλος λίγο πριν την έναρξη της προετοιμασίας ψάχνει άνθρωπο που θα αναλάβει το μεταγραφικό σχεδιασμό...

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

43 σχόλια

  • ΖaK
    ΖaK Κυριακή, 12 Ιουνίου 2022 01:54 Σύνδεσμος σχολίου

    Λίγο πριν αρχίσει η προετοιμασία και ψάχνουν για αυτόν που θα κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό; Ανέκδοτο!

  • Παναγιώτης Τιάκας
    Παναγιώτης Τιάκας Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 23:27 Σύνδεσμος σχολίου

    ΣωστάΠτερελαε, Το ίδιο έπραξε και ο Ντα Σιλβα.
    Οταν δεν τηρειτε Προγραμμα με Οραμα, οι Ανθρωποι οι σωστοι φευγουνε.
    Αρα οταν οι Διοικουντες επι μια ολοκληρη 12δεκαετια απεδειξαν οτι δεν εχουν κανενα Οραμα στον Ολυμπιακο παιζοντας η Ομαδα οικτρο Ποδοσφαιρο και με αμέτρητες Ξεφτιλες και στην Ελλαδα και στην Ευρωπη.
    με Παικτες που μας προκαλουν Οικτο και εφεραν σαν αποτελεσμα να μην μπορουμε να βλεπουμε Μπαλλα και την αγαπημενη μας Ομαδα. Διοτι οι Παικτες αυτοι πολυ απλα το απεδειξαν οτι δεν μπορουν να παιξουν Μπαλλα , διοτι πολυ απλα δεν κατεχουν τοΑντικειμενο, και γιαυτο ν τον λογο ακριβως ονομαστηκαν απο τον Προεδρο, ως χαρτια Υγειας ως πρις την Ποιοτητα τους, και παλι ομως δεν αλλαξε τιποτε , διοτι η Διοικηση ως πρωταρχικο μελλημα εχει παντα την Κερδοσκοπια και οχι την προοδο και την ενίσχυση ποιοτικη της ομαδοις . Και διοτι οι Διοικουντες θεωρουν τους Φιλαθλους του Ολυμπιακου Αφελείς και Θυματα και Προβατα που θα τους κοροιδευουν συνεχως με τετοιους Παικτες που αποκτουντε εδω και χρονια , στο ιδιο εργο συνεχως και αυτοι υα τρεχουν βα γεμιζουν το γηπεδο και αγοραζοντας και Διαρκειας Εισιτήρια για να δουνε οικτρο Ποδοσφαιρο και να αποκλονται απο την Λινγκκορετς Βουλγαριας.

    Όχι κύριε πρόεδρε, εμείς θέλουμε πρόεδρο που να ματώνει οικονομικα για την ομάδα όπως οι προκάτοχοί Άγιε πρόεδρε στο παρελθόν. Έτσι γνωρίσαμε στην ομάδα του ολυμπιακού και στην αγαπήσαμε και την ονειρευόμαστε πάντα και θέλουμε να είναι πάντα.
    Εσείς θέλετε να επενδύσετε πιο πολλά εκατομμύρια στην Νότιγχαμ εκεί ήταν τα μεγαλύτερα κέρδη μπορείτε να το κάνετε δύο καρπούζια σε μια μασχάλη δε χωράνε. Το’χω ξαναγράψει ψάξτε νέο επενδυτή για να Ξαναδεί πάλι ομάδα του ολυμπιακού το δρόμο της εκεί που την αξία στην κορυφή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.
    Αυτή είναι η αλήθεια.
    Σας ευχαριστούμε θερμά για τηνπροσφορά σας μέχρι τώρα.
    Ολυμπιακός πάνω απ’ όλα και ολυμπιακός ανήκει μόνο στους φιλάθλους του..

  • ΔΙΑΣ 7
    ΔΙΑΣ 7 Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 22:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Αυτη πρέπει να μύρισε πολυ έντονα, να σκυλοβρώμαγε

  • James 7
    James 7 Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 21:20 Σύνδεσμος σχολίου

    Το ότι αφήνεις να διαρρεύσει σε όλα τα μέσα συμφωνία με ντεσαντις και ξαφνικά να χαλάει η συμφωνία και να λες για οικγενειακους λόγους καθώς και να απαξιωνεις τον ντεσαντις δεν δείχνει σοβαρότητα!

  • Red7Arrow
    Red7Arrow Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 20:57 Σύνδεσμος σχολίου

    Α συγνώμη! Δεκτον....οκ. Εγω απλα το ανεφερα κοροιδεύοντας το, γιατι το διαβασα απο Fb αρθρα που βγαζει παντου απο πολλες σελιδες. Εχετε δικιο, δε το σκεφτηκα......παρολα αυτα το ανεβάσατε....ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ!!!!!!!!!
    Νο1 site ειστε παιδιά..........συνεχιστε ετσι!!!!

  • Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ)
    Red7Arrow (ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ) Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 20:46 Σύνδεσμος σχολίου

    Eχω ψοφισει απο τα γελια....διαβαζεις σημερα απο δημοσιογράφους του Ολυμπιακού, πως ταχα ο ΝτεΣανκτις δεν ηρθε γιατι ενω ειχε συμφωνησει αρχικα, εγινε προταση απο την Σαλερνιτάνα και εκεινος επελεξε για προσωπικους οικογενειακους λογους να μεινει Ιταλία ΑΛΛΑ ο Ολυμπιακος και ο Μαρινάκξης ειχαν αμφιβολιες ταχα για την εμπειρία που εχει στο ποστο αυτο!!!

    ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΣΙΔΙΑ!!!

    1) τοσα χρονια ο Μοντεστο ειχε εμπειρια δηλ μεγαλυτερη; ; ;
    2) Aν δεν του εκανε προταση η Σαλερνιτανα θα ερχοταν; ; ; Δηλ δεν ειχε συμφωνησει; Αν δηλ του εκανε προταση η Ρεάλ Μαδριτης θα ελεγε οχι αν η Σαλερνιτάνα του ελεγε μεινε Ιταλια για εμας; ; ;
    3) Tι σημαινει, ειχαν αμφιβολιες για την εμπειρία του; Τον ηθελαν η δεν τον ηθελαν; ; ; Aν δηλ η Ιταλικη ομαδούλα δε του εκανε προταση θα ειχαν συμφωνησει τελικά να συνεργαστουν ; ; ; Η θα ειχαν καποιον που δεν τον πιστευουν; ; ;

    ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ!!! Εχουν χάσει τα αυγά και τα πασχάλια μαγκες!!!
    Οι κυριοι αυτοί δεν ξερουν να διοικούν ούτε ταβέρνα!!!

    Για αυτό και βγηκε ο αντιπρόεδρος της ομαδας και αρχισε τα οπαδιλιστικα τυπου " Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΑΛΕΓΕΙ, ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝ"...........δειγμα επιθετικής στάσης για να μαζέψουν τα ασυμάζευτα...να καλυψουν το χαμένο prestige.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΥΡΙΟΙ. Αυτα ολα δειχνουν περιτρανα οτι ο Ολυμπιακός διοικείται απο ανθρώπους που το μονο σκοπό που εχουν ειναι να κερδιζουν χρονο ζωής στον Ολυμπιακό μεσω της εμπιστοσύνης του προβατοκοσμου. ΜΗΔΕΝ ΠΛΑΝΟ ΓΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ, ΑΡΠΑ ΚΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΚΑΤΣΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ και οπαδιλικια της πλακας....

    REDGOAL: Παίδες σας παρακαλούμε, όταν δεν ανεβάζουμε κάποια δήλωση, να μην τη σχολιάζετε εδώ από τη στιγμή που τη διαβάσατε αλλού. Για να μην ανεβάζουμε κάτι, προφανώς και δεν μας ενδιαφέρει...

  • Πτερέλαος
    Πτερέλαος Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 17:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας ...έφτυσε κανονικά και μας θεώρησε δυνητικό επαγγελματικό προορισμό κατώτερο από εκείνον της 17ης στην βαθμολογία του Ιταλικού πρωταθλήματος , της Σαλερνιτάνα. Πιο κάτω και από αυτήν την βαθμίδα έχει πέσει λοιπόν το κύρος του Θρύλου μας με τα .... κατορθώματα του ανθέλληνα Ταβερνιέ και των Μοντεστο-Καρεμπεδων .

  • ΦΑΝΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ
    ΦΑΝΗΣ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗ Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 05:40 Σύνδεσμος σχολίου

    Μολις του ειπανε θα ερθεις αλλα θα παιρνουμε αφρικανικα παλτα και πορτογαλομιζοπαικτες την εκανε με ελαφρα. Σοβαρος ανθρωπος ειναι. Που να μπλεξει εδω με το σουπερ μαρκετ;

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 00:32 Σύνδεσμος σχολίου

    Ο Πρόεδρος θα ασχοληθεί και σήμερα Παρασκευή με τα Ποσειδώνια. Από το Σάββατο με τον Ολυμπιακό. Με τον ακατέργαστο όμως προπονητή, τις ακατανόητες εμμονές του και τον κάκιστο έως ανύπαρκτο μέχρι τώρα μεταγραφικό σχεδιασμό η φετινή χρονιά προμηνύεται λίαν νεφελώδης και πιθανώς αποτυχημένη.

  • Νic
    Νic Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2022 00:04 Σύνδεσμος σχολίου

    Εγώ πάντως σας έγραψα ότι αγόρασα 2 ιταλικά αυτοκίνητα από δυνατές μάρκες και από τα δύο ήμουν δυσαρεστημένος και τα πούλησα όσο όσο,αλλά το σάιτ δεν το πέρασε.Δεν έχω γενικά εμπιστοσύνη στα ιταλικά προϊόντα,προτιμώ τα γερμανικά και μετά τα κορεάτικα.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more

Με 2.30 στην Αγγλία, Μαρσέιγ και G/G

Το κουπόνι της Πέμπτης (02/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις. Για τα ημιτελικά του Conference League, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άστον Βίλα...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Οι... σφυρίχτρες στο Μπάρτσα-Ολυμπιακός

Γνωστούς έκανε η Ευρωλίγκα τους διαιτητές του κρίσιμου από κάθε...