roumeliotis

Carwiz

Ξανά για Λάριν ο Ολυμπιακός

casino loutrakiou
redwell

Προτεραιότητα στα μεταγραφικά του Ολυμπιακού πριν την αναχώρηση της ομάδας για προετοιμασία μετά και από σχετική εισήγηση του Πέδρο Μαρτίνς, είναι η ενίσχυση του δεξιού άκρου της άμυνας αλλά δεν έχουν "παγώσει" οι προσπάθειες για ενίσχυση και σε άλλες θέσεις.

Η απόκτηση ενός εξτρέμ είναι μια από τις επόμενες κινήσεις και στην Τουρκία κανουν λόγο ξανά για την περίπτωση του Κάιλ Λάριν, ο οποίος είχε ακουστεί και τον περασμένο Ιανουάριο για τους Πειραιώτες.

Ο Καναδός διεθνής μετά από επαφές επί επαφών με την Μπεσίκτας που δεν κατέληξαν σε ντιλ, έχει μαζέψει τα πράγματά του για να ψάξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Στη γειτονική μας χώρα κάνουν λόγο για έντονο ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό ενώ στο... κόλπο φέρεται να είναι και η Μπασακσεχίρ, η οποία θα παίξει στο Conference League της επόμενης σεζόν.

Το κασέ του υπολογίζεται στα 2.000.000 ευρώ ετησίως και ο τουρκικός Τύπος εκτιμά ότι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού είναι σοβαρό. Τη σεζόν που τελείωσε έπαιξε σε 38 αγώνες, με απολογισμό 8 γκολ και 1 ασίστ.

all about house
beercatalog

leptokariopoulos

Προβολή Αρχείου Ποδόσφαιρο

13 σχόλια

  • ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ
    ΠΤΕΡΕΛΑΟΣ Δευτέρα, 06 Ιουνίου 2022 15:12 Σύνδεσμος σχολίου

    Πάλι τούρκικη σαβούρα προσπαθούν να μας παστώσουν. Φυσικά , δεν έχει καμία σχέση με τα χαρακτηριστικά των εξτρέμ που χρειάζεται ο θρύλος . Καναδός διεθνής λέει ...!!! Χαχαχαχα.! Τί ανέκδοτο είναι αυτό?? 28 ετών . Και είναι και ακριβούλης ο μπαγάσας ...!!! Έχει λέει κασέ 2.000.000 ευρώ τον χρόνο...!!! Ρε μάστορα εδώ δεν δίνουμε αυτό το ποσό στον Ελ-Αραμπί που αποδεδειγμένα είναι γκολτζής , θα το δώσουμε ένα Καναδό που σουτάρει ως μη απαραίτητο η Μπεσίκτας...???

  • Nic
    Nic Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 19:01 Σύνδεσμος σχολίου

    Παιδια αρχιστε τα μπανια και απο Σεπτεμβριο θεου θελοντος βλεπουμε .Ετσι και αλλιως δεν αλλαζει τιποτα .Το ειπαμε ο προεδρος εχει αλλες προτεραιοτητες τωρα με την πρεμιερ ληγκ και σιγα σιγα θα την κανει απι" την γκρηκ λιγκ.(μακαρι).

  • ΣΑΚΗΣ
    ΣΑΚΗΣ Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 18:10 Σύνδεσμος σχολίου

    Sak-podence
    ΕΝΩ ΑΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ ΤΟΥ C.L ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ;
    ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ....

  • Sak-podence7
    Sak-podence7 Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 17:30 Σύνδεσμος σχολίου

    Φετος το καλοκαίρι θα ειναι πολύ κουραστικό για την ομάδα μας σε όλους τους τομείς...
    1ον δεν θα κάνει μεγαλες μεταγραφες μεχρι να δει αν περασει στους ομίλους του champions League η ομάδα θα πορεύεται με το υπάρχον υλικό..
    2ον. Κατι Σεμεδο, Ονιεκουρου, Μ. Καμάρα Α. Καμάρα, όλο το καλοκαίρι θα έρχονται προτάσεις κ θα της απορρίπτουν μέχρι να πουληθουν 31 ΑΥΓ κ μετα η γνωστή δικαιολογία (δεν προλαβαμε να τους αντικαταστήσουμε)...
    3ον Η ΟΜΑΔΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΔΕΞΙ ΜΠΑΚ Κ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΑΡΙΣΤ ΜΠΑΚ (ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΊΑ ΜΠΑΣ Κ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Κ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΟΊΚΗΣΗ),,ποιον Ρεαμπτσουκ ρε αυτος ο παιχτης που ξερει μονο να δινει πασα προς τα πίσω, πληρωνεται ρε μονο γι αυτον το πράγμα...
    REDGOAL ερώτηση;;; Ειναι κανείς εκει στα γραφεία της ΠΑΕ η εχουν φυγει ολοι διακοπές;;;
    Έχουμε σπασει τα κινητα μας στης ανανεωσεις των ειδήσεων να μάθουμε κανένα νέο..

  • Ρασκόκι
    Ρασκόκι Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 17:24 Σύνδεσμος σχολίου

    @antartis_8 Συμφωνώ εν μέρει μαζί σου. Το βασικό πρόβλημα που έχουμε είναι το ΣΥΣΤΗΜΑ που εφαρμόζει ο Μαρτίνς. Πρώτα απ' όλα δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό αλλά σε μικρές ομαδούλες που παίζουνε με πούλμαν πίσω κ αντεπιθέσεις. Για να λειτουργεί σωστά και αποτελεσματικά αυτό το σύστημα πρέπει να έχει γρήγορους παίκτες όχι μόνο στα τρέξίματα αλλά και στην σκέψη και εκτέλεση έτσι ώστε η μπάλα να φτάσει μπροστά πριν οργανωθεί η αντίπαλη άμυνα. Δεν υπάχει παίκτης (επιθετικός) που μπορεί να τα καταφέρει (πάντα) μόνος του απέναντι σε 3 - 4 αμυντικούς.
    Ο Χασάν είναι ένας παίκτης στυλιάρι που είναι για τα τοπικά. Ο Τικίνιο είναι παίκτης περιοχής που χρειάζεται σωστή τροφοδοσία για να είναι αποτελεσματικός!
    Η ερώτηση είναι μπορεί ο Μάρτίνς να πάψει να είναι φοβικός κ εμμονικός έτσι ώστε να αλλάξει ο τρόπος παιχνιδιού του;
    Και κάτι άλλο που έχω ξαναγράψει. Γιατί δεν προωθεί τον Σισέ στο κέντρο ως χαφ. Είναι γρήγορος, καλός αμυντικά και επιθετικά, έχει καλή τεχνική, καλό σουτ, καλός στο ψηλό παιχνίδι και τα χοντρά λάθη που ενδεχόμενο μπορεί να κάνει δεν θα κοστίζουν τόσο γιατί θα είναι μακριά από το τέρμα!!
    Για τον Λάριν δεν έχω άποψη γιατί δεν τον έχω δει ποτέ ούτε ήξερα ότι υπάρχει!!!

  • Από την πόλη έρχομαι...
    Από την πόλη έρχομαι... Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 16:43 Σύνδεσμος σχολίου

    ...και στην κορφή Aboubakar

  • Μιχάλης Α
    Μιχάλης Α Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 16:21 Σύνδεσμος σχολίου

    Η άλλη, η επίσημη εφημερίδα, που δυστυχώς την αγόραζα κάποτε για πολλά χρόνια, γράφει για τον Ρέαμτσιουκ ότι είναι πιο βιονικός από τον Ρόμπερτσον...
    Αν νομίζουν τώρα, ότι έτσι κάνουν καλό στην ομάδα, σηκώνω τα χέρια ψηλά.
    Εξ''αλλου, μια δεύτερη αποτυχία για την είσοδο στους ομίλους, νομίζω ότι δεν θα την συγχωρέσει κανείς.
    Δεν μπορείς πάντα να κοροιδεύεις τον κόσμο, απλώς θα πονέσουν τα μάτια μας για άλλη μία χρονιά, και ίσως φέτος να χαθεί και το πρωτάθλημα!

  • Κώστας Κόκκινος
    Κώστας Κόκκινος Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 14:58 Σύνδεσμος σχολίου

    Με τέτοιους παίκτες θα πάμε στα προκριματικά του Ch.L. ; Ξεκινάει σε λίγο η προετοιμασία και το τοπίο παραμένει θολό. Του χρόνου το πρωτάθλημα θα είναι στον αέρα και όπως φαίνεται (εκτός αν γίνουν 3-4 καλές μεταγραφές) θα πονέσουνε τα ματάκια μας από τη μπάλα που θα δούμε.

  • Κώστας
    Κώστας Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 14:45 Σύνδεσμος σχολίου

    Red goal καμία εξέλιξη με τον βιρτουόζο Λατίνο έχουμε?

    REDGOAL: Φίλε οταν έχουμε κάτι χειροπιαστό θα το γράψουμε

  • Geo7
    Geo7 Κυριακή, 05 Ιουνίου 2022 13:50 Σύνδεσμος σχολίου

    Μας έχει βγει φίλε Γιώργο ο Βαλμπουενα, όσο για τα υπόλοιπα που ανέφερες με βρίσκεις σύμφωνο.

Προσθήκη σχολίου

Σιγουρευτείτε πως έχετε εισάγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με το σύμβολο (*). Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

ΨΗΦΙΣΤΕ

Ο Ολυμπιακός με τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εκτοξεύθηκε και παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, τι θεωρείτε πως πρέπει να κάνει το καλοκαίρι στις μεταγραφές;

SPORTBET.GR ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

προγνωστικά στοιχήματος

Με 1.90 Ρεάλ και Under στην Κύπρο

Το κουπόνι της Τετάρτης (08/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Μπάγερν...

Read more

Με 1.90 Παρί και combo Μπεσίκτας

Το κουπόνι της Τρίτης (07/05) περιέχει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα γήπεδα της Ευρώπης. Στη ρεβάνς για τα ημιτελικά του Champions League, η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη...

Read more

Με 1.87 Λούτον, Νόρτζελαντ και Σάμροκ

Το κουπόνι της Παρασκευής (03/05) περιλαμβάνει τρεις επιλογές από την αγωνιστική δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Στην αγγλική Premier League, η Λούτον υποδέχεται την Έβερτον. Στη Superligaen Δανίας, η Άαρχους φιλοξενεί...

Read more
Διαβάστε επίσης

Σοκ...πιστεύουν θα καθαρίσουν ΟΣΦΠ με διαιτησία

Ο Ολυμπιακός "σφάχτηκε" στο Game-3 της σειράς των πλέι οφ...

«Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε Βερολίνο»

Ο Ολυμπιακός έχει ραντεβού με την... ιστορία στην Βαρκελώνη καθώς...

Μπαρτζώκα 35 βολές και 3 τεχνικές ποινές...

Άκου να δεις Γιώργο Μπαρτζώκα που κάθεσαι και σκας και...